Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
εχει ιδεα κανεις για το αν ειναι η τζινα στο φωκαιας 24 ή η αθηνά απεναντι;;
Καμμία από τις δύο.
εχει ιδεα κανεις για το αν ειναι η τζινα στο φωκαιας 24 ή η αθηνά απεναντι;;
Θα περάσω από Ανδριάνα...να δω γιατί είναι στεναχωρημένο...το τσουρκάκι...Στο Κολωνού 30 1ος όροφος,η Αντριάννα επέστρεψε με μειωμένη φρεσκάδα και ζωντάνια... Δεν είναι ζωηρή όπως την θυμάμαι την περασμένη σεζόν.Αντίθετα,η έτερη διοπτροφορούσα πλέον Νατάσσα συνεχίζει ακάθεκτη το... πορνομοτεράκι της!Ώσπου να γδυθώ και να πλυθώ,ξεπέταξε προηγούμενο συναγωνιστή!Τι διάολο,με ένα γλωσσόφιλο χύνουν;
Καλημέρα Συναγωνιστές!
καλό Χειμώνα
Ωραίος.Ενημέρωση από περιφερειακά σπιτάκια στην τρέχουσα βάρδια...
o dude είναι ο ...ντουντ...κι ο τζιζους ο μπακαλης
ηταν κατηγοριες του ντουντ αυτές δεν ξερουμε αν ισχυουντυπε μη λεςτετοια ο τζιζους ειχε περιεργα γουστα
ηταν κατηγοριες του ντουντ αυτές δεν ξερουμε αν ισχυουν
κι εγω τυπετυπε εγω για το εργο λεω
Μπούρδες λες παρλαπίπα.γυρισα απο τσαρκα γαμησα δυο φορες γαμησα το πιπινακι το λουιζακι με καυλωνουν τα εσωρουχα του παρα πολύ και δεν μου ξεφυγε το πιπινακι 25 β και το δευτερο γαμμησι πηγα στην ξενια απο φωκαιας 17 α την ειδα γυμνη δεν αντεξα και το γαμησα για δευτερη φορα περασα πολυ καλα περασα για βολτα και απο φωκαιας 24 ειδα την ανυ την πορνοσταρ θελω να το γαμησω αυτο το κοριτσι πηγα φυλης 54 ειδα την ορορα και πηγα βολτα φυλης 59 ειδα τζουλια και ρεγγινα
Ενημέρωση από περιφερειακά σπιτάκια στην τρέχουσα βάρδια...
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά είναι η Ναταλία...
Ξανθιά μιλφ,με θηλυκό πρόσωπο και με ζουμερό κορμί μέσα σε μαύρο μπέιμπυ ντολ!
Είναι δύο Ναταλίες σε αυτό. Η μία η μουνάρα μιλφ η αδύνατη και η άλλη η (μιλφ) με τα πιασίματα, το πιο μακρύ μαλλί και που γυρνάει και κουνάει το κώλο της.Μιλάμε για τη γνωστή Ναταλία που δούλευε και παλιά Κων 166 και τελευταία στο Διδύμου 16?
Δούλεψε αυτή στο Διδύμου 16;Σωστά εγώ μιλάω για την πρώτη.