Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 355 άτομα (39 μέλη και 316 επισκέπτες)

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερετε αμα δουλεύει η ντενιζα σήμερα??

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ρε παιδια ξερετε αμα δουλεύει η ντενιζα σήμερα??
Kι αφου γουσταρεις να χυνεις βυζακια κατα την υπογραφη σου,ριξε μια και για μας..

amc_anthony13 ξερεις αμα ειναι μονο καθημερινες εκει?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Kι αφου γουσταρεις να χυνεις βυζακια κατα την υπογραφη σου,ριξε μια και για μας..

amc_anthony13 ξερεις αμα ειναι μονο καθημερινες εκει?
νομίζω και Σάββατο ότι βρίσκεται εκεί για Κυριακή δεν ξέρω .

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
το 214 άνοιξε ξανα επιβεβαιώνω...τόσα χρόνια προσπαθούσαν να το πουλήσουν αλλα δεν...οπότε επιστροφή στις ρίζες!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου η γκόμενα είναι για μία το πολύ δύο φορές, όχι για παραπάω,
     και στην τελική εάν θέλεις ελεύθερο στοματικό (τελειωτικό με χύσιμο στο στόμα)
     υπάρχει και το Σοφάκι στη Λιοσίων που κατά τη Γνώμη μου είναι ΚΟΡΥΦΗ σε αυτό.

H Σοφια δε κανει πια ελευθερο στοματικο το οποιο βεβαια εκανε σε λιγους πελατες.
Εσενα ποτε σου εκανε τελευταια φορα?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
H Σοφια δε κανει πια ελευθερο στοματικο το οποιο βεβαια εκανε σε λιγους πελατες.
Εσενα ποτε σου εκανε τελευταια φορα?

Συναγωνιστή κρατάω τη δήλωσή σου οτι δεν το κάνει πια, πότε μου έκανε
τελευταία φορά άστο, είναι προσωπικό δεδομένο :-)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Φυλής 80 Μόνικα
Φυλής 59 Γεωργιανή κανούρια αδύνατο άβυζο μελαχρινό με κοντά μαλλιά αγγίζει την μετριότητα
Φυλής 66 Κοντούλα αδυνατούλα μελαχρινή άβυζι κάτω του μετρίου
Φυλής 99 Αφροδίτη Τραβέλι μάλλον  μελαχρινό ψηλό.
Φυλής 104 Έλλη τραβέλι κοντόχοντρο.
Φυλής 84 κάτω Ξανθό με κοντό μαλλάκι τίποτα το ιδιαίτερο απο σώμα και βυζί.
Φυλής 86 κάτω η κοπελιά με την κωλάρα(Τζούλια νομίζω) με την χαραχτηριστική γαμψή μύτη.
Φυλής 86 πάνω μελαχρινό αδυνατούλη άβυζο στο μέτριο με κακή συμπεριφορά τσατσάς η οποία χτυπούσε συνεχώς την πόρτα στον πελάτη αν και δεν ήταν αρκετή ώρα μέσα.
Φυλής71 πάνω μια ξανθούλα που δούλευε στην Φωκαίας ζουμερούλα με πιασίματα και κωλάρα αλλα απο πρόσωπο αδιάφορη.
Φυλής 71 Έλλη χαμός φίσκα το μαγαζάκι μόνο για παρουσίαση περίμενα ένα 20λεπτο ξεχάστε την σήμερα.
Φυλής 69 πάνω Χριστίνα
Φυλής 65 πάνω το μελαχροινό πιπίνι με το καλό βυζί που συνήθως φορά άσπρα εσώρουχα (δεν θυμάμαι όνομα)
Φυλής 65 κάτω μελαχροινό μωρό για βυζολάγνους συμπαθητική παρουσία (δουλεύει εκεί συχνά).
Φυλής 67 Μελαχροινό κάτω του μετρίου δεν την έχω ξαναδεί με εμφανή κυταρίτιδα και μέτριο βυζί.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Συναγωνιστή κρατάω τη δήλωσή σου οτι δεν το κάνει πια, πότε μου έκανε
τελευταία φορά άστο, είναι προσωπικό δεδομένο :-)
διαβαζει το σαιτ και σιγουρα οταν ανακαλυψε οτι οσοι την χυναμε στο στομα το ξερουμε πως το κανει και αλλου μετα μαζευτηκε
ειχε αρχισει και κατι τρελα και εφαγε μαυρο απο μενα εδω και πολλους μηνες

σκορπιε χιλνικ και λοστρομος μια προταση οταν ποσταρετε εδω να κανετε και ενα top-3 ημερας συμφωνα με τα γουστα σας και τις εμπειριες σας θα βοηθησει πολυ τους υπολοιπους τσαρκερς

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Βράδυ Παρασκευής 5/9/2008 και μετά από μια Μπαζοθύελλα που ενέσκυψε στην
οδό Φυλής, στο Φυλής 59 το Κάτω, είδα την Κλώντια και λέω, επιτέλους ένα όμορφο μωράκι. Βέβαια είμουν υποψιασμένος από τις κριτικές και λέω ας ρωτήσω τον Τσάτσο το όνομα της μικράς, και μου είπε Κλώντια. Οπότε λέω από μέσα μου, για να δούμε εάν καταφέρω να λοιώσω τον ΠΑΓΟ της μικράς. Η κοπελίτσα είναι η πιό ΑΣΧΕΤΗ και ΕΚΤΟΣ Πραγματικότητας που έχω συναντήσει στην υπερ-εικοσαετή μπουρδελική μου ιστορία, κι έχω 'πάρει' κάτι χιλιάδες 'κοτούλες'. Λες και πάς να κάνεις σέξ με ένα ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΟ 15-ΑΧΡΟΝΟ, μή με πιάνεις εδώ, όχι έτσι, μη με φιλάς, μή μου βάζεις χέρι, στάση πισωκολλητό (δεν ήθελε άλλη στάση) με τα πόδια της ανασηκωμένα και να φεύγει μπροστά για να μην μπαίνω μέσα της, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!! Στην αρχή προσπάθησα να την 'ψήσω' για φιλάκια εξτράκια κ.λ.π. αλλά έκανε λες και δεν είχε ξανακάνει σέξ !!! Πολύ νευρική, με τα χέρια της ως 'ασπίδα'. Στο πισωκολλητό λέω από μέσα μου έτσι μου είσαι, και την αρχίζω σε ένα πολύ δυνατό σφηροκόπημα κολλώντας την στα σίδερα του κρεββατιού για να μην μπορεί να αντιδράσει, φαίνεται οτι την πόνεσα γιατί από εκεί που δεν ήθελε 'ιεραποστολικό' γύρισε από μόνη της...χεχεχε και την πηρα στη συνέχεια σε ένα ιεραποστολικό έτσι για να χύσω να ξεμπερδεύουμε. Η Βαθμολογία μου είναι ΜΗΔΕΝ, άλλά επειδή ο αντισθένης έχει μέχρι ΕΝΑ, γι΄αυτό και φαίνεται να έχω βάλει ένα. Αυτά από μένα και μακρυά από αυτό το μωράκι για να μην κλαίτε το 20-άρικο !!! Μεγάλη μαλακία που δεν τα έφαγα σουβλάκια !!!

Φυλής71 πάνω μια ξανθούλα που δούλευε στην Φωκαίας ζουμερούλα με πιασίματα και κωλάρα αλλα απο πρόσωπο αδιάφορη.
Αδερφέ μήπως μιλάς για την Βικτώρια, την σοβιετικιά γκομενίτσα με το καστανόξανθο βαμμένο μαλλί, με πλαστικούς σίλικον βύζους, τατού 'περιβραχιόνιο' και κορμί στρίπερ ???

Φυλής 65 πάνω το μελαχροινό πιπίνι με το καλό βυζί που συνήθως φορά άσπρα εσώρουχα (δεν θυμάμαι όνομα)
Αδερφέ μήπως μιλάς για την Αλεξάνδρα, την ομορφούλα μελαχρινή με μακρύ μαλλί λεπτούλα
και με τατού στη μέση πάνω από τον κόλο ???

διαβαζει το σαιτ και σιγουρα οταν ανακαλυψε οτι οσοι την χυναμε στο στομα το ξερουμε πως το κανει και αλλου μετα μαζευτηκε
Συναγωνιστή Δωρητή, από όσο κατάλαβα κάποιος μαλακάκος πουτανοκαψούρης της, που
θα τον είχε στην πρίζα, θα της σφύριξε την αλληλοενημέρωσή μας και έγιναν οι αλλαγές,
...χεχεχε, γι΄αυτό δεν απάντησα στον Πισοχώστη (RESPECT) παρ΄όλο που τον Σέβομαι σαν Συναγωνιστή, μην καρφωθούμε κιόλας, κυκλοφορούν και πουτανοκαψούρηδες.

Υ.Γ. Σήμερα παιδιά πέρασα από Φ134 υπόγειο είχε Αννούλα βουλγάρα έχει ομορφήνει αλλά εμένα και πάλι δεν μου αρέσει, Φ134 ισόγειο η ρωσίδα του Xilnik αλλά εμένα οι ψηλές και με έστω και λίγα πιασιματάκια δεν μου αρέσουν, στο Φ134 Όροφο είχε αυτήν την αδύνατη με μαύρο κομπινεζόν και όμορφο προσωπάκι με μακρυά μαύρα μαλλιά κοπελίτσα που είχε ανέβει στο τραπεζάκι στο σαλόνι και χόρευε, κατά την γνώμη μου η μόνη που άξιζε πιτσίλισμα για σήμερα, και από όσο θυμάμαι μια φορά που την είχα πάρει κάνει ωραία άγρια πίπα με δυνατό ρούφηγμα και 'δαγκωματάκια'. Στο Φ65 ισόγειο μια στρογγυλομούρα δεν μου άρεσε καθόλου αν και είχε ωραίο κορμί και βυζί, και στο Φ67 μια παχουλή μπάζο με τα γούστα μου. Σήμερα όπως έγραψα και πριν ΜΠΑΖΟΘΥΕΛΛΑ.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
"Φυλής 71 Έλλη χαμός φίσκα το μαγαζάκι μόνο για παρουσίαση περίμενα ένα 20λεπτο ξεχάστε την σήμερα"

30' αναμονή για 5' σεξ. Είχε τη γνωστή τσατσά,γι' αυτό τόσος κόσμος. Δεν της ρίχνω μαύρο αλλά τη βάζω 5 ή 6 με άριστα το 10. Αν υπολογίσεις και το χρόνο που πρέπει να περιμένεις..

Η ξανθιά Ρωσίδα στο 134 ( που τελικά δεν μπήκα) αξίζει τον κόπο; (Να πάρουμε και μια άποψη ακόμα εκτός του Xlink).

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αδερφέ μήπως μιλάς για την Βικτώρια, την σοβιετικιά γκομενίτσα με το καστανόξανθο βαμμένο μαλλί, με πλαστικούς σίλικον βύζους, τατού 'περιβραχιόνιο' και κορμί στρίπερ ???
Αδερφέ μήπως μιλάς για την Αλεξάνδρα, την ομορφούλα μελαχρινή με μακρύ μαλλί λεπτούλα
και με τατού στη μέση πάνω από τον κόλο ???

Aκριβώς όπως τις περιέγραψες sorry για τα ονόματα αλλά δεν τα θυμάμαι.
Ευχαριστούμε για την κριτική αν και η κάτω στο 59 φάνηκε ξενερουά πάντως όμορφη κοπελίτσα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εντοπίστηκε η Αλεξάνδρα στο 65 κάτω;Ξέρει κάποιος τι ώρες δουλεύει;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εντοπίστηκε η Αλεξάνδρα στο 65 κάτω;Ξέρει κάποιος τι ώρες δουλεύει;

Imaginas, στο Φυλής 65 το ΠΑΝΩ στην Απογευματινή Βάρδια, ο stranger in the night(Respect) φαίνεται οτι είδε την Αλεξάνδρα την γλυκιά πιπινο-μελαχρινούλα μας
(Η Αλεξάνδρα είναι η επιλογή μου όποτε θέλω ένα αργό και απολαυστικό σέξ με αργή πίπα
χωρίς βιασύνες σαν να το κάνω με το κορίτσι μου)
ΚΑΙ
στο Φυλής 71 Πάνω επίσης Απογευματινή Βάρδια φαίνεται οτι είδε την Βικτώρια
(την Ρωσίδα με τις σίλικον βυζάρες και κορμί στρίπερ κ.λ.π.)
εμένα η Βικτώρια είναι από τις ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ μου γιατί είναι σεξουαλική γυναίκα
αν και από πρόσωπο είναι μια συνηθισμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας (για να πώ την
αλήθεια όποτε την βρίσκω κάνουμε παθιασμένο έρωτα κι όχι απλά ξεπέτα φυλής, επειδή
προφανώς της κάνω κι εγώ κλίκ).

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το μποϋκοτάζ ισχύει και για τα μπουρδέλα ή όχι? Να ξέρουμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom