zwnianos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια ξερετε αμα δουλεύει η ντενιζα σήμερα??
Ρεμούνδου πρωί . Την προλαβαίνεις ακόμα 1 ωρίτσα .ρε παιδια ξερετε αμα δουλεύει η ντενιζα σήμερα??
χαχαχαχα, Hotyan ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ !!! ΑΨΟΓΟΣ !!!
Kι αφου γουσταρεις να χυνεις βυζακια κατα την υπογραφη σου,ριξε μια και για μας..ρε παιδια ξερετε αμα δουλεύει η ντενιζα σήμερα??
νομίζω και Σάββατο ότι βρίσκεται εκεί για Κυριακή δεν ξέρω .Kι αφου γουσταρεις να χυνεις βυζακια κατα την υπογραφη σου,ριξε μια και για μας..
amc_anthony13 ξερεις αμα ειναι μονο καθημερινες εκει?
Thnks!νομίζω και Σάββατο ότι βρίσκεται εκεί για Κυριακή δεν ξέρω .
Ναι ρε γαμώτο που πήγε αυτή ??και ήταν εγγύση τέλεια ήταν..Επίσης έχασα την Αλλεξάνδρα την ψηλή νεαρή Ρωσίδα , μήπως την πετύχατε πουθενά;
Άνοιξε ξανά αυτό;Πρέπει να είχε κλείσει πολλά χρόνια.
Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου η γκόμενα είναι για μία το πολύ δύο φορές, όχι για παραπάω,
και στην τελική εάν θέλεις ελεύθερο στοματικό (τελειωτικό με χύσιμο στο στόμα)
υπάρχει και το Σοφάκι στη Λιοσίων που κατά τη Γνώμη μου είναι ΚΟΡΥΦΗ σε αυτό.
H Σοφια δε κανει πια ελευθερο στοματικο το οποιο βεβαια εκανε σε λιγους πελατες.
Εσενα ποτε σου εκανε τελευταια φορα?
διαβαζει το σαιτ και σιγουρα οταν ανακαλυψε οτι οσοι την χυναμε στο στομα το ξερουμε πως το κανει και αλλου μετα μαζευτηκεΣυναγωνιστή κρατάω τη δήλωσή σου οτι δεν το κάνει πια, πότε μου έκανε
τελευταία φορά άστο, είναι προσωπικό δεδομένο :-)
Αδερφέ μήπως μιλάς για την Βικτώρια, την σοβιετικιά γκομενίτσα με το καστανόξανθο βαμμένο μαλλί, με πλαστικούς σίλικον βύζους, τατού 'περιβραχιόνιο' και κορμί στρίπερ ???Φυλής71 πάνω μια ξανθούλα που δούλευε στην Φωκαίας ζουμερούλα με πιασίματα και κωλάρα αλλα απο πρόσωπο αδιάφορη.
Αδερφέ μήπως μιλάς για την Αλεξάνδρα, την ομορφούλα μελαχρινή με μακρύ μαλλί λεπτούλαΦυλής 65 πάνω το μελαχροινό πιπίνι με το καλό βυζί που συνήθως φορά άσπρα εσώρουχα (δεν θυμάμαι όνομα)
Συναγωνιστή Δωρητή, από όσο κατάλαβα κάποιος μαλακάκος πουτανοκαψούρης της, πουδιαβαζει το σαιτ και σιγουρα οταν ανακαλυψε οτι οσοι την χυναμε στο στομα το ξερουμε πως το κανει και αλλου μετα μαζευτηκε
Αδερφέ μήπως μιλάς για την Βικτώρια, την σοβιετικιά γκομενίτσα με το καστανόξανθο βαμμένο μαλλί, με πλαστικούς σίλικον βύζους, τατού 'περιβραχιόνιο' και κορμί στρίπερ ???
Αδερφέ μήπως μιλάς για την Αλεξάνδρα, την ομορφούλα μελαχρινή με μακρύ μαλλί λεπτούλα
και με τατού στη μέση πάνω από τον κόλο ???
Εντοπίστηκε η Αλεξάνδρα στο 65 κάτω;Ξέρει κάποιος τι ώρες δουλεύει;