- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.965
- Πόντοι
- 42.697
γιατι τι θα κανεις δηλαδηποιος θιχτηκε και μου διαγραφτηκε το ποστ ?
τι να κανω ? θα βαρεσω μια παχια....γιατι τι θα κανεις δηλαδη
Δεν φτάνει που προσέβαλλες όλα τα παιδιά που ενημερώνουν κάτι σαν και εσένα,μιλάς κιόλας... ;)
Προτείνω να πας να πεις το ειρωνικό σου σχόλιο σε παιδιά που ενημερώνουν,όταν τους δεις στην πιάτσα να δούμε τι θα σου απαντήσουν!
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...
Στα μεγάλα νούμερα της Φυλής...
▪Φυλής 134γ:
Η Άντρεα...
Καινούρια μελαχροινή πιτσιρίκα...
Με όμορφο πρόσωπο...
Ωραίο,αδύνατο κορμί,με μικρό στήθος και προκλητικό κωλαράκι...
Δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις!
Ευχαριστω πολυ!
Εξαιτιας σου εδοκιμασθη η κοπελα.
Πολυ καλη, αλλα ετρεμε και αισθανομουν αμηχανα. Φοβισμενη δεν ηταν, αλλα πολυ ντροπαλη. Της αρεσε το γλειψιμο παντως.
Ίσως στο 10άρικο αξίζει μια δοκιμή γιατί όταν ήταν στα πιο ψηλά σαλόνια δεν...
Εδώ η κριτική του @heelover για την Ελένη στο στουντέλο της Κωνσταντινουπόλεως 128...
Και εδώ κριτικές για την Ελένη στο μασατζήδικο της Μάρνης 28...
Αφού έχεις την εμπειρία μαζί της στα σαλόνια,την καλύτερη απάντηση θα την πάρεις δοκιμάζοντάς την στα... αλώνια!Δύο φορές που έχω περάσει μαζί της,το 10ρικο το δουλεύει,εσύ θα μας πεις τις διαφορές!Πού να οφείλεται όμως αυτή η σταδιακή απαξίωση; Από τα λούσα στο Κεφαληνίας 75 απ όπου εκδιώχθη, στο στουντέλο του 30άευρου στην Κων/πόλεως και από εκεί στην Ιάσωνος... Μιλάμε για κάθετη πτώση.
Αφού έχεις την εμπειρία μαζί της στα σαλόνια,την καλύτερη απάντηση θα την πάρεις δοκιμάζοντάς την στα... αλώνια!Δύο φορές που έχω περάσει μαζί της,το 10ρικο το δουλεύει,εσύ θα μας πεις τις διαφορές!
''Καθείς εφ' ω ετάχθη'' δηλαδή!Τελικώς ήτο ταγμένη στο δεκάρικο.
''Καθείς εφ' ω ετάχθη'' δηλαδή!
......
Τελικά μάλλον το πραγματικό κόστος των υπηρεσιών που παρείχε στα σαλονάτα ιδρύματα ήταν 10 ευρώ και το ονομαστικό (και μόνο αυτό...) στα 30 ή στα 40 ή στα 50 ευρώ.
Στην Ιάσωνος (όπως φαίνεται) υπήρξε η ακριβής και πραγματική κοστολόγηση των υπηρεσιών της.
Συνέχεια στη Φυλής...
▪Φυλής 67:
Η Χριστίνα η Καζακστανή ...
Ελαφρώς μαυρισμένη-ακόμη πιο εξωτική...