Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (32 μέλη και 214 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.965
Πόντοι
42.697
:kneel: :kneel: :kneel:

giphy.gif

URL]]

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ποιος θιχτηκε και μου διαγραφτηκε το ποστ ? :huh:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Δεν φτάνει που προσέβαλλες όλα τα παιδιά που ενημερώνουν κάτι σαν και εσένα,μιλάς κιόλας... ;)
Προτείνω να πας να πεις το ειρωνικό σου σχόλιο σε παιδιά που ενημερώνουν,όταν τους δεις στην πιάτσα να δούμε τι θα σου απαντήσουν!  :effemine:

σεβομαι απολυτα τα παιδια, και ιδιαιτερα οσους "δουλευουν για εμενα" ειτε με κριτικες ειτε με ενημερωση. κατι θα παρεξηγησες γιατι δεν χαρακτηρισα κανεναν, απλα αναρωτηθηκα αν ειναι τα παλικαρια που συναντησα στο δρομο.

το σταματαω εδω γιατι δεν ειμαι κανενα παιδαρελι, αν καποιος απο αυτους διαβασε ο,τι εγραψα και πραγματικα παρεξηγηθηκε (αν ειναι δυνατον), του ζηταω συγγνωμη....

vanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2010
Κριτικές
11
Like
15
Πόντοι
10
Απο μια βολτα σαββατο βραδυ και με λιγη 3 βαρδια ,ξεχωρισα στο δι/μου 27 τη βικυ  40+ κοντουλα χαλαρο βυζι
που εδειχνε με ανεβασμενη λιμπιντο ,ισως που τα δωματια γεμιζανε αμεσως .και μετα στο βεργας 3 μια ψηλη σκουροχρωμη νταρντανα  και στο Εξηκιου στον οροφο μια επισης νταρντανα ,ελληνιδα αν καταλαβα με μετριο
προσωπο αλλα ενδιαφερον σωμα και βυζι .Αν την πετυχο κανα απογευμα την παιρνω .Οσοι αντεξουν στην αθηνα
για καλοκαιρι καλη τυχη στις τσαρκες τους ισως εμφανιστουν πιο ενδιαφέροντα κοριτσια ( λογω αδειών )

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλημερα χυστες.
Εχω να καταθεσω και εγω την αποψη μου για την Αντρεα απο φυλης 134 υπογειο.

Ευχαριστω πολυ τον ντιουντ για την ενημερωση που εγραψε και απο την οποια καθοδηγηθηκα να δω την καινουρια κοπελα.

Η κοπελα ειναι αψογη και προτεινεται ανεπιφυλαχτα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Στα μεγάλα νούμερα της Φυλής...

▪Φυλής 134γ:
Η Άντρεα...
Καινούρια μελαχροινή πιτσιρίκα...
Με όμορφο πρόσωπο...
Ωραίο,αδύνατο κορμί,με μικρό στήθος και προκλητικό κωλαράκι...
Δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις!

Να είσαι καλά φίλε Ακόρεστε...  :hi:

Είσαι από τους λίγους που ξέρουν να "διαβάζουν" ενημερώσεις....

Η κοπέλα όντως ήταν πολύ καλή σε όλα!  ;)

Από εκεί και πέρα (και επειδή πολλοί μού αναφέρουν για το θέμα των κριτικών...) όποιος θέλει (και ξέρει) να διαβάζει, διαβάζει, μαθαίνει και ανακαλύπτει ανάμεσα και πίσω απ'τις γραμμές...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Ευχαριστω πολυ!
Εξαιτιας σου εδοκιμασθη η κοπελα.
Πολυ καλη, αλλα ετρεμε και αισθανομουν αμηχανα. Φοβισμενη δεν ηταν, αλλα πολυ ντροπαλη. Της αρεσε το γλειψιμο παντως.

σε ποια απ' όλες αναφέρεσθε Ακόρεστε φίλε;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Ίσως στο 10άρικο αξίζει μια δοκιμή γιατί όταν ήταν στα πιο ψηλά σαλόνια δεν...

Εδώ η κριτική του @heelover για την Ελένη στο στουντέλο της Κωνσταντινουπόλεως 128...

Και εδώ κριτικές για την Ελένη στο μασατζήδικο της Μάρνης 28...

Πού να οφείλεται όμως αυτή η σταδιακή απαξίωση; Από τα λούσα στο Κεφαληνίας 75 απ όπου εκδιώχθη, στο στουντέλο του 30άευρου στην Κων/πόλεως και από εκεί στην Ιάσωνος... Μιλάμε για κάθετη πτώση.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Πού να οφείλεται όμως αυτή η σταδιακή απαξίωση; Από τα λούσα στο Κεφαληνίας 75 απ όπου εκδιώχθη, στο στουντέλο του 30άευρου στην Κων/πόλεως και από εκεί στην Ιάσωνος... Μιλάμε για κάθετη πτώση.
Αφού έχεις την εμπειρία μαζί της στα σαλόνια,την καλύτερη απάντηση θα την πάρεις δοκιμάζοντάς την στα... αλώνια!Δύο φορές που έχω περάσει μαζί της,το 10ρικο το δουλεύει,εσύ θα μας πεις τις διαφορές!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Αφού έχεις την εμπειρία μαζί της στα σαλόνια,την καλύτερη απάντηση θα την πάρεις δοκιμάζοντάς την στα... αλώνια!Δύο φορές που έχω περάσει μαζί της,το 10ρικο το δουλεύει,εσύ θα μας πεις τις διαφορές!

Τελικώς ήτο ταγμένη στο δεκάρικο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
''Καθείς εφ' ω ετάχθη'' δηλαδή!

:thumbsup:

Τελικά μάλλον το πραγματικό κόστος των υπηρεσιών που παρείχε στα σαλονάτα ιδρύματα ήταν 10 ευρώ και το ονομαστικό (και μόνο αυτό...) στα 30 ή στα 40 ή στα 50 ευρώ.

Στην Ιάσωνος (όπως φαίνεται) υπήρξε η ακριβής και πραγματική κοστολόγηση των υπηρεσιών της.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.008
Πόντοι
22.785
:thumbsup:

Τελικά μάλλον το πραγματικό κόστος των υπηρεσιών που παρείχε στα σαλονάτα ιδρύματα ήταν 10 ευρώ και το ονομαστικό (και μόνο αυτό...) στα 30 ή στα 40 ή στα 50 ευρώ.

Στην Ιάσωνος (όπως φαίνεται) υπήρξε η ακριβής και πραγματική κοστολόγηση των υπηρεσιών της.
......

......  συγκροτημένο φιλοσοφικό  δοκίμιο   :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Πέρασα στο Κολωνού 30 1ο όροφο για τη Νατάσσα,και βρήκα την Άννα,την ξανθιά γλυκιά νεαρή με τα πιασιματάκια,που έβρισκα στο Ιάσωνος 10 στον όροφο τα πρωινά.(Συγκοινωνούντα δοχεία;) :think: Πιο χαμηλών τόνων συνεύρεση,καλή παρόλα αυτά στο 10ρικο.
(Πέρασα να δω τι γίνεται και στο Ιάσωνος 10,κλειστό πάνω και κάτω).

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Αθηναϊκός μεσημεριανός καύσων:
Φωκαίας 27Β ημιόροφος Χριστίνα όχι η ελληνοουκρανή και Κάρμεν
Φωκαίας 27Β όροφος η Καμέλια με καραφούλ
Φωκαίας 27Α δυο ανάφτρες πορνίδια με επιθετικότατο σαλονάρισμα. Η μία καυλαντίστρια ήταν καστανόξανθη με σγουρό μαλλί, αδύνατη, κάθισε πάνω μου με έβαλε να τις γλείφω τα βυζιά και φώναζε fuck me fuck me. Παραλίγο να την πηδήξω στον καναπέ. Η δεύτερη, κοντή μελαχρινή με ωραίο προσωπάκι, σκιστά ματάκια, αλλά λίγο κοιλίτσα, παρακολουθούσε απο πιο μακρυά, ίσως γιατί ήταν να μπει σε δωμάτιο με πάκη. Όταν έκανα να φύγω η πρώτη έπεσε στην αγκαλιά μου σαν παιδίσκη και έκανε ότι έκλαιγε γοερα. Dont leave μου φώναζε Please dont leave. Σπάραξε η καρδιά μου. Της είπα Dont worry i'll be back κι έφυγα. Θα επιστρέψω να τις πάρω μαζί στο υπεραπλό πρόγραμμα που κάνουν και ο θεός βοηθός. Απλώς η μία έμπαινε σε δωμάτιο με πακη και η δεύτερη ότι είχε βγει από τον κινέζο φίλο του πάκη.  

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Γουστάρω φάση! :rockon: Γινόμαστε πρωταγωνιστές μικρών λαϊκών καθημερινών μελοδραμάτων!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα γεια σου heellover πολύ ωραία ενημέρωση και περιγραφή μπράβο σε όλους για τις ενημερώσεις επιστρέφω αργά τα μεσάνυχτα για ότι νεότερο θα υπάρχει καλό μεσημέρι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom