Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Στα τέλη της δεύτερης βάρδιας τίμησα την Άννα το Ρουμανάκι στο Κολωνού 11Α το δεξί ... ακολουθεί κριτική και ιστορία στο ''ρομαντισμός και μπουρδελα''
Ρομαντικός όπως πάντα!!Στα τέλη της δεύτερης βάρδιας τίμησα την Άννα το Ρουμανάκι στο Κολωνού 11Α το δεξί ... ακολουθεί κριτική και ιστορία στο ''ρομαντισμός και μπουρδελα''
έχει πολλές,θα τις βρεις εσύ σου εχουμε εμπιστοσύνηΚάποια αναλογη σε απόγευμα/ξημερώματα;
Ναύαρχε,το έχεις ανάγκη.......Εντός τής έπόμενης μισής ώρας θα βρίσκομαι στόν οίκον τής όδού Βέργας 3 << ίσόγειον >>
.......έχει πολλές,θα τις βρεις εσύ σου εχουμε εμπιστοσύνη
ένα μέλος του 2005,με τόσο μεγάλη προσφορά....θα οδηγήσεις και εμάς τους υπόλοιπους
Ναύαρχε,το έχεις ανάγκη.......
χτες ρωτησα και στο παιωνιου που μου ειπαν οτι σταματησε απο κει,ρωτησα και τροφωνιου οροφο και μου ειπαν οτι παντρευτηκε και σταματησε :o :o ,αν καποιος συναγωνιστης εχει αλλη πληροφορια ας πει.Παντως κριμα να σταματησε ηταν απο τα καλα gfeπριν λιγο Παιωνιου 47 η πολυ πολυ χοντρη Κωνσταντινα
η Αλεξανδρα που δουλευε εκει ξερεις κανεις που ειναι?
.....Και γιατί είναι κρίμα αν σταμάτησε για ένα καλύτερο "αύριο";
Βάλ'το κοντά στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α,να είσαι άνετος...Mεταξι με τα πορνο οχηματα σας πατε ; 2 φορες μου το εχουν σπασει το αμαξι και μια φορα με τη μηχανη δεν προλαβα να χυσω και βαραγε ο συναγερμος ντυθηκα και βγηκα
Ένα δίδυμο που έπαιζε στον Αχιλλέως 48Β (Ελβίρα και Αγάπη) ξέρει κανείς που εξαφανίστηκε? Περνάω το τελευταίο διάστημα και βλέπω μόνο την Αγάπη. Ευχαριστώ