Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (18 μέλη και 310 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Χτες το βραδυ
Κωνσταντινουπολεως 166
Υπογειο η νικολ,καστανο στυλιαρι με γοητευτικο προσωπο,ενδιαφερουσα αλλα αγγιζοντας επικινδυνα τα ορια της ανορεξιας

η νέλυ στο κων166β έχει γίνει ακόμα πιο ωραία ... η αγαπημένη Αλβανίδα είναι το μωρό, έλεγα να μπω χθές αλλά τελικά κατέληξα σε άλλη κοπέλα ... ΠΟΛΥ ΌΜΟΡΦΗ η νελυ

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936
Επισκεψη σημερα το απογευμα στο Ρεμουνδου 21 ισογειο  με στοχο την Υβοννη, αλλα αυτη για αλλη μια φορα ελειπε. Υπηρχε η Χριστινα και αλλη μια ξανθουλα που δεν θυμαμαι το ονομα της.Τσατσα μια 60αρα με κοντο ξανθο μαλλι. Περασα με τη Χριστινα καθως η τσατσα με βεβαιωσε οτι ειναι πολυ καλη και κανει ολες τις στασεις. Μπηκα στο δωματιο και μετα απο 5 λεπτα ερχεται η χριστινα. Βγαζει τα ρουχα αμεσως, κανει προκαταρκτικα για μισο λεπτο και αμεσως περασμα το λαστιχο.Πιπα μετρια, και χωρις να μου σηκωθει καλα μου λεει ελα να κανουμε πισωκολητο. Εγω τις λεω οτι θελω να ανεβει απο πανω και αυτη λεει οτι θελει πισωκολλητο γιατι ειναι καλυτερα και της αρεσει καλυτερα. Κουβεντα στην κουβεντα με ξενερωσε και μου επεσε τελειως χωρις να κανουμε καθολου σεξ.Τις λεω να με γλυψει να χυσω τουλαχιστον με πιπα και αυτη δυσανασχετησε και μου εκανε για δυο λεπτα πιπα, πλην ομως απο τη συμπεριφορα της και τη βαρεμαρα της με ξενερωσε τελειως και της ειπα να φυγει γιατι δεν υπηρχε περιπτωσηνα μου σηκωθει.Ντυνομαι βγαινω στην τσατσα και της λεω με ωραιο τροπο να μου δωσει πισω το 20ρικο γιατι η κοπελα ειναι ακαταλληλη με τη συμπεριφορα της. Αυτη δε μου τα δινε και εκανε την ανηξερη ενω η κοπελα συνεχιζε να λεει τα δικα της και οτι εχω εγω προβλημα και δε μου σηκωνεται.Τελικα εφυγα χωρις να παρω τα λεφτα γιατι δε γουσταρα να ασχοληθω αλλο με τα τσοκαρα. Μακρια λοιπον και μαυρο και στη Χριστινα και στην τσατσα που το παιζε ανηξερη.Αλλοστε δεν ειναι τυχαιο οτι απο την ωρα που πηγα μεχρι που εφυγα σε διαστημα μισης ωρας δεν χτυπησε ουτε μια φορα το κουδουνι.Μαλλον τις εχουν παρει χαμπαρι και δεν παταει κανενας εκει. Μακριαααααααααααααα λοιπον γιατι δε σεβονται καθολου τα χρηματα που παιρνουν.Headbang

...την αλλη φορα ριξε μπατσα στη τσατσα και σηκω φυγε!!!Εκανε την ανηξερη και κρατησε το κοσαρικο???Πρεπει να τιμωρηθει!!

Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα το πρωί
Αγκυρας 12α δυο παρουσίες,ευα η ξανθιά πληθωρική gilf  από Περγάμου 27 και η σουζι
Νέα λεπτή κοπελα με ξανθό καρέ μαλλί,καλο κορμι αλλά εμφανώς αβγαλτη
Μήπως είπε η τσατσά, ποιες θα είναι απόγευμα; Ελενα;  Καίτη;
6 υπογειο ολγα,η θρυλικη ξανθια gilf από ρεμουνδου 21 πολύ παλια
Αυτή από Ρεμούνδου 21 όροφος και μετά Καλύμνου 48 όροφος, λες. Στα εγγόνια σου, γιαγιά...Και στα δισέγγονα!
Το χατζηλίκι.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ψάχνω εναγωνίως για εκδιδόμενη που να μοιάζει της Κωνσταντοπούλου και να δίνει κώλο.
Άμα αφήνει και κρεμπιέ, δίνω όσο - όσο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ψάχνω εναγωνίως για εκδιδόμενη που να μοιάζει της Κωνσταντοπούλου και να δίνει κώλο.
Άμα αφήνει και κρεμπιέ, δίνω όσο - όσο.
Η Άσπα αδερφέ... :hi:

Νυχτερινή στοχευμένη βόλτα με εξωθεσμικούς συναγωνιστές στη Φυλής και στη Φωκαίας και αφού προηγήθηκε σύντομο πέρασμα από το Μεταξουργείο....
Στο Φυλής 65 ισόγειο,κλασσικά η Εμμανουέλα...
Φανερά αλλαγμένη και άκεφη γενικώς τί και αν βγαίνει ολόγυμνη όπως πριν;
Ετοιμάζεται για Ισπανία,λέει...
Ο όροφος και τα δύο βράδυα ήταν κλειστός.
Στο καλό. :hi:

Σημερα το πρωί
Φυλής
56 ελλη,η μινιόν ξανθιά μετρια εκδοχή της νικολετας με το τουρλωτο  κωλαρακι
Καύλα η μικρή... :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Παραείσαι αυστηρός με την κορασίδα Μπίλλυ!Μια ιστορία 30 και πλέον συνευρέσεων την ακυρώνεις για μία άτυχη στιγμή... Το καλό βέβαια είναι ότι θα επιστρέψει ανανεωμένη με Ισπανικό αέρα!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Φίλε Αόρατε,η συγκεκριμένη κοπέλα δουλεύει και στο Μεταξουργείο.

Την Παρασκευή ήταν πρωινή στο Κολωνού 53 και μεσοβδόμαδα απόγευμα στο Κολωνού 48.

Όπως μού θύμησε ο ΠορνοΣπουγκένας και ο Προφέσορας δούλευε παλαιότερα με το όνομα Λαβίνια σε Φυλής και Φωκαίας και σαν Μπιάνκα στο Φυλής 69α και Φωκαίας 24.

Ξανθό πιπινάκι,με πρόστυχο προσωπάκι,έχει πάρει ελάχιστα κιλάκια (όπως ανέφερε και ο feelgood) που της πάνε αρκετά - στο Μεταξουργείο ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα!

Λογικά την γνωρίζεις αλλά ίσως τώρα δεν σού έρχεται στο νου.  :hi:
Σωστος ο φιλος DUDE...αυτη ειναι η κοπελα που λεω με το ονομα Μπιανκα

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Έχει δουλέψει διδυμου 8 στο ισόγειο αορατε μαζί με την Αλεξάνδρα,μια μινιόν ξανθια αρκετά ενδιαφέρουσα επίσης με φουλ
Δούλευε σταθερά και καθημερινά εκεί
Επίσης και φωκαιας 24 αλλά για λίγο
Ολα αυτά πριν ένα χρόνο περίπου,το πολύ δυο
Τωρα όσον αφορά το ποστ  του feel good για την κοπέλα θα σου έλεγα από την πείρα μου να μην βασιζεσαι ιδιαιτερα αν πέρασε ποτέ π πέρασε και ούτω καθεξης
Κοιτα φιλε σεβομαι κ εκτιμω την αποψη σου, οπως εκτιμω κ τον γραπτο σου λογο, καθως σε διαβαζω παντα κ μου αρεσει η ρομαντικη σου πλευρα, καθως ετσι λειτουργω κι εγω. Τωρα δεν ξερω γιατι θεωρεις αναξιοπιστες τις πληροφοριες μου. Δεν γραφω συχνα αλλα διαβαζω παντα κ αν κατι κατα την ταπεινη μου παντα γνωμη αξιζει το γραφω. Δεν ειμαι προμοτορας ουτε κ προαγωγος. Αν δεν θελετε να γραφουμε εδω τις εμπειριες μας, κ να περναμε οσο γινεται καλυτερα με τις κοπελες που αξιζουν, παω πασο κ δεν ξαναγραφω. Δεν νομιζω να εχω ποτε γραψει κατι που δεν ισχυει, επισης ολα ειναι υποκειμενικα ειδικα με το σεξ που ο καθενας φτιαχνεται εγκεφαλικα παντα, οποτε τα γουστα διαφερουν. Με το συμπαθειο κ καλη συνεχεια!!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Υπάρχουν δύο παραθέσεις στη σειρά στην πρώτη που αναφέρεται στην Έρρικα Περγαμου1 δίνει σωστή περιγραφή για την εμφάνιση της.Τώρα στο δεύτερο είναι κάπως πιο γενικός αν θέλει ας ανεβάσει κριτική από αυτά που γράφει συμπαιρενω πως πέρασε καλά εντάξει δεν μπορω να αποκρυπτογραφησω το κείμενο του ας μείνω εκει
Λοιπον σχετικα με την Μπιανκα Λαουρα Λαβινια κτλ περασα καλα... απλα γενικως δεν μου αρεσει να γραφω αναλυτικα τι κανω στο δωματιο, μου φαινεται καπως κ δεν το "εχω" στο ρεπερτοριο μου. Η κοπελα ειναι αυτη που περιγραφει ο DUDE. Εμενα μου εβγαλε γουστα στο δωματιο κ περασα καλα, ειναι υπομονετικη δεν βιαζεται κ θυμιζει τουριστριουλα. Αυτο ισως μου εκανε το κλικ... Αυτα ελπιζω να βοηθησα!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παραείσαι αυστηρός με την κορασίδα Μπίλλυ!Μια ιστορία 30 και πλέον συνευρέσεων την ακυρώνεις για μία άτυχη στιγμή... Το καλό βέβαια είναι ότι θα επιστρέψει ανανεωμένη με Ισπανικό αέρα!
Τελειώσανε οι μαλακίες,με την πρώτη λαμογιά - 6 μήνες ψυγείο... :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Σ'αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου!Ξεχωρίζει η λαμογιά από την κακή μέρα...  ;)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
πω πω περασα με τρελομονικα στην κολωνου.. με τρελανε στα γλωσσοφιλα με ρουφηξε ολοκληρο. :erection:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πω πω περασα με τρελομονικα στην κολωνου.. με τρελανε στα γλωσσοφιλα με ρουφηξε ολοκληρο. :erection:

Το Μονικάκι και γλωσσοφιλιάζει (εκεί που γουστάρει...) και δαγκώνει (εκεί που θέλει...) και μοσχοβολάει πλέον-εδώ και καιρό...  :erection: :wanker:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Μπα αποφασισε να κανει μπανιο επιτελους  :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Το Μονικάκι και γλωσσοφιλιάζει (εκεί που γουστάρει...) και δαγκώνει (εκεί που θέλει...) και μοσχοβολάει πλέον-εδώ και καιρό...  :erection: :wanker:

καλα με το ζορι την κραταγα μη με γεμισει σημαδια σα τρελη γαμιοτανε,καθαρη ηταν παντως , θελω πουτσο θελω γαμησι ελεγε και χοροπηδουσε πανω στο καυλι μου  :dancing:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα με το ζορι την κραταγα μη με γεμισει σημαδια σα τρελη γαμιοτανε,καθαρη ηταν παντως , θελω πουτσο θελω γαμησι ελεγε και χοροπηδουσε πανω στο καυλι μου  :dancing:
...δεν τις γαμάνε πολύ αυτές τις μέρες τις κορασίδες και λύσσαξε Micos.  :erection:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom