Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (46 μέλη και 289 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ξέρω, έχει αναφερθεί πολλάκις, αλλά ρε παιδιά, τι ΚΑΥΛΟΥΡΙΝΙ είναι η Αουρόρα;;;;
Έπαθα πλάκα, τσαχπίνα, γλυκούλα κλπ.

Εντάξει, μέσα, κάθονταν σαν ξυλάγγουρο, αλλά ντάξ, αυτό έχει ίσως να κάνει και με την εμφάνισή μου (αλλά δυστυχώς σήμερα ξέχασα ο μαλάκας να κάνω μπάνιο και μύριζαν οι μασχάλες μου - ναι, είμαι μαλάκας αλλά το θυμήθηκα αφού έδωσα το 20ρικο).

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Γεια και χαρά σας!
Σήμερα στο 16Γ το ακραίο δεξιά όπως τα βλέπουμε πρωινή βάρδια ήταν η μελαχροινή Ντενίσα που διαλαλά τι κάνει μέσα. Μήπως εννοείς το 16Α η το 16Β;
Στο 16Β είχε δύο αδιάφορες για μένα. Στο 16Α δεν πήγα γιατί κατά κανόνα δεν μου αρέσουν αυτές που φέρνει.

απογευματινή πήγα εγώ .. είχε αλλάξει η κοπέλα το γράφω στην κριτική

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φυλής 71Α.

Βανέσα, κοντοπούτανο με μέτριο πρόσωπο αλλά απίθανο σωματάκι, τα βυζάκια της ήταν σαν από Αμερικάνικη τσόντα, ωραίο μέγεθος και όσο πρέπει κρεμαστά. Φόραγε ένα δαντελένιο σαν πουκάμισο χωρίς κουμπιά ανοιχτό μπροστά. Μεσούλα με τέλεια αναλογία και επίπεδο στομάχι.

Πέρασα ο μαλάκας. Δεν έχω πάει με πιο ψυχρή πουτάνα. Παίδες δεν με άφησε καν να γλύψω βυζί!

Εντάξει, αυτό μπορεί να έιναι μόνο με εμένα λόγω εμφάνισης, αλλά έχω περάσει με άλλες που κάναμε και γλωσσόφιλα, αν δεν γουστάρεις κοπέλα μου, γίνε καθαρίστρια.

Α γαμίδια βραδυάτικα.

Πάντως ήταν ψιλοκαλή η πίπα της (αλλά με χέρι) και κόντεψα να χύσω.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παντως το ποσο εσπασε αυτή η κοπελα(τζωρτζιανα) μεσα σε 3 χρονια είναι ασυλληπτο

όχι ότι είναι μπαζο τωρα,αλλα οποιος την θυμαται μολις εμφανιστηκε μεταξι δε νομιζω να διαφωνει ότι είναι σα να χει περασει μια δεκαετια+ από πανω της μεχρι σημερα

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Συναγωνιστές σήμερα κατέβηκα Φυλής 67 για να τιμήσω την Αντίνα (μπατσίνα)  :2funny:
μιας και άργησα για να πάω στην ΑΛΙΟΝΑ αλλά η μπατσίνα έλλειπε  :uglystupid: και ήταν εκεί μια Ρεγγίνα  :uglystupid:
Ξέρουμε αν θα είναι τις επόμενες ημέρες?

Ισως ειναι ΠΣΚ αφου η Χριστινα Κ δηλωσε οτι θα λειπει ..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.946
Πόντοι
36.618
Τα μεσάνυχτα στα ακόλουθα....

Φυλής 66α:Άννα / Ιλόνα,όπως έγραψε ο dude με ένα λευκό πολύ σέξυ...Γυμνόστηθη....

Φυλής 66δ:Κλειστό

Φυλής 54β:Αουρόρα σε δωμάτιο με συναγωνιστή...

Φυλής 54α και 56 Κλειστά!

Πέρασμα σύντομο από Διδύμου...

Όλα κλειστά με μόνο το 7β ανοιχτό με τη Τζωρτζιάνα με τα πολιτικά της...Η ώρα 00:17....

Επιστροφή για λίγο στη Φυλής...

Φυλής 59 δύο κοπέλες.Η ρεγγίνα με ωραίο ζουμερό κώλο που προσφέρει...Μαζί της η Τζούλια και αυτή με ωραίο σώμα....

Φυλής 65 μία ξανθιά αδιάφορη που δε συγκράτησα καν όνομα....

Φυλής 67 η Αλέσια που τα πρωινά δουλεύει σε στούντιο...Γεμάτο σαλόνι από "θαμώνες" και αυτή βγήκε ΤΣΙ-ΤΣΙ-ΔΙ!!!!! :o

Φυλής 71Α η Βανέσσα η οποία παρουσιάστηκε μόνη της χωρίς υπηρεσία...

Φυλής 71β:Η Τζούλια ξανθιά με ζουμερό σώμα.

Πέρασμα και στη Φωκαίας επιλεκτικά...

Στο 9 ήταν η Σόνια μία ξανθιά...Στο διπλανό η Νάντια,μελαχρινή με σώμα καλό σχετικά,λευκή επιδερμίδα...Η υπηρεσία σε κάποια στιγμή της φώναξε αλλά εκείνη δε βγήκε από το δωμάτιο...Βέβαια όταν μετά από μερικά λεπτά έκανε την εμφάνισή της στο σαλόνι με το που είδε έναν Πακιστανό αγρίεψε και του έδειξε την έξοδο...

Φωκαίας 17β:Ελένη και Ζωή ξανθιά η δεύτερη...

Φωκαίας η Αγάπη στο δωμάτιο...

Φωκαίας  25 η Γκάμπυ...

Φωκαίας 27 κάτω η Αλέξια και η Σόφη και πάνω η Ροζαλίντα που τιμήθηκε αρχές της εβδομάδας με τυπικές εντυπώσεις....

Αυτά στα παραπάνω καλο σας ξημέρωμα!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φυλής 71Α.

Βανέσα, κοντοπούτανο με μέτριο πρόσωπο αλλά απίθανο σωματάκι, τα βυζάκια της ήταν σαν από Αμερικάνικη τσόντα, ωραίο μέγεθος και όσο πρέπει κρεμαστά. Φόραγε ένα δαντελένιο σαν πουκάμισο χωρίς κουμπιά ανοιχτό μπροστά. Μεσούλα με τέλεια αναλογία και επίπεδο στομάχι.

Πέρασα ο μαλάκας. Δεν έχω πάει με πιο ψυχρή πουτάνα. Παίδες δεν με άφησε καν να γλύψω βυζί!

Εντάξει, αυτό μπορεί να έιναι μόνο με εμένα λόγω εμφάνισης, αλλά έχω περάσει με άλλες που κάναμε και γλωσσόφιλα, αν δεν γουστάρεις κοπέλα μου, γίνε καθαρίστρια.

Α γαμίδια βραδυάτικα.

Το Βανεσάκι ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές-μάλιστα για ένα διάστημα ήταν στανταράκι μου...

Δυστυχώς-απ'ότι διαβάζω από τις πρόσφατες εμπειρίες αρκετών παιδιών-η απόδοσή της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Δηλαδή δεν φτάνουν τα υπόλοιπα χίλια μύρια κακά (όπως ας πούμε η αναδουλειά που τις τελευταίες ημέρες δεν κυκλοφορεί ούτε μύγα-για παράδειγμα πρώην στουντιοκόριτσο χθες,στα μέσα της διπλοβάρδιας της είχε κάνει μόνο τα τρία ραντεβού που πάνε στο ταμείο του μαγαζιού...) ακόμη και αυτούς τους λίγους πελάτες με την συμπεριφορά τους, τούς διώχνουν.

Μετά λοιπόν ας μην παραπονιούνται και ας μη ψάχνουν να βρουν τον λόγο και τα αίτια που δεν δουλεύουν οπουδήποτε αλλού(στον καιρό, στην μπάλλα, στην αφραγκία) εκτός από τον ίδιο τους τον εαυτό.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φυλής 66α:Άννα / Ιλόνα,όπως έγραψε ο dude με ένα λευκό πολύ σέξυ...Γυμνόστηθη....

Φυλής 66δ:Κλειστό

Φυλής 54β:Αουρόρα σε δωμάτιο με συναγωνιστή...

Φυλής 54α και 56 Κλειστά!
Ερώτηση: Επειδή κατά τις 00:15 ήμουν Φυλής, τα μαγαζιά σε Φ66 και Φ54 δεν είχαν ανοιχτά τα φώτα.
Δουλεύουν όταν είναι κλειστά τα φώτα;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φυλής 67 η Αλέσια που τα πρωινά δουλεύει σε στούντιο...Γεμάτο σαλόνι από "θαμώνες" και αυτή βγήκε ΤΣΙ-ΤΣΙ-ΔΙ!!!!! :o
Βγήκε από το δωμάτιο γυμνή, το πρόσωπό της είχε λίγες γωνίες. Δεν την λες άσχημη και είχε εντυπωσιακό σώμα.
Σε πιο στούντιο δουλεύει τα πρωινά;
Γλωσσόφιλα δίνει;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ερώτηση: Επειδή κατά τις 00:15 ήμουν Φυλής, τα μαγαζιά σε Φ66 και Φ54 δεν είχαν ανοιχτά τα φώτα.
Δουλεύουν όταν είναι κλειστά τα φώτα;

Προφανώς ήταν επάνω στην αλλαγή της βάρδιας και έτσι δεν τα είχαν ανάψει ακόμη.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Φυλής 71Α.

Α γαμίδια βραδυάτικα.

όπως τα λες. καταρχάς έχει γίνει προσβλητική και είρων. έχω πάει να περάσω δυο φορές λόγω ομορφιάς, αν και ξέρω ότι μέσα είναι φόλα και έφυγα λόγω ξινισμένων μούτρων. πάντως η πίπα της είναι καλή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom