Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (36 μέλη και 225 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εγω εχω αδυναμια στις μικρες σε  ηλικια κορασιδες για αυτο ρωταω για να ξερω αν υπαρχει κανενα ωραιο πιπινακι ωστε να παω να περασω καλα μαζι τους

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πριν δυο ωρες.
Ρεμουνδου 21 ισογειο....ηταν η χριστινα κλασσκα και μια αλλη κοπελα δε θυμαμαι καλα το ονομα της...κατι σα βαλερι..ισως κανω λαθος.......σε απλο προγραμμα συν 10 ευρω το ελευθερο στοματικο..
Ρεμουνδου 21 πηγαινα για τη καιτουλα...αλλα κλειστο....
Αγκυρας 12 δεξια...ηταν η λανα ξανθια γλυκια χοντρουλα σε βασιλικο τσιμπουκι..
Φυλης 84 ισογειο η μαγια...μελαχροινη αδυνατη με λορδωση.
Φυλης 84 α....μονο η τσατσα μου εκανε εντυπωση....να δω ποτε θα μου κατσει...ξανθια προτζιλφ με βυζαρες και ομορφο προσωπο...(για τη τσατσα η περιγραφη).
Φωκαιας 17...μια κορινα ψηλη μελαχροινη αδιαφορη για τα γουστα μου ...και το υπερτουμπανο σαμπρινα....με σουπερ καμπυλες και γαματη κωλαρα....η κορινα σε ελευθερο στοματικο και η σαμπρινα σε απλο.
Φωκαιας 27 ημιοροφος,η σιμονα...σα καινουρια μου τη παρουσιασε η τσατσα...ψηλη μελαχροινη εκανε τρελλο σαλοναρισμα στο στυλο...μου τεντωσε τον κωλο της και τα ειδα ολα...ομολογω  κωλος μοντελε....σε ελευθερο στοματικο,οχι τελειωτικο.
Φυλης 66 δεξια η ρενατα....εντυπωσιακη γκομενα με κορμαρα..οχι τοσο ομορφη απο κοντα...ψαρωνεις με τις ματαρες της...σε απλο..κορμι λαμπαδα με ωραιο κωλο.
Διδυμου 22..ισως απο τα πιο ομορφα τσαρδια....η αννα η ''σκοτεινη''...ητανε στο δωματιο.....μελαχροινη μιλφαρα με ωραια ματια...αδυνατο κορμι σιλικονες στα βυζια..και πλεον ο κωλος της εχει χαλαρωσει...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο...
Διδυμου 8 ισογειο η αλεξανδρα...σε ελευθερο στοματικο.....ειναι η μονικα απο φυλης 40.
Διδυμου 8 δεξια η τζωρτζιανα σε ενα κοκκινο σετακι με αλυσιδες να κρεμονται   πολυ σεξυ σημερα...με σουπερ γαματο κορμι καμπυλες ομορφες σφιχτες...γλυκο προσωπο καρε μαλλι και ευχαριστη...σε απλο...εχει τιμηθει στο παρελθον με πολυ καλες εντυπωσεις...ειναι αναλογα με τα κεφια της......αλλιως......δεν.......
Διδυμου 8 αριστερα η αννα ιλονα ομορφο κοριτσι με σωμα μοντελου...εχει ωριμασει η κορμοστασια της σε σχεση με πριν 3-4 χρονια πριν...καθως και πιο ομορφη...σε απλο....
Εξηκιου ολα κλειστα σημερα..
Βεργας 3 δεξια κλασσικα η τζενη....τετραγωνη αλβανιδα με βυζαρες φυσικες....και κωλαρα.....σε απλο
Βεργας αριστερα η παολα μου εμφανιστηκε τσιτσιδη απο κατω και ενα baby doll απο πανω..σε ελευθερο στοματικο....ψηλη μελαχροινη με προσωπο ολο υποσχεσεις....αρκετα ομορφη....πολυ καυλα σημερα...
Βεργας 6 υπογειο....η προτζιλφ ναταλι.....ισως συγγενης με γνωστο ποδοσφαιριστη που εκανε τις καλυτερες σεντρες στον πλανητη.... :kneel: :kneel:
Πιπινου 65...η μαγδα.....μελαχροινη ρουμανα απο φυλης 74.....εμφανιστηκε κεντραροντας με στα ματια.....πλησιαζοντας με....εβαλε κατευθειαν απαλα το χερι της μεσα απο το παντελονι μου...και με γλωσσοφιλιαζε ταυτοχρονα...ομολογω δε το περιμενα....με καυλωσε στη στιγμη...καθως με μαλακιζε στο σαλονι αργα αργα,ταυτοχρονα με βαθια γλωσσοφιλα.....το γραφω και ξανακαυλωνω τωρα.....η ανασα της μυριζε λιγο...καπως....κατι σε τσιγαρο και κατι αλλο....τεσπα...με επεισε και περασα......πολυ καλη τελικα στο δωματιο....δε περιμενα τοσο τοσο καλη συμπεριφορα...καθως και τον ερωτισμο που εβγαζε...ασχετα με τα οσα εχουν γραφτει για αυτη...περασα σουπερ.......
Καλη συνεχεια..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
θα την καταφερω αν προλαβω διοτι θελω να παω σε μια κορασιδα που δεν εχω ξαναπαει φιλε dude θελω την γνωμη σου για τρεις κοπελες φυλης 56 ελλη για την ηλεκτρα απο κολωνου 30 και σε μια ενημερωση σου ειχα διαβασει για μια ξενια μελαχρινη μουναρα απο φωκαιας 17 το πανω λεει τιποτα
γασπαρογλου,την Ηλέκτρα...τηνεγάμησε ο εξωθεσμικός μου φίλος με καλές εντυπώσεις... :hi:

Διδυμου 8 δεξια η τζωρτζιανα σε ενα κοκκινο σετακι με αλυσιδες να κρεμονται  πολυ σεξυ σημερα...με σουπερ γαματο κορμι καμπυλες ομορφες σφιχτες...γλυκο προσωπο καρε μαλλι και ευχαριστη...σε απλο...εχει τιμηθει στο παρελθον με πολυ καλες εντυπωσεις...ειναι αναλογα με τα κεφια της......αλλιως......δεν.......
Διδυμου 8 αριστερα η αννα ιλονα ομορφο κοριτσι με σωμα μοντελου...εχει ωριμασει η κορμοστασια της σε σχεση με πριν 3-4 χρονια πριν...καθως και πιο ομορφη...σε απλο....
7 εννοείς. :hi:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
ρε παίδες μία Τζοάννα αν δεν κάνω λάθος με πλούσιο στήθος που δούλευε στο Φωκαίας 17 το κάτω, την έχει δει κανείς?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ειχα την τρομερη ιδεα παω με ελληνιδα στην λθισιων
Και κλαιω λεφτα μου

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο εργαλειο και τυπικεσ κινησεισ μου εριξε οολη την διαθεση.
Καθοναι μονος και μοιρολογω το 20αρικο μου

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ξερω πως ψηθηκα να περασω . κλαψ κλαψ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν φραφω που ακριβως και ονομα κοπελας μηπως απλα ετυχε μαζι μου βγει ετσι

Επισκέπτης
Πρωι-πρωι με τη δροσουλα, επανω στη γλυκεια μαστουρα :cheesy: μπηκα για να ποσταρω οτι η Ευα το Ρουμανακι δουλευει μεταμεσονυκτια βαρδυα στο Ιασωνος 33 (εκεινο τη σκαλα που γερνει επικινδυνα LOL)....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Μύστες,καλύψατε όλη την πιάτσα.... :hi:

μεγάλη συνάντηση Φωκαίας νωρίτερα,εγώ... :grin:
πρόεδρος Sotirof/Kavlof
gerontas pastitsios
mimikos2000-γιατρός
Dude007
και μαύρος θάνατος
(φωναζε μεσα στη Φωκαιας
"γαματε κωλο") :kneel: :kneel: :kneel:

4y5xnH9.jpg

Απλά...να συμπληρώσω,2η βάρδια:

Φωκαίας 17Α Ιονέλα (η γνωστή με τα "ταρτού" by FORMET....την έσκισε ο Προεδράρας  :wanker:)

Φωκαίας 25Α Νίκη/Ρομπέρτα (με απαξιωμένη φατσούλα,αλλά τρελό σωματάκι...)

Φωκαίας 27Α Χριστίνα (ξανθιά....Τα κάνω όλα είπε  :pipa1:)

Φωκαίας 27Β πάνω Μαξίμ (με πρωΧτικό σήμερα)  :kissass2:

Φυλής 66Α Ρενάτα

Φυλής 67 Χριστίνα (Καζακστάν)

Ιάσωνος 30Α Τζέσικα (συνέχισε 2η βάρδια)

Ιάσωνος 33 Χριστίνα (στυλιάρι,με μαλλί "Φρου-φρου και ο ξυλουργός) + Μαρία (η χοντροκώλα,μελαχρινή)
Να μας πει ο προεδραρας εντυποσης..θα πάω αύριο να την σπροξω...και μετα στο καπάκι χριστινακι καζαξταν για πολύ γλυφοκολι λέμε θα της κανω και έτσι όπως θα της έχω σαλιοση τη σουφριτσα της θα μπω μέσα μετα ξεροχυνο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να μας πει ο προεδραρας εντυποσης..θα πάω αύριο να την σπροξω...και μετα στο καπάκι χριστινακι καζαξταν για πολύ γλυφοκολι λέμε θα της κανω και έτσι όπως θα της έχω σαλιοση τη σουφριτσα της θα μπω μέσα μετα ξεροχυνο
Στη Χριστινο/Καζακστανο-σουφρίτσα;
Χλωμό σε κόβω... :hi:

P.S:
Καλή η Ιονέλα... ;)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Στη Χριστινο/Καζακστανο-σουφρίτσα;
Χλωμό σε κόβω... :hi:

P.S:
Καλή η Ιονέλα... ;)

τυπε πραγματι καλη η ιονελα,αλλα δυσκολευεται λιγακι στο γκωνλικον  :grin:
την πρωτη φορα μαζι της δεν ειχα τετοιο προβλημα αλλα δεν ημουν και τελειως καγκελο  :S

aggxar

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες!!!!ξερετε για τωρα καμια γεματουλα η καμια μαυρουλα ;;;για πρωινη καταθεση ;; :erection:

Επισκέπτης
H Σακίρα στο Ιάσωνος 36 το κοτέτσι αγνοείται. Τώρα τα βράδυα θα πετύχεις μια Τζαμαικανή στο Ιάσωνος 30 το υπόγειο. Εμφανίσημη σε απλό πρόγραμμα, δεν την έχω πάρει, δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.

Συναδελφε για σακιρα λες εεε;
Δεν ξέρω πώς τη λένε τη Τζαμαικανή του άλλου μαγαζιού, πάντως δεν έχει σχέση εμφανισιακά με την άλλη την κοντούλα που αγνοείται.

P.S:
Καλή η Ιονέλα... ;)
Καθαρή και εμφανίσημη αλλά χρειάζεται βελτίωση στο ακάπ!
Βαριέται γενικώς όσες φορές την έχω πετύχει, αλλά κάθεται σαν κότα στα 4 και φορμάρω το MSDOS  :2funny:

aggxar

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
1
Συναδελφε για σακιρα λες εεε;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στα βεργας
3 δεξια η τζενη,ξανθια ζουμερη mlf με πλουσιο στηθος
Οροφος η χρυσα,η μινιον λεπτη ξανθουλα με τα ωραιο κορμι
3 αριστερα ισογειο καιτη,καταθεση φυσικα
Παρα πολύ ομορφα με δυο στασεις,λωτου και ιεραποστολικα
2 σοφια,η ξανθια μαγκιορα mlf από βεργας 6,ηταν δωματιο
6 υπογειο η σονια κλασσικα
6 ισογειο η μαριαννα,ξανθια προgilf με πλουσιο στηθος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom