ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
εγω εχω αδυναμια στις μικρες σε ηλικια κορασιδες για αυτο ρωταω για να ξερω αν υπαρχει κανενα ωραιο πιπινακι ωστε να παω να περασω καλα μαζι τους
γασπαρογλου,την Ηλέκτρα...τηνεγάμησε ο εξωθεσμικός μου φίλος με καλές εντυπώσεις...θα την καταφερω αν προλαβω διοτι θελω να παω σε μια κορασιδα που δεν εχω ξαναπαει φιλε dude θελω την γνωμη σου για τρεις κοπελες φυλης 56 ελλη για την ηλεκτρα απο κολωνου 30 και σε μια ενημερωση σου ειχα διαβασει για μια ξενια μελαχρινη μουναρα απο φωκαιας 17 το πανω λεει τιποτα
7 εννοείς.Διδυμου 8 δεξια η τζωρτζιανα σε ενα κοκκινο σετακι με αλυσιδες να κρεμονται πολυ σεξυ σημερα...με σουπερ γαματο κορμι καμπυλες ομορφες σφιχτες...γλυκο προσωπο καρε μαλλι και ευχαριστη...σε απλο...εχει τιμηθει στο παρελθον με πολυ καλες εντυπωσεις...ειναι αναλογα με τα κεφια της......αλλιως......δεν.......
Διδυμου 8 αριστερα η αννα ιλονα ομορφο κοριτσι με σωμα μοντελου...εχει ωριμασει η κορμοστασια της σε σχεση με πριν 3-4 χρονια πριν...καθως και πιο ομορφη...σε απλο....
γασπαρογλου,την Ηλέκτρα...τηνεγάμησε ο εξωθεσμικός μου φίλος με καλές εντυπώσεις...
7 εννοείς.
ρε παίδες μία Τζοάννα αν δεν κάνω λάθος με πλούσιο στήθος που δούλευε στο Φωκαίας 17 το κάτω, την έχει δει κανείς?
Να μας πει ο προεδραρας εντυποσης..θα πάω αύριο να την σπροξω...και μετα στο καπάκι χριστινακι καζαξταν για πολύ γλυφοκολι λέμε θα της κανω και έτσι όπως θα της έχω σαλιοση τη σουφριτσα της θα μπω μέσα μετα ξεροχυνοΜύστες,καλύψατε όλη την πιάτσα....
μεγάλη συνάντηση Φωκαίας νωρίτερα,εγώ...
πρόεδρος Sotirof/Kavlof
gerontas pastitsios
mimikos2000-γιατρός
Dude007
και μαύρος θάνατος
(φωναζε μεσα στη Φωκαιας
"γαματε κωλο")
Απλά...να συμπληρώσω,2η βάρδια:
Φωκαίας 17Α Ιονέλα (η γνωστή με τα "ταρτού" by FORMET....την έσκισε ο Προεδράρας )
Φωκαίας 25Α Νίκη/Ρομπέρτα (με απαξιωμένη φατσούλα,αλλά τρελό σωματάκι...)
Φωκαίας 27Α Χριστίνα (ξανθιά....Τα κάνω όλα είπε )
Φωκαίας 27Β πάνω Μαξίμ (με πρωΧτικό σήμερα)
Φυλής 66Α Ρενάτα
Φυλής 67 Χριστίνα (Καζακστάν)
Ιάσωνος 30Α Τζέσικα (συνέχισε 2η βάρδια)
Ιάσωνος 33 Χριστίνα (στυλιάρι,με μαλλί "Φρου-φρου και ο ξυλουργός) + Μαρία (η χοντροκώλα,μελαχρινή)
Στη Χριστινο/Καζακστανο-σουφρίτσα;Να μας πει ο προεδραρας εντυποσης..θα πάω αύριο να την σπροξω...και μετα στο καπάκι χριστινακι καζαξταν για πολύ γλυφοκολι λέμε θα της κανω και έτσι όπως θα της έχω σαλιοση τη σουφριτσα της θα μπω μέσα μετα ξεροχυνο
Γιατί χλωμό;Στοιχηματίζω και σε κρεμπιέ!Στη Χριστινο/Καζακστανο-σουφρίτσα;
Χλωμό σε κόβω...
P.S:
Καλή η Ιονέλα... ;)
Στη Χριστινο/Καζακστανο-σουφρίτσα;
Χλωμό σε κόβω...
P.S:
Καλή η Ιονέλα... ;)
Δεν ξέρω πώς τη λένε τη Τζαμαικανή του άλλου μαγαζιού, πάντως δεν έχει σχέση εμφανισιακά με την άλλη την κοντούλα που αγνοείται.Συναδελφε για σακιρα λες εεε;
Καθαρή και εμφανίσημη αλλά χρειάζεται βελτίωση στο ακάπ!P.S:
Καλή η Ιονέλα... ;)