Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
για τους λατρεις της Μαρινας,Αχαρνων 85 επισης κλειστο πριν λιγο που περασα.Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά εδώ και τρεις ημέρες το Περγάμου 27 είναι κλειστό.
για τους λατρεις της Μαρινας,Αχαρνων 85 επισης κλειστο πριν λιγο που περασα.Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά εδώ και τρεις ημέρες το Περγάμου 27 είναι κλειστό.
Εχεις δικιο, 10ρικα ειναι αλλα νευριασα (εξηγω ακολουθως)...ντουντα βαρα σκορακια να παρεις πολλα και να τιμωρησεις πισω τρυπες μετα
Πρεπει να περασα γυρω τη 22:00-22:15 απο εκει και δεν ηταν. Θα τοχω υποψιν ομως, θελω να τη γαμαω σαν κοτα να κατσει...την Εύα θα την βρεις στο Ιάσονος 33 στην 3η βάρδια, δλδ μετά τις 23:00 !
Την ειχα παρει διπλα στο ισογειο.Η δικια μου κριτικη για την κοπελα.φιλε ντεβιτο μιας και εισαι γνωστης ξερεις αν ειναι καλη η ξενια απο φωκαιας 17β επειδη δεν εχει κριτικες εκτος απο μια π ειναι ενα χρονο πριν
Δεν καταλαβα.Σε ποιο θεμα αναφερεσαι?DEVITO όταν διαβάζουμε πληροφορίες στο bou και κατόπιν -κάνοντας χρήση των πληροφοριών αυτών -απευθύνουμε ερωτήσεις στον άλλον ιστότοπο, καλό και δεοντολογικά ορθό θα είναι να γίνεται αναφορά στην πηγή της εκάστοτε πληροφορίας.
ΟΚΥπήρξε από εδώ -και από μέρους μου- αναφορά-ενημέρωση σε μία συγκεκριμένη κοπέλα που εργάζεται στην περιοχή της Λιοσίων.
Κάνοντας χρήση της πληροφορίας αυτής(και κάποιων πολύ χαρακτηριστικών στοιχείων της) απηύθυνες διευκρινιστική ερώτηση στον διπλανό ιστότοπο προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα της συγκεκριμένης κοπέλας.
Σε αυτό αναφέρομαι.
"Ακριβές στα πίτουρα και φτηνές στο αλεύρι",λέμε στα μέρη μας...Εχεις δικιο, 10ρικα ειναι αλλα νευριασα (εξηγω ακολουθως)...
Υπαρχουν λογης - λογης κατηγοριες πορνων, αλλα υπαρχουν κι οι ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ
Κι εξηγουμαι:
Ιασωνος 2Α βραδυνη βαρδια ηταν μια αλλη νεαρα (οχι αυτο που εψαχνα) κανονικων κιλων κλπ κλπ...
Ιασωνος 2Β οροφος ηταν μια χαζοβιολα που σκεφτομουν να τη σκισω ασχετα αν δεν ελεγε πολλα η μπουγατσα της...
Τελος Ιασωνος 44 (αν δεν απατωμαι στον αριθμο) ηταν μια πετιτ γυφτοβουλγαρουμανικο τετοιο....
Ολες τους κανουν ακαπ πιπα με 10Ε!! αλλα BOEING δε γλυφουν @@!
Δε σιχαινονται το καυλι του καθενος (πανε και ΟΡΚ) αλλα σιχαινονται τα@@!
Αιτιολογηση οταν ζητησα δεν πηρα σαφη κι ειδικα η γυφτισσα νευριασε!
Την ειχα παρει διπλα στο ισογειο.Η δικια μου κριτικη για την κοπελα.
Με εμενα εκανε τυπικο γαμησι!
και διάφορα ΟΡΚς....να τσαρκάρουν...
Μερικά κάνουν και τους έξυπνους....μέσα στα τσαρδιά....αλλά φάγανε λεκτικές τάπες από εμένα και το βούλωσαν!
Πρέπει να γίνει επειγόντως "Νωντότσαρκα",μου φαίνεται.... ;)[/b]
Μπράβο ! Ωραίες φωτογραφίες. Καί σοβαρολογώ δεν αστειεύομαι.3η βάρδια εχθές το βράδυ στο ρομαντικό Μεταξουργείο....
Η τσάρκα ολοκληρώθηκε έξω από το Κολωνού & Λεωνίδου,κάπου 1 30 το βράδυ...με τυχαία συνάντηση με @n.smirni76.....
Κολωνού & Λεωνίδου Γκαμπριέλα (ξανθιά στυλιάρι,τιμήθηκε από @n.smirni76...μέτρια μου είπε) και Αλεξάνδρα (καστανό στυλιάρι) απλό πρόγραμμα 15€ και οι δύο.
Την Αλεξάνδρα την πήρε ο εξωθεσμικός μου φίλος,με καλές εντυπώσεις...
Κολωνού 30 πάνω Άννα (μπαζο-μιλφ με απλό)
Κολωνού 27Α Νατάσα (ξανθό...ξυπόλυτο μπάζο με απλό πρόγραμμα :-)
Κολωνού 23Β Χριστίνα
Κολωνού 23 Άννα (και οι 2 Κου,από 15€ οι μπαζοφόλες)
Κολωνού 11 υπόγειο Χριστίνα (η κοπέλα στυλιάρι,μελαχρινή με απλό)
Ήταν κουρασμένη και έκανε διάλειμμα....
Της είπα αν είναι ΟΚ να περάσω και απάντησε,ναι....
Περίμενα να φάω φόλα....αλλά γαμήθηκε πολύ ωραία....
Στανταράκι μου πλέον,αλλά δεν ξέρω αν είναι γενικά σε όλους έτσι... ;)
Κολωνού 15 αριστερά Κατερίνα (μπαζάκι με απλό,καμία εντύπωση δεν μας προκάλεσε)
Κολωνού 15 δεξιά Αλεξάνδρα (στυλιάρι,πρώην τρελο-Ντενίσα....με βλέμμα "σε σκοτώνω επιτόπου )
Ιάσωνος 33 Εύα (μικρούλα...στυλιάρι,μας είπε "όποιος δεν έχει πούτσα και €...ας φύγει" )
Ιάσωνος 37 πάνω Μαρία (το γυφτοειδές τσουρκοστυλιάρι.....σε καλή κατάσταση,απλό πρόγραμμα )
Ιάσωνος 30 πάνω Μαρία (χονδρό μπάζο,φακλάνα...μελαχρινή :S) &
Λόλα (σχετικά καλή παρουσία,ξανθούλα...αλλά για κάποιο λόγο δεν μου κάνει ποτέ κλικ....
2 φωτό,με καλλιτεχνική διάθεση...από τα πέριξ... ;)
Να συμπληρώσω,ότι είδαμε 2-3 Έλληνες σύνολο....και διάφορα ΟΡΚς....να τσαρκάρουν...
Μερικά κάνουν και τους έξυπνους....μέσα στα τσαρδιά....αλλά φάγανε λεκτικές τάπες από εμένα και το βούλωσαν!
Πρέπει να γίνει επειγόντως "Νωντότσαρκα",μου φαίνεται.... ;)
Μπράβο ! Ωραίες φωτογραφίες. Καί σοβαρολογώ δεν αστειεύομαι.
Λείπει το αντίπαλον δέος...Έχουν ξεψαρώσει τα Αλβανο/γυφτο-ΟΡΚς...
Χθες βράδυ όταν είδα ότι η Σεβίλλη πήγαινε καλά περνάω γύρω 23:30 από το μαγαζί μπας και πετύχω την Εύα να της κάνω αναλογικό, αλλά ήτανε κλειστό.την Εύα θα την βρεις στο Ιάσονος 33 στην 3η βάρδια, δλδ μετά τις 23:00 !
Αυτό είναι αλήθεια, ειδικά μετά τη 22:00 δύσκολο να πετύχεις Έλληνα, τα απογεύματα βρίσκεις και κανέναν. Χθες πάντως είχε ομάδα ΔΙΑΣ επί της Πλατείας Καραισκάκη ενώ στην Κολωνού ήταν ένας ΜΑΤατζής με ασπίδα.Να συμπληρώσω,ότι είδαμε 2-3 Έλληνες σύνολο....και διάφορα ΟΡΚς....να τσαρκάρουν...
Απολαυστικός όπως πάντα!Στην νυχτερινή βάρδια στα κεντρικά της Φυλής με μέτρια κίνηση από κόσμο....