Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (26 μέλη και 283 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σύντομη βόλτα πριν από λίγο στα κεντρικά της Φυλής...

Στο Φυλής 86 ισόγειο είναι η ψηλή Αλίνα με τα ωραία καπούλια και η κοντούλα Μάγια με το νόστιμο μουτράκι και με το απίθανο κωλί.

Στο Φυλής 86 όροφος είναι η μελαχροινή Μάγια.Ακόμη και εντελώς άβαφτη(όπως είναι σήμερα) είναι μουνάρα η κοπέλα!

Στο Φυλής 84 όροφος είναι η όμορφη μελανούρικη πιτσιρίκα Μόνικα με το θηλυκό πρόσωπο και με το αρκετά καλό κορμί-με κώλο στο πρόγραμμα.

Στο Φυλής 84 ισόγειο είναι η Άννα,η ξανθιά πιτσιρίκα με το όμορφο κοριτσίστικο πρόσωπο (και τα ανοικτά μάτια) και το ωραίο στήθος με τις περίεργες ρώγες.
Με κώλο στο πρόγραμμα.

Στο Φυλής 67 είναι η Λάουρα.
Μελαχροινή,ψηλή,όμορφη (αν και αρκετά ασυνατισμένη...) και με βυζάρες.

Στο Φυλής 65 ισόγειο είναι η Αντζελίνα η γνωστή μουνάρα πιτσιρίκα.
Σαν Σουηδή τουριστριούλα είναι!
Με ωραίο,αθώο λευκό εσώρουχο...

Τέλος στο Φυλής 65 όροφος είναι το Λουιζάκι.
Κοντούλικο,αδυνατούλικο,ναζιάρικο με κοριτσίστικο προσωπάκι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τέλος στο Φυλής 65 όροφος είναι το Λουιζάκι.
Κοντούλικο,αδυνατούλικο,ναζιάρικο με κοριτσίστικο προσωπάκι.

το λουιζακι ειναι το ιδιο που δουλευε και βραδυ τριτη βαρδυα εκει?
μια ντροπαλουλα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
το λουιζακι ειναι το ιδιο που δουλευε και βραδυ τριτη βαρδυα εκει?
μια ντροπαλουλα

Ναι,πρόκειται για την ίδια.

Έχει δουλέψει και νύχτα - αν και συνήθως είναι πρωί και απόγευμα.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Ερωτηση. Μεχρι τι ωρα ειναι η μεταμεσονυκτια βαρδυα στο μεταξι?

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φωκαίας 17β όροφος δυο μελαχρινές μουνάρες η Ξένια όσο πάει όλο και ομορφαΊνει προτείνεται σε πιπινολάτρεις
Αχαρνών 85 η  θρυλική Μαρινάρα κατάθεση εκεί με έκανε να ξεχάσω το όνομα μου πάλι!!
Φωκαίας 27 β όροφος η Μαρίνα μελαχρινή ψιλή αδύνατη σαλονάρισε ορεξάτη πολλά υποσχόμενη
Λιοσίων 73 πήγαινα μπας και πετύχω την Ήρα για την δεύτερη κατάθεση στη θέση της ήταν ένα μελαχρινό νόστιμο πιπινάκι!
Αυτά τα ολίγα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Late Night Live Ενημερωσούλα από Φυλής 2η βάρδια 29/04/2015:

-Διδύμου 7Β η Τζωρτζιάννα (είναι πολύ κάβλα 0% λιπαρά το μωρό)

-Διδύμου 7Α κλειστό

-Φυλής 54Α Όροφος η Βαλέρια (κατάθεση) πολύ καλό μωρό και πολύ καθαρό, γι'αυτούς
που θέλουν να της φάνε το γλυκάκι το λέω, πολύ καθαρό κορίτσι προτείνεται, και με
άνεση χρόνου στο δωμάτιο.

-Φυλής 54Β η Νάντια η μελαχρινή πιπινομοντέλα με την κωλάρα (λέμε 'κωλάρα' αλλά δεν είναι καθόλου
          παχουλή, το λέμε κατ ευφημισμόν επειδή έχει πολύ ωραίο κώλο...χεχεχε)

-Φυλής 56 μάλλον η γνωστή Αννούλα η Μοντέλα (δεν μπήκα)

-Φυλής 66Α (το δεξί όπως τα βλέπουμε) η ψηλή πιπινομοντέλα η Ξένια
          (Ρώτησα την τσα2 για Ρενάτα και είπε θα αργήσει 3 εβδομάδες ...with a pinch of salt
           'το δεχόμαστε')

Αυτά τα ολίγα Πόρνοι μου και καλά μουνάκια στις πούτσες μας...χεχεχε

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Μαρίνα Ιάσονος 1 γωνία.

Ευχαριστώ φίλε αλλα δε με προλαβες...  Τελικά πηγα στη μαρίνα Ιασωνος 27Α..ωραιο γκομενακι μου εβγαλε κατι εξωτικο..μεσα τυπικοτατη ..για ξεφορτωμα με 10 ευρω για μενα  μια χαρα..κωλο δεν πηρα κα δεν νομιζω να ξαναπαω!

xpeke

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κολλήσει κανένας τίποτα από την Ιβάννα στο Ρεμούνδου 21 οροφός?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια χθες βράδυ μπας και με Χριστινάκι Φ.71 πάνω,αλλά δεν... Τείνει να μου μείνει το μεγάλο μου απωθημένο...  :'(
Κατέληξα Ιάσωνος 10 κάτω,(προσωρινά λόγω εργασιών στον όροφο),στην άλλη Χριστίνα το πολεμικό σκυλί,τουλάχιστον για να μην μείνει άχυστη η βραδιά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Χωρίς να θέλω να υπερασπίσω κάποια ιερόδουλη,(τη συγκεκριμένη μόνο φατσικά την ξέρω από βόλτα),αλλά μήπως είναι αυθαίρετο να αποδίδουμε τη μετάδοση κάποιου σ.μ.ν. σε συγκεκριμένη κοπέλα;Για να βγει ασφαλές συμπέρασμα θα πρέπει να μην υπάρχει επαφή με άλλη για αρκετό χρονικό διάστημα,ή να έγινε μία επαφή μη ασφαλής,π.χ. ακά μόνο με τη συγκεκριμένη,αλλιώς εξάγουμε λανθασμένα συμπεράσματα και κατηγορούμε αδίκως!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πέρασμα αυθόρμητο και τυχαίο από Κων/πόλεως 128 στο στουντέλο. Χώρος πεντακάθαρος, ευγενής υπηρεσία και ω του θαύματος εμφανίζεται η Ελένη η μελαχρινή μουνάρα μασατζού από Μάρνη 28. Μακρύ μαλλί και fishnets με κολασμένο σορτσάκι. 30 ευρώ σεξ με 69 και 50 ευρώ με μισή ώρα μασαζάκι...

Αμπελαλέ: εδοκιμάσθη με κακές εντυπώσεις. Έχει ανέβει κριτική.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Σαν τι?για δωσε πληροφοριες,την εχω παρει ουκ ολιγες φορες......λες να τρεχουμε για εξετασεις????

xpeke

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σαν τι?για δωσε πληροφοριες,την εχω παρει ουκ ολιγες φορες......λες να τρεχουμε για εξετασεις????

Δεν ξερω .Επειδη ειδα κριτικη οτι ειχε βγαλει κατι στο στομα της και εκανε τσιμπουκι με προφυλακτικο και εγω πηγα και μου εκανε ακα και ανησυχω.Εχω κλεισει αυριο εξετασεις για HIV για καθε ενδεχομενο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Δεν ξερω .Επειδη ειδα κριτικη οτι ειχε βγαλει κατι στο στομα της και εκανε τσιμπουκι με προφυλακτικο και εγω πηγα και μου εκανε ακα και ανησυχω.Εχω κλεισει αυριο εξετασεις για HIV για καθε ενδεχομενο.
......

......... Γεια σας. Κόλλησα αυτο εδω στα αρχιδια μετα απο ακαποτη συνεύρεση σε πολυ γνωστο μπουρδελακι στην πλατεια αττικης . Ο γιατρος μου ειπε οτι φευγει ειτε με  αγωγη πολλων μηνων , ειτε με εγχειρηση αλλα η εγχειρηση θα κοστισει γιατι πρεπει να πεσει φακελακι και τοσα λεφτα βρισκονται αλλα θα μου γαμησουν τη ζωη . Τι προτεινετε?

Όλίγη σοβαρότητα άγαπητέ. :hi:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
......

......... Γεια σας. Κόλλησα αυτο εδω στα αρχιδια μετα απο ακαποτη συνεύρεση σε πολυ γνωστο μπουρδελακι στην πλατεια αττικης . Ο γιατρος μου ειπε οτι φευγει ειτε με  αγωγη πολλων μηνων , ειτε με εγχειρηση αλλα η εγχειρηση θα κοστισει γιατι πρεπει να πεσει φακελακι και τοσα λεφτα βρισκονται αλλα θα μου γαμησουν τη ζωη . Τι προτεινετε?

Όλίγη σοβαρότητα άγαπητέ. :hi:
δηλαδη υπαρχει καποιο 8εμα με τν ιβανα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom