- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Βρισιές κλπ. σβήστηκαν και το θέμα τελειώνει εδώ και μην συνεχίσει κανείς παρακαλώ.
τι βάρδια είναι?...να δεις που ανακάλυψα νέο στανταράκι,την Αλίνα την τσιγγάνα στο Ιάσονος 19 πάνω!Μένει να δοκιμαστεί η πίσω τρύπα για πλήρη εικόνα.
(Τελικά τις καλύτερες υπηρεσίες στα λεφτά αυτά δεν τις βρίσκεις στις μουνάρες!Πρέπει να κάνεις κάποιες εκπτώσεις...)
τα σεβη μου μεγαλε ενωσιτη dude για τις ενημερωσεις..
αξιζει να τιμήσω την πωλίνα από καλύμνου ?... κάνει άκρως ρομαντικό πρόγραμμα !!
Αν γουστάρεις hardcore καταστάσεις , sure ...
Πρωινή μεταξύ 10-11 στο Μετάξι
Ιάσονος
10 πάνω μία καστανή μέτρια σε όλα με πολλή πολλή νύστα
10 κάτω νεαρά ευτραφής αλλά όχι χαλαρή μελαχρινή Χριστίνα και στήθη 3,5
1 δεξιά ένα στυλιάρι κοκκινομάλλα καλή σε πρόσωπο αλλά βαριεστημένη
46 αριστερά η φυλακόβια στο δωμάτιο σε φουλ
44 αριστερά μελαχρινό γυφτάκι με στηθάκι μικρό επιθετικό μαζί με την τσα2 αγκαλιές και φιλάκια για να περάσω
33 η Εύα στυλιάρι σε φουλ πρόγραμμα ήρθε κοντά μου χασμουρήθηκε και βγήκε έντονη πουτσίλα από το στόμα της
30 πάνω καστανή με μικρό στήθος και ελαφρά κύφωση σε απλό
19 κάτω μία ξανθιά σχετικά ψηλή με καλό πρόσωπο και 1,5 στήθος ανακοινώθηκε 69
Κολωνού
15Β Χριστίνα στυλιάρι μοντελέ με μικρό στήθος - το καλύτερο κορμί της βόλτας
27 κάτω η κοκκινομάλλα Μπέλα με το ωραίο μυτερό στηθάκι - αδυνάτισε λίγο ?
27 πάνω μία Χριστίνα εντελώς στυλιάρι και η Εβελίνα/Ελίνα δεν άκουσα καλά πιο ψηλή και γεμάτη με 2,5 στήθος και 15 € για απλό
32 & Λεωνίδου ξανθιά ωραία λεπτή σε απλό
11 υπόγειο μία μελαχρινή με 2αρι βυζί και καλό κορμάκι όλο πόζες στο σαλόνι
11 ισόγειο η Αννα μαιμουδάκι - πέρασα για δοκιμή με vfm απόδοση
Κεραμεικού 13 ισόγειο η κλασσική ξανθιά Χριστίνα νομίζω
... πολλές Χριστίνες σήμερα
Δουλεύει 06-12 κάθε μέρα.τι βάρδια είναι?
Δουλεύει 06-12 κάθε μέρα.
Το έγραψα ξεκάθαρα!Η έννοια ''βάρδια'' είναι αυθαίρετη στα μπουρδέλα,δεν είναι Αστυνομία ή Πυροσβεστική!Κάθε μαγαζί έχει τα δικά του ωράρια,απλώς είθισται η απογευματινή βάρδια να ξεκινάει 17:00-18:00.επιρρεπη η βαρδια ειναι 12 το μεσημερι με 6 το απογευμα δηλαδη μεσημερι εως μια ωρα μετα το τελος της πρωινης βαρδιας
Πριν απο λίγο Φυλής 67 χριστινακι καζαξταν!!! Ειμουν τυχερός...πηγαινα για Λάουρα αλλά μέσα μου είπα μακάρι νάναι η Χριστίνα...Έται καο έγινε..μεκανε μες τα τατουαζ...αφού μετα είχα θέμα και με 2 γυναίκες της ζωής μου φανταστητε Ταττού που μεκανε...λάθος την γαμαγα της λέω θέλω να σε γευτο γιατί θα φυγο για 15 μέρες Αγγλία επαγγελματικο σεμηναριο....μου είπε εσυ οτι θες....ξεκηναμε 69... Με τσιμπουκονε...μεγληφε Κόλο....έπεσε το Μούνι της...και εγώ εγλυφα μονο κολοτρυπηδα....Έται χύσαμε....λέωχχύσαμε γιατί Έτσιεγυνε μεκανε στο θώρακα μαντάρα....κυριολεκτικά;....ανανεοσαμε ραντεβου μας για μεσα Μαϊου....με παθιασμένα γλώσσα φίλα....
Respect,σε ανδρικό γλυφοκώλι....Πριν απο λίγο Φυλής 67 χριστινακι καζαξταν!!! Ειμουν τυχερός...πηγαινα για Λάουρα αλλά μέσα μου είπα μακάρι νάναι η Χριστίνα...Έται καο έγινε..μεκανε μες τα τατουαζ...αφού μετα είχα θέμα και με 2 γυναίκες της ζωής μου φανταστητε Ταττού που μεκανε...λάθος την γαμαγα της λέω θέλω να σε γευτο γιατί θα φυγο για 15 μέρες Αγγλία επαγγελματικο σεμηναριο....μου είπε εσυ οτι θες....ξεκηναμε 69... Με τσιμπουκονε...μεγληφε Κόλο....έπεσε το Μούνι της...και εγώ εγλυφα μονο κολοτρυπηδα....Έται χύσαμε....λέωχχύσαμε γιατί Έτσιεγυνε μεκανε στο θώρακα μαντάρα....κυριολεκτικά;....ανανεοσαμε ραντεβου μας για μεσα Μαϊου....με παθιασμένα γλώσσα φίλα....