Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (15 μέλη και 210 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μερικά άλλα που είδαμε...

Κολωνού 23 υπόγειο,μια ψηλή μελαχροινή με καλό σώμα και ασιατικά χαρακτηριστικά,την έχω ξαναδεί αλλά όνομα δεν ξέρω.

Ιάσωνος 20 α μία... σκέτο από Αντελίνα στο Φ.67,χωρίς τις βυζάρες δηλαδή!

Στον όροφο μία μελαχροινή με κοτσίδα,σχιστά μάτια,πονηρό μουτράκι και πεσμένο βυζί.

Στο Κολωνού 23 υπόγειο,είδατε την Έλενα.

Στο Ιάσωνος 20α,είδατε την εντυπωσιακή γυρολόγο (Φυλής και Μεταξουργείου) φολάρα του κεράτα και απίστευτο σκατοχαρακτήρα Τζανίνα ενώ στον όροφο ήταν η Άννα,πρώην Έσρα-άλλη γυρολόγος αυτή!

Ωραίοι!  :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα να συμπλήρωσω κάνα δυο μαγαζιά απο τα δυο άκρα της φυλής καθώς τα υπολοιπα καλύφθηκαν απο τον Dude

Φυλης136 Ιωάννα η ψηλή μελαχρινή κοπελα μακρι μαλλι αδύνατο σωμα σήμερα ο τσάτσος την παρουσίασε σαν Τσεχα είναι η κοπελα που δούλεψε και χωματιανου11 όροφος και στην μοντελοαλυσιδα66Α φυλης
Φυλης40 Κορίνα μελαχρινή κοπελα σωμα με πιασιματα καλό χαμογελαστή μαυρο μακρί μαλλί φουλ προγραμμα

Η Ιωάννα τελικά σταθεροποιήθηκε στο Φυλής 136!

Με την ευκαιρία να σου δώσω συγχαρητήρια για την κριτική σου για την κοπέλα που πήρες στο νέο στούντιο -η γλώσσα σου κόκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσάκισε!  :hi:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Άστα να πάνε φιλέ Dude μεγάλη απογοήτευση δε θελα να επεκταθω περισσότερο γιατί δεν είμαστε και στην κατάλληλη ενότητα,το μονο που μπορω να πω σα φιλική συμβουλή προς συναδέλφους αν δεν γνωρίζουν την κοπελα που επιλέγουν στα στούντιο και δοκιμάζουν για πρωτη φορά πειραματίζονται με κίνδυνο να κλαψουν50€ και πλεον.Επίσης προσοχή μεγάλη σε φολες που υπαρχουν σε στούντιο με προϋπηρεσία σε μπουρδελα διαβάστε πρόσφατες κριτικες Βριλησου42 και Ηλια Ήλιου82 προς αποφυγήν θα καταλαβεται

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
dude  γλυτωσα τα λεφτα μου απο την τζανινα ευτυχως που δεν μπηκαμε περασα φυλης ειδα την ξενια ηθελλα να την γαμησω αλλα δεν μπηκα διοτι κατεθεσα τρεις φορες

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Άστα να πάνε φιλέ Dude μεγάλη απογοήτευση δε θελα να επεκταθω περισσότερο γιατί δεν είμαστε και στην κατάλληλη ενότητα,το μονο που μπορω να πω σα φιλική συμβουλή προς συναδέλφους αν δεν γνωρίζουν την κοπελα που επιλέγουν στα στούντιο και δοκιμάζουν για πρωτη φορά πειραματίζονται με κίνδυνο να κλαψουν50€ και πλεον.Επίσης προσοχή μεγάλη σε φολες που υπαρχουν σε στούντιο με προϋπηρεσία σε μπουρδελα διαβάστε πρόσφατες κριτικες Βριλησου42 και Ηλια Ήλιου82 προς αποφυγήν θα καταλαβεται
Κι εγώ... μαμάω το θέμα,αλλά ποιά είναι η πιο πρόσφορη για υπηρεσίες φορά,από στούντιο σε μπουρδέλο,ή το αντίστροφο;(Φαντάζομαι η πρώτη περίπτωση).

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Και μια ματιά στα μοντελάδικα  της Φυλής...

Φυλής 66α:
Η μουναροΡενάτα.Κοιτάξτε πρώτα τα μάτια της και μετά το απίθανο κωλαράκι της και πως μπαίνει μέσα του το μικρό υφασμάτινο τριγωνάκι του εσώρουχού της...
(Ακτινογραφία του κώλου έβγαλα απόψε!!!)

Φυλής 56:
Η Πατρίτσια νιαούριζε αλλά εγώ χάζευα τα βυζάκια της που τα κάλυπταν (που λέει ο λόγος...) δύο λωρίδες από ύφασμα!
Μετά από λίγο βγήκε η καθηγήτρια Βαλέρια της φοιτήτριας Πατρίτσιας-ώσπου να βγει η πρύτανης Μαρίζα Κωχ με την βέργα στο χέρι(για να μη πω μαστίγιο...) για να τις βάλει σε τάξη και τις δυο τους...

Φυλής 54:
Η κοντούλα μελαχροινή Νάντια με το νόστιμο μουτράκι και με ωραίο σώμα με καλό ζουμερό κώλο-μανούλα που έλεγε κι ο Βέγγος και του πετάγονταν τα μάτια έξω...

Φυλής 54α:
Ήρεμη, ήσυχη, αέρινη η Ξένια με ένα λευκό μαγουδάκι να καλύπτει το κωλαράκι-τα βυζάκια της έξω, όμορφα, στητά, με την αυθάδεια της ηλικίας της...

Και από τα μοντελάδικα στο μπαρουτάδικο...

Αχαρνών 85:
Πέντε άτομα σε αναμονή στο σαλόνι, δύο δωμάτια γεμάτα...
Βγαίνει από το δωμάτιο αεράτη, κάνει πέντε βήματα, φτάνει στη μέση του σαλονιού, μάς ρίχνει ένα μοιραίο βλέμμα,ανοίγει το στόμα της και μάς λέει απλά..." Μαρίνα...".  :orchestra:

Γυρνάει πλάτη και χάνεται στο βάθος-την ίδια στιγμή που οι τρεις από τους πέντε έβγαζαν από την τσέπη 20ρικο...  :erection:
έδωσα κι εγώ μπλε εισιτηριο..περιμενα περιπου μισαωρο στο δωματιο.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
παιδιά ερώτηση...για την ΜΑΡΙΝΑ...

αυτή στο ΑΧΑΡΝΩΝ είναι η ίδια πουχε αναφερθεί και στο ΒΙΡΓΗΝΙΑΣ ΜΠΕΝΑΚΗ?η....γκεισα???

αλλά γενικά όταν λέμε για την ΜΑΡΙΝΑ του Β.Μπενάκη οτι είναι η παλιά ΜΑΡΙΝΑ κλπ κλπ...μιλάτε για αυτήν που έκανε τρομερή γλειφοκωλάδα??Πουχει περάσει και από τροφωνίου???με την ΘΕΙΚΗ κωλάρα???

Όσον αφορά στο Β,Μπενάκη...που είχα περάσει να την βρώ και δεν ήταν...η τσατσα μουπε πως ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πρωινα και ΠΕΜΠΤΕΣ απογευματινά θα δουλεύει αλλά και πάλι δεν την είδα για να δω για ποια Μαρίνα λεμε...

anyway αν μπορεί κάποιος να το διευκρινίσει θα βοηθούσε....Ελπίζω Πέμπτη να καταφέρω να περάσω να δω...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
παιδιά ερώτηση...για την ΜΑΡΙΝΑ...

αυτή στο ΑΧΑΡΝΩΝ είναι η ίδια πουχε αναφερθεί και στο ΒΙΡΓΗΝΙΑΣ ΜΠΕΝΑΚΗ?η....γκεισα???

αλλά γενικά όταν λέμε για την ΜΑΡΙΝΑ του Β.Μπενάκη οτι είναι η παλιά ΜΑΡΙΝΑ κλπ κλπ...μιλάτε για αυτήν που έκανε τρομερή γλειφοκωλάδα??Πουχει περάσει και από τροφωνίου???με την ΘΕΙΚΗ κωλάρα???

Όσον αφορά στο Β,Μπενάκη...που είχα περάσει να την βρώ και δεν ήταν...η τσατσα μουπε πως ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πρωινα και ΠΕΜΠΤΕΣ απογευματινά θα δουλεύει αλλά και πάλι δεν την είδα για να δω για ποια Μαρίνα λεμε...

anyway αν μπορεί κάποιος να το διευκρινίσει θα βοηθούσε....Ελπίζω Πέμπτη να καταφέρω να περάσω να δω...

Αλλη η Μαρινα του Αχαρνων 85 και αλλη αυτη του Βιργ.Μπενακη (Γκεισα)
καμια σχεση η μια με την αλλη

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Να προσπαθησω και εγω να προσφερω μια ενημερωση απο μια μεγαλη βολτα στα του Μεταξιου και παρεμπιπτοντως ευχαριστω Dude για την πληρεστατη απαντηση οσο αναφορα τοα ''στουντ--ελα''
Αν και οπως εχω ξαναπει δεν ξερω πως καταφερνετε θυμαστε και γραφετε που ηταν και ποια εγω θα θελα μπλοκακι να σημειωνω :grin:

Πηγα και ειδα λιγο απο δυο βαρδιες σε πολλες περιπτωσεις τα αξιοσημειωτα τα οποια θυμαμαι ειναι

Ιασωνος 36 αν δν κανω λαθος με 3 κοπελες μια πολυ καλη--ψηλη οι αλλες δυο φολες

Κολωνου 32Γ Αννιτα στυλιαρι με φουλ προγραμμα που ημουν μεταξυ αυτης(λογω του φουλ) και της

Αντριαννας λεπτης με μικρο βυζι ωραιο κωλο γυαλακια--ενταξει φατσα εκ Ρουμανιας Κολωνου 30 που τελικως τιμηθηκε με τιμιες εντυπωσεις

Ιασωνος 19 πανω ξανθια ωραιο σωμα νομιζω ανακοινωθηκε Αντζελα και φαινοταν οτι ειχε διαθεση ειχα σκεφτει και αυτη αλλα τελικα δεν επελεξα

Επισης αλλες δυο που μου εκαναν εντυπωση ειναι μια Χριστινα ψηλη λεπτη με τατου στο επιμαχο σημειο, κοτσο μαλλι απο Κολωνου στα μονα, αλλα δεν θυμαμαι νουμερο η οποια φωναζε ειμαι η Χριστινα η παρθενα :grin: και αλλη μια κοπελα, απο Κολωνου νομιζω, μαυρο μακρυ μαλλι δεν θυμαμαι νουμερο--Μπορει να ειναι η Ελενα που αναφερεται παραπανω.
Ολες εκτος της Αννιτας σε απλο προγραμμα
Αυτες νομιζω ηταν οι ωραιοτερες που επαιζαν ωρες 17-19 εκτος απο καποιες κλασσικες Αντζελα--Τζεσικα που εχω δει αρκετες φορες.

Ασχετο αλλα μια μαυρη που αναφερατε για καποιες μερες πριν λιγο καιρο και ολοι με καλες εντυπωσεις θυμαμαι δεν κυκλοφορει πλεον?

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Το απόγευμα γαμευσα την Ιβάνα απο ρεμουνδου η οποία δεν ήξερε γρί ελληνικα . Καλό κλαρίνο και γαμησι με άνεση . Όπως μου είπε το ύψος της οφηλεται στο οτι παλια έπαιζε βολευ

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Δυστυχώς έλειπε η Αννουλα απο φωκαιας . Εκανα και μια μίνι βολτούλα απο μετάξι οπου ένας τύπος αφου πιτςιλισε στο ιασωνος 30 καπάκι πηγε απέναντι και πήρε και μια αλλη . Τωρα δεν ξέρω πόσες άλλες φορες τον έθεσε . Μήπως ηταν καποιος απο εμάς ; :rockon:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ξέχασα να αναφέρω οτι το Φυλής 72 όπως μπαίνεις απο φωκαιας το αριστερό ειναι εδώ και συνεχόμενες μερες κλειστο . Ψάχνω την αλεξια , ξερει κανεις τι γινεται ;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Χτες απόγευμα, η Αγάπη από Αχιλλέως&Μαραθώνος γωνία σαλονάρει πλέον ως καινούργια κοπέλα με το όνομα Βαλέρια. Λες να μπερδευτούμε τόσο πολύ και να μην την αναγνωρίσουμε; Δίπλα στον όροφο η Βίκυ, ρωσσίδα με μακρύ μαλλί και ωραίο σώμα και ακόμα πιο δίπλα η Ντιάνα, ξανθό ρωσιδάκι γάλακτος.

fasistas

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
φυλης 71 οροφο η τζουλιανα απο αλβανια πολυ καλη αντεχει δυνατο σφυροκόπημα :fuck2: :fuck2:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Χτες απόγευμα, η Αγάπη από Αχιλλέως&Μαραθώνος γωνία σαλονάρει πλέον ως καινούργια κοπέλα με το όνομα Βαλέρια. Λες να μπερδευτούμε τόσο πολύ και να μην την αναγνωρίσουμε; Δίπλα στον όροφο η Βίκυ, ρωσσίδα με μακρύ μαλλί και ωραίο σώμα και ακόμα πιο δίπλα η Ντιάνα, ξανθό ρωσιδάκι γάλακτος.
Καλημέρα ωραίος ο heellover πρωσοπικα δεν έχω δοκιμάσει κάποια απο τις παραπανω κοπέλες δεν έχω άποψη η Βίκυ πάντως έχει δουλέψει παλιότερα σε στούντιο Ισμηνης2,Τατοιου71 αν θυμάμαι καλά έτσι το αναφέρω για την Ιστορία.Εγώ θα σας πάω δυο χρόνια ακριβως πίσω όταν στα μαγαζιά αυτά είχαν φέρει δυο πανέμορφες κοπέλες μια Τζουλιάνα και Ελένη οτι καλλίτερο εμφανισιακά έχει περάσει απο εκεί εμειναν λίγο και μετα χάθηκαν.Απο τοτε και μετα οσες ήρθαν πολύ κατώτερες για να δικαιολογήσουν το20€ δηλαδή κάθε προπερσι και καλλίτερα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Καλημέρα ωραίος ο heellover πρωσοπικα δεν έχω δοκιμάσει κάποια απο τις παραπανω κοπέλες δεν έχω άποψη η Βίκυ πάντως έχει δουλέψει παλιότερα σε στούντιο Ισμηνης2,Τατοιου71 αν θυμάμαι καλά έτσι το αναφέρω για την Ιστορία.

α γειά σου, και έλεγα τι μου θυμίζει...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Καλημέρα ωραίος ο heellover πρωσοπικα δεν έχω δοκιμάσει κάποια απο τις παραπανω κοπέλες δεν έχω άποψη η Βίκυ πάντως έχει δουλέψει παλιότερα σε στούντιο Ισμηνης2,Τατοιου71 αν θυμάμαι καλά έτσι το αναφέρω για την Ιστορία.Εγώ θα σας πάω δυο χρόνια ακριβως πίσω όταν στα μαγαζιά αυτά είχαν φέρει δυο πανέμορφες κοπέλες μια Τζουλιάνα και Ελένη οτι καλλίτερο εμφανισιακά έχει περάσει απο εκεί εμειναν λίγο και μετα χάθηκαν.Απο τοτε και μετα οσες ήρθαν πολύ κατώτερες για να δικαιολογήσουν το20€ δηλαδή κάθε προπερσι και καλλίτερα
Ήμουν πελάτης της Βίκυς λίγους μήνες πριν στο Ιάσονος 2 στον όροφο.Αν δεν σταματήσει κάποιες ατάκες...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Να προσπαθησω και εγω να προσφερω μια ενημερωση απο μια μεγαλη βολτα στα του Μεταξιου και παρεμπιπτοντως ευχαριστω Dude για την πληρεστατη απαντηση οσο αναφορα τοα ''στουντ--ελα''
Αν και οπως εχω ξαναπει δεν ξερω πως καταφερνετε θυμαστε και γραφετε που ηταν και ποια εγω θα θελα μπλοκακι να σημειωνω :grin:

Πηγα και ειδα λιγο απο δυο βαρδιες σε πολλες περιπτωσεις τα αξιοσημειωτα τα οποια θυμαμαι ειναι

Ιασωνος 36 αν δν κανω λαθος με 3 κοπελες μια πολυ καλη--
ψηλη οι αλλες δυο φολες

Κολωνου 32Γ Αννιτα στυλιαρι με φουλ προγραμμα που ημουν μεταξυ αυτης(λογω του φουλ) και της

Αντριαννας λεπτης με μικρο βυζι ωραιο κωλο γυαλακια--ενταξει φατσα εκ Ρουμανιας Κολωνου 30 που τελικως τιμηθηκε με τιμιες εντυπωσεις

Ιασωνος 19 πανω ξανθια ωραιο σωμα νομιζω ανακοινωθηκε Αντζελα και φαινοταν οτι ειχε διαθεση ειχα σκεφτει και αυτη αλλα τελικα δεν επελεξα

Επισης αλλες δυο που μου εκαναν εντυπωση ειναι μια Χριστινα ψηλη λεπτη με τατου στο επιμαχο σημειο, κοτσο μαλλι απο Κολωνου στα μονα, αλλα δεν θυμαμαι νουμερο η οποια φωναζε ειμαι η Χριστινα η παρθενα :grin: και αλλη μια κοπελα, απο Κολωνου νομιζω, μαυρο μακρυ μαλλι δεν θυμαμαι νουμερο--Μπορει να ειναι η Ελενα που αναφερεται παραπανω.
Ολες εκτος της Αννιτας σε απλο προγραμμα
Αυτες νομιζω ηταν οι ωραιοτερες που επαιζαν ωρες 17-19 εκτος απο καποιες κλασσικες Αντζελα--Τζεσικα που εχω δει αρκετες φορες.

Ασχετο αλλα μια μαυρη που αναφερατε για καποιες μερες πριν λιγο καιρο και ολοι με καλες εντυπωσεις θυμαμαι δεν κυκλοφορει πλεον?

Οταν εισαι χρονια πορνος στις πιατσες ο εγκεφαλος εκπαιδευεται να θυμαται.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom