Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (20 μέλη και 282 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γεια σου φιλε πιτσιλιστη μεγαλε ρεπορτερ τι κανεις?
γεια σου μεγιστε!!!!
ολα καλα παικτι μου...τι να κανο...κλαιο τι μοιρα μου φιλαρακο..!
εχο βαρεθει τιν ζοι μου πλεον στον στρατο και το μονο που σκευτομαι ειναι να περασει ο καιροσ να φιγο απο τα δικτια τισ σκλαβιας...!
ψιχολογια 0...!σκατα φιλε μου σκατα....

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κανε υπομονη φιλε θα τελειωση

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εχεις τιποτα καλο για ενημερωση γιατι εισαι και δασκαλος τα ειπαμε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τι τρωτε σημερα πιτσι?

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
χαλια σου λεω...ελληνιδες κ μαλακιες...στο πισοκολλητο δαγκωνοτανε κ μου ειπε οτι ειναι 3η μερα στη δουλεια

σιγα σιγα θα στρωσει τωρα μαθαινει  αν δεν παταει ανθρωπος θα αλλαξει στυλακι θελει δεν θελει! :bottom:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η συγκεκριμένη είναι εκεί πάνω από μήνα (134 Πάνω).
Την θυμάμαι από τον Ιούνιο.

Απλά, δεν "το" έχει το κορίτσι.
Φαίνεται ναζιάρικο, αλλά δεν ...............

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Η συγκεκριμένη είναι εκεί πάνω από μήνα (134 Πάνω).
Την θυμάμαι από τον Ιούνιο.

Απλά, δεν "το" έχει το κορίτσι.
Φαίνεται ναζιάρικο, αλλά δεν ...............

μαπα το καρπουζι τοποθετηση στην μαυρη λιστα! :badair:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Στείλε μου PM ρε σύ, εκτός των άλλων είμαι και πολύ περίεργος
κι έχω έφεση για μάθηση και πληροφόρηση  :boobies: .

Χρηστάρα Άψογος  :boobies: για πές ρε σύ τα ποδαράκια της
σου άρεσαν, από σχήμα κ.λ.π.  ;)

:rockon: Χάρηκα που σε ενημέρωσα  :rockon:

Επισκέπτης
Ο Xilnik είναι Άρχοντας  :rockon:
Lalakulaki εσένα που σου αρέσουν οι εντυπωσιακές γκόμενες
μετά την Βικτώρια πρέπει να δοκιμάσεις και την Ξένια του Φυλής 71Β
πρωινή βάρδια κι αυτή.  :grin:

Υ.Γ. Νομίζω επάξια πρέπει να του αποδωθεί ο τίτλος του
     Φυλής Ranger  :grin:

Βεβαιως και θα την τιμησω Hotscorpie!
Ειδικα οταν προτεινεται απο εσενα και τον φιλο xilnik πηγαινω με κλειστα ματια...
Respect και στους δυο σας μαγκες!!

Επισκέπτης
Παρεπιπτωντως μολις γυρισα απο τριγγετα οπου ειχα μια γεματη συνευρεση με την χριστινουλα(Γερμανιδα) φουλ σερβις..
Αναμωλο γκομενακι μελαχροινο και ξεκωλο..  :2funny:

Sorry για το off topic message :grin:

THE JOKER

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια Αλεξανδρα που δουλευε περσι στο Φυλης 65 μαζι με τη σχιστοματα Χριστινα που εχει χαθει ? Ξερει κανεις ?

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Σήμερα Φυλής 54β ήταν μια Στέλλα ψηλή καλό σώμα όμως άγαλμα στο κρεβάτι.... ακούνητη - αγέλαστη - ανέκφραστη!!! Δεν προτείνεται.

edit Vrikolakas:Γράφουμε με μόνιμους μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με μόνιμα Κεφαλαία όπως αναφέρουν και οι κανόνες του forum.

Επισκέπτης
Περιήγησις κατά την νύκταν Σαββάτου 19 προς Κυριακήν 20 Ιουλίου.

Αγαθουπόλεως 54 δεξιά κατά καλήν μας τύχην ευρίσκομεν την ώριμον Μιλέναν. Συνήθως εργάζεται την πρωίαν. Όπως και αι κριτικαί αναφέρουν, λιαν αξιόλογος. Ίσως η καλυτέρα επένδυσις 20 Ευρώ αυτήν την περίοδον.

Αγκύρας 1 κωμική επίπλωσις, ίσως εκ των περισσευμάτων της οικίας της προέδρου παραπλεύρως. Εργαζομένη εντυπωσιακή, υψηλή, νέα, με καστανόχροον κόμην και μικρόν στήθος. Αλλά το αντίτιμον 30 Ευρώ, οπότε απηλθαμεν.

Αγκύρας 12Α ηλικιωμένος υπηρέτης, κοινωνικότατος. Εργαζομένη ονόματι Μιράντα διπλασία περίπου εις βάρος από τον υπογράφοντα (είμαι 85 χλγ.).

Αγκύρας 12Β ετέρα εταίρα τεραστίων διαστάσεων. Φαίνεται εκεί είναι περιοχή ιδιαιτέρων ορέξεων.

Φυλής 71 κάτω, εις τον οικίσκον όπου προ έτους ανέμενε τις επί ολόκληρον ώραν ή και περισσότερον την περίφημον Άνναν, μελαγχροινή λεπτή Αθιγγανίς μετά δερματοστιξίας. Ουχί δυσάρεστος ως πρώτη εντύπωσις, τίθεται εις τα υπ' όψιν.

Φυλής 109 κάτω πλήρως αδιάφορος Ρωσίς.

Περγάμου 1 εντυπωσιακωτάτη νεαρά, υψηλή, μετά βαθυχρόου κόμης και ανοικτοχρόου επιδερμίδος, ενθυμίζουσα την Ισμήνην Καλέσην προ 30 ετών (και χιλιογράμμων).

Ρεμούνδου 21 άνω ξανθή Αλβανικής κατασκευής αποδεκτή εις τον προθάλαμον, απαράδεκτος εις τον κοιτώνα ως διεπίστωσεν συνεκδραμών συνάδελφος.

Τέλος Αγ. Πέτρου 7 λιαν βραχύσωμος εργαζομένη ωσαύτως Αλβανικής προελεύσεως, πλήρως αδιάφορος.

Υγρά νυξ δημιουργούσα αίσθημα δυσφορίας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.043
Πόντοι
42.697
Περιήγησις κατά την νύκταν Σαββάτου 19 προς Κυριακήν 20 Ιουλίου.

Αγαθουπόλεως 54 δεξιά κατά καλήν μας τύχην ευρίσκομεν την ώριμον Μιλέναν. Συνήθως εργάζεται την πρωίαν. Όπως και αι κριτικαί αναφέρουν, λιαν αξιόλογος. Ίσως η καλυτέρα επένδυσις 20 Ευρώ αυτήν την περίοδον.

Αγκύρας 1 κωμική επίπλωσις, ίσως εκ των περισσευμάτων της οικίας της προέδρου παραπλεύρως. Εργαζομένη εντυπωσιακή, υψηλή, νέα, με καστανόχροον κόμην και μικρόν στήθος. Αλλά το αντίτιμον 30 Ευρώ, οπότε απηλθαμεν.

Αγκύρας 12Α ηλικιωμένος υπηρέτης, κοινωνικότατος. Εργαζομένη ονόματι Μιράντα διπλασία περίπου εις βάρος από τον υπογράφοντα (είμαι 85 χλγ.).

Αγκύρας 12Β ετέρα εταίρα τεραστίων διαστάσεων. Φαίνεται εκεί είναι περιοχή ιδιαιτέρων ορέξεων.

Φυλής 71 κάτω, εις τον οικίσκον όπου προ έτους ανέμενε τις επί ολόκληρον ώραν ή και περισσότερον την περίφημον Άνναν, μελαγχροινή λεπτή Αθιγγανίς μετά δερματοστιξίας. Ουχί δυσάρεστος ως πρώτη εντύπωσις, τίθεται εις τα υπ' όψιν.

Φυλής 109 κάτω πλήρως αδιάφορος Ρωσίς.

Περγάμου 1 εντυπωσιακωτάτη νεαρά, υψηλή, μετά βαθυχρόου κόμης και ανοικτοχρόου επιδερμίδος, ενθυμίζουσα την Ισμήνην Καλέσην προ 30 ετών (και χιλιογράμμων).

Ρεμούνδου 21 άνω ξανθή Αλβανικής κατασκευής αποδεκτή εις τον προθάλαμον, απαράδεκτος εις τον κοιτώνα ως διεπίστωσεν συνεκδραμών συνάδελφος.

Τέλος Αγ. Πέτρου 7 λιαν βραχύσωμος εργαζομένη ωσαύτως Αλβανικής προελεύσεως, πλήρως αδιάφορος.

Υγρά νυξ δημιουργούσα αίσθημα δυσφορίας.

Ωραία ανταπόκριση συναγωνιστή!
Να προσθέσω και εγώ απο χθεσινή πρωινη τσάρκα στα μπουρδέλα της Διδύμου, Φυλής, Καλύμνου και τα στούντιο Αριστομένους και Πιπίνου 118:
Απαράδεκτες πουτάνες!
Χάλια παιδιά!
Μόνο μια ξεχώρισα: Την Τάνια Ρωσιδάρα με τρελο φυσικό βυζί στο Φυλής 134 ισόγειο.
Δεν πέρασα ομως γιατί γινότανε λαικό προσκύνημα...
Αν και για να πω την αλήθεια περισσότερο απο την Τάνια μου γυαλισε η Ρωσιδα τσατσα του σπιτιού. Αριστοκρατική πανεμορφη μιλφ ρωσιδα με ματάρες!
Λέτε να το δίνει? χαχαχαχα!

Επισκέπτης
Να προσθέσω και εγώ απο χθεσινή πρωινη τσάρκα στα μπουρδέλα της Διδύμου, Φυλής, Καλύμνου και τα στούντιο Αριστομένους και Πιπίνου 118:
Απαράδεκτες πουτάνες!
Χάλια παιδιά!
Μόνο μια ξεχώρισα: Την Τάνια Ρωσιδάρα με τρελο φυσικό βυζί στο Φυλής 134 ισόγειο.
Αν και για να πω την αλήθεια περισσότερο απο την Τάνια μου γυαλισε η Ρωσιδα τσατσα του σπιτιού. Αριστοκρατική πανεμορφη μιλφ ρωσιδα με ματάρες!
Nαι ρε φιλε την ειδα και εγω πριν παω στην υπογα που ηταν το Ρουμανακι η Τινα , ομορφο πιπινι αλλα λιγα πραγματα.
Τελικα εισαι πολυ αρρωστος Μιλφακιας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Απαράδεκτες πουτάνες!
Χάλια παιδιά!

Ε ας μην υπερβάλλομεν, υπάρχουν και ωραία τεμάχια, απαιτείται όμως δαπάνη χρήματος και - κυρίως - χρόνου δια να ευρεθούν.

Η Μιλένα π.χ. έχει απίστευτον σώμα δια την ηλικίαν της. Επίσης ευπρόσδεκτος η κριτική δια την νεαράν της Περγάμου 1 - δεν ημπόρεσα να εύρω τι σχετικόν εις τον ιστότοπον.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom