Τωρα το πρωι στην φωκαιας
17 ισογειο,μαρια ξανθια με ωραιο σφριγηλο κορμι,αλλα κυριως απιστευτες φυσικες βυζαρες
Χαρακτηριστικο της σημειο το σκουλαρικι στη μυτη
17 οροφος αλεξανδρα,καστανη σχετικα ψηλη λεπτη κοπελα με ωραιο κορμι και φουλ προγραμμα
Το προσωπο της αλλα και οι εκφρασεις του προσωπου της με παρεπεμψαν κατευθειαν στην μαργκω-ευα από λελας καραγιαννη και κωνσταντινουπολεως 94 αλλα και 80
Ωραια μωρα και τα δυο στα 17,περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια μου πιστευω ότι θα ταιριαζει η αλεξανδρα
19 τζουλια,ξανθουλα με φουλ προγραμμα αν θυμαμαι καλα,αξιοπρεπες σωματακι,μαλλον μινιον
24 μαρια,το ξανθο κοντοπουτανο με το καλο κορμι,γνωστη και από φωκαιας 27
25α αλισια,μελαγχροινη με χαρακτηριστικα φιλιπινεζας,λιγο ανευρη,λεπτο κορμι αλλα μαλλον αχρωμη παρουσια
25β η τζουλια,σταθερη παρουσια του οικου
27 υπογειο καρολινα,ξανθο σφριγηλο κοντοπουτανο με ωραιο στηθος και ομορφο προσωπο
27 ισογειο νικολ,η σχετικα γλυκια μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα που ειχα δει στη διδυμου 22 με αρκετα ενδιαφερον διαπεραστικο βλεμμα
27 οροφος καμελια,μελαγχροινη σεξι σταθερη παρουσια του οικου
Αχαρνων 85 ελενη,ζουμερο mlf με ξανθο κοντο μαλλι,κορμι με χυμους,μετρια σ εμφανιση αλλα μαλλον ενδιαφερουσα στο κρεβατι από μια πρωτη ματια
Παρασκευη απογευματινη βαρδια
Ιωαννινων 3 ρωξανη,λεπτη μινιον μελαγχροινη προmlf πιθανον ηλικιακα
Κωνσταντινουπολεως 206 ερρικα,παχουλη ξανθια με γλυκο προσωπο αλλα εξαιρετικα αντιαισθητικα ποδια γεματα κυτταριτιδα
Βεργας
3 δεξια τζενη,η ξανθια πληθωρικη mlf με το πλουσιο στηθος
3 αριστερα βερονικα,πρωην ιωαννα
Η λεπτη σχετικα ψηλη μελαγχροινη με το φιδισιο πραγματικα κορμι και προσωπο που παραπεμπει σε ταυλανδεζικο lady-boy
3 οροφος η μινιον μελαγχροινη αδιαφορη ευα από μαραθωνος και η ξανθια χαριτωμενη ντιανα που μ εντυπωσιασε τις προαλες
Σημερα λιγοτερο,αλλα εξακολουθει να μου προσελκυει το ενδιαφερον
Τροφωνιου
11α μαρια,ξανθια μινιον λεπτη χαριτωμενη κοπελιτσα
11β σαρα,το πιο ενδιαφερον πλασμα της βολτας
Ξανθια,ωραιο κορμι,καλο προσωπο,με λιγοτερη θηλυκη αυρα ωστοσο απ ότι θα προσδοκουσα
13 οροφος μαρια,η μελαγχροινη κοπελα,mlf πιθανοτατα από διδυμου 20 με φουλ προγραμμα
Παρασκευη,πρωινη βαρδια
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια δυο μικρα,τρυφερα,κοντοπουτανα μωρακια,η ξανθουλα αγαπη και η μελαγχροινη ελβιρα
Ως λατρης των ξανθων,η γελαστουλα και προσχαρη αγαπη τεθηκε στα υποψιν
Μαραθωνος 59 ισογειο θα ηταν η μαρσελα όπως μου ανεφερε η υπηρεσια
Μαραθωνος 59 η γιαννα,με μαυρο σετ εσωρουχων,η ρωσιδα από φωκαιας αλλα και βεργας
Αλκαμενους
113 δυο κοπελες,η ξανθια νικη και η ψηλη μελαγχροινη μαρια
Μου αρεσει περισσοτερο η νικη..
117 αννα,η ξανθια νεα mlf μου ανακοινωσε η υπηρεσια
Τελικα ηταν η βανεσσα από το 113 και παλαιοτερα διδυμου 16α
Περγαμου 27 δυο κοπελες,η δουκισσα,μελαγχροινη νταρντανα mlf και η λιλυ,καστανοξαθη κοπελα με νταρντανε κορμι αλλα πολυ πιο αποδεκτο αισθητικα
Αγκυρας
12α η ρωσιδα ξανθια χυμωδης mlf ελενα
12β ηρα ,η ελληνορωσιδα
Η ‘ αλλιως η μπεσυ αργυρακη στο πολύ παχουλο εμφανισιακα
Αχαρνων 85 ντινα,η μελαγχροινη κοντοπουτανη κορεατισσα
Διδυμου
7,δυο νεαρα κοριτσια
7α αλεξανδρα,ομορφη πολύ εντυπωσιακη μελαγχροινη κοπελα με φοβερο σωμα
7β τζωρτζια,η λεπτη καστανη κοπελα που εχει τιμηθει μερικες φορες παντα με καλες ως αριστες εντυπωσεις
8,δυο μεγαλοκοπελες
8α ναταλια,η ρωσιδα ξανθια μιρειγ νταρκ από αλκιβιαδου,ελλης ,κωνσταντινουπολεως αλλα και με στουντιακη προυπηρεσια
8β βερονικα,η νικα από διδυμου 20 ,καστανοξανθη αρκετα σεξι mlf
20 αλινα,καστανη γλυκια χαριτωμενη κοπελιτσα με κανονικο κορμι,αρκετα ζουμερο
22 νικολ,μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με αξιοπρεπες κορμι με πιασιματακια
Τεταρτη βραδι
Αλκαμενους
113 δυο mlf,η ξανθια συλβια και η μελαγχροινη ψηλη μαρια
Ο αρχικος σκοπος της επισκεψης,καθως η κριτικη του smirni για την μαρια με ειχε επηρεασει τοσο πολύ που ηθελα να την δοκιμασω
Είναι όμως ο χωρος τοσο συνυφασμενος με την βαλερια,που η παρουσια της αν και απουσα εξακολουθει να παραμενει εντονη
Η συγκριση της ξανθιας ,γεματης ναζι και θηλυκοτητα βαλεριας σε αντιδιαστολη με την δωρικη εμφανιση της μαριας και τα αδρα χαρακτηριστικα του προσωπου της,δεν μου επετρεψαν να το επιχειρησω
Η συλβια αντιθετα,προσεγγιζει τα παραπανω προτυπα,αλλα αν και εχει αψογη τεχνικη,η συμμετοχη της κινειται σ επαγγελματικα πλαισια
117 κριστυ,η ξανθια ρωσιδα ζουμερη και αρκετα σεξι mlf
Περγαμου 27 μονο η ξανθια πληθωρικη gilf ευα
Φυλης 109 οροφος λαουρα,η ξανθια πιθανον αλβανιδα χυμωδης κοπελα από φυλης 86 και φωκαιας 25 με φουλ προγραμμα
134 οροφος ελενα,η ξανθια παμελον αντερσον της φωκαιας 27,κοντουλα αλλα σουπερ σεξι με πλουσιο στηθος
Αχαρνων 85 δυο μεγαλοκοπελες,η μελαγχροινη κινεζορωσιδουλα mlf ντινα και η ριτα,σουπερ σεξι πλαστικοποιημενο ρωσικο τουμπανοmlf
Εμφανισιακα ενδεικνυται αποκλειστικα για αγριες καταστασεις
Βεργας
2 σονια,η μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με το πλουσιο στηθος,πενταρι ισως,από ευνειδων 5 και κωνσταντινουπολεως 166
3 οροφος ντιανα,εδώ ειχαμε την καλυτερη κοπελα της βραδιας
Δεν είναι η ωραιοτερη,δεν εχει τελειο κορμι,ομορφο προσωπο,αλλα συνολικα μιλαμε για ένα σουπερ σεξι και εκφυλο μωρο
Ξανθια,μετριου αναστηματος,σωμα ζουμερο με πιασιματακια,όλα όμως αρμονικα κατανεμημενα και για κάθε αντρα απολυτως σεξουαλικα
Εξηκιου
18 ισογειο η ελλη,ξανθια mlf που εμφανισιακα παραπεμπει σε λαικη τραγουδιστρια και η ελενα,λεπτη,καστανη μ ευγενικα χαρακτηριστικα
18γ η γκαμπριελα(γκαμπυ)απο
Φυλής 67 και 80,καστανη κοπελα με σχετικα λεπτο καλο κορμι
Λιοσιων
73 ντελια,η μελαγχροινη κοπελα από φυλης 109 με σωμα θυληκο ,με πιασιματακια ομορφα κατανεμημενα,ελκυστικο και ενδιαφερον μωρο
76β αννα,μελαγχροινη τροφαντη προσχαρη κοντοπουτανη κοπελιτσα
Τριτη πρωινη βαρδια
3 αριστερα η καιτη με την ελλη
Η καιτη εμφανιστηκε μ ένα κιτρινο σετ εσωρουχων,ηταν πραγματικα εντυπωσιακη
Φυσικα καταθεση
Πρωτη σταση ιεραποστολικα και σε πλαγιαστη σταση,ώστε τα κορμια να είναι σφιχτα αγκαλιασμενα,μπλεγμενα το ένα μεσα στο άλλο,δευτερη σταση πισωκολλητα,και τελος επιστροφη μετα από αρκετο καιρο στην αγαπημενη μου σταση,ορθια στον καθρεφτη
Απιθανο γλυκο μωρο και τυχη σε οποιον την χαιρεται εστω και για λιγο
Ο αγαπημενος υπηρετης μ ενημερωσε ότι
Δεξια στο ισογειο είναι η τζενη
Στον οροφο η χρυσα
2 η μονικα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανα με φουλ προγραμμα,αξιοπρεπες κορμι παντως παρα τον ογκο του
6 υπογειο η σονια
Εδώ ειχα την ευκαιρια να την δω λιγο περισσοτερο,τα προσωπα μας ηρθαν για καποια δευτερολεπτα αντικρυστα το ένα με το άλλο και δεν εφυγα αμεσως οπως συνηθως
Για να ειμαι ειλικρινης,αν και την εχω δει απειρες φορες μ εντυπωσιασε
Τι να πρωτοσκεφτω,την λευκη επιδερμιδα,την κορμαρα της,ακομη και το στηθος της μου αρεσε.Πραγματικα ο ορισμος της γυναικας,κριμα που το σημα κατατεθεν της είναι μονο η πιπα
Είναι γυναικα για να την γλυφεις ολοκληρη από πανω μεχρι κατω,και φυσικα για ερωτα σε ολες τις στασεις
6 ισογειο μαριαννα,η ξανθια gilf με ατου τις τεραστιες φυσικες βυζαρες
Τελος,πρωινη βαρδια την προηγουμενη εβδομαδα,ημερα πεμπτη,12/2
Βεργας 3
Δεξια η στελλα με το πλουσιο τρυφερο στηθος
Αριστερα η καιτη με την ελλη, λεπτη γλυκια κοπελα η πρωτη και σχεδον αποκλειστικη μου επιλογη εντος δωματιου και η ελλη,mlf με φουλ προγραμμα,καλο σωματακι και επισης καλη επιλογη
Οροφο η μιλα,μελαγχροινη ψηλη mlf και η ξανθια χρυσα,μινιον πλασματακι με ωραιο κορμι
Αλκαμενους 117 βερονικα,όπως πολύ σωστα επισημανε ενας μυστης,η πρωην νικα από αγκυρας και διδυμου,σεξουαλικη γυναικα με αμφιλεγομενες αποψεις
Φυλης
54 οροφος η ρωσιδα γιαννα,μελαγχροινη με νταρντανε κορμι
54 ισογειο ναντια,μελαγχροινη κοπελα,κανονικο κορμι με κωλαρα όπως συνηθως περιγραφεται από τους περισσοτερους
Δεν μπορω να το περιραψω πιο ευγενικα
56 αλινα,λεπτη πιπινα με ωραιο κορμι σε ξανθια εκδοση
Από τις κινησεις στο σαλονι φανηκε ότι είναι ακομη ανωριμη για εμπειρους μυστες,ωστοσο εντυπωσιακη
66α τζεσικα,μελαγχροινη ζουμερη κοπελα,με αρκετα κιλακια παραπανω,φαρδυκαπουλη επισης,αλλα με φρεσκαδα και χαμογελο
65β αντζελικα,η ψηλη λεπτη ξανθια μοντελε κοπελα
67 λαουρα,προφανως η λεπτη κοπελα με το πλουσιο στηθος από φυλης 69 β
86 ισογειο,νικολ,μελαγχροινη κοπελα με συμπαγες τουμπανατο κορμι,ωραιο σωματακι και ενδιαφερον προσωπο με βλεμμα που παραπεμπει σε ρουμανια
84 οροφος μαρι(ν)α,μελαγχροινη τσιγγανορουμανα με λεπτο ομορφο κορμι αλλα ντυσιμο που παραπεμπει στην μαντονα από τα τρικαλα
Τελος 84 ισογειο αλινα,η καστανη ψηλη κοπελαρα από φυλης 86 ισογειο επισης,καταθεση
Από τα ωραιοτερα γαμησια της ζωης μου
Με την κοπελα γνωριζομαστε,όχι πολύ αλλα αρκετα,διχως να εχω περασει ποτε μαζι της
Δεν ηξερα πως θα μου βγει στο δωματιο,η ιδια φανηκε ότι το ηθελε
Τελικα η κοπελα με την συμπεριφορα της πετυχε να κανει την συνευρεση φανταστικη