Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 350 άτομα (20 μέλη και 330 επισκέπτες)

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
λοστρόμε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! πάλι καλά γιατί δεν την παλεύω ρε συ στην σκέψη και μόνο οτι η άλλη είναι τρανς...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια περασα κατα τις 7 απο φυλης και ταχουν κλεισει ολα

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ρε παιδιά, σήμερα το απόγευμα κατά τις 8 πήγα στο αγκύρας 1 όπου ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα από τα κάλλη της εύας κατά πάσα πιθανότητα. ο τσάτσος δεν είπε όνομα. εντυπωσιακή ξανθιά με τούμπανο σιλικονούχο βύζο.
επειδή είχα ενδοιασμούς για τραβέλι, παραήταν ψηλή και η φάτσα λίγο με προιδέασε, την έκανα αλλά μετά από λίγο ξαναγύρισα και ο τσάτσος μου λέει πως η κοπέλα δε δέχεται επιστροφές!!! και δε με άφησε να μπω.
τελικά μήπως είναι τρανς η εύα; ξέρει κανείς να απαντήσει;
όχι τίποτα άλλο, επειδή σκάλωσα που δε μπήκα με τη μία και ξενέρωσα με αυτό που μου τυχε αλλά από την άλλη αν γλίτωσα τρανς πάλι καλά.

του τσατσου πες να παει να γαμηθει ακου δεν δεχεται επιστροφες σιγα ρε μαλακα επρεπε να του ελεγες με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου και ολο σου το σπιτι!
και το λεω αυτω την στιγμη που υπαρχουν τσατσαδες απο ρωσσια ειλικρινα ευγενικες και κατι ψευτομορτισες της  σφαλιαρας πατσαβουρογριες με ενα περιεργο στιλακι λες και εχουν πιασει κανενα μπαρμπα απο τα αρχιδια!

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
το ξέρω stranger έχεις δίκιο! αλλά το θέμα είναι οτι δε μου άνοιξε καν! από το θυροτηλέφωνο μου τα πε το πουστράκι!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
το ξέρω stranger έχεις δίκιο! αλλά το θέμα είναι οτι δε μου άνοιξε καν! από το θυροτηλέφωνο μου τα πε το πουστράκι!

σιγα ρε πουστρακο πες του σου προσβαλα τον τραβελο!
ειναι για κλωτσες μερικοι!
ελλεεινιδες τσατσαδες!

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα .Καμια βικτωρια παιζει σημερα στο φωκαιας 25 Β?Ρωτάω επειδη είναι πρωινή γενικα..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ρε παιδιά, σήμερα το απόγευμα κατά τις 8 πήγα στο αγκύρας 1 όπου ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα από τα κάλλη της εύας κατά πάσα πιθανότητα. ο τσάτσος δεν είπε όνομα. εντυπωσιακή ξανθιά με τούμπανο σιλικονούχο βύζο.
επειδή είχα ενδοιασμούς για τραβέλι, παραήταν ψηλή και η φάτσα λίγο με προιδέασε, την έκανα αλλά μετά από λίγο ξαναγύρισα και ο τσάτσος μου λέει πως η κοπέλα δε δέχεται επιστροφές!!! και δε με άφησε να μπω.
όχι τίποτα άλλο, επειδή σκάλωσα που δε μπήκα με τη μία και ξενέρωσα με αυτό που μου τυχε αλλά από την άλλη αν γλίτωσα τρανς πάλι καλά.
Όπα φιλαράκι αυτό είναι πολύ σοβαρό που αναφέρεις και γυρνάμε σε γκρίζες εποχές των μπουρδέλων!!!
Αυτό είναι ΚΛΕΨΙΑ καθαρότατη που σου κάνανε (λογικά θα είσαι νεαρός ηλικιακά και γι'αυτό 'ψάρωσες').
Για γράψε και τα παράπονά σου στο thread της Εύας www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,264.2835]εδώ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μεσημερι σημερα στη φυλης
φυλης 80 η κατια
φυλης 59 πανω νινα,το αγαρμπο μελαγχροινο νταρντονομωρο
φυλης 59 κατω μισελ
φυλης 71 πανω,η μπαρμπαρα η τσεχα που ομιλει γερμανικα και τουρκικα,καταθεσις,αν και εχει καποιο θεμα με τον χρονο,ειναι πολυ καβλιαρα και εχει υπεροχο στηθος
φυλης 65 κατω η αντζελα
φυλης 84 κατω αννα η πολωνεζα
μονης προδρομου ,ενα πιπινι πραγματικο,μελαγχροινο,αδυνατουλι
Και τωρα παμε στα τρια νεα κομματια της φυλης
Φυλής 67.μελαγχροινο ξεκωλε με ωραιο σωμα,συνισταται για δοκιμη
φυλης 84 πανω ρωσιδα με επισης πολυ σεξι κορμι,με κοντο ξανθο μαλλι
φυλης 65 πανω,να το πω απλα,γυφτισα ,αλλα με κουνημα φοβερο στο σαλονι,κορμι για ξεσκισμα,μελαγχροινο,πολυ καλο..
και τα τρια ανωτερω συστηνονται ανεπιφυλακτα για δοκιμη
Υ.Γ Ευγε laki για την αναφορα και vrikolaka για την παρεμβαση

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δεν τους ειπε να πανε γαμηθουνε και οι 2 σε καμμια οικοδομη;λες και δεν θα τα ακουμπουσες,ουστ απο δω ρε νουμερα

Επισκέπτης
δεν τους ειπε να πανε γαμηθουνε και οι 2 σε καμμια οικοδομη;λες και δεν θα τα ακουμπουσες,ουστ απο δω ρε νουμερα
η ευα κανει την διαφημισουλα της εδω μεσα,αλλα σε αλλα φορουμ  βριζει το μπουρδελα  :tickedoff:!τωρα βλεπουμε οτι καβαλησε το καλαμι και διωχνει και πελατες  :tickedoff:!ριχτε της μαυρο,να δειτε για ποτε θα στρωσει!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
απο οτι ξερω παιδια ο τσατσος και η ευα ειναι πολυ κολλητοι δηλαδη κανουν κι μαζι πραγματα εντος του δωματιου δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα μου το ειπε γνωστος και δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω.ουτε αυτος βεβαια πηρε για να μαθουμε τι.γενικως ομως τα τραβελι του εν λογω οικου την εχουν δει πολυ και βριζουν αρκετα.μπροστα μου κιολας.χρειαζεται πολυ μαυρο στο εν λογω σπιτακι τουλαχιστον απ τους λατρεις του ειδους.αμαρτια αυτο που επαθε το παλικαρι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
φυλης 71 πανω,η μπαρμπαρα η τσεχα που ομιλει γερμανικα και τουρκικα,καταθεσις,αν και εχει καποιο θεμα με τον χρονο,ειναι πολυ καβλιαρα και εχει υπεροχο στηθος
Δε φταιει αυτη αλλα η μαλακισμενη η τσατσα,γινεται να γινει μεταγραφη τσατσας ή ειναι υπερβολικο?.. :think:
Τελικα παρεμεινε καλη οπως στις αρχες η Μπαρμπαρα?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
μωρε ειναι για αγρια γαμησια,αλλα και τα τρια νεα..για ξεσκισμα ηταν,σιδερενιο επρεπε να τον ειχες σημερα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Αυτό το μπουρδέλο πρέπει να φάει ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ. Άκου εκεί "δεν δέχεται επιστροφές". Κι εσύ έπρεπε να πεις "καλύτερα, κι εγώ δεν δέχομαι γκόμενες (?) που έχουν φάει χιλιόμετρα ΜΑΛΑΚΑ!!!".

Όξω πούστη απ' την παράγκα!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ρε παιδια καλα κανουν!!!αφου υπαρχουν θυματα και τις παρακαλανε,ας κοψει λιγο η δουλεια να δεις πως θα σφιξουν οι κολοι

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Επίσκεψη χθές 16/7/08 κατά τις 18:10 στο Φ65 το πάνω για το μελαχρινάκι με τα τριάρια βυζιά.Λοιπόν έχουμε και λέμε κατά δήλωσή της πάντα 20 ετών από Ρουμανία Ρόζα το όνομά της.Στο δωμάτιο με το που μπήκε άρχισε τα αχ και βαχ γιατί πονούσε και καλά το κεφάλι της,οπότε σκέφτηκα θα πονέσει και εμένα η τσέπη μου γιατί θα πάει άκλαφτο τι εικοσαρικάκι μου.Κατά τα άλλα άφηνε τα χουφτώματα εκτός νιμου, καλό σώμα,βυζί σχεδόν τριάρι ελαφρώς πεσμένο το οποίο ήταν ελεύθερο προς εξερεύνηση,πίπα μικρής διάρκειας και μέτριας ποιότητας ,από πάνω ηρθε με το ζόρι,από πίσω δεν βολευόταν,μόνο μπροστά καλή ήταν με χαδάκια και ελέυθερα χουφτώματα.Δεν θα δώσω δεύτερη ευκαιρεία αλλά σχεδόν δεν το έκλαψα το εικοσάρικο.Έχω κλάψει χειρότερα και σε studio.!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό το μπουρδέλο πρέπει να φάει ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ. Άκου εκεί "δεν δέχεται επιστροφές". Κι εσύ έπρεπε να πεις "καλύτερα, κι εγώ δεν δέχομαι γκόμενες (?) που έχουν φάει χιλιόμετρα ΜΑΛΑΚΑ!!!".

Όξω πούστη απ' την παράγκα!!!
ναι φιλε.ειναι γνωστό οτι η ευα είναι τρανς και καλα εκανες και δεν μπηκες.γαμας πουστηδες ?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι που συνεβη πολλες μερες πριν ,για την ακριβεια ενα μηνα πριν(πω πω πω πως περναει ο καιρος) αλλα λογω δουλειας δε βρηκα χρονο να μπω στο site και να ρωτησω πιο πριν.ειχα παει στη φυλης ενα απογευμα και ηταν ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα σπιτια κλειστα?γιατι? δεν γνωριζω αν εχει ειπωθει κατι στισ προηγουμενες σελιδεσ γιατι δεν εχω χρονο να κατσω να διαβασω.μπορει να  με ενημερωσει καποιος?μου εκανε εντυπωση μεγαλη αυτο.αν μπορει καποιος ας μου απαντησει  παρακαλω.
ευχαριστω

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Μίνι από Φυλής λόγω έλλιψης χρόνου.

Στο 71Β η Ξένια με ξυνή μούρη όμως - δεν μπήκα.
Στο 71Α η μελαχρινή με το 3+ βυζί.
Στο 69Β ένα πιπίνι μελαχρινό καλό η υπηρεσία διαφήμιζε και 69
Στο 67 ένα ωραίο με κοντό ξανθό μαλί λεπτή καλή εμφανισιακά.
Στο 65Β μελαχρινή με στητό 2άρι βυζί αλλά σούπερ ξενέρωτη φάτσα.
Στο 80 Η Κάτια - όπου και η κατάθεση - αξίζει το 20άρι με πολύ προκαταρτικό που σε κάνει πύραυλο. 69 included.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom