Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (2 μέλη και 78 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Live από Φυλής 20/02/2015 δεύτερη βάρδια

Φυλής 66Α η Ρενάτα με τις θηλυκές σούπερ κάβλα καμπύλες
      και η Αλεξάνδρα η Ψηλή.

Είχε πολυκοσμία το μαγαζί και περίμενα αρκετά,
όσο περίμενα το 'σκόρ' διαμορφώθηκε σε 4-1 (εννοείται υπέρ Ρενάτας).

Και η Αλεξάνδρα είναι πολύ όμορφο μουνάκι αλλά μπροστά στη Ρενάτα 'χάνεται'.

Αυτά τα ολίγα από εμένα Πόρνοι μου.

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Μία μικρή διόρθωση: Η Κλαούντια δουλεύει Ιάσωνος 46 και όχι 46Α όπως έγραψα στην κριτική μου εκ παραδρομής.
Απλά δεν θυμόμουν με σιγουριά σε πιό μπήκα. Είναι αυτό με τις σκάλες όμως.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μεταξουργειο Κολωνου 32γ απογευματινη.ρουμανακι μανεκεν.οποιος προβαλει τρεξτε.θα την παρω και δευτερο γυρο :erection:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Κολωνού-με αρκετή κίνηση από κόσμο...

▪Κολωνού 32γ(υπόγειο): Η πολύ όμορφη Γκάμπυ ή Γκαμπριέλα.
Λεπτό,σχεδόν ξανθό πιπινάκι,με αγγελικό κοριτσίστικο προσωπάκι.
Πριν από λίγο καιρό δούλευε Ιάσωνος 20β και παλαιότερα στην Κεραμεικού.

▪Κολωνού 32α(ισόγειο): Η κοκκινομάλλα Άννα.
Αδύνατη,με παπαγαλίσια μύτη,με μικρό στήθος και εξίσου μικρό κώλο τον οποίο και έδινε στη Φυλής 61 και 67.

▪Κολωνού 30 όροφος: Η Άννα η μελαχροινή μιλφάρα και μαζί της η Κάτια.
Ψηλή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και με σώμα με πιασίματα-ελαφρώς παράταιρο με το προσωπάκι της.
Είναι η Κάτια που δούλευε στο Ιάσωνος 10.

▪Κολωνού 30 ισόγειο: Στο σπίτι της Κατερίνας 69 δουλεύει η Βανέσα.
Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο,προκλητικό κορμί και με ωραίες βυζάρες.

▪Κολωνού 27α: Η μελαχροινή όμορφη φολοΛάουρα από το παραθύρι του Φυλής 65α.

▪Κολωνού 23β (υπόγειο): Η Ναταλία το ξανθό μιλφογκιλφ με το λαρυγγωτό τσιμπούκι.

▪Κολωνού 23α (ισόγειο):Η ξανθοπλατινέ Λουμινίτσα.

▪Κολωνού 15α (αριστερά):Η πολύ όμορφη στυλιαροπιπίνα Λάουρα-Τζέσικα με το ωραίο πρόσωπο και το νόστιμο κορμί.
Μαζί της η γνωστή κοντή Μάγδα η γεματούλα "Ιταλίδα".

▪Κολωνού 15β (δεξιά):Η μελαχροινή Τζούλια,πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με ζουμερό κορμί,με σχεδόν μεσαίο στήθος και με γεμάτο κώλο.
Μαζί της η Μαρία.Κοντό σκουρόδερμο τσουρκοπιπινάκι,πολύ αδύνατο(με μικρό στήθος και απίθανο κωλαράκι)με μαλλί σαν της Εστέλ.
Λίγο πιο γλυκιά να ήταν στο πρόσωπο θα ήταν τέλειο.

▪Κολωνού 11 υπόγειο: Η ξανθιά Μαρία.
Πιτσιρίκα με ωραίο αδύνατο κορμάκι και με προκλητικό κωλαράκι.
Έχει ομορφύνει αρκετά το άτιμο!

▪Κολωνού 11 ισόγειο:Η γνωστή Ζωή η αδυνατούλα με το καρτουνίστικο προσωπάκι.

▪Κολωνού 11 όροφος: Η μελαχροινή Αντριάννα.
Κοντούλα,με συμπαθητικό πρόσωπο και με κανονικό σώμα με λίγα πιασίματα.
Είναι η κοπέλα που δούλευε τελευταία στο Ιάσωνος 2α και β και παλιότερα Ιάσωνος 19α απ'όπου και ξεκίνησε.

Μαζί της η μελαχροινή Ντάνα.
Πρόκειται για την παλαιά Ντάνα την γυρολόγο φόλα με το πρόσωπο σαν αφοδευτήρα.
Σαν να γλύκανε λιγάκι-έχει πάρει και κάποια επιπλέον κιλά.
Και από πού δεν έχει περάσει αυτή η φόλα...
Η μεγάλη επιστροφή!!!

▪Κολωνού 48: Η ωραία Βαλέρια με το ωραίο κορμί και το θηλυκό πρόσωπο και η ξανθιά Λίλη με την χαρακτηριστική φράτζα.
Με συμπαθητικό πρόσωπο και με ελαφρώς ζουμερό σώμα.

▪Κολωνού 53: Η Λίλη,η μελαχροινή με τις ωραίες βυζάρες και το γεμάτο κορμί(προσοχή μη σάς ζαλίσουν οι βυζάρες...) και η γνωστή χοντροΣιμόνα.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
καλησπερα κ απο μενα παιδια απο Ρεμουνδου 21Α  ξερει κανεις τι εχει το μενου?ευχαριστω..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μεγαλε dude με εφτιαξες  αγρια με την ενημερωση απο την κολωνου αυριο θα παω με πολυ καυλα για τσαρκα  ηδη κλειδωθηκε ο στοχος που θα παω για αυριο κολωνου

noukounoukoua

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Την Καθαρα Δευτερα το πρωι θα βρεθω Αθηνα  πρωι 10 - 11.00 για καταθεση στο μεταξι, θα ειναι τα ρδελα ανοικτα εκεινη τη μερα και που μου προτεινεται να παω που και σε ποιες κοπελες να μην παει χαμενο το Δεκαρικο. Μπορει να ακολουθησει και δευτερη καταθεση, μια - δυο το πολυ. Ευχαριστω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε ειναι ανοιχτα  τα μπουρδελλα την καθαρα δευτερα ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟς ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
οποιος μπορει να μου πει για την μαρια την τσεχα
στο φυλης 69.ειναι μια ψηλη ξανθια με βυζαρες που επαιζε
μπαλλα και θεσ/νικη?

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
πρίν από δυο ώρες βόλτα σε γνωστά αλλά και ακριτικά σπιτάκια

Ιωνίας 12 προγκίλφ αδυνατούλα ξανθιά

διδύμου 18 β Αννα ξανθια γεματούλα μιλφ, βγαίνοντας από κει μου την έπεσε μεθυσμένη γκιλφ ρουμανο δεν ξερω τι στην ευχή το δε κ συναγωνιστής και επεσε τρελο γελιο με τηνμπεκρου, μου λεει ο τυπας αυτή την περνούμε και τσαμπα

Αδανων 2 κλασικά η Μπάρμπορα

Εξηκιού 18γ η υπηρεσια βικυ μου παρουσιασε μια αδυνατουλα δεν συγκράτησα ονομα

Αχαρνων 85 μια μουναρα μιλφ κατά τα γουστα μου ειχε δουλέψει πρόσφατα και το ιουλιανου, χούφτωμα τρελό στο σαλόνι

Φωκαιας 25 υπογειο η πορνοσταρ μουναρα Αννυ από διπλα

Φωκαιας 25 υπερυψωμένο ισόγειο η καραμουνάρα Εστέλ προτείνεται για πιπινολάτρες

Μεγ. Αλεξάνδρου 22α κατέθεσα στην νταρνατνομίλφ Κατερινάρα, έμεινα ικανοποιημένος εχω παει αρκετές φορές μαζί της και στην Αλκιβιάδου

Παιανιέων η γκιλφ Αλεξάνδρα, προσοχή στο κοπρόσκυλο που ορμάει αράζει στην παιανιέων και λένορμαν γωνία

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Ιασωνος 1 αριστερα-δεξια, δεν θυμαμαι, απογευματινη βαρδια και δοκιμη με Μινα, το νεαρο Ρωσιδι που είχα lock-αρει καιρο. Οχι κάτι το ιδιαίτερο απο συμμετοχη αλλα γλίτωσα τα χειρότερα αφου μπήκα με επιφυλάξεις ως προς το τι δίνει στον πελάτη. Στο δωματιο που την πρόσεξα χάνει αρκετα σε ομορφιά και αν το make-up δεν είναι το.. καλό της βγαινει στην επιφάνεια αυτο το χωριατοσλάβικο. Παίζει πάντως να ξανατιμηθεί.

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Βολτα απο Φυλης-Φωκαιας και τιμηθηκε στην Φωκαιας ενα ψηλο ξανθο μωρο με πολυ καλο σωμα και βυζαρες λιγο πιο μετρια φατσα που συστηθηκε Μαρια, Ρουμανα στο σπιτι με Ελληνιδα 'ωραια' και ευγενικη ας πουμε τσα.Την συστησε ως καινουρια.Μπορει να βοηθησει καποιος ποιο σπιτι ειναι μιας και δεν βρηκα αριθμο και αν τυχον ξερετε και το μωρο για να κανω κριτικη?Πρεπει να ναι γυρω στο 27παντως
Επισης να αναφερω το μονο που θυμαμαι σιγουρα στο πρωτο σπιτι γωνια Αχαρνων--Φωκαιας δυο αρκετα ωραια μωρα και σε παρτουζα με 30 ευρω αν ακουσα καλα ανακοινωθηκαν και λεσβιακα.Ωρα επισκεψης κατα τις 8.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνοπτική ενημέρωση από την δεύτερη βάρδια σε Φωκαίας, Διδύμου και Φυλής...

Φωκαίας 17α: Η ξανθιά Μαρία, με το χαζό πρόσωπο,το ζουμερό σώμα και με ωραίο γεμάτο στήθος-είναι η κοπέλα που πήρε (και είχε απορία πριν) ο jonakos 25.

25α: Η Νίκη-Ρομπέρτα η πολύ αδύνατη πιτσιρίκα.

25β: Η Τζούλια με τα πίρσινγκ.

27 υπόγειο: Η Άνυ η πορνοσταρ με το ωραίο κορμί.

27 ισόγειο: Η Εστέλ με τις βυζάρες της.

27 όροφος: Άννα και Χριστίνα Κου-με παρτούζα στα 30 ευρώ.

24: Η ξανθιά ζουμερή Καρολίνα.

Διδύμου 16: Η Ειρήνη και η Λίλιαν τα δύο γνωστά μιλφ.

18α: Η ξανθιά χοντρούλα Άννα.

18β: Η Ελένη το ξανθό γκράνυ με το υπερφουλ πρόγραμμα.

20: Η καστανή Χριστίνα με το συμπαθητικό πρόσωπο και το κανονικό σώμα-είναι η Χριστίνα που επανεμφανίστηκε στο Φυλής 71 ισόγειο και 69 όροφος.

22: Καινούρια κοπέλα.
Η Νικόλ, μελαχροινή πιτσιρίκα, με γλυκό πρόσωπο και ψιλονταρντανέ κορμί, με σχεδόν μεσαίο στήθος και καλό γεμάτο κώλο-ενδιαφέρουσα περίπτωση εμφανισιακά για όσους τους αρέσουν οι γλυκές τσουπωτές...

Φυλής 54α: Η Πατρίτσια το ξανθό μουναροπίπινο.

54: Η μικρή Ορόρα με τις βυζάρες και η Βαλέρια.

56: Η ξανθιά μουνάρα Άννα Ιλόνα.

66α: Η ωραία Ρενάτα και η μελαχροινή γλυκιά Αλεξάνδρα.

80: Η μελαχροινή ζουμερή ωραία Μαίρη με το θηλυκό πρόσωπο και την κωλάρα.

61: Η καστανή Αλεξάνδρα, η γνωστή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα.

65 όροφος: Η μελαχροινή, πολύ αδυνατισμένη, Ειρήνη με τα ωραία σκιστά μάτια-η γνωστή από Φωκαίας 17α.

65 ισόγειο: Η Εμμανουέλα ολόγυμνη φορώντας μόνο μια γραβάτα και η μελαχροινή αδύνατη Τζούλια με το λίγο άγριο πρόσωπο.

84 όροφος: Η μελαχροινή φολοπιπίνα Αντριάννα με το τουμπανιασμένο σώμα.

86 όροφος: Η Μάγια Λάουρα-απίστευτο κωλί...

67: Η μελαχροινή τατουαζάτη (και πολύ αδύνατη πλέον) Λάουρα με τις ωραίες βυζάρες...

69 όροφος: Η μελαχροινή Βιάνκα.
"Ολοκαίνουρια κοπέλα", μάς ανήγγειλε η υπηρεσία...
Μάς έπεισε: Είναι η Κλαούντια από Χωματιανού 11 όροφος που τις προάλλες δούλευε στο Διδύμου 22 με το όνομα Αλίνα!
Γλυκό προσωπάκι, ωραίο κορμί, ζουμερό κωλαράκι αλλά...φόλα.

69 ισόγειο: Η ξανθιά Μαρία η Τσέχα που επέστρεψε ψιλομπαταλεμένη και με κωλάρα...

71 όροφος: Η Χριστίνα η Καζακστανή.

71 ισόγειο: Η ωραία πανύψηλη Αντωνία-με ελεύθερο στοματικό και 69 στο πρόγραμμα.

86 ισόγειο:H Αλίνα με τα ωραία καπούλια...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
πρίν από δυο ώρες βόλτα σε γνωστά αλλά και ακριτικά σπιτάκια

Παιανιέων η γκιλφ Αλεξάνδρα, προσοχή στο κοπρόσκυλο που ορμάει αράζει στην παιανιέων και λένορμαν γωνία

[/quote
Μάλλον ήθελες να γράψεις Λιοσίων φιλέ ωραίος πολύ καλη ενημέρωση σου χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω νέα μέλη να συμετέχουν στην ενημερωση.Όσο για το κόπροσκυλο που αναφέρεις όντως είναι επικίνδυνο εμένα μου είχε επιτεθεί εκεί στη Σάμου ενω ήμουν πανω σε μηχανή και παραλίγο να πέσω.Απορω πως δεν το έχουν φαει ακομα οι Αφγανοί της γειτονιας γιατί τελευταία πολλά αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί άστα να πανε

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ακριβώς φίλε αυτό το κοπρόσκυλο δεν χαμπαριάζει και δεν πιάνει ούτε το κόλπο του περιπατητή με την πέτρα, οπότε καλύτερα θα ναι να εισέλθει κανείς εκεί από Βιργ μπενάκη

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
ακριβώς φίλε αυτό το κοπρόσκυλο δεν χαμπαριάζει και δεν πιάνει ούτε το κόλπο του περιπατητή με την πέτρα, οπότε καλύτερα θα ναι να εισέλθει κανείς εκεί από Βιργ μπενάκη

Φιλέ συγνώμη εγώ εκανα λάθος εσύ σωστα έγραψες Λένορμαν απλα εγώ μπέρδεψα την Παιανιεων με την Παιωνιου και Λιοσίων

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ναι είναι η Λένορμαν πάνω από την γέφυρα στην αρχή της παιανιέων η οποιά και καταλήγει στην β. μπενάκη

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Χθες στην απογευματινη αλλαγη :hi:

Βεργας 3 αριστερα ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΠΙΠΕΝ :rockon: 6/10 Νεαρη ψηλη κοπελα με μικρο στηθος , ωραιο αδυνατο κορμι και ασχημη παραξενη φατσα! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

δεξια ΝΤΙΑΝΑ 6/10 Νεαρη ξανθια Ρωσιδα με μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , μετρια φατσα , λευκη επιδερμιδα , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ Δεν μου εκανε κλικ!

οροφος ΕΥΑ 5/10 Νεαρη κοντη κοπελα με φυσικες βυζαρες , αδιαφορη φατσα , κοιλιτσα και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

Τροφωνιου 11α ισογειο ΜΑΡΙΑ ''Κινεζα ''7/10  Η Γυρολογος απο το Μεταξουργειο Ιασωνος 1,Κολωνου 23,Ιασωνος 20α και απο Φυλης 134 ΑΠΛΟ Η τσατσα την παρουσιασε σαν καινουργια κοπελα!!! :headbang2:

Τροφωνιου 11β οροφος ΣΑΡΑ 7/10 Νεαρη ξανθια κοπελα μαλλον Αλβανιδα , μεσαιο στηθος , κανονικο αναστημα , μετρια Αλβανιδοφατσα και σωμα με πιασηματακια ΑΠΛΟ

Τροφωνιου 13 οροφος ΜΑΡΙΑ 5/10 Καινουργια προμιλφ με μακρυ μαυρο μαλλι πανω απο τους ωμους , μετρια φατσα , κανονικο αναστημα , μεγαλο φυσικο στηθος και σωμα με πιασηματα ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! :rockon: Δεν ειναι η ασχημη Μαρια απο Διδυμου 18 , 20 κτλ. Αυτη ειναι πιο ωραια

Φυλης 66α δεξια ΡΕΝΑΤΑ :cum: 8/10 η γνωστη μουναρα ΑΠΛΟ και η καινουργια Ρωσιδα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ :smitten: 8/10 με μακρυ μαυρο μαλλι που ειναι πανω απο τους ωμους , ομορφο προσωπο :smitten:, μικρο φυσικο στηθος , κανονικο αναστημα και κανονικο κορμι! ΑΠΛΟ+69 Τιμηθηκε σημερα με αναμεικτες εντυπωσεις! Θα ακολουθησε κριτικη.
:hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Live από Φυλής 20/02/2015 δεύτερη βάρδια

Φυλής 66Α η Ρενάτα με τις θηλυκές σούπερ κάβλα καμπύλες
      και η Αλεξάνδρα η Ψηλή.

Είχε πολυκοσμία το μαγαζί και περίμενα αρκετά,
όσο περίμενα το 'σκόρ' διαμορφώθηκε σε 4-1 (εννοείται υπέρ Ρενάτας).

Και η Αλεξάνδρα είναι πολύ όμορφο μουνάκι αλλά μπροστά στη Ρενάτα 'χάνεται'.

Αυτά τα ολίγα από εμένα Πόρνοι μου.
Περασα και εγω , και η Αλεξανδρα μειωσε το σκορ σε 4-2 ! :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom