Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (26 μέλη και 249 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
191) Αλκιβιάδου 16 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Ελένη, μια γκιλφ, με κοντό ξανθό μαλλί, άσχημο πρόσωπο, μικρό στήθος με προπετείς θηλές, χοτροκόκαλη. Σε ΚΑΡΑΦΟΥΛ.

ρε μαγκες ειναι η ιδια που δουλευει - δουλευε και Δ18β υπογειο?
εαν ειναι η ιδια το ΚΑΡΑΦΟΥΛ ισχυει....

H ίδια είναι φίλε,που γράφτηκε μάλιστα και πολύ πρόσφατη κριτική  :rockon: :rockon:.Δυστυχώς ο μύστης δεν αξιοποίησε το καραφουλ πρόγραμμα ή τουλάχιστον δεν ήθελε να το γράψει στην κριτική  :rolleyes: :uglystupid: :S :S.Το χοντροκόκαλη που το κατάλαβες ρε φανούρη  :think: :huh:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
κανένα καινούριο στυλιάρι έχει εντοπίσει κανένας τελευταία στο μετάξι?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τύποι μου η Λάουρα η τατουαζατη....εργαζετε και αλλου? Μηπος φυλης109Α απογευματα?απλα πρώτο αν ξέρει κανεις....

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Άλλη είναι αυτή η Λάουρα στο Φυλής 109α.
FORMET,έχεις κάποια υποψία ότι σε απατάει;
Ναι τυπε και τρελενομε...Όταν περιμένοντας στο δωμάτιο και την πηδάει άλλος και ακούγεται το ντουπ ντουπδαγκωνο τα σε ντονια να μην χυσο...... Ευτηχος. Ποτε δεν φωναζη καραυγαλεα... Εκεί θα ξενερωνα.... Ανεχετε την εισβολή στο κορμί της απλα...Φυσικά με μένα έχουμε προχορηση και αλλιως και μέχρι αφηση άφωνο..ομόλογο δεν περημςνα...πέρα το οτι έχει αλαξη .....εμφανησιακα και στα του δωματίου...να είναι και τρυφερή...να μου κανει ερωτα...να μαφηνη να μπαινο αργά μέσα της..άλλοτε δυνατά...και να κανει υπομονή απο τον πόνο...άλλοτε να μου χαιδευη τα κολομερια λάθοςτην γαμαο....αάλλοτε αγκαλιες...φιλια σε λαιμο μετοπο... Μάγουλα και απαλά ενοση χειλιον.... Άλλοτε να μηρηζη ένας τα μαλλια του αλλου...και αλλά τρυφερά...Εχοντας αυτές της στιγμές αν την ακουσο..να ουρλιαζη με άλλον δεν θα το αντεξω τομολογο...και δεν θα μπορω να Χάρο το δώρο της φύσης..ενοω το αιματομενομου 100% μμόριο να Τρέμη μέσα στα σοθικα της... Μια φανυασιοαη έχω μονο...όσο αναφορά 3 άτομο...να την γαμαει κάποιος να κοιταο...να λέει αχ μη αχ μη...να τον σπροχνη και να λέει έλα εσύ να μπεις μέσα μου...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
....Υπάρχει και ο Συνταγματάρχης Πούλος....  :rockon:

Ναι, αλλά αυτός εκτελέστηκε για εσχάτη προδοσία.
Οπότε στη δική μας περίπτωση ισοδυναμεί με τσάρκα στα στούντιο!! :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι τυπε και τρελενομε...Όταν περιμένοντας στο δωμάτιο και την πηδάει άλλος και ακούγεται το ντουπ ντουπδαγκωνο τα σε ντονια να μην χυσο...... Ευτηχος. Ποτε δεν φωναζη καραυγαλεα... Εκεί θα ξενερωνα.... Ανεχετε την εισβολή στο κορμί της απλα...Φυσικά με μένα έχουμε προχορηση και αλλιως και μέχρι αφηση άφωνο..ομόλογο δεν περημςνα...πέρα το οτι έχει αλαξη .....εμφανησιακα και στα του δωματίου...να είναι και τρυφερή...να μου κανει ερωτα...να μαφηνη να μπαινο αργά μέσα της..άλλοτε δυνατά...και να κανει υπομονή απο τον πόνο...άλλοτε να μου χαιδευη τα κολομερια λάθοςτην γαμαο....αάλλοτε αγκαλιες...φιλια σε λαιμο μετοπο... Μάγουλα και απαλά ενοση χειλιον.... Άλλοτε να μηρηζη ένας τα μαλλια του αλλου...και αλλά τρυφερά...Εχοντας αυτές της στιγμές αν την ακουσο..να ουρλιαζη με άλλον δεν θα το αντεξω τομολογο...και δεν θα μπορω να Χάρο το δώρο της φύσης..ενοω το αιματομενομου 100% μμόριο να Τρέμη μέσα στα σοθικα της... Μια φανυασιοαη έχω μονο...όσο αναφορά 3 άτομο...να την γαμαει κάποιος να κοιταο...να λέει αχ μη αχ μη...να τον σπροχνη και να λέει έλα εσύ να μπεις μέσα μου...

...μην δαγκωνεις τα σεντονια μαν...μπορει να είναι χυμένα..... :S :S :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
...και δεν θα μπορω να Χάρο το δώρο της φύσης..ενοω το αιματομενομου 100% μμόριο να Τρέμη μέσα στα σοθικα της...

....Με λίγα λόγια, ο Χάρος βγήκε παγανιά και η Τρέμη είναι λεσβία και πηδάει την Λάουρα.....  :coffee:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
....Με λίγα λόγια, ο Χάρος βγήκε παγανιά και η Τρέμη είναι λεσβία και πηδάει την Λάουρα.....  :coffee:
Όντος τυπε και χάρος βγαίνει παγανια.....και η Τρέμη είναι μια λεσβια που πηδά την Λάουρα...... :rockon:

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1

Για να σε 'δω τώρα, γλωσσαμύντορά μου.
Για κάνε την μετάφραση.  :tooth:
:hi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
 Απο iphone 5s μπαίνω τυπε

τυπε και του γιασου πρεπει να ειναι ακριβο αλλα χαλασε.ειναι μπερκετιλης τυπος   :rockon:
με τοσα αγκαπωτα γκωλικα που κανει ειναι αρχοντας σαν τον βοσκοπουλο  :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

▪Αλκαμένους 113: Η μελαχροινή μιλφ Μαρία με το κοντό μαλλί και τις βυζάρες και η ξανθιά Αλίνα-καυλωτικό βυζοδίδυμο!

▪Αλκαμένους 117: Η σχετικά καινούρια Βερόνικα.
Καστανόξανθη,με θηλυκό πρόσωπο,με ζουμερό κορμί και αφράτη κωλάρα.

▪Περγάμου 27: Η θεία Εύα και η μελαχροινή μιλφ Άννα με το κοντό μαλλί και την κωλάρα για χαστούκια.

▪Ρεμούνδου 21 όροφος: Η ξανθιά ωραία Ιβάννα και η καινούρια Αλίκη.
Μελαχροινή,με μέτριο πρόσωπο,κοντή με ζουμερό κορμί,με σχετικά μικρό στήθος και φαρδιά κωλάρα!Οι φαρδοκωλαρολάγνοι ας σπεύσουν!

▪Ρεμούνδου 20: Η Ντενίζα έμπαινε με τα πολιτικά της στον οίκο...

▪Αγ.Πέτρου 7: Η καστανόξανθη Έμα.
Βουλγάρα πιτσιρίκα,με συμπαθητικό πρόσωπο και κανονικό σώμα,με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι.Ψιλοάχρωμη σαν γενική παρουσία.

▪Αγκύρας 12 αριστερά: Η γνωστή ξανθιά μιλφ Ήρα.

▪Αγκύρας 12 δεξιά: Η μιλφ Κατερίνα με το ατσούμπαλο σώμα-η γνωστή απλο Εξηκίου 18γ που τελευταία δούλευε Αλκιβιάδου 16α.

Τα Περγάμου 1 και Αχαρνών 85 είναι κλειστά.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά αύριο απόγευμα στο Αλκιβιαδου16Γ θα εχει καινούργια κοπελα όπως μου είπε η τσατσά μιας και εκανα μια αποτυχημένη απόπειρα και περασα με την μελαχρινη μιλφ που δουλεύει τώρα λεπτομέριες στην κριτική.Καμια φορά το ρίσκο δεν βγαίνει άλλοτε βγαινει

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Επίσης τώρα...

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά: Η γνωστή μιλφ Ναταλί και η ξανθιά μιλφ Ζωή,με σκυλέ πρόσωπο,ελαφρώς γεμάτο σώμα.

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά: Η μελαχροινή ωραία Αλεξία με το θηλυκό κορμί.

▪Αχιλλέως 48: Η Αγάπη με το όμορφο πρόσωπο και το κανονικό σώμα και η μελαχροινή Ελβίρα,κοντούλα,με χτένισμα Κλεοπάτρας,με γλυκό προσωπάκι και σκιστά μάτια και με καλό κωλαράκι.

▪Μαραθώνος 59: Η Μαρσέλα.

▪Μαραθώνος 59α: Η Κατερίνα η ψηλή μελαχροινή μουνάρα και η ξανθιά Πάολα,κοντή με μέτριο πρόσωπο και παπαγαλίσια μύτη αλλά με αδύνατο,ωραίο σώμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom