You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Αυτό το μπουρδελάκι στην Καλλέργη έχει τα πιό μεγάλα και καθαρά δωμάτια!
ηπια κατι τσιπουρακια χτες,και ηταν σαν να ηπια βιαγκρακι...
Επισκέπτης
Ρε παιδιά βραδυνή βάρδια σήμερα Χmas πέρασα από πολλά μαγαζιά της Φυλής αρκετά ήταν κλειστά π.χ. Φ109 και τα δύο, Διδύμου 7, 8, 20 κλειστά, τι διάολο έχω χαρμανιάσει και δεν την παλεύω καθόλου δε λέει να παίρνω ηρεμιστικά ούτε να
Μόνο στο Φ40 οι γνωστές Μόνικα & Εύα (τις έχω βατέψει και τις δύο) έκαναν φουλ πρόγραμμα, δε βρήκα έστω μία που να έδινε κωλοτρυπίδι (κι ας μην έκανε ακάπ πίπα).
Τι διάολο στραβώθηκα ή θα ξαναβγαίνω πρωινιάτικα για τσάρκα?
Γιατί είδα για μια Βαλερί, αυτή χάθηκε?
Λοιπόν όσοι έχετε πληροφορίες ενημερώστε, ψάχνω κριτικές βλέπω για Καλύμνου ότι παίζει πίσω πόρτα, δεν έχω πατήσει ποτέ, θα κάνω έφοδο αύριο!
Μόνο στο Φ40 οι γνωστές Μόνικα & Εύα (τις έχω βατέψει και τις δύο) έκαναν φουλ πρόγραμμα, δε βρήκα έστω μία που να έδινε κωλοτρυπίδι (κι ας μην έκανε ακάπ πίπα).
Τι διάολο στραβώθηκα ή θα ξαναβγαίνω πρωινιάτικα για τσάρκα?
Πίσω πόρτα δίνει καμμιά εκεί μέσα?Φυλής 54Α : Ντενίσα (η γνωστή ψηλή καύλα) & Πατρίτσια (το πανέμορφο πιπίνι)
Είχα περάσει τις προάλλες τώρα δε θυμάμαι το νούμερο στα Α μπήκα, είτε στην αλφαβήτα, αλλά δεν πέτυχα κάποια με κωλοτρυπίδι. Τώρα με έχεις βάλει σε μπελάδες και να δω πώς θα αντέξω....Στο Αλκιβιαδου 16β εκδιδοταν η γνωστη Σονια η ξανθια σοβιετικη με το κανονικο κορμι Σονια. Στο προγραμμα και κωλος
Λοιπόν όσοι έχετε πληροφορίες ενημερώστε, ψάχνω κριτικές βλέπω για Καλύμνου ότι παίζει πίσω πόρτα, δεν έχω πατήσει ποτέ, θα κάνω έφοδο αύριο!
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Είχε αποκλειστικότητα στα ακάποτα τύπε αρχές δεκαετίας του 90. Δύσκολα έπαιζε ακάποτη πίπα εκείνη την εποχή.
Σωστός. Ωραίο ήτανε το μεσαίο δωμάτιο.
Πραγματι οπως τα λεει ο φιλος...θυμαμαι μεσα 90 ημουν σε τσαρκα στο μεταξι και βλεπω 2 τυπαδες να περπατουν γρηγορα,να με προσπερνουν και να λεει ο ενας στον αλλο : ''ελα μαλακα στο ταδε ''σπιτι'' στον γλυφει χωρις καποτα''. Λες και ετρεχαν να προλαβουν το λεωφορειο
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ποιός θυμάται στην οδό Σκαλιστήρη κάτω από την Πατησίων την Βιβή την μελαχρινούλα που έκανε τρελλό ακάποτο τσιμπούκι αρχές 10ετίας 80...
αααχ τα άγουρα μου χρόνια...
έλα να βλέπω τους παππούδες...
moulosporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποιός θυμάται στην οδό Σκαλιστήρη κάτω από την Πατησίων την Βιβή την μελαχρινούλα που έκανε τρελλό ακάποτο τσιμπούκι αρχές 10ετίας 80...
Έχουν ειπωθεί όλα εδώ και χρόνια. Τότε που τα ακάποτα (φίκι-φίκι) έδιναν κι έπαιρναν.
Τότε που οι πληροφορίες έρχονταν με το σταγονόμετρο. Εγώ έτσι θυμάμαι πάντως.
Καλύτερα ήταν τότε...
Ωστόσο μιας που μπήκα, δείτε το λινκ:
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Θυμασαι στο κολωνου και λεωνιδιου γωνια...καπου στο 97-99 μια μελαχροινη ελληνιδα? πριν χαθει τα ειχε κανει και σαν ραστα τα μαλια της. Πρεπει να ηταν σαρανταρα τοτε. Την ειχα πετυχει βραδυ (22:00) σαββατο αλλα προς τα τελειωματα της και μεσημερι...με πιασιματακια.
Πίσω πόρτα δίνει καμμιά εκεί μέσα?
Καμία δεν δίνει λο-κώ...
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Θυμασαι στο κολωνου και λεωνιδιου γωνια...καπου στο 97-99 μια μελαχροινη ελληνιδα? πριν χαθει τα ειχε κανει και σαν ραστα τα μαλια της. Πρεπει να ηταν σαρανταρα τοτε. Την ειχα πετυχει βραδυ (22:00) σαββατο αλλα προς τα τελειωματα της και μεσημερι...με πιασιματακια.
Τύπε εγώ θυμάμαι μία εκεί μέσα με γυαλιά και κότσο Ελληνίδα λες και πριν πιάσει βάρδυα πήγαινε στο κατηχητικό. Δίπλα τώρα είναι πακιστανόσπιτο. Αν λέμε εκεί! Νομίζω τώρα αυτό το έχουνε σφραγισμένο με τσιμεντόλιθα. Την πετύχαινα και απέναντι γωνία στον όροφο με τις σάπιες σκάλες. Μετά τις τσιμεντάρανε σε κάποια σημεία γιατί ήταν επικίνδυνα.
Αφού πήγα σε μια γιορτή και ξεμπέρδεψα,είπαμε να περάσουμε με τον εξωθεσμικό μου φίλο από Φυλής...επειδή είμασταν κοντά... ;)
Πολλοί οίκοι κλειστοί...
Κόσμος υπήρχε...στην περιοχή...αλλά βλάκες,κάτι αλβανιάρηδες / χωριάτες που είδα ότι "ψιλοκουνιόντουσαν" λίγο...παραλίγο να τους καραμούζιαζα...
...αλλά πρυτάνευσε η λογική...και τους άφησα να φάνε τα μούτρα τους παρακάτω... ;)
Μπήκαμε σε λίγα σπιτάκια.....
Φυλής 54Α : Πατρίτσια (το πανέμορφο πιπίνι,σήμερα ήταν ακόμα πιο καύλα )
Φυλής 56 : Άννα/Ιλόνα (με λευκές γκέτες,πολύ καύλα και με ροζ εσώρουχο)
Ο εξωθεσμικός,που με "τράβηξε" πάλι σήμερα την ξανατίμησε με καλές εντυπώσεις όπως εχθές....
Φυλής 66Α : Ρενάτα (κλασικά,ωραία παρουσία )
Φυλής 86Β : Μπάρμπαρα/Λάουρα-Μάγια (το μωρούλι,ήθελε να περάσω μαζί της αλλά δεν την πάλευα...έτσι ανανέωσα το ραντεβού μας για τις επόμενες μέρες...όπως της έχω υποσχεθεί )
Η μεγάλη καύλα όμως ήταν στο...
Φυλής 84Α : Γκαμπριέλα (Εντάξει...το πιπίνι έχει επιστρέψει ακόμα πιο καυλωτικό...δεν είναι τόσο στυλιάρι,όπως πριν λίγο καιρό...αλλά είναι το τοπ μωράκι για μένα... Έχει μάθει καλύτερα Ελληνικά...και το χαμόγελο της είναι αληθινό...όχι μαλακίες... Τέλος πάντων η τσα2 μας είπε για 69....παραλίγο να πληρώσω να μπω...αλλά της λέω είσαι σίγουρη? -Ναι,μου λέει....
Της λέω αποκλείεται,έχω φάει άκυρο για 69...πάνω από 50 φορές....
Βγαίνει η μικρή....με θυμάται και της λέω...έβαλες 69 στο πρόγραμμα? Αν είναι περνάω τώρα...
-Όχι μου λέει,έκανε λάθος η υπηρεσία... ....γ@μώ την τύχη μου μέσα.....)
Πολλοί οίκοι κλειστοί...
Κόσμος υπήρχε...στην περιοχή...αλλά βλάκες,κάτι αλβανιάρηδες / χωριάτες που είδα ότι "ψιλοκουνιόντουσαν" λίγο...παραλίγο να τους καραμούζιαζα...
...αλλά πρυτάνευσε η λογική...και τους άφησα να φάνε τα μούτρα τους παρακάτω... ;)
Μπήκαμε σε λίγα σπιτάκια.....
Φυλής 54Α : Πατρίτσια (το πανέμορφο πιπίνι,σήμερα ήταν ακόμα πιο καύλα )
Φυλής 56 : Άννα/Ιλόνα (με λευκές γκέτες,πολύ καύλα και με ροζ εσώρουχο)
Ο εξωθεσμικός,που με "τράβηξε" πάλι σήμερα την ξανατίμησε με καλές εντυπώσεις όπως εχθές....
Φυλής 66Α : Ρενάτα (κλασικά,ωραία παρουσία )
Φυλής 86Β : Μπάρμπαρα/Λάουρα-Μάγια (το μωρούλι,ήθελε να περάσω μαζί της αλλά δεν την πάλευα...έτσι ανανέωσα το ραντεβού μας για τις επόμενες μέρες...όπως της έχω υποσχεθεί )
Η μεγάλη καύλα όμως ήταν στο...
Φυλής 84Α : Γκαμπριέλα (Εντάξει...το πιπίνι έχει επιστρέψει ακόμα πιο καυλωτικό...δεν είναι τόσο στυλιάρι,όπως πριν λίγο καιρό...αλλά είναι το τοπ μωράκι για μένα... Έχει μάθει καλύτερα Ελληνικά...και το χαμόγελο της είναι αληθινό...όχι μαλακίες... Τέλος πάντων η τσα2 μας είπε για 69....παραλίγο να πληρώσω να μπω...αλλά της λέω είσαι σίγουρη? -Ναι,μου λέει....
Της λέω αποκλείεται,έχω φάει άκυρο για 69...πάνω από 50 φορές....
Βγαίνει η μικρή....με θυμάται και της λέω...έβαλες 69 στο πρόγραμμα? Αν είναι περνάω τώρα...
-Όχι μου λέει,έκανε λάθος η υπηρεσία... ....γ@μώ την τύχη μου μέσα.....)
Επισκέπτης
Αυτο γιατι το λες?Αν έχεις κάνει αντιφυματικό εμβόλιο τύπε η Καλύμνου είναι μια καλή ιδέα.
Εχεις καποια κακη εμπειρια?
Διαβαζουν κι αλλοι εδω μεσα κι επηρεαζονται, οσο για εμενα πιστευω οτι παντου εχεις ρισκο.
Thanks billy13. Κι εγω γυρω στις 21:30 που γυρναγα τα μερη, εβλεπα αρκετους πιτσιρικαδες σε παρεες κι αλλοδαπους επισης διαφορων εθνικοτητων. Επαιζε μπανιστηρι γενικα. Στο 66Α που λες μπηκα, αλλα αφου γιοκ πισω πορτα αμεσως δρομο, ουτε καν την κοιταξα την κοπελα.
Δεν πειράζει μπιλάρα... ο επιμένων στο τέλος νικά! Μάχημος και μέσα στις γιορτές! Καλά Χριστούγεννα παίκτη!
Μόνο αν την πετύχω μπόσικη καμιά μέρα,αλλά δεν νομίζω...
Επίσης και η Τζωρτζιάννα,μου έχει ρίξει άκυρο για 69...άλλες 50+ φορές....
Κρατάνε γερά αυτές οι δύο κορασίδες....
Όλες οι άλλες που κατά καιρούς εμφανίστηκαν και δεν έκαναν 69,τελικά υπέκυψαν...
Καλές γιορτές,εύχομαι και σε εσένα...
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Αυτο γιατι το λες?
Εχεις καποια κακη εμπειρια?
Διαβαζουν κι αλλοι εδω μεσα κι επηρεαζονται, οσο για εμενα πιστευω οτι παντου εχεις ρισκο.
Τύπε απλά εγώ την γλύτωσα με την ρώσικη ρουλέτα που έπιαιζα και με τις μαλακίες που έκανα! Πήρα τα ρίσκα μου! Δεν μετανιώνω όμως! Τέλος τώρα!
Σου εύχομαι Υγεία, Καλή χρονιά και Καλά γαμήσια!
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Σε σπιτάκι το βλέπω δύσκολο.... Σε call girls βρίσκεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις