κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μωρέ σου είχε γυαλίσει εσένα και αφορμή έψαχνες!!!
ε ναι....
Μωρέ σου είχε γυαλίσει εσένα και αφορμή έψαχνες!!!
84 όροφος: Καινούρια κοπέλα, προερχόμενη από Ρόδο.
Η μελαχροινή νεαρής ηλικίας Σύλβια,Ρουμάνα με πονηρό ψιλοπρόστυχο πρόσωπο, μετρίου ύψους,με μακρύ μαλλί,σώμα με λίγα πιασίματα στην περιφέρεια-έχει ζουμερό κώλο αλλά με σχετικά μικρό στήθος.
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...
Αγκύρας 12 αριστερά: Η ξανθιά ζουμπουρλή μιλφάρα Ήρα.
Πληθωρική, με βυζάρες, μπουτάρες, (ψιλο)κωλάρα, πρόστυχο-πονηρό πρόσωπο, από εκείνες τις γυναίκες που ενώ μιλάτε για τον Χαικάλη σου πετάει "πως πάνε οι καύλες;Έλα να στον ρουφήξω"!!!
Αγκύρας 12 δεξιά: Η ξανθιά μιλφ Λώρη.Το εντελώς αντίθετο της Ήρας...
Όμορφο, σεμνό, σοβαρό πρόσωπο, με ωραίο κορμί για την ηλικία της-την βλέπεις και αναρωτιέσαι πως θα είναι στο κρεβάτι αυτή η ωραία και σεμνή γυναίκα προκαλώντας σε να της βγάλεις αυτό που κρύβει...
Τύπε αυτή εδώ είναι?
πολυ ωραια ενημερωση!
Η Ηρα , ποια Ηρα? Η γνωστη Σοβιετικη με τα μεγαλα βυζια, η λιγο γεματουλα που περσυ επαιζε Προυσης 22?
H φωτογραφια ολα τα λεφταΚαλα αυτα τα χουν πει κι αλλοι...
Πιο ευκολα κοβεται η πρεζα, παρα το bou
Εις το επανιδειν ...
Μυστη μου ποια Ελενη ειναι αυτη;
Ειναι ξανθια με μικρο βυζι;
Αν ειναι αυτη εφυγα ΤΩΡΑ!
Μυστη μου ποια Ελενη ειναι αυτη;
Ειναι ξανθια με μικρο βυζι;
Αν ειναι αυτη εφυγα ΤΩΡΑ!
Συνέχεια στη Φυλής...
71 όροφος:Η πλατινέ μουνάρα Κατρίν και η μελαχροινή άσχημη χοντρή Μαρία.
Φωκαιας 24 Δευτερη κοπελα ηταν η ΤΖΕΣΣΙΚΑ 7/10 πρωην Λαουρα απο Κολωνου 15 κτλ. Νεαρη κοπελα με μακρυ σγουρο μαλλι που ειχε μαζεμενο , αρκετα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , μικρα βυζακια και ωραιο αδυνατο κορμι.Ειναι ο ορισμος του στυλιαριου! Τιμηθηκε σημερα με μετριες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη. Δεν ειχα σκοπο να την γαμησω αλλα δεν ξερω τι επαθα και την τιμησα! Μαλλον με υπνωτισε και με μαγεψε με το βλεμμα της! Δυστυχως ομως η καταθεση ηταν βαρετη! Μου αρεσει που διαβαζω και τις κριτικες!
Γνωστή περίπτωση. Κι εγώ πέρασα πρόσφατα αλλά δεν κατέθεσα.....Φωκαιας 24 ....................................Δευτερη κοπελα ηταν η ΤΖΕΣΣΙΚΑ 7/10 πρωην Λαουρα απο Κολωνου 15 κτλ. Νεαρη κοπελα με μακρυ σγουρο μαλλι που ειχε μαζεμενο , αρκετα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , μικρα βυζακια και ωραιο αδυνατο κορμι.Ειναι ο ορισμος του στυλιαριου! Τιμηθηκε σημερα με μετριες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη. Δεν ειχα σκοπο να την γαμησω αλλα δεν ξερω τι επαθα και την τιμησα! Μαλλον με υπνωτισε και με μαγεψε με το βλεμμα της! Δυστυχως ομως η καταθεση ηταν βαρετη! Μου αρεσει που διαβαζω και τις κριτικες! Κατεβηκα τα σκαλοπατια μετα την αποτυχημενη συνευρεση.Ξαφνικα θυμηθηκα την Αντζελικα απο Ρεμουνδου 21 και κατευθυνθηκα εκει για να ρεφαρω!
Η πρεζα κοβεται , το μπου οχι τυπε μουΚαλα αυτα τα χουν πει κι αλλοι...
Πιο ευκολα κοβεται η πρεζα, παρα το bou
Εις το επανιδειν ...
Παίδες καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά!! Θα μπορούσε ο admin να καταχωρήσει το καινούργιο μαγαζί που άνοιξε δίπλα στα 54/56, ώστε να γράψω κ γω ο καψερός, μια όμορφη κριτική για τα μάτια σας μόνο!; Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ καλά μας βόλια!!!
πήρες?Πρωινή Ρεμούνδου 21 όροφας:
Καίτη με ίσιο πλέον μαλλί και Ιβάνα. Παρτούζα στα 40 ευρώ. Ακάποτο τελειωτικό στο πρόγραμμα.