tdm900blue2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερουμε πια δουλευει στο ρεμουνδου 20 που ειναι ανοιχτο αποψε?
SIR YES SIR!!!!Παιδιά εντάξει;
Καταλήξατε ποια είναι;
Μήπως σας ενοχλούμε κιόλας ή πρέπει ν'αρχίσω τίποτα καντήλια;
ξερουμε πια δουλευει στο ρεμουνδου 20 που ειναι ανοιχτο αποψε?
The Power of info... n.smirni76/Eric Castel/xilnikπριν μερικα λεπτα και παντα στην τρεχουσα βαρδια
Τροφωνιου 11 ισογειο Τζούλια μελαχρινη μιλφ χοντρη και 6αρια βυζια ,απλό ανακοινωθηκε και αυταρχικο.
Έχεις δίκιο, είναι τόσο τερατώδη που άνετα τα λες και 6αρια αλλά πρώτη φόρα είδα γραμμένο το "6αρια" και αφθόρμητα (δεν ξέρω γιατί) λύθηκα στα γέλια!
Brandi loveΠαιδιά εντάξει;
Καταλήξατε ποια είναι;
ρε παιδια ηρεμηστε ενα μυστη καναμε χαρουμενο....
επεσε σκουπα τι παθανε σημερα? τουλαχιστον τροφωνιου ειν ανοιχτα θα παω στη γιαννα να της βιδωσω το κωλαντερο!
πέρασες ο ίδιος απο Ρεμούνδου?Κλειστά Αλκαμένους 113 και 117, Περγάμου 1 και 27, Ρεμούνδου 21 και 21α.
Ανοικτό το Ρεμούνδου 20.
Την αλλη φορα ειδε τ ονομα αντωνια σ ενα banner στουντιο και νομιζε οτι ηταν η αντωνια απο φωκαιας και εβγαλε και λογιδριο..κι εγώ... μάλλον από άλλους ενημερώνεται που μπερδεύουν τα νούμερα...
όλα τα υπόλοιπα όμως τα πέτυχε διάνα... μόνο το Ιωαννίνων 3 ξέχασε με την στρουμπουλή Ζακλίν...
Αυτή η Ζακλίν που λες τύπε είναι η ίδια από το στούντιο του Αθανασίας 3;κι εγώ... μάλλον από άλλους ενημερώνεται που μπερδεύουν τα νούμερα...
όλα τα υπόλοιπα όμως τα πέτυχε διάνα... μόνο το Ιωαννίνων 3 ξέχασε με την στρουμπουλή Ζακλίν...
κι εγώ... μάλλον από άλλους ενημερώνεται που μπερδεύουν τα νούμερα...
Εσύ ανέφερες το Ιωαννίνων 3 και έγραψες Ζακλίν, για αυτό σε ρώτησα, τι Ρεμούνδου μου λες μετά...!ρώτα τον Ζούμπερμαν που τα ξέρει όλα... εγώ απλά έτυχε να είμαι στην Ρεμούνδου...
Θα σου απαντησω εγω4.Στο άλλο το αισθησιακό φρόκαλο δεν απαντώ.
Ας πάει να κάνει παρέα στους Ήρωες με τα κολάν.
δεν ξέρω ρε φίλε περι Αθανασίας 3 δεν παω σε στούντιο...Εσύ ανέφερες το Ιωαννίνων 3 και έγραψες Ζακλίν, για αυτό σε ρώτησα, τι Ρεμούνδου μου λες μετά...!
Εμ ρώτα και μας που πάμε...!δεν ξέρω ρε φίλε περι Αθανασίας 3 δεν παω σε στούντιο...
εγώ δεν ήμουν εσύ ήσουν...Ναι κύριε μαλάκα Χόρχε.
Ας είσαι καλά που μας ενημερώνεις εσύ από τα μπουρδέλα αφού ήσουν Ρεμούνδου.