Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (34 μέλη και 289 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=11pt]Κολοκυνθούς, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ιάσονος (τα μεγάλα νούμερα), Κολωνού, Λουκά Νίκα[/size]

Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Μία ξανθιά, χοντρή βυζαρού. Σε απλό.

...Η ξανθιά γεματούλα γυρολόγος του Μεταξουργείου Άννα ή Αννίτα...

Άψογος-όπως πάντοτε άλλωστε... - ο Φανούρης Τζούρας!

ΥΓ: Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Xθες αργα το βραδυ ... πρεπει να ηταν περιπου 3.30 ... αδεια η φυλης ... μια χαρα

Ανεβηκα τα σκαλια του φυλης 71 και εμφανιστηκαν 2 ξανθα , η κατριν και μια αλλη πιο κοντουλα και γεματουλα

Το εργαλειο φωναζε μεσα απο το τζιν για Διπυρηνο τσιμπουκι εκανα προταση στην τσατσα να παρω και τις 2 κοπελες με 30 ευρω και με αγριο βλεμμα μου απαντησε ΝΙΕΤ

Τοτε αποφασισα να παρω μονο τη μια, την κατριν. ωραιο μουνι με κορμαρα. την εβαλα στα 4 και τη πηδηξα για λιγα λεπτα με ολη μου τη δυναμη, και οι 2 ειχαμε γινει μουσκεμα στον ιδρωτα και τελειωσα
η κοπελα τα εδωσε ολα και ιδρωσε τη φανελα 100% . Αξια και θα ξανατιμηθει.

Δυστηχως η αναζητηση για Διπυρηνο τσιμπουκι συνεχιζεται ...

Επισκέπτης
Xθες αργα το βραδυ ... πρεπει να ηταν περιπου 3.30 ... αδεια η φυλης ... μια χαρα

Ανεβηκα τα σκαλια του φυλης 71 και εμφανιστηκαν 2 ξανθα , η κατριν και μια αλλη πιο κοντουλα και γεματουλα

Το εργαλειο φωναζε μεσα απο το τζιν για Διπυρηνο τσιμπουκι εκανα προταση στην τσατσα να παρω και τις 2 κοπελες με 30 ευρω και με αγριο βλεμμα μου απαντησε ΝΙΕΤ

Τοτε αποφασισα να παρω μονο τη μια, την κατριν. ωραιο μουνι με κορμαρα. την εβαλα στα 4 και τη πηδηξα για λιγα λεπτα με ολη μου τη δυναμη, και οι 2 ειχαμε γινει μουσκεμα στον ιδρωτα και τελειωσα
η κοπελα τα εδωσε ολα και ιδρωσε τη φανελα 100% . Αξια και θα ξανατιμηθει.

Δυστηχως η αναζητηση για Διπυρηνο τσιμπουκι συνεχιζεται ...

Και διπύρηνο και με 30 ευρώ;;;
Υψηλές απαιτήσεις βλέπω...  :-

Όπως βλέπω ακόμη, από αναφορές συναγωνιστών, την σταδιακή βελτίωση της μουνάρας Κατρίν.
Πολύ ενδιαφέρον...

(Sanexxx, και η γλυκιά ζουμερή Μαρίνα που δουλεύει μαζί με την Κατρίν είναι καλή περίπτωση...)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Και διπύρηνο και με 30 ευρώ;;;
Υψηλές απαιτήσεις βλέπω...  :-

Όπως βλέπω ακόμη, από αναφορές συναγωνιστών, την σταδιακή βελτίωση της μουνάρας Κατρίν.
Πολύ ενδιαφέρον...

(Sanexxx, και η γλυκιά ζουμερή Μαρίνα που δουλεύει μαζί με την Κατρίν είναι καλή περίπτωση...)

Τα σπιτια στη διδυμου προσφερουν τα διπυρηνα στα 30ευρω ... αν αυτοι στη φυλης θελουν 40 αστους να ζητανε , αλλαξανε οι εποχες. 30 και πολλα ειναι

Επισκέπτης
Να ενημερώσω ότι η Χριστίνα η καζακτσανή γύρισε και θα εκδίδεται για μικρό χρονικό διάστημα στο Φ. 71Α 1ος, μέχρι να ανακαινιστεί το Φ.69.
Μπάρμπα  :grin: λέει τίποτα το κορίτσι?
Τώρα θα μου πεις, βρε κόπανε μη μας σκοτίζεις, τράβα ψάξε τις κριτικές, αλλά ρωτάω γιατί είμαι τεμπέλης και γκαζωμένος, τέσπα δίνει πίσω πόρτα?

Στο ανώγειο Φ134, προσήλθα περί την ώρα 09:30, προκειμένου να κάνω σεφτέ Νοεμβρίου στη μικροκαμωμένη Πάολα.
Ο σωματότυπός της είναι παιδικός ... Ακόμη και το μέγεθος του κρανίου της είναι μικρό... Ο εγκέφαλός της δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέγεθος ενός μεσαίου πορτοκαλιού...
Η ψωλή δεν χώραγε όλη στο Βουλγάρικο μουνάκι.
Τα μασταράκια της, είναι σαν σκυλίτσας. Ο στηθόδεσμος είναι τεχνηέντως ογκώδης, για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.
Την τίμησες τη μικρούλα?
Εμένα μου αρέσουν τα πετίτ!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπάρμπα  :grin: λέει τίποτα το κορίτσι?
Τώρα θα μου πεις, βρε κόπανε μη μας σκοτίζεις, τράβα ψάξε τις κριτικές, αλλά ρωτάω γιατί είμαι τεμπέλης και γκαζωμένος, τέσπα δίνει πίσω πόρτα?

Πιστεύω θα σου απαντήσει κάποιος από το σάιτ,που έχει πάρει την κορασίδα... :rockon:

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80

Την Τετάρτη το πρωί δούλευε μαζί με την Φλώρη στο Φωκαίας 24.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας δούλευε στο Αγκύρας 12 αριστερά.
Πάντως από το καλοκαίρι που ανέφερες, τις περισσότερες φορές δουλεύει στη δεύτερη βάρδια στο Διδύμου 8β.

Ευχαριστω

Επισκέπτης

Για την ξανθιά Ρουμάνα Αλεξάνδρα με το φουλ πρόγραμμα ο λόγος.

ΥΓ: Δεν είμαι συνήγορος κανενός αλλά όταν ρωτάει κάποιος θέλοντας να μάθει κάτι,καλό θα είναι να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί(έστω και χάριν αστείου)τύπου "μπάρμπα","θεια" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...

Κάποιοι άνθρωποι κοπιάζουν και μάς μεταφέρουν κάτι χρήσιμο που έμαθαν.

Ας τους εκτιμήσουμε και τους ίδιους και την προσπάθειά τους-είτε πρόκειται για παλιούς, είτε για νέους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.513
Πόντοι
46.232
γύρω στις 16.15

Φωκαίας 25α Μαρία , ακα τελειωτικό στο σώμα
Φωκαίας 27Β πάνω Καμέλια , ακα τελειωτικό και κώλο.
Διδύμου 18β Ελένη ακα τελειωτικό και κώλο
Βέργας 3 όροφος Χρύσα ακα τελειωτικό
Βέργα 6α Μαριάννα ακα τελειωτικό.
Περγάμου 27 Κλεοπάτρα , ακα τελειωτικό
Αλκαμένους 113 Βανέσα , απλό
Ρεμούνδου 21 Κάρλα , ακα και κώλο με έξτρα και Μαίρι άκα με έξτρα.
Καλύμνου 48 Πωλίνα ακα τελειωτικό κώλο και αυταρχικό.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
γύρω στις 16.15

απο ολα αυτα για κωλο με ωραια γεματη περιφερεια(πχ Λιλυ Κ30 η Στεφανια Φ71) που προτεινεις?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
γύρω στις 16.15

Επιτελους :rockon:
Υ.Γ Ωραιος billy

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
διπλη καταθεση χθες σε μια Αντρεα που δουλευε Κεραμεικου 13 πανω, και τελευταια τη βρισκουμε Ιασωνος 19 κατω! μετριες εντυπωσεις. Οταν τη ρωτησα αν με αφηνει να τελειωσω πανω στο σωμα της, μου ζητησε 5 ευρω! ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΣΤ!!

Επισκέπτης
Παιδιά η κοντή, ξανθιά, στενή Ναταλία από τη Ρουμανία (το κάναμε πριν λίγο, υπάρχει κριτική) που εργάζεται?
Στο Φ66Α ή στο 66Δ:rolleyes: :huh:
Τέσπα εγώ την ανέβασα την κριτική για το 66Α, με έχουν ζαλίσει οι αριθμοί, ΓΚΡ.....

Ενημέρωση:
Στο Φ109Β (ανεβαίνεις τις σκάλες, δίπλα στης Άννας Πίτσος και @@ μέντολες) είναι δύο καλές ψηλές κορασίδες που αν τις πάρεις και τις δύο (νορμάλ πρόγραμμα) πληρώνεις 30Ε (έχει 10Ε έκπτωση). Αυτό προς ενημέρωσιν, είναι ο επόμενος στόχος να τις  :humpleg: μαζί. Η τσα2 είναι Ρωσσίδα (μάλλον) με γυαλιά, ηλικίας γύρω στα 55. Τα ονόματα των κοπελών δεν τα συγκράτησα.

Επισκέπτης
Παιδιά η κοντή, ξανθιά, στενή Ναταλία από τη Ρουμανία (το κάναμε πριν λίγο, υπάρχει κριτική) που εργάζεται?
Στο Φ66Α ή στο 66Δ?  :rolleyes: :huh:
Τέσπα εγώ την ανέβασα την κριτική για το 66Α, με έχουν ζαλίσει οι αριθμοί, ΓΚΡ.....

Ενημέρωση:
Στο Φ109Β (ανεβαίνεις τις σκάλες, δίπλα στης Άννας Πίτσος και @@ μέντολες) είναι δύο καλές ψηλές κορασίδες που αν τις πάρεις και τις δύο (νορμάλ πρόγραμμα) πληρώνεις 30Ε (έχει 10Ε έκπτωση). Αυτό προς ενημέρωσιν, είναι ο επόμενος στόχος να τις  :humpleg: μαζί. Η τσα2 είναι Ρωσσίδα (μάλλον) με γυαλιά, ηλικίας γύρω στα 55. Τα ονόματα των κοπελών δεν τα συγκράτησα.

Η κοντή,πολύ λεπτή,Ναταλία δουλεύει πλέον στο Φυλής 66δ-είναι η κοπέλα που ξεκίνησε και δούλευε στο Φυλής 71 όροφος.

Στον όροφο του Φυλής 109 είδες την Τζέσικα και την Πάολα.

Δουλεύουν εκεί από τις 20 Οκτώβρη,υποτίθεται ότι είναι νέες στο επάγγελμα αλλά κάτι μου θυμίζουν-η Τζέσικα σίγουρα έχει δουλέψει με άλλο όνομα και κάπου αλλού.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
κωνσταντινουπολεως 166β αυτη την στιγμη βρισκεται μια ερικα ... γνωριζουμε κατι γι αυτην??

Επισκέπτης
κωνσταντινουπολεως 166β αυτη την στιγμη βρισκεται μια ερικα ... γνωριζουμε κατι γι αυτην??

Έρρικα από τα μαγαζιά της Λιοσίων-Λιοσίων 76β, Εξηκίου 18α αλλά και Φυλής 71 όροφος.

Πήγαινε στο Λιοσίων 76β και θα βρεις αναφορά-κριτική και λεπτομέρειες για αυτήν από τον πορνορεπόρτερ Ν.Smirni 76.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom