You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Crestmarion
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Έχω διαβάσει ότι από όλους τους οίκους της Αθήνας, άδεια λειτουργίας έχουν μόνο τέσσερις!
Περίεργος είμαι να ξέρω ποιοί είναι αυτοί!
Περίεργος είμαι να ξέρω ποιοί είναι αυτοί!
Crestmarion
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εγώ τίποτα από αυτά δεν είμαι, αλλά χτες μετά τις 23.00 άνοιξαν μερικοί οίκοι! Άκουγα τσάτσους να μιλούν σε κινητά και να λένε ότι δεν μπορούν να βρουν κάποια κοπέλα!Να μας ενημερώσει νταβατζής με μονοψήφιο αριθμό μηνυμάτων αν θα είναι ανοιχτά τα μπουρδέλα το βράδυ. Κάντε και κάτι χρήσιμο ρε κωλοαλβανοί!
Τώρα όλα σχετικά είναι διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί ένας οίκος να κλείσει ξαφνικά (λόγω ομάδων "Δίας") και να ανοίξει πάλι αργότερα!
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Μεσημεριανη βολτα στην πιατσα οπου λογω ζεστης μπηκα σε καποια επιλεγμενα..... Καλυμνου 48α βγηκε η Κατερινα η ξανθια μιλφ ενω η τσα με διαβεβαιωνε οτι προκειται για φοβερη γκομενα κλπ και οτι αν διαβαζω ιντερνετ θα εχω δει τις διθυραμβικες κριτικες
Καλυμνου 48β......ΚΛΕΙΣΤΟ.... και ηθελα να δω αυτην την Πωλινα με τις καλες κριτικες
Στην συνεχεια κατηφορηζω Φυλης.....
Φυλης 71α......Η Αντζελα με φοβερο σαλοναρισμα και κωλαρα που μου προξενησε εγκεφαλικα.....ευτυχως που δεν μπηκα γιατι δεν ειχα δει το κραξιμο που εχει φαει σε κριτικες συναγωνιστων!!!!!!
Φυλης 71β......η Νικολ με κατι κρεμασμενα βυζια.......ευτυχως δεν ηταν η τρομακτικη τσα της δευτερης βαρδυας να μου χωσει καραμουζα...
Φυλης 69α......Η τζουλια με φουλ,οπως ειπε η τσα....εγω με εναν αλλο συναγωνιστη σηκωθηκαμε ταυτοχρονα να φυγουμε και αυτη μας κοιταζε απορρημενη και μαλλον μας μπινελικωνε απο μεσα της
Φυλης 84α......Ενα ξερακιανο Ρουμανακι αβυζο,αχρωμο αοσμο κλπ....οπου φυγει φυγει....
Φυλής 67.......ΚΛΕΙΣΤΟ.........εχασα την καβλατα με τον γνωστο δροσερο τσατσο
Αγκυρας 12α......Η Αναστασια Ρωσομιλφ χυμωδες και πολυ καυλωτικο με βυζαρες......το εχω στα υποψιν για καρφωμα,αλλα στο τελος της βολτας ειχα ιδρωσει απο την ζεστη και πειναγα κιολας,οποτε το ανεβαλα για καμια απογευματινη τσαρκα,οπου δουλευει συνηθως.....
Φωκαιας 17α......Η παλια γνωριμη τσα παρουσιασε την Ξενια,λεγοντας μας οτι αν δεν την τιμησουμε εμεις θα χασουμε......Καλο κορμι αλλα δεν ξερω απο υπηρεσιες τι παιζει,μιας και αυτη η αλυσιδα καταστηματων δεν εχει και το καλυτερο ονομα...
Φωκαιας 17β......Βγηκε μια μαλλον Ρουμανα που μυριζε ξεπετα απο χιλιομετρα.....ηταν ξεβρακωτη και εβαζε το χερι μπροστα,οτι και καλα ντρεπεται.....οταν σηκωθηκαμε ολοι στο σαλονι να φυγουμε ειπε.....''καταλαβα τι αντρες ειστε''.......κι εγω κοντασταθηκα στην πορτα και την ρωτησα '' γιατι βαζεις το χερι Μπροστα??ντρεπεσαι??'' ........
Φωκαιας 19......περιμεναμε πολλη ωρα αλλα δεν ελεγε να βγει η κορασιδα.....μαλλον παντρευοταν μεσα......οποτε φυγαμε σιγα σιγα ολοι...
Καλυμνου 48β......ΚΛΕΙΣΤΟ.... και ηθελα να δω αυτην την Πωλινα με τις καλες κριτικες
Στην συνεχεια κατηφορηζω Φυλης.....
Φυλης 71α......Η Αντζελα με φοβερο σαλοναρισμα και κωλαρα που μου προξενησε εγκεφαλικα.....ευτυχως που δεν μπηκα γιατι δεν ειχα δει το κραξιμο που εχει φαει σε κριτικες συναγωνιστων!!!!!!
Φυλης 71β......η Νικολ με κατι κρεμασμενα βυζια.......ευτυχως δεν ηταν η τρομακτικη τσα της δευτερης βαρδυας να μου χωσει καραμουζα...
Φυλης 69α......Η τζουλια με φουλ,οπως ειπε η τσα....εγω με εναν αλλο συναγωνιστη σηκωθηκαμε ταυτοχρονα να φυγουμε και αυτη μας κοιταζε απορρημενη και μαλλον μας μπινελικωνε απο μεσα της
Φυλης 84α......Ενα ξερακιανο Ρουμανακι αβυζο,αχρωμο αοσμο κλπ....οπου φυγει φυγει....
Φυλής 67.......ΚΛΕΙΣΤΟ.........εχασα την καβλατα με τον γνωστο δροσερο τσατσο
Αγκυρας 12α......Η Αναστασια Ρωσομιλφ χυμωδες και πολυ καυλωτικο με βυζαρες......το εχω στα υποψιν για καρφωμα,αλλα στο τελος της βολτας ειχα ιδρωσει απο την ζεστη και πειναγα κιολας,οποτε το ανεβαλα για καμια απογευματινη τσαρκα,οπου δουλευει συνηθως.....
Φωκαιας 17α......Η παλια γνωριμη τσα παρουσιασε την Ξενια,λεγοντας μας οτι αν δεν την τιμησουμε εμεις θα χασουμε......Καλο κορμι αλλα δεν ξερω απο υπηρεσιες τι παιζει,μιας και αυτη η αλυσιδα καταστηματων δεν εχει και το καλυτερο ονομα...
Φωκαιας 17β......Βγηκε μια μαλλον Ρουμανα που μυριζε ξεπετα απο χιλιομετρα.....ηταν ξεβρακωτη και εβαζε το χερι μπροστα,οτι και καλα ντρεπεται.....οταν σηκωθηκαμε ολοι στο σαλονι να φυγουμε ειπε.....''καταλαβα τι αντρες ειστε''.......κι εγω κοντασταθηκα στην πορτα και την ρωτησα '' γιατι βαζεις το χερι Μπροστα??ντρεπεσαι??'' ........
Φωκαιας 19......περιμεναμε πολλη ωρα αλλα δεν ελεγε να βγει η κορασιδα.....μαλλον παντρευοταν μεσα......οποτε φυγαμε σιγα σιγα ολοι...
Μεσημεριανη βολτα στην πιατσα οπου λογω ζεστης μπηκα σε καποια επιλεγμενα.....
Έλα ρε Bill...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το απογευμα
Αλκαμενους 113 βαλερια και νικη
Ρεμουνδου 21 ισογειο λιντα και καρλα
Φυλης 109α μια ζουμερη χαριτωμενη ξανθια,αρμονικο συνολο,πιθανον η λαουρα από φυλης 86β
Βεργας
2 ναταλια,η πρωινη mlf με το προσωνυμιο τσιαντακης
3 αριστερα η κατερινα από αγκυρας 12,πανεμορφη μελαγχροινη mlf με μαυρα μακρια μαλλια
3 οροφος η σαμπρινα
Εξηκιου 18 οροφος παολα,μελαγχροινη κοπελα με αλβανικα χαρακτηριστικα,ισχνο προσωπο,καλο κανονικο σωμα
Εξηκιου 18 ισογειο τζουλια η ρωσοφιλανδεζα
Ιωαννινων 3 χριστινα,η ξανθια κατσαρομαλλα mlf από διδυμου 16α ,πρωην μασατζου νομιζω
Φυλης 109α μια ζουμερη χαριτωμενη ξανθια,αρμονικο συνολο,πιθανον η λαουρα από φυλης 86β
Βεργας
3 αριστερα η κατερινα από αγκυρας 12,πανεμορφη μελαγχροινη mlf με μαυρα μακρια μαλλια
3 οροφος η σαμπρινα
Εξηκιου 18 οροφος παολα,μελαγχροινη κοπελα με αλβανικα χαρακτηριστικα,ισχνο προσωπο,καλο κανονικο σωμα
Ιωαννινων 3 χριστινα,η ξανθια κατσαρομαλλα mlf από διδυμου 16α ,πρωην μασατζου νομιζω
Τωρα το απογευμα
Βεργας
3 οροφος η σαμπρινα
Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω η στην ενημερωση για στουντιο, αλλα χθες αργα το βραδυ εντοπισα στο στουντιο Θησεως 35 την Εμιλυ,η οποια δεν ειναι αλλη απο την καραμουναρα Εμιλυ(πρωην Ανκα "Πολωνεζα") απο Φωκαιας 25-27.
Για οποιον μπορει να την ψαχνει...
Έχει αναφερθεί στο θρεντ των στούντιο,καλά έκανες που το έγραψες και εδώ μικρέ...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
η οποία αν θυμάμαι καλά ήταν παλτό και την κράζατε...ή είναι άλλη αυτή?Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω η στην ενημερωση για στουντιο, αλλα χθες αργα το βραδυ εντοπισα στο στουντιο Θησεως 35 την Εμιλυ,η οποια δεν ειναι αλλη απο την καραμουναρα Εμιλυ(πρωην Ανκα "Πολωνεζα") απο Φωκαιας 25-27.
Λαγέ το νου σου....με αυτήν,φόλα...η οποία αν θυμάμαι καλά ήταν παλτό και την κράζατε...ή είναι άλλη αυτή?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.723
- Πόντοι
- 46.232
τωρα live σφυνακι
Αλκαμενους 113 Βαλερια μιλφ με καστανοκοκκινα κοντα μαλλια με πιασηματακια 3αρια βυζια με ακα τελειωτικο και Νικη ηξανθια γιαγια φολα ξανθια μαλλια σωμα με πιασηματα 2αρι βυζι απλο προγραμμα ,κανουν κ παρτουζα .
Αλκαμενους 117 Χριστινα η ψηλη μελαχρινη γυρολογος με 3αρια βυζια με ακα τελειωτικο
Περγαμου 27 Αννα μελαχρινο μιλφογκιλφ με κοντο μαλλι σωμα με πιασηματα 2.5αρι βυζι ,με ακα ,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
Αλκαμενους 113 Βαλερια μιλφ με καστανοκοκκινα κοντα μαλλια με πιασηματακια 3αρια βυζια με ακα τελειωτικο και Νικη ηξανθια γιαγια φολα ξανθια μαλλια σωμα με πιασηματα 2αρι βυζι απλο προγραμμα ,κανουν κ παρτουζα .
Αλκαμενους 117 Χριστινα η ψηλη μελαχρινη γυρολογος με 3αρια βυζια με ακα τελειωτικο
Περγαμου 27 Αννα μελαχρινο μιλφογκιλφ με κοντο μαλλι σωμα με πιασηματα 2.5αρι βυζι ,με ακα ,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Μπράβο smirni... Αν δεν βαριέσαι πέρνα από Κνίδου να δεις και την Άννα το ξανθό μιλφ αν δεν το γνωρίζεις!τωρα live σφυνακι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.723
- Πόντοι
- 46.232
σφυνακι live συνεχεια
Φυλης 66α Αννα στα καλυτερα της ξανθια κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι απλο προγραμμα
Φυλης 66δ Τζουλιανα ξανθια με πιασηματακια και 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο κ κωλο
Φυλης 74 δεξια Τερεζα ξανθια λεπτη με 3.5αρια βυζια απλο προγραμμα
Φυλης 74αριστερα Λαουρα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι απλο προγραμμα
Φυλης 59 κατω Νικολ(απο Αλκιβιαδου 16β)ξανθια χοντρη με 2αρι βυζι ,με ακα τελειωτικο στα βυζια
Φυλης 66α Αννα στα καλυτερα της ξανθια κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι απλο προγραμμα
Φυλης 66δ Τζουλιανα ξανθια με πιασηματακια και 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο κ κωλο
Φυλης 74 δεξια Τερεζα ξανθια λεπτη με 3.5αρια βυζια απλο προγραμμα
Φυλης 74αριστερα Λαουρα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι απλο προγραμμα
Φυλης 59 κατω Νικολ(απο Αλκιβιαδου 16β)ξανθια χοντρη με 2αρι βυζι ,με ακα τελειωτικο στα βυζια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.723
- Πόντοι
- 46.232
συνεχιζουμε live ...
Φωκαιας 17α Αννα πιο αδυνατισμενη απο ποτε ..μελαχρινη κανινικο σωμα κωλαρα μικρο βυζι ,με κωλο
Φωκαιας 17β επιστροφη της μουναρας Ιζαμπελας μελαχρινη μετα κανονικο σωμσ ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι απλο προγραμμα εχει προσθεσει 3-4 καινουργια τατου
Φωκαιας 25α Τζινα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι και Τζεσικα ξανθια ψηλη κανονικο σωμα 2αρι βυζι και για τις δυο ανακοινωθηκε σπλο προγραμμα κ παρτουζα
Φωκαίας 27Β κατω επεστρεψε η Φλορι απο απεναντι μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι με ακα
Φωκαίας 27Β πανω Λαρισα απο Διδυμου 8α μελαχρινη το μαλλι αλογοουρα κανονικο σωμσ 1.5αρι βυζι με ακα ,μετα πλησιασε για καυλαντα κ βρομαγε τζατζικι .
Φωκαιας 17α Αννα πιο αδυνατισμενη απο ποτε ..μελαχρινη κανινικο σωμα κωλαρα μικρο βυζι ,με κωλο
Φωκαιας 17β επιστροφη της μουναρας Ιζαμπελας μελαχρινη μετα κανονικο σωμσ ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι απλο προγραμμα εχει προσθεσει 3-4 καινουργια τατου
Φωκαιας 25α Τζινα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι και Τζεσικα ξανθια ψηλη κανονικο σωμα 2αρι βυζι και για τις δυο ανακοινωθηκε σπλο προγραμμα κ παρτουζα
Φωκαίας 27Β κατω επεστρεψε η Φλορι απο απεναντι μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι με ακα
Φωκαίας 27Β πανω Λαρισα απο Διδυμου 8α μελαχρινη το μαλλι αλογοουρα κανονικο σωμσ 1.5αρι βυζι με ακα ,μετα πλησιασε για καυλαντα κ βρομαγε τζατζικι .
συνεχιζουμε live ...
Φωκαίας 27Β πανω Λαρισα απο Διδυμου 8α μελαχρινη το μαλλι αλογοουρα κανονικο σωμσ 1.5αρι βυζι με ακα ,μετα πλησιασε για καυλαντα κ βρομαγε τζατζικι :S
Ωραίος ψηλέ...
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω η στην ενημερωση για στουντιο, αλλα χθες αργα το βραδυ εντοπισα στο στουντιο Θησεως 35 την Εμιλυ,η οποια δεν ειναι αλλη απο την καραμουναρα Εμιλυ(πρωην Ανκα "Πολωνεζα") απο Φωκαιας 25-27.
παλταρα ομως
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Περιμένουμε κριτική οπωσδήποτε!!!Καταθεσουλα στην Αντριαννα Κολωνου 11 υπογειο. Προτεινεται
συναγωνιστες η πωλινα απο καλυμνου παντα πρωι δουλευει?
ευχαριστω
Απο 10 πρωί μέχρι 6 η 7 το απόγευμα μονοβάρδια συνήθως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις