Ακολουθώντας την οδηγία του έγκειρου Kilburn επισκέφτηκα την Μαρίνα - Ιάσωνος 2 για την πίπα της , που πράγματι διαφημίζει και η ίδια. Η κατάσταση είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ο Kilburn. Η κοπέλα το κατέχει το θέμα και πραγματικά είναι από τις λίγες που το καταφέρνουν τόσο καλά. Μοναδικό μειον ο χρόνος παραμονήε στο δωμάτιο. Και πάλι εύγε στον 'εφευρέτη'.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για τις 2 κοπέλες που είναι απογευματινή βάρδια στο Χωματιανού 11Β ?? ... μια ψηλή ξανθιά με βυζάρες και ένα κοντό με αλβανικό μουτράκι !! ευχαριστώ
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Πριν από λίγο: Διδύμου 20, Αθηνά η Πειραιώτισσα. Τιμήθηκε για 5η φορά, και για 5η φορά άριστες εντυπώσεις. Σεξ στην καρέκλα, στα όρθια, στο κρεββάτι, με έλλιωσε. Από τις 3 καλύτερες για μένα αυτή τη στιγμή και στανταράκι μου.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Αυτήν την έχουμε καταγαμήσει κι εμείς επίσης....
... Από τις 3 καλύτερες για μένα αυτή τη στιγμή και στανταράκι μου.
Ποιες είναι οι άλλες δύο;
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Ήμουν σίγουροςΑυτήν την έχουμε καταγαμήσει κι εμείς επίσης.
Ποιες είναι οι άλλες δύο;
Μόνικα από Παρασίου, και Εβελίνα που λείπει τώρα
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
... Εβελίνα ...
Ποια είναι;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Ποια είναι;
σε πιασαμε αδιαβαστο, πως και σου ξεφυγε
Ρωσιδα καλλιγραμμη ξανθια στην Αλυσιδα Διδυμου 20 και Αγκυρας 12
αλλα εργαζεται για λιγο χρονικο διαστημα, διακοπτει για ταξιδι στην πατριδα και επιστρεφει..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Τυπε μου τωρα η εβελινα δουλευει αν ναι τι βαρδια θα την βρω ;;
δεν γνωριζω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τυπε μου τωρα η εβελινα δουλευει αν ναι τι βαρδια θα την βρω ;;σε πιασαμε αδιαβαστο, πως και σου ξεφυγε
Ρωσιδα καλλιγραμμη ξανθια στην Αλυσιδα Διδυμου 20 και Αγκυρας 12
αλλα εργαζεται για λιγο χρονικο διαστημα, διακοπτει για ταξιδι στην πατριδα και επιστρεφει..
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
δεν πειραζη τυπε μου , αν ξερει καποιος ας πει για να παω καρφι μην ψαχνω αδικαδεν γνωριζω
BUffalo_Bill
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μολις εγραψα την εμπειρια για την Αγκυρας 12, με την σιλικονατη μελαχρινη μιλφαρα τη Κατερινα! Περασα πολυ καλα, μου τον πιπωσε ωραια , πολυ καλο πισωκολλητο κ τελειωμα με αυτην ανασκελα.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Δεν δουλεύει. Λείπει στη χώρα τηςδεν πειραζη τυπε μου , αν ξερει καποιος ας πει για να παω καρφι μην ψαχνω αδικα
Ποια είναι;
μουνάρα.
Επισκέπτης
Σύντομη πεταχτή βορδελόβολτα.Ώρα επίσκεψης 19:10.
Φωκαίας 27Β
ημιυπόγειο- κοκκαλιάρα Ουκρανέζα,δεν συγκράτησα όνομα.Μόλις αποχωρούσα από το κατάστημα άκουσα την τσα2 να της λέει πάλι αναμαλιασμένη είσαι.
ανώγειο- Έμιλυ,ψηλή ,ξανθιά,με ελαφρά πιασιματάκια, 2.5 βυζί.Δεν προσδιόρισα εθνικότητα.
Όροφος- Άνα μελαχρινή και Καρολίνα,Ρωσίς ,σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσα2, με πιασιματάκια και 3 βυζί.Η Καρολίνα βγήκε και κλώσταγε σαν άλογο,για να καυλώσω υποτίθεται.Ξενέρωσα τελείως.
Η Άνα παρουσιάστηκε ώς μουνάρα πριν την έξοδό της -η οποία και είναι για τους λάτρεις του είδους.Ψηλή,μελαχρινή καυλόφατσα,με ωραίο κωλί και 2ρι βυζί.
Δεν τιμήθηκε καμία.
Φωκαίας 27Β
ημιυπόγειο- κοκκαλιάρα Ουκρανέζα,δεν συγκράτησα όνομα.Μόλις αποχωρούσα από το κατάστημα άκουσα την τσα2 να της λέει πάλι αναμαλιασμένη είσαι.
ανώγειο- Έμιλυ,ψηλή ,ξανθιά,με ελαφρά πιασιματάκια, 2.5 βυζί.Δεν προσδιόρισα εθνικότητα.
Όροφος- Άνα μελαχρινή και Καρολίνα,Ρωσίς ,σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσα2, με πιασιματάκια και 3 βυζί.Η Καρολίνα βγήκε και κλώσταγε σαν άλογο,για να καυλώσω υποτίθεται.Ξενέρωσα τελείως.
Η Άνα παρουσιάστηκε ώς μουνάρα πριν την έξοδό της -η οποία και είναι για τους λάτρεις του είδους.Ψηλή,μελαχρινή καυλόφατσα,με ωραίο κωλί και 2ρι βυζί.
Δεν τιμήθηκε καμία.
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αυτές οι τρείς στο Παρασίου 36 , έβγαλαν στη σύνταξη τη GILFOΜαρία τη τρελλοκοτσιδού???
Σταμάτησε η τρελοκοτσιδού;
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Θερμή παράκληση προς την διαχείριση του πορνο-σάϊτΗ αλητεία του site...
Κάντε τώρα τον Πύραυλο πορνορεπόρτερ γιατί απλά το θέλει ...
...
και το αξίζει
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Σταμάτησε η τρελοκοτσιδού;
Πληροφορίες λένε ότι έχει πάει για λίγο στην πατρίδα της, θα επιστρέψει τέλος Μαϊου.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ίσως να αρκεί ότι απλά το θέλει ...Θερμή παράκληση προς την διαχείριση του πορνο-σάϊτ
Κάντε τώρα τον Πύραυλο πορνορεπόρτερ γιατί απλά το θέλει ...
...
και το αξίζει
αν το θέλει (... ακόμη)
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Ευχαριστω φιλε Zorro, ελπιζω εμεις οι λιγοι λατρεις του ολοκληρωτικου (και οχι δηθεν) deepthroat να μπορεσουμε να μυησουμε πολλους ακομα. Προς το παρον παραμενουμε μια ασημαντη μειονοτητα, σχεδον παρακμαζουσα, ελπιζω να μην τεινει στο χλευασμο. Ισως θα επρεπε να πιναμε ενα καφε φιλε.... εχω καποιες ιδεεςΑκολουθώντας την οδηγία του έγκειρου Kilburn επισκέφτηκα την Μαρίνα - Ιάσωνος 2 για την πίπα της , που πράγματι διαφημίζει και η ίδια. Η κατάσταση είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ο Kilburn. Η κοπέλα το κατέχει το θέμα και πραγματικά είναι από τις λίγες που το καταφέρνουν τόσο καλά. Μοναδικό μειον ο χρόνος παραμονήε στο δωμάτιο. Και πάλι εύγε στον 'εφευρέτη'.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις