Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (6 μέλη και 111 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε παιδιά αυτή η Μπαρμπαρα στην Αδανων το εχει καψει τελειως ;
Την περασμενη φορά ενω περιμενα στο δωματιο πανω από 25 λεπτα αυτη ειχε πιασει την κουβεντα στο διπλανο δωμάτιο με καποιον πελατη και ελεγε διαφορες μαλακιες.
Οταν τελικα ηρθε σε μενα καπνισε 2 τσιγαρα ( σε 1 δωματιακι 2Χ3 ) και ντουμανιασε το σύμπαν.
Εγω που δεν καπνιζω τα ρουχα μου βρωμοκοπισανε τσιγαριλα.
Αντε μετα να πας στην γυναικα σου.
Οση ωρα καπνιζε μου ελεγε κατι παπαριες που τις μισες καταλαβαινα.
Εγω φυσικα ευγενικά της ζητουσα ματαια να σβησει το τσιγαρο και να ξεκινήσει επιτελους τον θηλασμό μιας και δεν ήθελα να την εκνευρίσω για να μην χαλάσει η διάθεση και των δυο.
Τελος παντων.
Σημερα το απογευμα πηγα ξανα.
Μπηκα στο δωματιο αφου βεβαιωθηκα οτι στο αλλο δεν υπηρχε αλλος συναγωνιστης.
Παρακαλεσα την τσα2 να ερθει λιγο σύντομα στο δωμάτιο γιατι βιαζομουν (οντως)
Ηρθε σχετικα γρήγορα και με το που μπηκε αναψε πάλι τσιγάρο.
Της εξήγησα παλι ευγενικά ότι αφενος βιάζομαι και αφετέρου δεν θελω να μυρίσω παλι τσιγάρο.
Τι το θελα;
Με την μια μου κατεβασε μουτρα και με ειρωνευοταν.
Μου εκανε μια αδιαφορη πιπα , μου ελεγε οτι πρεπει να βιαστω γιατι υπαρχουν πελάτες εξω και δεν με αφησε ουτε να χυσω στο στομα της.
Η γκομενα το εχει κάψει τι να πω
Γενικα παντως η Μπαρμπορα το εχει αλλα πρεπει να ειναι στην μερα της και πρεπει να πηγαινεις συνεχως με τα νερα της.
Επίσης θα πρέπει να εχεις υπομονή , να μην σε νοιάζει να περιμενεις 3 τεταρτα για να μαμισεις και να καπνιζεις.
Τουλαχιστον 2 πακετα για να μην σε καταλαβουν μετα που θα πας σπιτι.
Ρε δεν γαμιωμαστε λεω εγω;
τι πας σε αυτην ρε τυπε
ξεπεραστηκε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε μου τα θελει και εσενα ο κωλος σου αφου πας και ξαναπας μετα απο ολα αυτα....!!!
ειναι γνωστο οτι η τυπισα εχει καψει φλατζα εδω και πολυ καιρο!
σε λιγα χρονια θα καταληξει σαν την νανα τυπε :grin:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα συναγωνιστες και συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για τις πολυ ωραιες ενημερωσεις επισης ενα μεγαλο μπραβο σε ολους που επρεπε να ειναι ειναι στις υπηρεσιες τους  δουλευοντας αυτε τις μερες και να κανουν βαρδια ειναι λιγο ζορικα υπομονη.Γενικοτερα τον τελευταιο καιρο εχω απογητευτει ιδιαιτερα απο την πιατσα φυλης,μεταξι οποτε δεν συμετεχω ενεργα στην ενημερωση τις τελευταιες μερες απλα περναω εξω απο τα μαγαζια μπαινω σε λιγα βλεπω τα ιδια και φευγω.Ευχομαι καλη ανασταση σε ολους

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• tumblr_n2p40tLPFv1r5507uo1_1280.jpg
    tumblr_n2p40tLPFv1r5507uo1_1280.jpg
    215,5 KB · Εμφανίσεις: 111

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
για βραδινη ενημερωση...ουτε λογος ε..

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ρε παιδιά αυτή η Μπαρμπαρα στην Αδανων το εχει καψει τελειως ;
Την περασμενη φορά ενω περιμενα στο δωματιο πανω από 25 λεπτα αυτη ειχε πιασει την κουβεντα στο διπλανο δωμάτιο με καποιον πελατη και ελεγε διαφορες μαλακιες.
Οταν τελικα ηρθε σε μενα καπνισε 2 τσιγαρα ( σε 1 δωματιακι 2Χ3 ) και ντουμανιασε το σύμπαν.
Εγω που δεν καπνιζω τα ρουχα μου βρωμοκοπισανε τσιγαριλα.
Αντε μετα να πας στην γυναικα σου.
Οση ωρα καπνιζε μου ελεγε κατι παπαριες που τις μισες καταλαβαινα.
Εγω φυσικα ευγενικά της ζητουσα ματαια να σβησει το τσιγαρο και να ξεκινήσει επιτελους τον θηλασμό μιας και δεν ήθελα να την εκνευρίσω για να μην χαλάσει η διάθεση και των δυο.
Τελος παντων.
Σημερα το απογευμα πηγα ξανα.
Μπηκα στο δωματιο αφου βεβαιωθηκα οτι στο αλλο δεν υπηρχε αλλος συναγωνιστης.
Παρακαλεσα την τσα2 να ερθει λιγο σύντομα στο δωμάτιο γιατι βιαζομουν (οντως)
Ηρθε σχετικα γρήγορα και με το που μπηκε αναψε πάλι τσιγάρο.
Της εξήγησα παλι ευγενικά ότι αφενος βιάζομαι και αφετέρου δεν θελω να μυρίσω παλι τσιγάρο.
Τι το θελα;
Με την μια μου κατεβασε μουτρα και με ειρωνευοταν.
Μου εκανε μια αδιαφορη πιπα , μου ελεγε οτι πρεπει να βιαστω γιατι υπαρχουν πελάτες εξω και δεν με αφησε ουτε να χυσω στο στομα της.
Η γκομενα το εχει κάψει τι να πω
Γενικα παντως η Μπαρμπορα το εχει αλλα πρεπει να ειναι στην μερα της και πρεπει να πηγαινεις συνεχως με τα νερα της.
Επίσης θα πρέπει να εχεις υπομονή , να μην σε νοιάζει να περιμενεις 3 τεταρτα για να μαμισεις και να καπνιζεις.
Τουλαχιστον 2 πακετα για να μην σε καταλαβουν μετα που θα πας σπιτι.
Ρε δεν γαμιωμαστε λεω εγω;

Ξεκινα το κάπνισμα φιλος ;)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα σας!
Πρωινή βάρδιά.Εξηκίου 20,18Β και 18Α κλειστά.
Βέργας 3 ο όροφος ήταν κλειστός.Τα Λιοσίων 79 αμφότερα κλειστά.
Αλκιβιάδου 16Β κλασσικά η Νικόλ.Νεαρή, με κοντά ξανθά μαλλιά,γεματούλα με σφιχτό σώμα.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.
Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Νίκα απο το 16Β. Μιλφ ρωσόφωνο με καστανόξανθο κοντό μαλλί.πιασιματάκια.Βουκολικό λούκ.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.Η Νίκα είχε περάσει και ένα φεγγάρι απο το Μ.Α 28.
Διδυμου 27 ήταν η γκράνυ Ελένη απο Ουκρανία.Ψηλή,με λευκό δέρμα,κοντά ξανθά μαλλιά,ωραίες βυζάρες,σπασμένο πρόσωπο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.
Διδύμου 8 στο ισόγειο 2 κοπέλες.Η Ντάνα απο Μολβαδία,νεαρή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,λευκό δέρμα.Και η δεύτερη ήταν η Μαρία απο Τσεχία και καλά η οποία αυτήν την φορά είχε φορέσει περούκα για να φαίνεται για καινούρια κοπέλα.Η περούκα της ήταν καστανή με μακριά μαλλιά.Τα μαλλιά της κανονικά είναι καρέ και κόκκινα,Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2.Η παρτούζα στα 30 ευρώ.
Στο Διδύμου 8 όροφος ήταν οι 2 Χριστίνες.Η πρώτη ήταν η γυρολόγος πανταχού παρούσα,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους και η δεύτερη ήταν η πιο ψηλή,με καστανοκόκκινα μαλλιά ως τους ώμους,μελαμψό δέρμα και κάπως νωχελική απο Φώκαιας 19 και το Διδύμου 8 κάτω.Η πρώτη γυμνό τσιμπούκι και η δεύτερη γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Φώκαιας 25 όροφος ήταν η Τζίνα απο το Φυλής 86.Κοπέλα με καστανοκόκκινα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο κλασσικά η Τζούλια πίρσινγκ με κώλο στο πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 19 η Ιζαμπέλα,πιπίνι,με μαύρα μακριά μαλλιά,μελαμψό δέρμα και μεγάλο τατού πίσω.Γυμνό τσιμπούκι.Πρώτη κατάθεση σε αυτό το μωράκι.
Στο Φυλής 67 ήταν η Τζανίνα κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα,τραχύ πρόσωπο,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε,
Στο Φυλής 86 ισόγειο κλασσικά η Λάουρα.Κοπέλα,ψηλή,με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους και πιασιματάκια.Απλό ανακοίνωσε.
Στο Φυλής 84 όροφος ήταν η Νίκη-Ρομπέρτα.Αδύνατη κοπέλα με μαύρα ίσια μαλλιά και η δεύτερη ήταν η Μανταλένα πρώην Κατερίνα απο Λιοσίων 79 και Φώκαιας 25 όροφος.Ψηλή κοπέλα,με λευκό δέρμα,ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος για την δεύτερη.
Στο Φυλής 86 όροφος καινούρια κοπέλα απο Πολωνία σύμφωνα με δήλωση της,Κοντή,λεπτή,με καρέ ξανθά μαλλιά.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Στο σαλόνι παρουσιάστηκε πολλά υποσχόμενη μέσα όμως στο δωμάτιο ήταν στον μέσο όρο.Δεύτερη κατάθεση σε αυτήν την κοπέλα λοιπόν.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η μιλφ Αλίνα απο Ρωσία με φουλ πρόγραμμα.Τζάμπα χάρηκα όμως γιατί πρόκειται για την γυρολόγο Αλίνα με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Εξηκίου 18Α.
Στο Φυλής 109 όροφος ήταν η Ντέλια.Κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με καστανομελί μαλλιά μέχρι τους ώμους.Ανακοινώνουν απλό με 20 ευρώ και για οποιοδήποτε εξτρά ισχύει πρόσθετη χρέωση που αγγίζει το πενηντάρικο.Απαράδεκτο.
Στο Φυλής 134 όροφος ήταν κοπέλα λεπτή με μαύρα μακριά μαλλιά.Νοστιμούλα.Δεν ήταν η Κλαούντια αλλά εικάζω ότι είδα την Βίκυ η οποία και αδυνάτησε ξανά όπως φαίνεται.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 134 υπόγειο ήταν κλασσικά η Πάολα που θεωρείται πλέον παλαιολιθικός δεινόσαυρος στον χώρο παρόλο το νεαρό της ηλικίας της.
Στο Φυλής 136 ήταν η Κωνσταντίνα η "Θεσσαλονικιά" κοπέλα λεπτή,νοστιμούλα,με κοντά καστανά μαλλιά.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και κωλαράκι.
Στο Πιπίνου 63 ήταν η Άνι καινούρια αδιάφορη κοπέλα που εργαζόταν και στον όροφο του 136.Κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά και όχι τόσο συμπαθητικό σώμα και πρόσωπο.
Καλό Πάσχα να έχετε!

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Δουλευουνε τα κοριτσια σημερα απογευμα?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ισαβέλλα, ένα τιτανοθήριο, με μακριά ίσια καστανά μαλλιά πιασμένα σ' αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μεγάβυζη και κρεμαστόβυζη, με προπετή κοιλιά, διπλόφαδρα (τί διπλόφαρδα; Τριπλόφαρδα!) καπούλια και κορμοειδείς μηρούς! Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Πληρώθηκε...
...
Μ. Παρασκευή, συνουσία επί χρήμασι, με πολική άρκτο.
Ο ορισμός της αποκλίνουσας συμπεριφοράς...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Υ.Γ.
Όσοι διαβάζουν το thread, χρονιάρες μέρες, ακόμη κι αν δεν πηγαίνουν στα μπουρδέλα, ας μη γελιόμαστε, είναι ξεκάθαρα φιλήδονοι, και τους περιμένει το www.bourdela.com/forum/index.php?topic=137262.msg3391948#msg3391948]γνωστό τέλος[/url]

Τελικά δεν γλιτώνουμε...  :cheesy: Χρόνια Πολλά,σε όλους... :sunglasses:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Μ. Παρασκευή, συνουσία επί χρήμασι, [size=16pt]με πολική άρκτο[/size].

:2funny:
o αξιότιμος κος Φανούριος Τζούρας έιχε ως φαίνεται αστρο"φυσικές" ανησυχίες χρονιάρες ημέρες! :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μ. Παρασκευή, συνουσία επί χρήμασι, με πολική άρκτο.

βολική  ;)

Η Αντριάνα απεσύρθη, διακοπεύει ή απλά άλλαξε τόπο εργασίας? Υπάρχουν πληροφορίες?  :think:

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστές κ φυσικά σε ολα τα κορίτσια των σπιτιών

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
χρονια πολλα συναγωνιστες..ξερετε αν στην βραδυνη βαρδια στο ιασωνος 44 αριστερο εργαζετε η καρλα? εχω να την πετυχω καιρο
Αλλαγή

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χρονια πολλα χριστος ανεστη,σε ολους τυποι μου και στα κοριτσια μας ολα και τα καλα και τα κακα ! ! !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τωρα live

Aχιλλεως 48 κλειστο
Μαραθωνος 59 κλειστο
Κωνσταντινουπολεως 166β Αννα ξανθοκαστανη μεκανονικο σωμα 3αρια βυζια ,με κωλο
Κωνσταντινουπολεως 166α Αλεξια ξανθια ψηλη μιλφογκιλφ με κανονικο σωμα 2 αρι βυζι,με ακα τελειωτικο,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη.
Λιοσιων 91 Στελλα καστανοκοκκινα κατσαρα μαλλια κανονικο σωμα 2 αρι βυζι,με κωλο.
Βεργας ολα κλειστα.
Εξηκιου ολα κλειστα εκτος απο το 18γ που δεν ανοιξαν,η υπηρεσια ειπε απο μεσα δεν εχω καλη κοπελα κ εσυ εισαι πολυ ωραιος...
Λιοσιων τα υπολοιπα κλειστα.
Χωματιανου 11α κλειστο.
Χωματιανου 11β Χλοη καστανη Ρουμανα λεπτη με2.5 αρια βυζια,με ακα ,τιμηθηκε θα ακοκουθησει κριτικη.
Αυτα προς το παρον...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom