Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (37 μέλη και 348 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Στο 69 δουλεψε 2-3 μερες....
τι εγινε οι πηγες σου δεν σου ειπαν οτι
η πειραιωτησα δουλευει Ρεμουνδου 21 απογευματινη βαρδια κ πριν δουλευε Διδυμου 20....μαλλον στερεψαν οι πηγες

..ωπ...εινα στανταρ αυτο....αν ειναι εφυγα τωρα.????????????????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

male42

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΙΚΙΟΥ? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ/...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
πεταχτηκα μια στο μπαμ να τσεκαρω στο ρεμουνδου 21 για την αθηνα...μου βγηκε ενα granny...απο τη ξενερα που εφαγα,δεν ρωτησα καν.....εκανα μια βολτα στα παλια της τσαρδια,οπως πιο κατω στο αλκαμενους 117 και ρωτησα την πρωην τσατσα της....μου ειπε οτι αρραβωνιαστηκε και οτι σταματησε....πριν λιγες μερες μια αλλη τσατσα της στο φ69 μου ειπε οτι πηγε μονιμα στο χωριο της......τι να πω...τα εχω ακουσει πολλες φορες αυτα...αλλα καποια στιγμη η ελεναρα παντα επιστρεφει....αναμενουμε λοιπον.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πεταχτηκα μια στο μπαμ να τσεκαρω στο ρεμουνδου 21 για την αθηνα...μου βγηκε ενα granny...απο τη ξενερα που εφαγα,δεν ρωτησα καν.....εκανα μια βολτα στα παλια της τσαρδια,οπως πιο κατω στο αλκαμενους 117 και ρωτησα την πρωην τσατσα της....μου ειπε οτι αρραβωνιαστηκε και οτι σταματησε....πριν λιγες μερες μια αλλη τσατσα της στο φ69 μου ειπε οτι πηγε μονιμα στο χωριο της......τι να πω...τα εχω ακουσει πολλες φορες αυτα...αλλα καποια στιγμη η ελεναρα παντα επιστρεφει....αναμενουμε λοιπον.

Aυτά γνώριζα και εγώ....ότι και καλά σταμάτησε/αρραβωνιάστηκε..... Τις ίδιες πίπες μου είπαν.... :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
χθές και προχθές στο 21 δούλευε ,απόγευμα.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
μπεμπα η κριτικη του κερβερα ειναι για την Ανκα την μελαχρινη την καινουργια......
Ρουμανακι ειναι 18 χρονων παντως.
ναι μελαχρινή πιτσιρίκα, η Εύα έλεγε ότι είναι Πολωνέζα, τώρα αν είναι Ρουμούνα δν ξέρω.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
ναι μελαχρινή πιτσιρίκα, η Εύα έλεγε ότι είναι Πολωνέζα, τώρα αν είναι Ρουμούνα δν ξέρω.

Κατσε γιατι εχω μπερδευτει κι εγω. Καταρχας δεν ξερω ποια τσα2 ειναι η Ευα.

κατα δευτερον... μελαχροινες ειναι και οι 2, απλα η μια ειναι 1,55 και η αλλη 1,70. Επισης εσυ αναφερεις οτι αυτη που πηγες εχει βυζια 2αρια+ ενω η πιτσιρικα εχει αρκετα μικρα και στητα. ζητημα να επαιρναν 1.

τωρα για ηλικια, δεν ξερω... δωσε μια περιγραφη παραπανω για να τα ξεμπερδεψουμε...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Κατσε γιατι εχω μπερδευτει κι εγω. Καταρχας δεν ξερω ποια τσα2 ειναι η Ευα.

κατα δευτερον... μελαχροινες ειναι και οι 2, απλα η μια ειναι 1,55 και η αλλη 1,70. Επισης εσυ αναφερεις οτι αυτη που πηγες εχει βυζια 2αρια+ ενω η πιτσιρικα εχει αρκετα μικρα και στητα. ζητημα να επαιρναν 1.

τωρα για ηλικια, δεν ξερω... δωσε μια περιγραφη παραπανω για να τα ξεμπερδεψουμε...
η 1,70 με τα 2+  :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
το στήθος τελικά έλυσε το μυστήριο της Άνκας  :2funny: :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Ναι , γιατί στο ύψος θα είχαμε πρόβλημα . . . . (1.70 Vs 1.55)

οχι ενταξει, θα το λυναμε και απο το υψος απλα μερικες φορες τα τακουνια εξαπατουν!!! αν και η συγκεκριμενη που αναφερομαι εγω... και ξυλοποδαρα του κλοουν να βαλει, παλι δε φτανει 1,70  :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πρωινά στιγμιότυπα από τα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.

Εξηκίου 18
Ναταλία, που η αλητεία του site της έχει δώσει το σκωπτικό - ειρωνικό παρωνύμιο "Τσιαντάκης".
Άντε να τη γαμήσεις μετά απ' αυτό...

Εξηκίου 18Β
Εισέρχομαι.
Η πόρτα είναι εντελώς αθόρυβη.
Αν δεν σε δουν να μπαίνεις, ούτε σε ακούν.
Δεν βλέπω άνθρωπο.
Οι πόρτες των δωματίων ανοιχτές, ανοιχτή κι η κουρτίνα του ενδιαιτήματος του προσωπικού.
Κάθομαι αμίλητος, απέναντι από την ανοιχτή κουρτίνα.
Το ενδιαίτημα έντονα φωτισμένο.
Μετά από λίγο, από μια πόρτα στο βάθος του ενδιαιτήματος, ξεπροβάλει μια πόρνη με την εξής εμφάνιση: σφουγγαρίστρα με ακόντιο, έξω τα βυζιά, ξυπόλητη, χαλαρή και αφηρημένη.
Δεν με είδε αμέσως, οπότε τρόμαξε όταν τελικά με είδε να την παρατηρώ αμίλητος στο ημίφως, και αναφώνησε κάποια σοβιετικά επιφωνήματα.
Άφησε τη σφουγγαρίστρα παράμερα, με πλησίασε και με αβρό τρόπο με παρακινούσε να συνουσιασθούμε.
Αλίνα, ξανθοτάτη, υπέρβαρη, καλοσυνάτη όψη.
Χωρίς τους κοθόρνους, τα παραπάνω κιλά την κάνουν να φαίνεται σαν μπάλα. 

Χωματιανού 11Α
Η Ροξάνη είναι η πιο μαυριδερή από το γυφταριό των μπουρδέλων και αυτός ήταν ο λόγος που εισήλθα στο δωμάτιο συνουσιών.
Εκεί, η θερμοκρασία ήταν πάνω από 30 βαθμοί.
Αυτό είχε αποτέλεσμα, να παραλύσω από τον ιδρώτα μετά από λίγα λεπτά κολπικών διεισδύσεων.
Της πρότεινα να αποχωρήσει, μήπως καταφέρει να τη γαμήσει κανας άλλος, στα δωμάτια φούρνους.
Εκεί, η νεαρά Αθίγγανη πόρνη, έδειξε το μεγαλείο της: "ΟΧΙ" αναφώνησε, "Δε φεύγω αν δεν ευχαριστηθείς. Πρέπει να χύσεις. Άμα φύγεις έτσι όπως είσαι, δεν πρόκειται να σε ξαναδώ ποτέ. Ούτε εσένα, ούτε τους φίλους σου".
Σε όλη τη διάρκεια, το χαμόγελο και το σκέρτσο εναλλασσόταν με το ηδυπαθές βλέμμα.
Τελικά, πέτυχε το στόχο της, και λόγω της μετασυνουσιακής ευφορίας που μου προκάλεσε, την επαινώ δημοσίως...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Πρωινά στιγμιότυπα από τα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.

Εξηκίου 18
Ναταλία, που η [size=20pt]αλητεία του site της έχει δώσει το σκωπτικό - ειρωνικό παρωνύμιο "Τσιαντάκης".[/size]
Άντε να τη γαμήσεις μετά απ' αυτό...

ποιός αλήτης της κόλησε αυτην την ρετσινια που δεν φευγει με τιποτα τωρα και την ακολουθει σαν καταρα?????

kourkouti-tsiantakis-chewbacca.jpg

Εξηκίου 18Β
Εισέρχομαι.
Η πόρτα είναι εντελώς αθόρυβη.
Αν δεν σε δουν να μπαίνεις, ούτε σε ακούν.
Δεν βλέπω άνθρωπο.
Οι πόρτες των δωματίων ανοιχτές, ανοιχτή κι η κουρτίνα του ενδιαιτήματος του προσωπικού.
Κάθομαι αμίλητος, απέναντι από την ανοιχτή κουρτίνα.
Το ενδιαίτημα έντονα φωτισμένο.
Μετά από λίγο, από μια πόρτα στο βάθος του ενδιαιτήματος, ξεπροβάλει μια πόρνη με την εξής εμφάνιση: σφουγγαρίστρα με ακόντιο, έξω τα βυζιά, ξυπόλητη, χαλαρή και αφηρημένη.
Δεν με είδε αμέσως, οπότε τρόμαξε όταν τελικά με είδε να την παρατηρώ αμίλητος στο ημίφως, και [size=18pt]αναφώνησε κάποια σοβιετικά επιφωνήματα.[/size]

σιγουρα αναφωνησε  "Οϊ, Βάϊ" αυτά τα επιφωνηματα αναφωνουν οι Σοβιετικες, Τα "ωχ, αχ, αμαν " κτλ ειναι άγνωστα σε αυτες δεν τα χρησιμοποιουν ποτε
παντως κάλτ σκηνικο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom