Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (22 μέλη και 246 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
Εγώ θέλω να γαμάω τις μουνάρες της Φυλής μέρα παρά μέρα με 15 ευρώ.  :sunglasses:

τις μουνάρες, που τις είδες για να τις γαμήσουμε και εμείς!!!! :think: :think: :think:

οι ίδιες "μουνάρες" από το πρωί μέχρι το βράδυ με ενδιάμεση αλλαγή σπιτιού.  :headbang: :headbang: :headbang:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η αλεξια σημερα θα δουλεψει 3η βαρδια,περασα στην 2η να την πετυχω και ηταν μονο η μισελ
επισης στο κολωνου 32β πετυχα μια αλισια...σαν να ειναι η πιο αδυνατη αδελφη της μισελ
με οτι αυτο συνεπαγεται...-σε βυζια-
αυτη ηταν η αλεξια ρε τυπε :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
τυπε SERAPIS,στην οδο περγαμου λεει ο τυπος,κοιτα μην πας στην περγαμο της μικρας ασιας  :S :S :S
ομως παρ'ολα αυτα μπορεις αν θες να φας ενα περγαμοντο  :o
Φίλε moutsos21 , βλέπω ότι συνεχίζεις να γράφεις ηλιθιότητες !! Αμα ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ άστα να πάνε. Οι άλλοι το κατάλαβαν εσύ απλά το έχαψες.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
47 δεξιά (όροφος) από το δωμάτιο βγήκε η γκιλφ τρομακτική Ελληνίδα Τζένη και παρουσιάστηκε μόνη της πριν μπει στο επόμενο, σχετικά ψηλή με μαλλί καστανοκόκκινο λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, ελλειπή οδοντοστοιχία, 3αρι βυζί, μεγάλος κώλος με κοιλιά, δεν φορούσε τίποτα εκτός από ένα μαύρο διάφανο ψιλό μεσοφόρι, μου υποσχέθηκε πολύ καλή περιποίηση αλλά να μου λείπει, απλό πρόγραμμα ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα.
για να είμαι συνεπής μιας και έκανα λάθος, αν ενδιαφέρει κανένα υπερ-μερακλή που δεν το νομίζω παρά ταύτα!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε moutsos21 , βλέπω ότι συνεχίζεις να γράφεις ηλιθιότητες !! Αμα ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ άστα να πάνε. Οι άλλοι το κατάλαβαν εσύ απλά το έχαψες.

τυπε ειμαι σιγουρος,μια πλακα εκανες,δεν εισαι βλακας.εισαι SERAPIS  :S
και ναι εχεις δικιο,ολοι το καταλαβαν οτι εισαι βλακας,η μαλλον SERAPIS  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καμέλια. Κολωνού 30 επάνω ΤΩΡΑ. Είναι καλόοο.  :sunglasses:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Άλλη μια φορά η γκαντεμιά μου χτύπησε την πόρτα.
Όποτε έχω χρόνο για τσάρκα και όρεξη για ανεύρεση καινούργιων (αλλά εντοπισμένων) κορασίδων, οι πλανήτες συνωμοτούν εναντίον μου . . .

Έχουμε και λέμε:

Κολ. 27 ισ.: κλειστό, οπότε δεν πέτυχα την ινδο-πακιστανή κοπέλα.
Κολ. 32 & Λεων.: μια ξανθούλα γλυκιά μπαμπάτσικη που παίζει σταθερά εκεί τα πρωινά.
Κολ. 11 ισ. δεξ.: μια μέτρια αδύνατη με κότσο μαλλί, ομοιάζει με την κοπελιά από το Κερ. Υπογ.

Μεγ. Αλεξ. 22α: κλειστό, οπότε δεν είδα την ΜΙΛΦ Ελληνο-Γερμανίδα

Κολοκ. 63: κλειστά όλα, οπότε δεν είδατην Μαρία-Ιζαμπέλα.

Ιασ. 33 1ος: η κούκλα, αλλά ψυγείο, Μαρία. Ξανθιά γαζέλα, με στητό νεανικό στηθάκι.
Ιας. 30 1ος: μια ξανθούλα με καρέ, γεματούλα μεγαλο-κοπέλα, που παίζει εκεί από ότι φαίνεται: πρωί-μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ-μεσάνυχτα.

Χτυπημένος από την τύχη ανελέητα, αποφάσισα να πάω στην Σοφία στο Φωκ. 25 1ος. Σήμερα ήταν ντυμένη σαν νυφούλα στο πρώτο της βράδυ !  !
Λευκό διχτυωτό, λευκό σατέν σετ εσωρούχων με ροζ φιογκάκια. Μέσα στην καύλα το μικρό και εγώ επίσης.  . . . . .

Αυτά

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χθες τη νυχτα στο τροφωνιου 11 δεξια πετυχα τη γιαννα που δουλευε το καλοκαιρι του '11 στο Διδυμου 27.κοντη με κωλο πετρα και σπυρακια στο προσωπο τοτε.τωρα ειναι πιο σουλουπωμενη,ισως και με 3-4 κιλακια παραπανω :)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
τυπε ειμαι σιγουρος,μια πλακα εκανες,δεν εισαι βλακας.εισαι SERAPIS  :S
και ναι εχεις δικιο,ολοι το καταλαβαν οτι εισαι βλακας,η μαλλον SERAPIS  :2funny: :2funny: :2funny:
Εν τάξει - εν τάξει κύριε Μούτσε, σου ζητώ συγγνώμη ,καί από αστεια δεν παίρνεις καί απο πλάκα , όπως κάνουμε εδώ μέσα, καί βρίζεις καί από πάνω. Sorry .

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Χτυπημένος από την τύχη ανελέητα, αποφάσισα να πάω στην Σοφία στο Φωκ. 25 1ος. Σήμερα ήταν ντυμένη σαν νυφούλα στο πρώτο της βράδυ !  !
Λευκό διχτυωτό, λευκό σατέν σετ εσωρούχων με ροζ φιογκάκια. Μέσα στην καύλα το μικρό και εγώ επίσης.  . . . . .

αυτό το ζουζουνάκι κατάφερε να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα της χωρίς καν προσπάθεια. Μπράβο της!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
χθες τη νυχτα στο τροφωνιου 11 δεξια πετυχα τη γιαννα που δουλευε το καλοκαιρι του '11 στο Διδυμου 27.κοντη με κωλο πετρα και σπυρακια στο προσωπο τοτε.τωρα ειναι πιο σουλουπωμενη,ισως και με 3-4 κιλακια παραπανω :)
εκεί την πέτυχα lust τις προάλλες στην απογευματινή βάρδια. Είναι γεμάτη αλλά όχι χοντρή όμως έχει.. όχι πολλά ψωμάκια στην περιφέρεια αλλά καρβέλια ολόκληρα, παρουσία μέτρια προς αδιάφορη αλλά πρόσχαρη και ευγενική στο πελάτη!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μακριά από την Πακιστανή που μοιάζει με Ταυλανδέζα στο Ιάσωνος 1! Πρόκειται για ξεπέτα ΟΛΚΗΣ!
Καπότα σε μισοκαβλωμένη πούτσα, δε με άφησε ούτε να την παίξω λίγο, δεν ήξερε ούτε να βάλει σωστά την καπότα και μου ακούμπησε τον πούτσο με το δάχτυλο της, που μόνο καθαρό δεν ήταν, βιασύνη σα να μας κυνηγούσαν και στο τέλος μου είπε να μην αργήσω να βάλω τα ρούχα μου γιατί περίμεναν κι άλλοι πελάτες και δεν είχε δωμάτιο! Και η σκατοτσατσά της φώναζε σα λοχίας να κάνει πιο γρήγορα!
Τέτοια φόλα δεν είχα ξαναφάει! Χίλια μίλια μακριά!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μακριά από την Πακιστανή που μοιάζει με Ταυλανδέζα στο Ιάσωνος 1! Πρόκειται για ξεπέτα ΟΛΚΗΣ!
Καπότα σε μισοκαβλωμένη πούτσα, δε με άφησε ούτε να την παίξω λίγο, δεν ήξερε ούτε να βάλει σωστά την καπότα και μου ακούμπησε τον πούτσο με το δάχτυλο της, που μόνο καθαρό δεν ήταν, βιασύνη σα να μας κυνηγούσαν και στο τέλος μου είπε να μην αργήσω να βάλω τα ρούχα μου γιατί περίμεναν κι άλλοι πελάτες και δεν είχε δωμάτιο! Και η σκατοτσατσά της φώναζε σα λοχίας να κάνει πιο γρήγορα!
Τέτοια φόλα δεν είχα ξαναφάει! Χίλια μίλια μακριά!

Μάλλον θα αναφέρεσαι στην Εσμεράλδα στο Ιασ. 1γ, από Κολ. 27 1ος.

Καραμαύρο, λοιπόν, στην δίδα . . . .

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μάλλον θα αναφέρεσαι στην Εσμεράλδα στο Ιασ. 1γ, από Κολ. 27 1ος.
Καραμαύρο, λοιπόν, στην δίδα . . . .

εσμεράλδα και παρόμοια "δήθεν" ονόματα δίδουν οι τσιγγανορουμάνοι στα παιδιά τους.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Black list ό,τι και σκατά να είναι! Ήθελα εξωτικό γαμίσι τρομάρα μου!  :zombie:
Α, και τα βυζιά της είναι τελείως σακουλιασμένα παρότι μικροσκοπικά.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Καπότα σε μισοκαβλωμένη πούτσα, δε με άφησε ούτε να την παίξω λίγο, δεν ήξερε ούτε να βάλει σωστά την καπότα και μου ακούμπησε τον πούτσο με το δάχτυλο της, που μόνο καθαρό δεν ήταν, βιασύνη σα να μας κυνηγούσαν και στο τέλος μου είπε να μην αργήσω να βάλω τα ρούχα μου γιατί περίμεναν κι άλλοι πελάτες και δεν είχε δωμάτιο!

θα έχει επιτυχία λόγω του καλού κρεβατιού που κάνει!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom