εκεί, στο 27α στην 3ή βάρδια....
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 3 ΒΑΡΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ?
εκεί, στο 27α στην 3ή βάρδια....
Εγώ θέλω να γαμάω τις μουνάρες της Φυλής μέρα παρά μέρα με 15 ευρώ.
αυτη ηταν η αλεξια ρε τυπεη αλεξια σημερα θα δουλεψει 3η βαρδια,περασα στην 2η να την πετυχω και ηταν μονο η μισελ
επισης στο κολωνου 32β πετυχα μια αλισια...σαν να ειναι η πιο αδυνατη αδελφη της μισελ
με οτι αυτο συνεπαγεται...-σε βυζια-
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 3 ΒΑΡΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ?
Ευχαριστώ πολύ φίλε moutsos21. Eσύ νάσαι καλά καί άσε εμένα τον μαλάκα.ποσο μαλακας εισαι; SERAPIS
…η βαλερια απο αλκαμενους 113 εκοψε το ελευθερο στοματικο..ενημερωνω για οσους δε ξερουν.
Φίλε moutsos21 , βλέπω ότι συνεχίζεις να γράφεις ηλιθιότητες !! Αμα ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ άστα να πάνε. Οι άλλοι το κατάλαβαν εσύ απλά το έχαψες.τυπε SERAPIS,στην οδο περγαμου λεει ο τυπος,κοιτα μην πας στην περγαμο της μικρας ασιας :S :S :S
ομως παρ'ολα αυτα μπορεις αν θες να φας ενα περγαμοντο :o
για να είμαι συνεπής μιας και έκανα λάθος, αν ενδιαφέρει κανένα υπερ-μερακλή που δεν το νομίζω παρά ταύτα!47 δεξιά (όροφος) από το δωμάτιο βγήκε η γκιλφ τρομακτική Ελληνίδα Τζένη και παρουσιάστηκε μόνη της πριν μπει στο επόμενο, σχετικά ψηλή με μαλλί καστανοκόκκινο λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, ελλειπή οδοντοστοιχία, 3αρι βυζί, μεγάλος κώλος με κοιλιά, δεν φορούσε τίποτα εκτός από ένα μαύρο διάφανο ψιλό μεσοφόρι, μου υποσχέθηκε πολύ καλή περιποίηση αλλά να μου λείπει,απλό πρόγραμμαελεύθερο τελειωτικό στο στόμα.
Φίλε moutsos21 , βλέπω ότι συνεχίζεις να γράφεις ηλιθιότητες !! Αμα ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ άστα να πάνε. Οι άλλοι το κατάλαβαν εσύ απλά το έχαψες.
Εν τάξει - εν τάξει κύριε Μούτσε, σου ζητώ συγγνώμη ,καί από αστεια δεν παίρνεις καί απο πλάκα , όπως κάνουμε εδώ μέσα, καί βρίζεις καί από πάνω. Sorry .τυπε ειμαι σιγουρος,μια πλακα εκανες,δεν εισαι βλακας.εισαι SERAPIS :S
και ναι εχεις δικιο,ολοι το καταλαβαν οτι εισαι βλακας,η μαλλον SERAPIS
Χτυπημένος από την τύχη ανελέητα, αποφάσισα να πάω στην Σοφία στο Φωκ. 25 1ος. Σήμερα ήταν ντυμένη σαν νυφούλα στο πρώτο της βράδυ ! !
Λευκό διχτυωτό, λευκό σατέν σετ εσωρούχων με ροζ φιογκάκια. Μέσα στην καύλα το μικρό και εγώ επίσης. . . . . .
εκεί την πέτυχα lust τις προάλλες στην απογευματινή βάρδια. Είναι γεμάτη αλλά όχι χοντρή όμως έχει.. όχι πολλά ψωμάκια στην περιφέρεια αλλά καρβέλια ολόκληρα, παρουσία μέτρια προς αδιάφορη αλλά πρόσχαρη και ευγενική στο πελάτη!χθες τη νυχτα στο τροφωνιου 11 δεξια πετυχα τη γιαννα που δουλευε το καλοκαιρι του '11 στο Διδυμου 27.κοντη με κωλο πετρα και σπυρακια στο προσωπο τοτε.τωρα ειναι πιο σουλουπωμενη,ισως και με 3-4 κιλακια παραπανω
Μακριά από την Πακιστανή που μοιάζει με Ταυλανδέζα στο Ιάσωνος 1! Πρόκειται για ξεπέτα ΟΛΚΗΣ!
Καπότα σε μισοκαβλωμένη πούτσα, δε με άφησε ούτε να την παίξω λίγο, δεν ήξερε ούτε να βάλει σωστά την καπότα και μου ακούμπησε τον πούτσο με το δάχτυλο της, που μόνο καθαρό δεν ήταν, βιασύνη σα να μας κυνηγούσαν και στο τέλος μου είπε να μην αργήσω να βάλω τα ρούχα μου γιατί περίμεναν κι άλλοι πελάτες και δεν είχε δωμάτιο! Και η σκατοτσατσά της φώναζε σα λοχίας να κάνει πιο γρήγορα!
Τέτοια φόλα δεν είχα ξαναφάει! Χίλια μίλια μακριά!
Μάλλον θα αναφέρεσαι στην Εσμεράλδα στο Ιασ. 1γ, από Κολ. 27 1ος.
Καραμαύρο, λοιπόν, στην δίδα . . . .
Μακριά από την Πακιστανή που μοιάζει με Ταυλανδέζα στο Ιάσωνος 1! Πρόκειται για ξεπέτα ΟΛΚΗΣ!
Καπότα σε μισοκαβλωμένη πούτσα, δε με άφησε ούτε να την παίξω λίγο, δεν ήξερε ούτε να βάλει σωστά την καπότα και μου ακούμπησε τον πούτσο με το δάχτυλο της, που μόνο καθαρό δεν ήταν, βιασύνη σα να μας κυνηγούσαν και στο τέλος μου είπε να μην αργήσω να βάλω τα ρούχα μου γιατί περίμεναν κι άλλοι πελάτες και δεν είχε δωμάτιο!