Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (28 μέλη και 276 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Με τη κοπελα αυτή,τη βικτωρια του αμαντεους περνω παρα πολύ καλα,και το ιδιο εγινε και σημερα.Αρκετα γρηγορα ο πουτσος μου αρχισε να μοιαζει μ ένα χοντρο λουκανικο και  μετα από τρεις στασεις,ιεραποστολικα,πισωκολλητα  το  τελος  ηρθε ορθια στο τοιχο.
Μετα την εκσπερματιση αξιοσημεωτο είναι το γεγονος πως οι περιπτυξεις συνεχιστηκαν στα ορθια για ακομη λιγα λεπτα,πολύ καλη περιπτωση
τελικά η Βικτορία έχει αποδειχτεί καλή...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Με κέρδισε με το βλέμμα της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει γιατί στεκόμουν εκεί. Ο δρόμος με έκανε να ανηφορίσω την Αχαρνών. Σκατα. Το στενάκι έβριθε από κόσμο της Lilian που φόρτωνε ανθρώπινη πραμάτεια για το Βορρά..
Στεκόμουν όρθιος να φύγω.. Αλλά ήρθε  ήσυχα, περπατώντας αργά...κουνώντας τα σπαθένια άσπρα πόδια της..και φορώντας ένα κάτι σαν κορσέ μαύρο.. Και  με κοίταξε σταθερά, μισόκλεισε ελάχιστα τα μάτια...ίσα να φανεί υποψία χαμόγελου.
Με κέρδισε με το βλέμμα της.
Και ξαναβρέθηκα εκεί που λες πως δεν ξαναπατώ.. Σε ένα βούρκο γνώριμο, αγορασμένου έρωτα και αφανέρωτης επιθυμίας...
Είχα πονοκέφαλο.. Ξάπλωσα και κοιτούσα το ταβάνι.. Σε μια οθόνη πάνω δεξιά έπαιζαν αυτό που θα ακολουθούσε... Λες και σε προετοίμαζαν.. Δεν άργησε πολύ να έρθει. Πόρτες ανοιγοκλείνουν, φωνές, προτάσεις που επαναλαμβάνονται με αυτιστικό τρόπο.
Μετά ήρθε εκείνη. Απλά της είπα "Γεια σου Αλιονα". Μου ξαναχαμογέλασε και με κοίταξε. Έβαλε το στήθος της έξω από το μαύρο κορσέ και μου το έφερε στο πρόσωπο. Ρούφηξα τις προεκβάλλουσες  μυτερές ρώγες της. Και μετά εκείνη άρχισε να φιλαει.. Είχε ένα μυστηριακό τρόπο στις κινήσεις της που δημιουργούσε ατμόσφαιρα κάπως ερωτική. Με έγλειψε σε όλο το σώμα. Έτριβε το δικό της πάνω μου. Δε βιαζόταν. Είδα το πουτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της, πάνω στο πρόσωπο της..στα χείλη της.
Ξανα-ανέβηκε στο πρόσωπο μου. Και τότε φιληθήκαμε. Μια-δυο-τρεις φορές. Δεν το επεδίωξα, ούτε το σκεφτόμουν. Απλά έγινε μηχανικά. Μετά με κοίταξε πάλι. Συνέχισε να με κοιτάζει... Και άρχισε να με τσιμπουκωνει. Ήταν πραγματικό τσιμπούκι. Δεν υπάρχει λέξη πιο ευγενική ή πιο πρόστυχη..ήταν αυτό ακριβώς. Το έγλειφε και τον ρουφούσε μαζί, πλαταγίζοντας τον ανάμεσα στα χείλη και στη γλώσσα. Άκουγα τον μονότονο αργό ήχο όπως τον μπαινο-έβγαζε στο στόμα της. Και γύρισε και με κοίταξε ..συνεχίζοντας. Τον έβγαλε λίγο και πιάνοντας τον χτύπησε πάνω στη γλώσσα της. Μια φορά. Έπειτα συνέχισε. αλλά με άλλο τρόπο. Τον έφτυσε και άρχισε να παίζει με τα σάλια πάνω του. Τα στριφογύριζε με μαεστρία γύρω από το πουτσοκεφαλο...λες και η γλώσσα της ήταν ενωμένη με λεπτές υδάτινες κλωστές πάνω στο όργανο μου...
Έγειρα το κεφάλι πίσω..και αυτή κατέβηκε. Μου ρούφηξε τα αρχίδια...μου χάραξε με τη γλώσσα της τη διαδρομή στο περίνεο..ως το πρωκτό... Και εκεί με πεθανε στο γλείψιμο. Βογκούσα σαν τρελός. Και αυτή με ξαναπήρε στο στόμα της..καρφώνοντας μου ένα δάχτυλο από πίσω..απαλά. Όταν επιτάχυνε το γλείψιμο της..άρχισε το μασάζ στο προστάτη.. Μια δυο τρεις φορές... Ένιωσα να χύνω κατά κύματα..χωρίς να θυμάμαι τέλος και αρχή.. απλά έχυνα με την ίδια ένταση. Έχυνα σαν έφηβος δαίμονας που τον κρεμάνε...και οι ρεύσεις του έχουν την ίδιο ρυθμό με τους θανατηφόρους σπασμούς του...
Έχυσα αλλά δε συνηλθα. Νομίζω με αγκάλιασε. Δεν είχαμε πει κουβέντα. Δεν είπα τίποτα. Ούτε λέξη. Με φίλησε στο μάγουλο. Μια φορά. Μετά άλλη μια. Και σηκώθηκε. Εγώ ανακάθισα στο κρεβάτι. Και κοίταξα αλλού. Τη στιγμή που έβγαινε..της είπα απλά ευχαριστώ. Και με ξανακοιταξε με εκείνο το λάγνο βλέμμα της, αλλά χαμογελώντας μου κανονικά.
Όταν βγήκα έξω..μύριζε καπνός και ιδρώτας από απλυσιά.. Κόσμος φωνές... Οι ματατζηδες απέναντι κοιτούσαν βαριεστημένα. Και εγώ ανηφόρισα πάλι την Αχαρνών..τρέχοντας ανάμεσα στις σιδερένιες σκαλωσιές... στο ίδιο κόσμο..στην πραγματικότητα.. που δεν την αλλάζουν μερικά λεπτά εκσπερμάτισης σε ζεστά στόματα.. Που δεν την αλλάζει ούτε ο έρωτας εντελει..

(Διδύμου 18Α, σημερα το απογευμα... )

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Ζητάτε εύρετρα;

Σωστά, καλύτερα ας την άφηνε να την πάρουν οι Πάκηδες που συχνάζουν στην ψησταριά στη Λιοσίων...
Η άδεια παραδόθηκε στον κάτοχο της, ο οποίος μας έκανε την ευγενή προσφορά ως εύρετρο ένα εισιτήριο των 20 Ε για πορνείο της επιλογής μας, αλλά το αρνηθήκαμε διακριτικά.

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Μικρὰ ἐχθεσινὰ (ἑσπέρας) παραλειπόμενα:

Διδύμου 7 δεξιὰ τὸ ἀρχετυπικὸν πορνίδιον Νικολέττα.

Διδύμου 7 ἀριστερὰ ἡ ἐπιτομὴ τοῦ φαίνεσθαι Ντενίσα.

Διδύμου 8 κάτω ἐνδιαφέρουσα μυώδης μελαγχροινὴ Λώρη.

Διδύμου 8 ἄνω ἕν ἐρείπιον.

Φ54 Ῥομπέρτα, νεαρά.

Φ56 Ἠλέκτρα, νεαρὰ ξανθή.

Φ71 κάτω ὁ μικρὸς ἱπποπόταμος.

Φ200 Ἕλενα, ἡ γκέϊσα τῶν 20 εὐρώ.
Φ71 κάτω : ο μικρός ιπποπόταμος ονομάζεται Μαίρη, νέα ,μελαψή , νταρντάνα Ρουμανίδα, χυμώδης ,θερμή ,με ανεπτυγμένο επαρκώς οπίσθιο και εμπρόσθιο σύστημα,με ικανοποιητική επίδοση σε ιππαστί και γονατοαγκωνιαία θέση. Χθές στην τρίτη βάρδια μεταφέρθηκε στο Φ.80.

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Είστε άδικος, μικρόψυχος, σεξιστής, ρατσιστής, προκατειλημμένος, μεροληπτών, πολωμένος, ταπεινωτικός, ακυρωτικός, περιφρονητικός, μηδενιστής και φαλλοκράτης.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για την Εβελίνα, ημεδαπή milf με χυμώδεις μαστούς...

Την καταγαμησαμε με τέρψη και ικανοποίηση...
Που τα βρήκατε τόσα κοσμητικά επίθετα ; Στις εκθέσεις θα αριστεύατε σίγουρα !

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Με κέρδισε με το βλέμμα της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει γιατί στεκόμουν εκεί. Ο δρόμος με έκανε να ανηφορίσω την Αχαρνών. Σκατα. Το στενάκι έβριθε από κόσμο της Lilian που φόρτωνε ανθρώπινη πραμάτεια για το Βορρά..
Στεκόμουν όρθιος να φύγω.. Αλλά ήρθε  ήσυχα, περπατώντας αργά...κουνώντας τα σπαθένια άσπρα πόδια της..και φορώντας ένα κάτι σαν κορσέ μαύρο.. Και  με κοίταξε σταθερά, μισόκλεισε ελάχιστα τα μάτια...ίσα να φανεί υποψία χαμόγελου.
Με κέρδισε με το βλέμμα της.
Και ξαναβρέθηκα εκεί που λες πως δεν ξαναπατώ.. Σε ένα βούρκο γνώριμο, αγορασμένου έρωτα και αφανέρωτης επιθυμίας...
Είχα πονοκέφαλο.. Ξάπλωσα και κοιτούσα το ταβάνι.. Σε μια οθόνη πάνω δεξιά έπαιζαν αυτό που θα ακολουθούσε... Λες και σε προετοίμαζαν.. Δεν άργησε πολύ να έρθει. Πόρτες ανοιγοκλείνουν, φωνές, προτάσεις που επαναλαμβάνονται με αυτιστικό τρόπο.
Μετά ήρθε εκείνη. Απλά της είπα "Γεια σου Αλιονα". Μου ξαναχαμογέλασε και με κοίταξε. Έβαλε το στήθος της έξω από το μαύρο κορσέ και μου το έφερε στο πρόσωπο. Ρούφηξα τις προεκβάλλουσες  μυτερές ρώγες της. Και μετά εκείνη άρχισε να φιλαει.. Είχε ένα μυστηριακό τρόπο στις κινήσεις της που δημιουργούσε ατμόσφαιρα κάπως ερωτική. Με έγλειψε σε όλο το σώμα. Έτριβε το δικό της πάνω μου. Δε βιαζόταν. Είδα το πουτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της, πάνω στο πρόσωπο της..στα χείλη της.
Ξανα-ανέβηκε στο πρόσωπο μου. Και τότε φιληθήκαμε. Μια-δυο-τρεις φορές. Δεν το επεδίωξα, ούτε το σκεφτόμουν. Απλά έγινε μηχανικά. Μετά με κοίταξε πάλι. Συνέχισε να με κοιτάζει... Και άρχισε να με τσιμπουκωνει. Ήταν πραγματικό τσιμπούκι. Δεν υπάρχει λέξη πιο ευγενική ή πιο πρόστυχη..ήταν αυτό ακριβώς. Το έγλειφε και τον ρουφούσε μαζί, πλαταγίζοντας τον ανάμεσα στα χείλη και στη γλώσσα. Άκουγα τον μονότονο αργό ήχο όπως τον μπαινο-έβγαζε στο στόμα της. Και γύρισε και με κοίταξε ..συνεχίζοντας. Τον έβγαλε λίγο και πιάνοντας τον χτύπησε πάνω στη γλώσσα της. Μια φορά. Έπειτα συνέχισε. αλλά με άλλο τρόπο. Τον έφτυσε και άρχισε να παίζει με τα σάλια πάνω του. Τα στριφογύριζε με μαεστρία γύρω από το πουτσοκεφαλο...λες και η γλώσσα της ήταν ενωμένη με λεπτές υδάτινες κλωστές πάνω στο όργανο μου...
Έγειρα το κεφάλι πίσω..και αυτή κατέβηκε. Μου ρούφηξε τα αρχίδια...μου χάραξε με τη γλώσσα της τη διαδρομή στο περίνεο..ως το πρωκτό... Και εκεί με πεθανε στο γλείψιμο. Βογκούσα σαν τρελός. Και αυτή με ξαναπήρε στο στόμα της..καρφώνοντας μου ένα δάχτυλο από πίσω..απαλά. Όταν επιτάχυνε το γλείψιμο της..άρχισε το μασάζ στο προστάτη.. Μια δυο τρεις φορές... Ένιωσα να χύνω κατά κύματα..χωρίς να θυμάμαι τέλος και αρχή.. απλά έχυνα με την ίδια ένταση. Έχυνα σαν έφηβος δαίμονας που τον κρεμάνε...και οι ρεύσεις του έχουν την ίδιο ρυθμό με τους θανατηφόρους σπασμούς του...
Έχυσα αλλά δε συνηλθα. Νομίζω με αγκάλιασε. Δεν είχαμε πει κουβέντα. Δεν είπα τίποτα. Ούτε λέξη. Με φίλησε στο μάγουλο. Μια φορά. Μετά άλλη μια. Και σηκώθηκε. Εγώ ανακάθισα στο κρεβάτι. Και κοίταξα αλλού. Τη στιγμή που έβγαινε..της είπα απλά ευχαριστώ. Και με ξανακοιταξε με εκείνο το λάγνο βλέμμα της, αλλά χαμογελώντας μου κανονικά.
Όταν βγήκα έξω..μύριζε καπνός και ιδρώτας από απλυσιά.. Κόσμος φωνές... Οι ματατζηδες απέναντι κοιτούσαν βαριεστημένα. Και εγώ ανηφόρισα πάλι την Αχαρνών..τρέχοντας ανάμεσα στις σιδερένιες σκαλωσιές... στο ίδιο κόσμο..στην πραγματικότητα.. που δεν την αλλάζουν μερικά λεπτά εκσπερμάτισης σε ζεστά στόματα.. Που δεν την αλλάζει ούτε ο έρωτας εντελει..

(Διδύμου 18Α, σημερα το απογευμα... )

Ευγε.........
Εισαι ο Ελυτης ............του bou

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φίλε Σα-Ρού φαίνεται ότι πέρασες καλά με την Αλιόνα. Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω την κυρία. Αν είναι τόσο καλό το τσιμπούκι της θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω μιας και είμαι δύσκολος στις πίπες. Ελπίζω σε πιο συχνή παρουσία πλέον! :rockon:

Η άδεια παραδόθηκε στον κάτοχο της, ο οποίος μας έκανε την ευγενή προσφορά ως εύρετρο ένα εισιτήριο των 20 Ε για πορνείο της επιλογής μας, αλλά το αρνηθήκαμε διακριτικά.

εύγε!! Η αλληλεγγυη είναι πλέον σπάνιο χάρισμα.  :rockon:

Περγάμου 1 κάτω Πάολα το μελαχρινό πιπινάκι κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο τουρλωτό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.

σημείωση ότι το καυλίδι η Παόλα βάζει μέσα Πακιστανούς. Μπροστά μου δέχτηκε Πακιστανό πελάτη με αποτέλεσμα να αποχωρήσω.

Φυλής 71β Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραία γεμάτη ανορθωμένη κωλάρα και Σαμπρίνα μελαχρινή μελαμψή λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί ωραίο κώλο και οι δυό απλό πρόγραμμα και η έκπληξη και οι δύο κάνουν ΑΥΤΑΡΧΙΚΌ , μάλλον έχουν αυξηθεί οι "τυχερούλιδες" και οι κοπέλες για να βγάλουν κανα ευρώ τους ικανοποιούν.....

γενικά πολύ παίζει πλέον. Μάλλον πάνε να πάρουνε πελάτες από τα στούντιο.

Η αλήθεια ήταν ότι ένιωσα καλύτερα  

Φανούρη το σέξ μετά την δουλεία είναι καλή περίπτωση αν και πολλές φορές τα νεύρα υπερνικούν και χάνεται κάθε όρεξη.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τύπε λες να το πανε 15; πολυ αναδουλεια εχει πεσει..

Μπα κατευθείαν 10 θα πάει.

Σωστά, καλύτερα ας την άφηνε να την πάρουν οι Πάκηδες που συχνάζουν στην ψησταριά στη Λιοσίων...

Α πλησίον του οίκου έγραφε; Εντός διάβασα. Καλύτερα να την παραδόσει στην αστυνομία.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
φίλε Σα-Ρού φαίνεται ότι πέρασες καλά με την Αλιόνα. Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω την κυρία. Αν είναι τόσο καλό το τσιμπούκι της θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω μιας και είμαι δύσκολος στις πίπες.

Για εμένα η καλή πίπα πρέπει να είναι ρουφηχτή. Η Αλιόνα τσιμπουκώνει βαθιά κι εργατικά, αλλά δεν ασκεί αρνητική πίεση στο πέος. Αν δε σε χαλάει που είνια γιαγιά με ρυτίδες στην κοιλιά και ξερά μαλλιά, δοκίμασε την. Συνιστάται μόνο άνευ περικαβλίδος.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
δεν ασκεί αρνητική πίεση στο πέος.

Pressure-gauge-general.jpg

Δηλαδή ρε μάστορα, πόσο πρέπει να δείχνει το μανόμετρο?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Χτεσινές βραδυνές καύλες και πριν παραδοθώ στην αγκαλιά του Μορφέα, είπα να πάω να μια βόλτα να "χαλαρώσω" . . . .
Αρχή της 3ης Βάρδια

Πρώτα Μετάξι.

Κολ. 30β 1ος: Μια καινούργια αδύνατη με πολύ μέτριο πρόσωπο, μαύρο μαλλί, αλλά καλό σωματάκι.
Κολ. 32 υπ.: μίλαγε ντυμένη στο τηλ. έξω, η αδύνατη φιτινες μαυριδερή αγριοπρόσωπη κοντούλα.

Ιας. 28 ορ.: μια κοντούλα χαμηλοκώλα με φουλ πρόγραμμα
Ιας. 28ισ.: μια ξανθούλα με μονοκόμματο σώμα
Ιας. 30 υπ.: μια κοντούλα με μαύρο μακρύ μαλλάκι, αλλά φάτσα/οδοντοστοιχία άστα να πάνε.
Ιας. 30 1ος: μια γλυκοπρόσωπη ξανθιά (αγορέ) προμίλφ, με μονοκόμματο κορμί
Ιας. 33 1ος: μια μαυρούλα με κωλάρα/βυζάρες.
Ιας. 37 1ος: μια μαυρούλα ανθυπομέτρια
Ιας. 37 ισ.: η Ελβίρα

Αχιλ. 48: η κουκλίτσα Τζουλιάννα
Μαρ. 59: μια κοντούλα καστανόξανθη, ψιλοπιωμένη (αφού παραλίγο να πέσει 2 φορές στο σαλονάρισμα), μέτριο κορμί με πολύ πιο μέτρια φάτσα, με άσχημη οδοντοστοιχία.

Καθώς ήμουν στην Ιασωνος, έξω από το Νο33 νομίζω ήταν η τσα2 με μια κοντούλα αδύνατη με καρέ μαλλάκι, ένα λουκουμάκι, με κόκκινες γόβες και μίνι φόρεμα. Μάλλον θα ήταν θα απογευματινή βάρδια που σχόλασε. Ξέρουμε τίποτα ? ? ?

Αφού δεν βρήκα κάτι αξιόλογο, πλην της Τζουλιάννας, που την άφησα για άλλη φορά, πήγα στην Φυλής.

Μάλλον η 2η βάρδια, συνέχισε στην 3η, διαβάζοντας τον xilnik.
Οπότε:
Φυλ. 71 ισ.: η Μαρία ηα πόντια, με μια άλλη αδυνατούλα ασχημόφατσα (θυμίζει στο πρόσωπο τον Υπ. Εξ. των ΗΠΑ).
121214125305-john-kerry-capitol-story-top.jpg

Φυλ. 71 1ος: η Μιράντα το μπισκοτάκι. Έχει αποχτήσει και tan lines και έχει γίνει από Μιράντα Παπαδοπούλου, Oreo Nabisco. Άλλο που δεν ήθελα και το γεύτηκα το μικρό.
Φυλ. 65: Εμμανουέλα
Φυλ. 80: ΄Εμυ και Μαρία, ένα καινούργιο μελαμψό γεματούλικο μπαζάκι
Φυλ. 74: Δεξ. Άντζελα και Αρ. Αλίνα με την προβληματική μέση
Φυλ. 66α: Ελίζα
Φυλ. 56: Ντιάννα
Φυλ. 54: Άννα

Αυτά.

Καλημέρα σας και κα(υ)λή συνέχεια. . .

Επισκέπτης
Μετά από πολύ καιρό, ξεκλεψα λίγο χρόνο και βγήκα μια βόλτα σήμερα το πρωί στην Φυλής.
Η μπουρδελοτσαρκα τερματίστηκε στο πρώτο μπορντέλο που μπήκα. Φυλής 136, αυτό με τα πολλά σκαλοπάτια. Έλενα η κοπέλα. Καστανή γεμάτη τατουάζ με σαρκώδη χειλη. Καλή φάνηκε, δεν βιαζόταν μέσα. Η τσατσά δεν ενόχλησε.
Δεν είχα άλλον χρονο για τσαρκα.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Για οσους ψαχνουνε την Ελενα ρδιατην Πειραιωτισσα ειναι στο Αλκαμενους 117 πρωινη βαρδια :boobies: :boobies:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
random τσάρκα στην δεύτερη βάρδια , αρχικά μαζί με τον μπέμπα που κλασσικά τον πέτυχα στην πιάτσα και στη συνέχεια μόνος μου...

Αγκύρας 12β Εύα ξανθοκάστανη τα μαλλιά μαζεμένα κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο(αν και έχει πάρει κιλάκια και εμφάνισε  κυτταρίτιδα και χαλάρωση , φυσιολογική βέβαια μιάς και απέκτησε και τρίτο παιδί..)σιλικονάτο βυζί
με μεγάλη ρόγα , με ακα.
Πόσα ξέρεις ρε μπαγάσα...

Πεθαίνω...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε παιδες που χαθηκε η σονια η ιταλιδα απ τον μαρτη εχω να την δω..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom