Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 219 άτομα (29 μέλη και 190 επισκέπτες)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
26
περδικας 3 αριστερα προχθες απογευμα ξερει κανεις ποια ηταν κ αν αξιζει?μια πολυ χαμογελαστη τζουλια νομιζω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697
περδικας 3 αριστερα προχθες απογευμα ξερει κανεις ποια ηταν κ αν αξιζει?μια πολυ χαμογελαστη τζουλια νομιζω

Φιλε μηπως εννοείς το Φυλης 56 με την ασπρη πόρτα?
Μαλλον την Σουζι θα είδες , αλλα εγω την θυμάμαι ανοιχτη καστανη
βεβαια οι γκομενες αλλαζουνε χρωμα μαλλιων και κομμωση οπως τα βρακια... Μουναρα αλλα αρπα κόλα στο δωματιο...

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
26
βεβαια οι γκομενες αλλαζουνε χρωμα μαλλιων και κομμωση οπως τα βρακια... Μουναρα αλλα αρπα κόλα στο δωματιο...

περδικας 3 μεταξουργειο λεω αριστερη πορτα,νομιζω μελαχροινη ειναι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Χτες τη νύχτα που πάλι είχα φουσκοδενδριές, έριξα ακόμα ένα μανίκι στην Αλεξία, στον Οίκο Ευνειδών.

Παρατηρούσα τη δερματοστιξία στον κορμό της, χωρίς να καταλαβαίνω τι είδους φυτό απεικονίζει.

Όταν τη ρώτησα, προς μεγάλη μου έκπληξη, ούτε εκείνη έχει καταλάβει...

Είπε ότι πριν λίγα χρόνια που ήρθε στα μέρη μας, δε μίλαγε ελληνικά, ήθελε να πει στον "καλλιτέχνη" να ζωγραφίσει ένα τριαντάφυλλο, αλλά ο βελονοφόρος κατάλαβε άλλο και ζωγράφισε ένα απροσδιόριστο φυτό.

Πάντως η ίδια το έχει φιλοσοφήσει το θέμα, λέγοντας με στωικότητα και σαρκασμό, ότι "πάλι καλά που δε ζωγράφισε κανα κροκόδειλο..."

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Την Λάουρα είδε το παλλικάρι.Η Σούζι έχει βάψει μαύρα τα μαλλιά της πλέον.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Επισκεψη πριν απο λιγο στην αλεξια,απο ευνειδων 5,και κατοπιν συνεννοησης με τον πυραυλο.
Η  κοπελα  ως αισθηση στο σεξ ,εχει τα ιδια, και ισως και περισσοτερα,αν βαλω τα προκαταρκτικα μεσα,χαρακτηριστικα απο αυτα που μου αρεσαν στη ντανιελα.Σεξ σε δυο στασεις,απο πανω αυτη, ωραια,αλλα πισωκολλητα τελεια,με ωραιο στησιμο στο κρεβατι,ωραιες εκφρασεις στο προσωπο,αγνο ανοθευτο σεξ..πολυ συντομα στο πισωκολλητο της ζητησα να βαλει τα χερια πανω στα καγκελα του κρεβατιου,και η ευχαριστηση ηταν τετοια σαν να ετρωγα γλυκο.Αξια λοιπον και ισως και καλυτερη αντικαταστατρια

terrys1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες μολισ ηρθα απο αγκυρας 12 πηρα την ΛΟρα ειναι μια πολυ γλυκια μιλφ!!!πολυ καλη σε ολα!!!!!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
παιδες μολισ ηρθα απο αγκυρας 12 πηρα την ΛΟρα ειναι μια πολυ γλυκια μιλφ!!!πολυ καλη σε ολα!!!!!

Καυλιάρη, εδώ ΔΕΝ πληρώνεις ΕΤΑΚ αν γράψεις 2-3 αράδες παραπάνω.

Κάνε και καμιά περιγραφή της κυρίας, αλλά και της περιποίησης.
Στην οδό Άγκυρας 12 υπάρχουν 2 μπουρδέλα.

Γίνε πιο ακριβής και πιο περιγραφικός.

Για να έχει ουσία και αποτέλεσμα η προσφορά σου. . . . ..

terrys1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καυλιάρη, εδώ ΔΕΝ πληρώνεις ΕΤΑΚ αν γράψεις 2-3 αράδες παραπάνω.

Κάνε και καμιά περιγραφή της κυρίας, αλλά και της περιποίησης.
Στην οδό Άγκυρας 12 υπάρχουν 2 μπουρδέλα.

Γίνε πιο ακριβής και πιο περιγραφικός.

Για να έχει ουσία και αποτέλεσμα η προσφορά σου. . . οκ σορυ ειμαι καινουργιος !!!αγκυρας 12 β καρε ξανθο μαλι βυζι μεσαιο προσ μικρο πολυ γλυκια !!!μετρια πιπα  δεν βιαζοτανε....θα ξαναπηγενα!!!!

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λωρα,Τσεχα milf,στην εμφανιση πολυ γλυκια,οπως ειπε η τσατσα θα ειναι εκει μεχρι την τριτη.Απο υπηρεσιες δεν ξερω γτ δεν περασα

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
ξερει κανενας αν σημερα το βραδυ η Αλιονα θα εινε φυλης?
γιατη οσες φορες εχω περαση δεν την εχω πετηχη

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
οκ σορυ ειμαι καινουργιος !!!αγκυρας 12 β καρε ξανθο μαλι βυζι μεσαιο προσ μικρο πολυ γλυκια !!!μετρια πιπα  δεν βιαζοτανε....θα ξαναπηγενα!!!!

Τώρα , μάλιστα.

Από σωματότυπο ? ?  ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697
Τώρα , μάλιστα.

Από σωματότυπο ? ?  ?

η γλυκια θεια της διπλανης πορτας.Χαμογελαστη και λιγο αμήχανη στο σαλονι
ηλικια περιπου 42-45.
Καρε ξανθο μαλλι, ομορφο μουτρακι , γλυκο χωρις τα κλασικα σλαυικα χαρακτηριστικα (ζυγωματικα, ματια κτλ)
για αυτο και την πλασαρουν σαν Τσεχα ενω ειναι Ρωσιδα.
Ωραιο κορμι για μιλφ με καμπυλες. Φυσικο στηθος σχεδον 3αρι , ωραια ποδια και ποπος.
Γενικα σεξυ και ερωτικη γυναικα, εχει κατι το "μεσογειακο" και η επιδερμιδα της ειναι σχετικα λιγο σκουροχρωμη.
Ειχε κανει παλι ενα περασμα απο Αγκυρας τον περασμενο οκτωβρη
Απο σερβις σχετικα καλη, χαδακια πεταχτα φιλια στο στομα. Μοναδικο μειον οτι δεν κανει ακαποτη πιπα

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.523
Πόντοι
2.306
Απόγευμα Παρασκευής, επίσκεψη στο Αλκαμενους 113 και ευχάριστη συνεύρεση με Βαλερια.
Θα ακολουθήσει κριτική. Αλλα ρε σεις εκει στον οίκο και σε κάθε αντίστοιχο, βάλτε ένα κρεμοσαπουνο για το δέρμα.. :tickedoff:
Μη βάζετε στις σαπουνοθηκες υγρό για τα πιάτα! :idiot:
Δεν ειναι τα πουλιά μας σκεύη.. :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόγευμα Παρασκευής, επίσκεψη στο Αλκαμενους 113 και ευχάριστη συνεύρεση με Βαλερια.
Θα ακολουθήσει κριτική. Αλλα ρε σεις εκει στον οίκο και σε κάθε αντίστοιχο, βάλτε ένα κρεμοσαπουνο για το δέρμα.. :tickedoff:
Μη βάζετε στις σαπουνοθηκες υγρό για τα πιάτα! :idiot:
Δεν ειναι τα πουλιά μας σκεύη.. :think:
και παλι καλα να λες οτι εχει κατι τυπε
εχουν περασει και εποχες που ειχε βετεξ για χαρτι υγειας :sunglasses:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Επισκεψη πριν απο λιγο στην αλεξια,απο ευνειδων 5,και κατοπιν συνεννοησης με τον πυραυλο.
Η  κοπελα  ως αισθηση στο σεξ ,εχει τα ιδια, και ισως και περισσοτερα,αν βαλω τα προκαταρκτικα μεσα,χαρακτηριστικα απο αυτα που μου αρεσαν στη ντανιελα.Σεξ σε δυο στασεις,απο πανω αυτη, ωραια,αλλα πισωκολλητα τελεια,με ωραιο στησιμο στο κρεβατι,ωραιες εκφρασεις στο προσωπο,αγνο ανοθευτο σεξ..πολυ συντομα στο πισωκολλητο της ζητησα να βαλει τα χερια πανω στα καγκελα του κρεβατιου,και η ευχαριστηση ηταν τετοια σαν να ετρωγα γλυκο.Αξια λοιπον και ισως και καλυτερη αντικαταστατρια

Σας στείλαμε εκεί για να μας πείτε τη γνώμη σας για το τατουάζ, και αντί αυτού εσείς αναλώνεσθε σε άσχετα θέματα, όπως "αγνό, ανόθευτο σεξ" και "σα να έτρωγα γλυκό"...

Θα μας πείτε για το θέμα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom