Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (19 μέλη και 184 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Και ανόμοιες, και τεράστιες μου φαίνονται (45+ στάνταρ), και βρώμικες και τραγικές...! Στη λαϊκή μία μέρα αν βγουν, μπορούσαν να πάρουν αν ήθελαν ένα καλύτερο ζευγάρι. Αλλά και πάλι, δεν τις φοράς.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.513
Πόντοι
2.306
113.jpg
Αμεση φωτοανταπόκριση!
:grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Οι παντοφλες ειναι ανομοιες,γενικοτερα, προφανως για να μην κλεβονται,ειναι χιλιοειπωμενο.
Πηγα και γω χτες βαλερια,εκατσα περι τα εικοσι λεπτα,ο χρονος κατανεμηθηκε ωε εξης,45% χαδια και φιλια,45% σεξ,ιεραποσστολικα και πλαγιαστα,και 10% στοματικο.Στο δεκαπενταλεπτο χτυπησε τη πορτα η υπηρεσια,αλλα το εχω συνηθισει πια,αφενος,αλλα για να ειμαι και ειλικρινης,εικοσι λεπτα ηταν υπεραρκετα.Περασα πολυ καλα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
το κωλοχαρτο που χασκει στο καγκελο του κρεβατιου αποτελει εικαστική παρέμβαση, απάντηση στον ιπμρεσιονιστικό πίνακα με την γυμνή που ειναι κρεμασμένος στον τοίχο ???

Όποιος βρει σε ποιόν Οίκο βρίσκεται αυτό το δωμάτιο συνουσιών, κερδίζει μια καλύτερη φωτογραφία, από το απέναντι δωμάτιο.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, διευκρινίζω ότι δεν περιφέρομαι από δωμάτιο σε δωμάτιο ξεβράκωτος με την πούτσα όρθια και τραβώντας φωτογραφίες.
Απλώς σε δυο διαφορετικές επισκέψεις μου, συνουσιάσθηκα σε διαφορετικά δωμάτια...

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.105
Πόντοι
3.760
Για σκέψου αν οι παντόφλες ήταν ζευγάρι, κάθε πόσο θα έπερεπε να βάλουν καινούργιες λόγω λουφαρίσματος?

Τις "μονές" δεν τις παίρνει κανείς και έτσι μένουν στο μαγαζί.

Το επόμενο θα είναι να βάλουν τους τσιπάκια με συναγερμό και ανιχνευτές στην είσοδο, όπως στα ουίσκυ στα σούπερ μάρκετ.  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
Θα την πώ και εγώ την γυφτιά μου!!!Μια φορά βούτηξα ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες από το διδύμου 18 μαζί με ένα σταυρό σούκο που είχανε στην πρίζα έτσι για το γαμώτο.Η κοπέλα είχε αποδειχθεί φόλα μέγιστη και είχα τσαντιστεί!
Οι σαγιονάρες ήταν ολοκαίνουργιες,τις έχω ακόμα και το φίς αξιοποιήθηκε καταλλήλως!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πυραυλε μηπως Φυλης 84? :think:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783

Επισκέπτης
Nαι, ενώ αν ήταν ίδιες θα τις φόραγες?! Εγώ μετά το sexάκι, βάζω τα παπούτσια γυμνός, έστω χωρίς κάλτσες, για να σηκωθώ να καθαριστώ κλπ, και μετά κάθεσαι και ντύνεσαι κανονικά. Ούτε φυσικά να πατάς ξυπόλυτος κάτω, ούτε να φοράς παντόφλες-βασίλεια μυκητών!  ;)

Πλάκα έκανα για τις παντόφλες!
Και εγώ το ίδιο ακριβώς κάνω με εσένα.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Είναι πολύ σοβαρό αυτό που σου είπε  :o
Μπορεί να γίνει κάτι προληπτικά ; Ποιό σπίτι ήταν , να δωθούν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του οίκου κλπ.;  (σώθηκα τώρα...)
Αρκετα παλια πανω απο 10ετια ειχε πιαστει οικος ανοχης οχι επι της φυλης αλλα κοντα στον σταθμο αττικης (λειτουργεί κ τωρα) να καταγραφει τις περιπτύξεις των πελατων του με τις ιεροδουλες.Οι ταινίες καναν ταξιδι μεσω private κυκλωμάτων σε διαφορες χωρες.Απο το ρεπορταζ της εποχης εκείνης...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Αρκετα παλια πανω απο 10ετια ειχε πιαστει οικος ανοχης οχι επι της φυλης αλλα κοντα στον σταθμο αττικης (λειτουργεί κ τωρα) να καταγραφει τις περιπτύξεις των πελατων του με τις ιεροδουλες.Οι ταινίες καναν ταξιδι μεσω private κυκλωμάτων σε διαφορες χωρες.Απο το ρεπορταζ της εποχης εκείνης...
αναφερεσαι σε στουντιο επι της οδου πεισιστρατου που εχει παψει να υπαρχει εδω και πολυ καιρο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:
Θα την πώ και εγώ την γυφτιά μου!!!Μια φορά βούτηξα ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες από το διδύμου 18 μαζί με ένα σταυρό σούκο που είχανε στην πρίζα έτσι για το γαμώτο.Η κοπέλα είχε αποδειχθεί φόλα μέγιστη και είχα τσαντιστεί!
Οι σαγιονάρες ήταν ολοκαίνουργιες,τις έχω ακόμα και το φίς αξιοποιήθηκε καταλλήλως!
Καλο ειναι να της απολυμανεις πρωτα :)ποιος ξερει ποσες χυσιες εχουνε φαει :)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Σύντομη μεσημεριανή βόλτα (12.30-13.30) στα πέριξ της Φυλής. Ο στόχος ήταν να πετύχω κάποια από τα γνωστά και δοκιμασμένα Milf της πρωϊνής βάρδιας, αλλά και η αναγνώριση μελλοντικών στόχων.
Πρώτη επίσκεψη στο Αλκαμένους 113, προς αναζήτηση της Τρελοκοτσιδούς Μαρίας. Αντ΄ αυτής η Βαλέρια. Δεν πέρασα. Μετά πήγα δίπλα στο Αλκαμένους 117, βρήκα την Θεσσαλονικιά chubby Βιολέτα. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, δεν πέρασα, θα την τιμήσω στο μέλλον.
Συνέχισα για τα σπίτια της Διδύμου. Στο 16 υπόγειο περίμενα να βρω την μελαχρινή Αλίνα, αντ' αυτής ήταν μία άλλη ψηλή ξανθιά αδύνατη Ρωσο-milf με μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες, με 2άρια ψιλο-κρεμασμένα βυζιά, που δουλεύει συχνά στον συγκεκριμένο οίκο, ήταν ντουέτο με μία πιό μικροκαμωμένη πιτσιρίκα. Πήγα δίπλα στο 18Α (υπόγειο) για την Σόνια, αλλά ήταν η υπέρ-chubby Φωτεινή με τις βυζάρες. Περίμενε πολύς κόσμος, έφυγα.
Ανηφόρισα για το Διδύμου 8Α, μήπως πετύχω την τρελοκοτσιδού, αλλά τζίφος κι εκεί. Συνέχισα στην Φυλής, μπαίνοντας επιλεκτικά σε λίγα σπίτια. Το Αγκύρας 12 αριστερά ήταν κλειστό, το 12 δεξιά είχε μία ψηλή Ρωσίδα, την Βαλέρια, γύρω στα 25-30, με γλυκό πρόσωπο και κοντό καστανό μαλλί. Στα υπόψιν για μελλοντική τσάρκα.

Συνέχισα με τα πόδια μέχρι το Φυλής 136, μήπως και πετύχω την Βουλγάρα Τζένη-Νταϊάνα, η οποία υπέθεσα οτι θα έχει έρθει από τις διακοπές της. Στην θέση της ήταν άλλη τσα2 και η πολωνέζα Ειρήνη. Ψηλή και λεπτή (γύρω στα 1.70) λεπτή MILF 45+, με κοντά ξανθιά μαλλιά, πολύ ωραίο σώμα (αψεγάδιαστο θα έλεγα για την ηλικία της), λεπτά ωραία πόδια, 2άρι φυσικό στήθος, αρκετά στητό και πολύ ελαφριά κοιλίτσα. Στο σαλόνι παρουσιάστηκε με μαύρο στριγκάκι και μαύρο σουτιέν, ενώ ήρθε κωλοτρίβότανε στο εργαλείο μου που είχε αρχίσει να σκληραίνει και διέκρινα από το χαμόγελο της οτι της άρεσε. "Που θα πας τώρα, τόσο κόπο έκανες να ανέβεις τις σκάλες" και άλλα τέτοια...Αποφάσισα να περάσω γιατί διαισθάνθηκα οτι το χαμόγελο της ήταν φυσικό και όχι προσποιητό, που για μένα σημαίνει οτι αν υπάρχει αρχική καλή χημεία, στο δωμάτιο περνάω καλά.

Ηρθε στο δωμάτιο μετά από μερικά λεπτά, άρχισε χάδια και φιλάκια σε όλο το σώμα και μετά επικεντρώθηκε στην επίμαχη περιοχή. Μετά την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να την χαϊδεύω και να γλύφω, όπου της άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή άρχισα με το στήθος της. Φυσικό 2άρι,με ωραίες ρόγες, οι οποίες με σύντομο πιπίλισμα σκλήρυναν και μεγάλωσαν! Στη συνέχεια κατέβηκα στην μικρή περιοχή, όπου διαπίστωσα οτι ήταν πεντακάθαρη και άοσμη (της είχα ζητήσει να πλυθεί καλά και να μην βάλει κρέμα). Της έβαλα δάχτυλο και άρχισα την ανίχνευση στο  στενό νινί της, το οποίο είχε αρχίσει να υγραίνεται πάρα πολύ, ενώ συμμετείχε με πολλές κινήσεις της λεκάνης, πότε ανοίγοντας μου τον δρόμο για να μπει το δάχτυλο μου όλο και πιό βαθιά στο μουνί της και πότε εγκλωβίζοντας με για να μην το βγάλω από μέσα της! Μετά από αρκετό γλύψιμο και δαχτύλιασμα έχυσε, και στην συνέχεια ήρθε η σειρά μου. Είχα καβλώσει αρκετά από το όλο σκηνικό και της ζήτησα να κάτσει επάνω μου. Ξάπλωσα ανάσκελα, μου πέρασε σκουφάκι και άρχισε μιά πολύ ωραία αργή πίπα χωρίς δόντι, όπου δεν κρατήθηκα για πολύ και μετά από 2-3 λεπτά έχυσα έτσι, χωρίς να την πηδήξω τελικά. Αφού είχα χύσει, συνέχισε να με χαϊδεύει στο στήθος και να μου ρίχνει φιλάκια, πιάνοντας ταυτόχρονα χαλαρωτική κουβεντούλα.

Μου είπε οτι θα δουλεύει πλέον στο συγκεκριμένο σπίτι μόνιμα τα πρωινά. Της ανέφερα οτι στο συγκεκριμένο σπίτι πρίν τις γιορτές δούλευε η Βουλγάρα Τζένη-Νταϊάνα (γι αυτήν άλλωστε είχα πάει) και μου απάντησε πως μάλλον η Τζένη σταμάτησε οριστικά. (Το τελευταίο πρέπει να το εξακριβώσουμε οι φαν της Τζένης).

Σε γενικές γραμμές το αρχικό μου ένστικτο δικαιώθηκε και πέρασα πολύ καλά. Συστήνεται για λάτρεις των MILFάκηδων. Θα ανεβάσω και κριτική.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.513
Πόντοι
2.306
Καλο ειναι να της απολυμανεις πρωτα :)ποιος ξερει ποσες χυσιες εχουνε φαει :)
Εννοείται οτι επειδή τις σχολιάζουμε δε σημαίνει οτι τις φοράμε κιόλας... Οι περισσότεροι πιστεύω  :think:
Καλτσουλα και μετα πλυντήριο!!
;)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Ετσι λέγανε και στην Αλκιβιάδου τον Σεπτέμβρη, και τελικά την βρήκαμε σαν Τζένη στο Φ136. Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα. Αν και φοβάμαι κι εγώ οτι μάλλον σταμάτησε (τελικά λόγω του γάμου).

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Με πιασανε βραδυνες καυλες . μαλλον θα παω για μεταμεσονυχτιο περασμα ! κατι εγγυημενο εχουμε για τετοια ωρα (οχι απο μεταξι, οχι απο στουντιο)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom