Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (21 μέλη και 201 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
κοίτα την πήρε μιά φορά και δεν πέρασε καλά...οκ σεβαστό και είπε την εμπειρία του...........
απο εκεί πέρα κάθε ένας που γράφει κάτι καλό για αυτήν του την "λέει"
έχουμε ξαναπεί όλες οι κοπέλες δεν κάνουν και δεν είναι ίδιες με όλους , αλλά με μιά φορά δεν χαρακτηρίζεται κάποια ξεπέτα....  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
παιδιά να τον ακούτε τον ΑΣΤΕΡΑΣ69 είναι ειδικός Μπαρμπορολόγος....... έχει και πάρα πολλές κριτικές για αυτήν....όπως και εγώ  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παιδιά να τον ακούτε τον ΑΣΤΕΡΑΣ69 είναι ειδικός Μπαρμπορολόγος....... έχει και πάρα πολλές κριτικές για αυτήν....όπως και εγώ  :grin:
Ινδέ,free Μπάρμπορα/Willy...............

190px-Free_Willy4.jpg

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
πάλι δεν προσέχεις τι γράφω.....
καταρχήν που βλέπεις την εμμονή να την ανεβάζω..............
τότε με την ίδια λογική έσυ έχεις εμμονή να την υποβιβάζεις.............
την έχω πάρει δυο φορές και τις δύο ήταν πολύ καλή...την π΄ρωτη φορά την άφησα να κάνει τα δικά της....μετά διάβασα κριτικές άλλων συναγωνιστών και είδα ότι κάνει σχεδόν τα ίδια πράγματα...
άρα την δεύτερη την πήγα όπως ήθελα εγω...και κανείς δεν λέει πιεστικα.. τι είναι αυτά που γράφεις , δηλαδη πχ αν σου κάνει μια πίπα και χρησιμοποιεί πολύ χέρι και της πεις να το σταματήσει την πιέζεις...
απο μια φορά δεν μπορείς να κρίνεις κάποια  αν είναι ξεπέτα....γιατι μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα...εγώ πάντα περνάω και δεύτερη φορα για να κρίνω μια ως ξεπέτα....αν έχεις παρακολουθήσει έχω κριτικές για κοπέλες
που η πρώτη φορά ήταν χάλια ή μέτρια και η δεύτερη πολύ καλή αλλά και το αντίθετο....αυτή είναι η ένσταση μου...μια φορά = καμμιά
και για να μιλήσουμε και για μια που γνωρίζεις την Νικολέτα τις δυο πρώτες φορές που την πήρα ήταν μετριότατη....μέτα σημείωσε εντυπωσιακή βελτίωση...και μπράβο της γιατί συνάμα είναι και κούκλα
νομίζω να κατάλαβες , με την Μάγια έχω πάει δυο φορές και έχω περάσει καλά άρα δεν την ανεβάζω την εμπειρία μου λέω...

Η νικολετα απο την αρχη ηταν νορμαλ δεν με πιεσε δεν δεν δεν πολλα....η μαγια δεν με ακουγε...εβλεπε οτι δεν ειμαι καλα κτλ..μην τα ξαναλεω...οταν λες οτι κανει τυποποιημενο πργραμμα,,και θελει κα8οδηγηση οκ δεν ειναι πιεστικο αυτο.πιεστικο ειναι οταν πας να την κα8οδηγησης και εκεινη δεν ακουει,..δεν το κανει..π.χ της βγαζεις το χερι οταν σου κανει πιπα και εκεινη το ξαναβαζι και αλλα πολλα...εκει ναι την πιεζης...τελοσπαντον εγω εχω να πω οτι η μαγια ειναι οταν εχεις να πας με γυναικα κανα 10ημερο τις το κανεις γρηγορα..και τελειοσσις στο μπαμ..ναι εκει φενετε καλο...Κανε 2 με 3 κατα8εσις,,,και μετα πηγαινε μαγιΑ,,,,ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣΙΣ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΕΦΤΙΚΑ..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...εν με αλλες κοπελες...ειδικα των περασμενο χειμονα...εκανα 3 κατα8εσις  ...και με εκαναν να χυσο στο μπαμ...με ακουγαν...με διαβαζαν...η ουσια αυτη ειναι... :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
παράκληση πρός FORMET πρίν πατήσεις το κουμπί αποστολή , ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει........
αυτα που γράφεις είναι ασύνδετα και δεν βγάζουν νόημα.....άσε που πάλι δεν κατάλαβες τι γράφω.....
ενώ με τα γραφόμενα σου μια φάσκεις μια αντιφάσκεις.... πχ πρώτα λές ότι μια κοπέλα είναι καλή απο μόνη της , την άλλη λές ότι η Μάγια(που περίμενες να είναι καλή απο μόνη της)δεν σε άκουγε....
είσαι λίγο ή τα έχεις λίγο συγκεχυμένα στο κεφάλι σου....την Νικολέτα την έμπλεξες στο πιεστικό  :think: :think: :think:
τεςπα ας το λήξουμε έχεις την άποψη σου......

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
παράκληση πρός FORMET πρίν πατήσεις το κουμπί αποστολή , ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει........
αυτα που γράφεις είναι ασύνδετα και δεν βγάζουν νόημα.....άσε που πάλι δεν κατάλαβες τι γράφω.....
ενώ με τα γραφόμενα σου μια φάσκεις μια αντιφάσκεις.... πχ πρώτα λές ότι μια κοπέλα είναι καλή απο μόνη της , την άλλη λές ότι η Μάγια(που περίμενες να είναι καλή απο μόνη της)δεν σε άκουγε....
είσαι λίγο ή τα έχεις λίγο συγκεχυμένα στο κεφάλι σου....την Νικολέτα την έμπλεξες στο πιεστικό  :think: :think: :think:
τεςπα ας το λήξουμε έχεις την άποψη σου......
                                                                                        Ειναι η αποψη μου αυτη οπως ειπες..εχω καταλαβει τι εχεις πει ακριβος και απαντησα πιο πανω,δεν τα εχω μπερδεψη ,πιο πανω τα ειπα αναλυτηκα πιο αναλυτηκα δεν γινετε τυπε μου.τελοσπαντον δεν υπαρχη νοημα να το αναλυσουμε αλλο εχεις δικιο σε αυτο  ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
2η βαρδεια φυλης.....
66 δ Ντενιζα-Νικολετα.
66 α αδυνατο κοντο με μικρο στηθος και φουλ.
59 ισ.αφρος τα τιγγανοουγγαρεζακια,νεα αφιξη,συνομιλια σε αγγλικα,αδυνατα με μικρα στηθη,Ιζαμπελα και Τζενιφερ!!
59 ορ.Η ρωξανη η ουγγαρεζα απο το ισ.
74 αρ.Αννα με στητα 2,5 και πεταχτο κωλο,κανονικου σωματος!
74 δεξ.Στελλα με φουλ,κοντο κανονικου σωματος και μικρου στηθους!
84 ισ.Τζουλια,κοντο με 2αρια και ωραιο κωλο απο την πρωινη βαρδεια!
84 ορ.Καρολινα η δυμετρη ουκρανεζα,πρωην Αλπινα απο φωκ.27!
86 ισ.Αντιανα κοντο κανονικου σωματος με 1,5 στητο και καλο κωλαρακι,απο το 84 επανω!!
69 ισ.Λαουρα η ψηλοκαπουλη με τα 2αρια,μαυρο μαλλι πια!!
71 ορ.Ελενα με κανονικο σωμα και μικρο πεταχτο βυζακι!
71 ισ.Αννα πρωην ιλονα,ευτερπη κλπ.σε ενα σοου μαζι με την ευα!!
109 ορ.κοντο κανονικου σωματοςμε 1+,νομιζω οτι την ελεγαν Λαουρα!!
109 ισ.Αννα πιτσος!!
134 ισ.Τσεσσικα απο φυλ.65 και Βιολετα απο δυδ..αδυνατες με μικρα στηθη!
136 Ντανιελα με πιασηματα και 1,5!!
Φωκαιας
25 ορ.Αννα με το φουλ και τις βυζαρες!!
25 υπ.Σαρρα που μας ειπε οτι μονο κοιταμε και δεν περναμε!!
27 ισ.Βικτωρια ντυμενη κουνελακι και Ειρηνα!!
27 ορ.Ελενα η κοντη με τα 3αρια!!
Διδυμου
16 Λιλιαν και ολγα νεα παρουσια με παραπανω κιλα να μην πω αρκετα αλλα κομπακτ κατανομη!!
18 υπ.Φωτεινη με τα 3αρια!!
18 ισ.Πωλινα αν θυμαμαι καλα,αδυνατη ψηλη ρωσιδα απο Αλκιβιαδου!
20 Νικα η Βερονικα απο Αγκυρας!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
2η βαρδεια φυλης.....

59 ισ.αφρος τα τιγγανοουγγαρεζακια,νεα αφιξη,συνομιλια σε αγγλικα,αδυνατα με μικρα στηθη,Ιζαμπελα και Τζενιφερ!!
Ώπα,τι παίζει εδώ....πρόεδρε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
την έχεις πάρει πάνω απο μια φορά....
γιατί μόνο τότε μπορείς να διαπιστώσεις αν είναι ξεπέτα.............

πολύ στημένη και μηχανική για τα γούστα μου μάστορα. σαν ρομποτάκι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
αααααααααααααααααααααααα οκ!!!
αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι ξεπέτα ή κάνω λάθος?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όλοι την κράζουν,εκτός από εμάς? Τι γίνεται.....? Εγώ πάντως την έχω στανταράκι,πλέον... :s&m_1:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.

Για τα δικά μου δεδομένα ναι ειναι ξεπέτα.

Ξεπέτα που ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα για τους πάντες αντί να προσαρμόζεται αναλόγως το άτομο (αυτό που λέει και ο FORMET δλδ).

Αυτό βέβαια είναι και η δυσκολία σε αυτή την δουλειά.
και όταν δείξεις την δυσαρέσκεια σου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.

Για τα δικά μου δεδομένα ναι ειναι ξεπέτα.

Ξεπέτα που ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα για τους πάντες αντί να προσαρμόζεται αναλόγως το άτομο (αυτό που λέει και ο FORMET δλδ).

Αυτό βέβαια είναι και η δυσκολία σε αυτή την δουλειά.
και όταν δείξεις την δυσαρέσκεια σου
ξεχνάς τον βασικότερο παράγοντα και εσύ και ο formet.....τον εαυτό σας δηλαδή...αν δεν σας αρέσει κάτι [ου κάνει μια κοπέλα γιατί την αφήνετε να το κάνει.....
τεσπα γούστα ειναι αυτά καλό βράδυ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
φαίνεται σε εσένα δεν κάνει τυποποιημένο πρόγραμμα(δεν καταλαβαίνω τι το κακό έχει αυτό αν είναι καλό  :think: :think: :think:) :grin: :grin: :grin:
Μπορεί να με γουστάρει,τι να πω...... :2funny: Καληνύχτα και από'μένα.....!!! :tired:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom