You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
η Λόρα............Αγκυρας 12 δεξι,νεα παρουσια τσεχα μιλφ,συμφφωνα με τσα,1,65 με λιγα κιλακια επιπλεον και 1,5 στηθος.
Πάλι άλλαξε όνομα???είδα την κριτική........
αν ήταν σήμερα το απόγευμα , τότε είναι η γνωστή Ελένη/Σοφία/Ρομπέρτα που άλλαξε πάλι όνομα σε Μίκη...το απόγευμα που πέρασε αυτή ήταν και φόραγε διχτυωτό.......
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
1865 + 1 αυτό 1866Κουασιμοδε λεγοντας τετοιες μαλακιες μαζεψες 1800 ποστ? Δεν εξηγειται αλλιως. Ο τυπος μπηκε,παραδεχτηκε οτι ενημερωνοταν απο εδω και οταν εχασε την πουτανα, ζητησε να τον κραταμε ενημερο. Αυτο ηταν και το μοναδικο του μηνυμα ! Πως την ειδε? Οτι ειναι οι μαλακες που γραφουν κι αυτος μονο να παιρνει?
Το site, ακόμα και από τους ζήτουλες που λες εσύ έχει κέρδος, γιατί ανεβαίνουν τα hits, κερδίζει το site από τις διαφημίσεις και επωφελούνται όλοι.
Αν θέλετε μόνο μέλη τύπου n.smyrni και bmw που έχουν όρεξη για ενημερωσεις ας γίνει κλειστό club όπως είπα.
Παντού υάρχουν αυτοί που προσφέρουν παραπάνω απ' ότι θα εισπράξουυν, τι να κάνουμε, είναι νόμος της κοινωνίας.
1866 ποστ με μαλακίες.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Πριν 2-3 μερες ηταν στο ποστο της...Αλκιβιαδου 16γ..Ξέρουμε που βρίσκεται η Κατερίνα Σερβα απο αλκιβιαδου (αφού λείπει η Ντενιζα απο ρεμουνδου είμαι για Κατερίνα),μην μου πείτε ότι λείπει κ αυτή
ARISPEED
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 209
- Πόντοι
- 31
Το τακούνι το φοράει και στην λαϊκή ?
MONSTER ENERGY DRINK K KAWASAKI θυμίζει το παπούτσι πλατφορμέ ..........
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
της Μίκυ όχι, είναι από το στούντιο που δουλεύει.............
της Ελενης/Σοφίας/Ρομπέρτα ναι.
της Ελενης/Σοφίας/Ρομπέρτα ναι.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
αυτό μήπως πρέπει να μας το εξηγήσεις γιατί έχεις αναφέρει και το νίκ μου..................1865 + 1 αυτό 1866
Το site, ακόμα και από τους ζήτουλες που λες εσύ έχει κέρδος, γιατί ανεβαίνουν τα hits, κερδίζει το site από τις διαφημίσεις και επωφελούνται όλοι.
Αν θέλετε μόνο μέλη τύπου n.smyrni και bmw που έχουν όρεξη για ενημερωσεις ας γίνει κλειστό club όπως είπα.
Παντού υάρχουν αυτοί που προσφέρουν παραπάνω απ' ότι θα εισπράξουυν, τι να κάνουμε, είναι νόμος της κοινωνίας.
1866 ποστ με μαλακίες.
1865 + 1 αυτό 1866
1866 ποστ με μαλακίες.
Τι λε ρε μεγαλε, που επωφελουνται οι απλοι χρηστες απο τους ζητουλες? Εγω καρπωνομαι τα hits του site? Administrator ειμαι ή ιδιοκτητης?
Οταν το φορουμ γεμιζει σκουπιδια, κοινως spam και ζητουλες, τοτε ΠΟΛΛΟΙ που μπαινουν να ενημερωθουν βαριουνται και βγαινουν. Αρα πανε περιπατο και τα hits που λες .
Συνεχισε να πετας μαλακιες σαν πολυβολο,πριν σκεφτεις.
Ουτε εγω εχω την ικανοτητα αλλων παιδιων να γραφω ενα κατεβατο ονοματα και ενημερωσεις. Προσπαθω να μην ειμαι ζητουλας ομως, να βοηθω οσο μπορω και να ζητω βοηθεια και απο οπου μπορω.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
ένα δίκιο το έχεις
+1
+1
zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
είδα την κριτική........
αν ήταν σήμερα το απόγευμα , τότε είναι η γνωστή Ελένη/Σοφία/Ρομπέρτα που άλλαξε πάλι όνομα σε Μίκη...το απόγευμα που πέρασε αυτή ήταν και φόραγε διχτυωτό.......
Μάλλον αυτή πρέπει να 'ναι γιατί μου έκανε παρόμοιο πρόγραμμα την τελευταία φορά που την πήρα. Επίσης με προέτρεψε να πηγαίνω στο συγκεκριμένο σπίτι γιατί λέει είναι σαν στούντιο.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Και στα torrent υπάρχουν οι ζητουλες και στο γήπεδο υπάρχουν και παντού θα υπάρχουν. Στην τελική, μην του απαντήσεις.Τι λε ρε μεγαλε, που επωφελουνται οι απλοι χρηστες απο τους ζητουλες? Εγω καρπωνομαι τα hits του site? Administrator ειμαι ή ιδιοκτητης?
Οταν το φορουμ γεμιζει σκουπιδια, κοινως spam και ζητουλες, τοτε ΠΟΛΛΟΙ που μπαινουν να ενημερωθουν βαριουνται και βγαινουν. Αρα πανε περιπατο και τα hits που λες .
Συνεχισε να πετας μαλακιες σαν πολυβολο,πριν σκεφτεις.
Ουτε εγω εχω την ικανοτητα αλλων παιδιων να γραφω ενα κατεβατο ονοματα και ενημερωσεις. Προσπαθω να μην ειμαι ζητουλας ομως, να βοηθω οσο μπορω και να ζητω βοηθεια και απο οπου μπορω.
Και γω σε άλλα φόρουμ ήμουν ο μαλάκας της υπόθεσης, πώς θα το κάνουμε τώρα; Ετσι είναι η κοινωνία φτιαγμένη, αν περιμένεις να πάρεις για να δώσεις, δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ. Δίνεις επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να δεινεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
αν περιμένεις να πάρεις για να δώσεις, δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ. Δίνεις επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να δεινεις.
Melancholy Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
καλησπερα
ειμαι νεος στο αθλημα,οι ενημερωσεις με εχουν βοηθησει αρκετα και θα προσπαθησω να δωσω και εγω με τη σειρα μου ενημερωσεις οσο μπορω
ξεκιναω λεγωντας οτι περασα πριν λιγες μερες στο ιασωνος 30B οροφος στην πρωινη βαρδια...η κοπελα ειναι ελληνιδα με ονομα ελλισαβετ γυρω στα 26 με αρκετα τατου και περασα υπεροχα...την συνιστω με τα χιλια !!
ειμαι νεος στο αθλημα,οι ενημερωσεις με εχουν βοηθησει αρκετα και θα προσπαθησω να δωσω και εγω με τη σειρα μου ενημερωσεις οσο μπορω
ξεκιναω λεγωντας οτι περασα πριν λιγες μερες στο ιασωνος 30B οροφος στην πρωινη βαρδια...η κοπελα ειναι ελληνιδα με ονομα ελλισαβετ γυρω στα 26 με αρκετα τατου και περασα υπεροχα...την συνιστω με τα χιλια !!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
να ρωτησω ρε παιδες γιατι με εχει φαει η περιεργεια..
αυτη η αντριαννα στο κωλονου 30 η ρουμανα που διαβασα στης δυο προσφατες κριτικες ειναι αυτη που δουλευει πριν την τζωρτζιαννα?
Μια μελαχρινη μαυρομαλλα με ψιλοψυχρο υφος?
αυτη η αντριαννα στο κωλονου 30 η ρουμανα που διαβασα στης δυο προσφατες κριτικες ειναι αυτη που δουλευει πριν την τζωρτζιαννα?
Μια μελαχρινη μαυρομαλλα με ψιλοψυχρο υφος?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Το φεγγαρι φωτιζε την νυχτα την φυλής...
ετσι στην 2η βαρδεια γυρω στις 22,00..
66 Α Νικολετα σεχυ και οποιος αντεξει.
80 Κρινα με τις βυζαρες.
84 ορ.Τζουλια με το πιρσινκ.
86 ορ.Μονικα.
86 ισ.Αντρεα.
65 ισ.Τζουλια με τον γεματο κωλο.
65 ορ.Εμμανουελα.
Αυτα απο μια γρηγορη καταδρομικη στην φυλης..
ετσι στην 2η βαρδεια γυρω στις 22,00..
66 Α Νικολετα σεχυ και οποιος αντεξει.
80 Κρινα με τις βυζαρες.
84 ορ.Τζουλια με το πιρσινκ.
86 ορ.Μονικα.
86 ισ.Αντρεα.
65 ισ.Τζουλια με τον γεματο κωλο.
65 ορ.Εμμανουελα.
Αυτα απο μια γρηγορη καταδρομικη στην φυλης..
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
To αμαρτωλο φεγγαρι της φυλης..........Το φεγγαρι φωτιζε την νυχτα την φυλής...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις