scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
δεν το ηξερα αυτο!ή στην Πάτρα...........
παιζει και εκει μπαλα???
δεν το ηξερα αυτο!ή στην Πάτρα...........
τι κατάλαβες ρε κόπανε, γύρνα 2 σελίδς πίσω να δεις ρομαντική βόλτα σήμερα, με βροχή και τον Τυφώνακατάλαβα
καλά ρε δεν πήγες και ήταν μια μιλφ με μπιρικοίλιούτε σήμερα το πρωί ήταν
κομάντο μου εσύ....τι κατάλαβες ρε κόπανε, γύρνα 2 σελίδς πίσω να δεις ρομαντική βόλτα σήμερα, με βροχή και τον Τυφώνα
δεν ήταν η μπαρμπορα αυτήκαλά ρε δεν πήγες και ήταν μια μιλφ με μπιρικοίλι
είναι και από τα μέρη μου το μωρό? δεν το ήξερα. ναι πολύ καλή, VFM το μωρό, το τιμάει το 20άρικο και ειδικά στη πρωινή βάρδια που δεν βρίσκεις κάτι αξιογάμευτοκομάντο μου εσύ....
καλή η πειραιώτισα?
έτσι λέει η τσα τσα Ελένη η Πειραιώτισα......είναι και από τα μέρη μου το μωρό? δεν το ήξερα. ναι πολύ καλή, VFM το μωρό, το τιμάει το 20άρικο και ειδικά στη πρωινή βάρδια που δεν βρίσκεις κάτι αξιογάμευτο
ξανθιά ήταν αυτή που είδα,δεν ξέρω έχω δέκα μέρες να την δώ....
σήμερα δεν ήμουν εκεί....ξανθιά η μελαχρινή είδές?
τι κατάλαβες ρε κόπανε, γύρνα 2 σελίδς πίσω να δεις ρομαντική βόλτα σήμερα, με βροχή και τον Τυφώνα
αξίζει να πας το Σάββατο, είναι κάθε μέρα 9 με 4,30 μου είπε, και από ότι έμαθα πιο πάνω, είναι και Πειραιωτάκικατάλαβα γιατί έπαιρνες τηλέφωνο ρε κόπανε
τυφωνας και κερβερας παντος καιρουτι κατάλαβες ρε κόπανε, γύρνα 2 σελίδς πίσω να δεις ρομαντική βόλτα σήμερα, με βροχή και τον Τυφώνα
τυφωνας και κερβερας παντος καιρου
σύντροφε farkeli όταν βγάζεις τις φώτο δεν φοβάσαι μήν παίζει κανας προστάτης-φούσκας στην περιοχή (σε καμια καφετέρια ή να κόβει βόλτες) και σου κανει φασαρία;
Έχει το νου του.........τσεκάρει πρώτα τι παίζει.......
Mαλλον θα θελει να ακουει το μαναβη να φωναζει για φρεσκα αγγουρια, και αυτος να πηδαει.Φοβερη διαστροφη. Γουσταρω!!!Να ψωνίσεις θέλεις ή να την αποφύγεις;
Όταν βγάζω φωτογραφίες δεν μπορεί να με καταλάβει ούτε ο συμπουρδελιάρης που πάμε μαζί τσάρκα. ;)
Σαφώς, πάντα διαγράφω στις φωτογραφίες οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί προσωπικό δεδομένο. Για παράδειγμα, διαγράφω αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων, πρόσωπα, επιγραφές κλπ