Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 215 άτομα (10 μέλη και 205 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
Αλκιβιαδου

16γ κατερινα απο μυρων.Εφτιαξε παλι το κορμι της,αν δεν εκανε φουλ προγραμμα ισως να ξαναμπαινα καθως παντα μου βγαζει τα πιο αγρια ενστικτα
Φυλης
Kαι μια χαριτωμενη ιστορια πριν μερικα χρονια με τη τσατσα-ιεροδουλη κατερινα απο μυρων..Μπαινω στο οικημα της μονης προδρομου και βγαινει μια τσατσα μουναρα, με τζην φουστα και φανελακι ντεκολτε με τις βυζαρες οξω.Α ρε xilnik λεω μεσα μου, αυτη επρεπε να δουλευει εδω, να μπω μεσα να τη ξεσκισω..βγαινει η κοπελα στο σαλονι,ενα καχεκτικο, και λεω τι τη βαλανε εδω περα αυτη,βαλτε τη τσατσα να κονομισετε(απο μεσα μου).Ξεκιναει η τσατσα κατερινα και λεει.. η κοπελα κανει ακαποτο στοματικο, ολες τις στασεις, και εγω(η κατερινα δηλαδη), στοματικο με προφυλαξη και ολες τις στασεις.
Αντε λεω xilnik απο τη καβλα να τη γαμησεις δεν ακους και καλα τωρα..αυτα που θες ν ακουσεις ακους,δε πας καλα.Περνανε λιγα δευτερολεπτα και δειλα δειλα μια και στο σαλονι πεφτει μουγκα παω και της λεω..συγγνωμη ακουσα καλα,μπαινεις και συ μεσα..Ναι μου λεει..ε αυτοματως βγαινει το εικοσαρικο και μπαινοντας μεσα στο δωματιο εκανα ενα απο τα πιο αγρια πηδηματα μαζι της.Τωρα δουλευει αλκιβιαδου 16γ ως κατερινα και εξακολουθει να ειναι πολυ καλη

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mετά απο ένα διήμερο απόδρασης απο την Αθήνα αποφάσισα σήμερα Δευτέρα μεσημεράκι να κάνω ένα σύντομο πέρασμα απο τα σπιτάκια.Αν και καθημερινή κάποια σπιτάκια είχαν κίνηση και αυτό με κάνει να καταλάβω οτι μάλλον δεν πήγαν διακοπές αρκετοί φέτος.Οι περισσότεροι που είδα στα σπιτάκια παραδόξως σήμερα ήταν Έλληνες.
Ξεκίνημα απο την Αλκιβιάδου 16Α όπου πολύ σωστά όπως είπαν τα παιδιά ήταν η Παλίνα.Ξέροντας οτι η Ντιάνα έχει φύγει διακοπές και η Παλίνα την αναπληρώνει αποφάσισα να πάω να την δω απο κοντά και αν μου αρέσει να την δοκιμάσω.Η Παλίνα είναι μιλφ απο Ρωσία με κοντά μαύρα μαλλιά,με φαρδιά περιφέρεια και κάποια πιασιματάκια χωρίς να είναι παχουλή.Αν και δεν ήταν απόλυτα του γούστου μου αποφάσισα να την δοκιμάσω.Μέσα στο δωμάτιο είναι αρκετά καλή.
Στο Διδύμου 20 καινούρια κοπέλα νοστιμούλα.Είναι η Χριστίνα απο Ρωσία μόλις 3 ημέρες στην δουλειά,είναι νεαρότερη σε σχέση με τις κοπέλες της αλυσίδας,έχει μαύρα μακριά μαλλιά και λίγα κιλάκια παραπάνω αρμονικά όμως κατανεμημένα στο όμορφο σώμα της.Στο σαλόνι εμφανίστηκε μέ ένα ωραίο σετ απο κόκκινα εσώρουχα.
Προσφέρει κατόπιν συνεννόησης ελεύθερο στοματικό και επιτρέπει τελείωμα στα στήθη της. Η αλήθεια είναι οτι δίστασα λίγο να την δοκιμάσω καθώς στο σαλόνι εμφανίστηκε αρκετά ψυχρή.Αν την δοκίμασε συναγωνιστής ας μας πληροφορήσει για τις επιδόσεις της.
Στο Φυλής 40 συνεχίζει η Πατρίτσια να δουλεύει. Η Καμέλια δυστυχώς έχει επιστρέψει στην πατρίδα της και ο τσάτσος δεν ήξερε να μου απαντήσει αν ξαναεπιστρέψει.
Στο Φυλής 74 που ήταν σήμερα ανοιχτό στο αριστερό ήταν η Άννα με το μουστακάκι απο Φώκαιας 22 πάνω αριστερά.Η Άννα έχει πλέον μακριά μαύρα μαλλιά.
Στο Φυλής 65 όροφος ήταν η Ρωξάνη η γνωστή ξεπέτα απο το Φώκαιας 19. Στο Φυλής 67 όπως σωστά είπαν τα παιδιά ήταν η Τζούλια ψηλή,λεπτή κοπέλα με μαύρα καρέ μαλλιά η οποία επιβεβαιώνω οτι στο πρόγραμμα της έχει πρωκτικό.
Στο Αγκύρας 12 αριστερά η μιλφ Σοφία και στο δεξιά η Βερόνικα.Τέλος στο Φυλής 66Δ πήρα την Άννα με το καρέ μαλλάκι.
Αυτά τα ολίγα!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όποιο "κομάντο" βρεθεί Φυλής,ας μας πει αν είναι ανοιχτά σήμερα..............μένω πολύ μακριά.....Thanks......... :humpleg:

menteris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές είδε κανείς καμιά βυζοπούλα για τώρα?????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Χυστες, καλοκαιρινες διακοπες τελος.
Μετα απο ενα μηνα αποχης, σε 2 μερες επιστρεφω πιατσα για πολυ σκληρο και ακραιο πορνιασμα  :rockon: :rockon:
Τα σεβη μου σε ολους
άντε μα το καλό μπέμπα........

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παρακαλω ανταποδιδοντας,η τυπισσα στο 80 δηλαδη τι ειναι;πατατα;εγω οταν την ειδα εντυπωσιαστηκα παντως.
θεωρω πως ειναι η μαρια που αναφερει ο ν σμυρνη οπου δεν εχει κ τις καλυτερες κριτικες θα δοκιμασω την τυχη μου παντως σε καμια βδομαδα γιατι περισσεψε πολυς μηνας στο τελος του μισθου

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Ειναι ανοιχτα τωρα Μεταξι και τα συναφη???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πανταχού παρών και μεγάλο πόρνο χλεχλέκια πριν κανα μισάωρο ήταν ανοικτά....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Χυστες, καλοκαιρινες διακοπες τελος.
Μετα απο ενα μηνα αποχης, σε 2 μερες επιστρεφω πιατσα για πολυ σκληρο και ακραιο πορνιασμα  :rockon: :rockon:
Τα σεβη μου σε ολους

προσκυνώ ταπεινά.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Με προλαβε ο ΧΛΕ μεσα απο το μετωπο του πολεμου και εχασα την αιγλη. :grin:

Παντως να πω οτι τα μεγαλα νουμερα ειναι ηδη ολα ανοικτα,τα μικρα αναπτυσσονται πολυ γοργα σχεδον ολα.
Τα τραβελοσπιτα ειναι επισης ανοικτα στην Φυλης 99 και Πιπινου 54.
Απο την Λιοσιων ειναι υπο αναπτυξη και δειχνει ενταξει.
Στην Περγαμου ανοικτα-περιεργο εκτος απο το 27α
και στην Ρεμουνδου μονο το 21.

Αστυνομικες δυναμεις μονο ελαχιστες σε στενα για αλλους λογους. :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Παντως να πω οτι τα μεγαλα νουμερα ειναι ηδη ολα ανοικτα,τα μικρα αναπτυσσονται πολυ γοργα σχεδον ολα.

Πορνορεπόρτερ...........

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

τι έγινε ρε, διακτινίστηκες όπως ο δρ Σποκ στο σταρ τρεκ?  :think:
ταχύτητα στην ενημέρωση  :rockon:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Τι να το κανεις;με προλαβε ο παλιουρας στην ερωτηση και αναγκαστικα να εμπλουτισω. :grin:

Συνημμένα

• second_place_is_the_first_loser_tshirt-p235383715195795471trx1_400.jpg
    second_place_is_the_first_loser_tshirt-p235383715195795471trx1_400.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 21
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom