xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Kαι μια χαριτωμενη ιστορια πριν μερικα χρονια με τη τσατσα-ιεροδουλη κατερινα απο μυρων..Μπαινω στο οικημα της μονης προδρομου και βγαινει μια τσατσα μουναρα, με τζην φουστα και φανελακι ντεκολτε με τις βυζαρες οξω.Α ρε xilnik λεω μεσα μου, αυτη επρεπε να δουλευει εδω, να μπω μεσα να τη ξεσκισω..βγαινει η κοπελα στο σαλονι,ενα καχεκτικο, και λεω τι τη βαλανε εδω περα αυτη,βαλτε τη τσατσα να κονομισετε(απο μεσα μου).Ξεκιναει η τσατσα κατερινα και λεει.. η κοπελα κανει ακαποτο στοματικο, ολες τις στασεις, και εγω(η κατερινα δηλαδη), στοματικο με προφυλαξη και ολες τις στασεις.Τωρα το πρωι στη φυλης
Αλκιβιαδου
16γ κατερινα απο μυρων.Εφτιαξε παλι το κορμι της,αν δεν εκανε φουλ προγραμμα ισως να ξαναμπαινα καθως παντα μου βγαζει τα πιο αγρια ενστικτα
Φυλης
Αντε λεω xilnik απο τη καβλα να τη γαμησεις δεν ακους και καλα τωρα..αυτα που θες ν ακουσεις ακους,δε πας καλα.Περνανε λιγα δευτερολεπτα και δειλα δειλα μια και στο σαλονι πεφτει μουγκα παω και της λεω..συγγνωμη ακουσα καλα,μπαινεις και συ μεσα..Ναι μου λεει..ε αυτοματως βγαινει το εικοσαρικο και μπαινοντας μεσα στο δωματιο εκανα ενα απο τα πιο αγρια πηδηματα μαζι της.Τωρα δουλευει αλκιβιαδου 16γ ως κατερινα και εξακολουθει να ειναι πολυ καλη