Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (21 μέλη και 232 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Για ονόματα,μπορείς να δεις πιο παλιές ενημερώσεις ώστε να τα μάθεις...αν θες......

Θα τα δω,αλλα εχω χασει την μπαλα με τις συνωνυμιες και σκεφτομαι μην γινει μπερδεμα.
Καποιοι μπαινουν και λενε "ειναι η ταδε εδω;" και αν η υπηρεσια πει οχι την κοπανανε σφαιρα.
Ασε που οι υπηρεσιες λενε :"θα την δεις" μη τυχον και πουνε το ονομα του μαργαριταριου.
Γιατι δεν φορανε ενα μπλουζακι να τελειωνουμε οπως στο ποδοσφαιρο;  :2funny:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ωραίος , άντε να μπαίνουν σιγά σιγά νέοι "ενημερωτές"....

Δεν ηξερα 5 ονοματα και επεσα εξω σε μια ηλικια.
Θετικο δειγμα μαλλον...ε οχι και 3 κλικ,την πεθανες......... :grin:
Ενα μιλκο λιτρο θα ελεγα. :2funny:
Η επιβεβαιωση σου ειναι κατι πολυ ενθαρρυντικο για'μενα.
Οταν ξεκινησες πολυ πιο πριν απο εμενα καθως ειπες απο τα 13,5 σε ενα ποστ,εγω τοτε διαβαζα
ΟΚΜ,αρχισα στα 19 και τωρα ειμαι 37 μηπως επινες πορτοκαλαδα στην υπογεια καντινα στην Ομονοια
τοτε που οι τοιχοι ηταν τιρκουαζ;
υποθετω οτι απο εκει περασαμε ολοι μας ε;μαλλον δεν οδηγουσες τοτε. :2funny:

Περναω την ταξη δασκαλε μαλλον.............παντως κουραστηκα πολυ να τα θυμηθω μετα.
Αλλα εχει πλακα,σαν ανταρτης αισθανομαι που τρεχει στην γιαφκα να πει τι ειδε. :dancing:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.137
Πόντοι
46.232
Δεν ηξερα 5 ονοματα και επεσα εξω σε μια ηλικια.
Θετικο δειγμα μαλλον...ε οχι και 3 κλικ,την πεθανες......... :grin:
Ενα μιλκο λιτρο θα ελεγα. :2funny:
Η επιβεβαιωση σου ειναι κατι πολυ ενθαρρυντικο για'μενα.
τις ηλικίες βαριόμουνα και δεν στις διόρθωσα..... :grin: :grin: :grin: :grin:
έλα ρε η Ντενίσα είναι λίγο πάνω από 1.80 με τα τακούνια και η Νικολέτα με τακούνια είναι λίγο πάνω από 1.70.
να μην αποζητάς την επιβεβαίωση....να γράφεις ότι βλέπεις με τα μάτια σου και να κάνεις το κέφι σού..εμένα η βόλτα είναι το χόμπι  μου...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Το ξεπεταρουδι λεγεται Ανδρεα και αν δεν περασεις σε κοιταει στραβα απο τους καθρεπτες. :2funny:
Δυνατη μεσα σαν πλαστοζυμαρακι αν την κερδισεις στην μαχη.
Ειπα ονομα,γουαου....... :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.137
Πόντοι
46.232
Οταν ξεκινησες πολυ πιο πριν απο εμενα καθως ειπες απο τα 13,5 σε ενα ποστ,εγω τοτε διαβαζα
ΟΚΜ,αρχισα στα 19 και τωρα ειμαι 37 μηπως επινες πορτοκαλαδα στην υπογεια καντινα στην Ομονοια
τοτε που οι τοιχοι ηταν τιρκουαζ;
υποθετω οτι απο εκει περασαμε ολοι μας ε;μαλλον δεν οδηγουσες τοτε. :2funny:
καλά και εγώ στο σάιτ τέλος Αυγούστου κλείνω 2 χρόνια....
όχι δεν έπινα..............

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
τις ηλικίες βαριόμουνα και δεν στις διόρθωσα..... :grin: :grin: :grin: :grin:
έλα ρε η Ντενίσα είναι λίγο πάνω από 1.80 με τα τακούνια και η Νικολέτα με τακούνια είναι λίγο πάνω από 1.70.
να μην αποζητάς την επιβεβαίωση....να γράφεις ότι βλέπεις με τα μάτια σου και να κάνεις το κέφι σού..εμένα η βόλτα είναι το χόμπι  μου...

Δηλαδη ηλικιες αρχιδια ε; :new_shocked: :new_shocked:
κρυβε λογια  :2funny: :2funny: απλα ειναι καλο να υπαρχει μια συμπαρασταση για να βγαινει και κανα γελιο.
Και εγω ετσι το βλεπω...........σαν χομπι,δεν εχουν μεινει και πολλα χομπυ οπως γιναμε στην ζωη  :tickedoff:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.269
Πόντοι
1.936
Μετά από απουσία αρκετών ημερών στο 16γ της Αλκιβιάδου,επέστρεψε η Βικτώρια την οποία και ετίμησα άμεσα.
Ήτανε ντουετάκι με την Κατερίνα την ξεπέτα η οποία δεν σταύρωσε δωμάτιο.Αντιθέτως δε,η Βίκα δεν προλάβαινε να μπαινοβγαίνει!Πολύ Fail η τσατσά  (μια σκατόγρια,όχι η άλλη με τα γυαλιά) η οποία ήθελε ντε και καλά να με βάλει να περάσω με την ξεπέτα!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Απογευματινο ντου πριν κλεισουν τα σπιτακια,κατα τις 7 η εφοδος
Φωκ27 υπογα Σαρα καταθεση
Φωκ27 επανω Αντρεα,ξανθια πλεον,της την ειπα λιγακι στο σαλονι για το βιαστικο στυλ και στο δωματιο εμεινε ενα τεταρτακι με καλη περιποιηση,ο κος με το φεσι στο κεφαλι,πραος ανθρωπος αλλα διαολος και το ματακι΄΄παιζει΄΄...
Φυλης 69.Πριν μπω για την 2η καταθεση περασα απο εκει,ενα πανεμορφο μελαχροινο με ωραιο φυσικο στηθος και καλη ορεξη με το που βγηκε απο το παραβαν,Αλεξανδρα τη λενε και στο δωματιο αφου την χουφτωνα και μου τον επαιζε ξεκαθαρισε απο την αρχη οτι μονο μπουκι μπορει και οχι σεξ επειδη ειναι στενη και ειμαι ''huge''//Τα λε μου πισω ομορφα και ωραια και παλι καλα που το ειπε πριν κανει τρομπονι,ειρηνικα αποχωρησα.
Μεταξι πριν κλεισουν
Για σαπιλα και καλτιλα μια γρηγορη βολτα και απο εκει
Κεραμεικου 13Γ με τα σκαλια κατω ενα αλβανακι που πριν κανα χρονο ηταν και Φωκαιας,με 10 εκανε σπεσιαλ για μενα το τελειωμα στο προσωπο(δινει και λοκο),δεν πηρα.(με εβαλε στο δωματιο και ειπε και στην τσατσα΄΄Εσυ φυγε τωρα'',επι 5 λεπτα δεν αφηνε να φυγω)
Κεραμεικου 15 αθλια εμφανισιακα παρακαλαγε πακι να περασει
Κεραμεικου 15 ενα ξανθο με πεταχτο κωλαρακι,στο 10αρικο,ειχε 3 δωματια πλακα-πλακα..
Κολωνου 30 κατω με τη φραντζα η μελαχροινη αλβανιδα σπασταρχιδω,μου ειπε οτι ολο το βραδυ θα εχει ''σκουπα΄΄αποψε..Φυσικα τα ελεγε για να καταληξει΄΄Περνα τωρα που ειμαι διαθεσιμη στο δωματιο επειδη θα κλεισω σε λίγο''...
Αλκιβιαδους
16α η μελαχροινη ελληνιδα Κατερινα
16β η Ιρινα,με κοντο μαλλι,μπαζακι κατ`εμε./
16γ ντουετο η Βικτωρια που ειναι ιδανικη για χυσιμο στη μαπα και η ρουμανα Κατερινα με αλλαγη στο look
Κατα τις 8 η Φυλης εκλεινε και η Πατησιων ειχε ηδη 2 κλουβες που ειχανε μαζεψει πολλους λαθρο,με το μετεωρο βλεμμα καρφωμενο στο κενο..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.137
Πόντοι
46.232
Κατα τις 8 η Φυλης εκλεινε και η Πατησιων ειχε ηδη 2 κλουβες που ειχανε μαζεψει πολλους λαθρο,με το μετεωρο βλεμμα καρφωμενο στο κενο..
εγώ 20.05 που πέρασα από φυλής και φωκαίας με το αμάξι , ήταν ανοικτά πάντως.............

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.137
Πόντοι
46.232
ο δροσερός κύριος Άρης, μεγάλη μορφή  :grin:
το ΄94-95 που δούλευε στο Διδύμου 20 με την Αντζελα την μελαχρινή μουνάρα Αιγύπτια... όποτε  πήγαινα δεν με άφηνε να φύγω και μου αφιέρωνε τραγούδια γαλλικά.....
ακόμα και τώρα όταν με βλέπει μου λέει καλός τον φίλο μου............

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Φωκ27 επανω Αντρεα,ξανθια πλεον,της την ειπα λιγακι στο σαλονι για το βιαστικο στυλ και στο δωματιο εμεινε ενα τεταρτακι με καλη περιποιηση.

Εχεις δικιο,μαλακια ειπα πριν,οντως τωρα ειναι ξανθια,αφαιρεθηκα απο την εικονα της στο πανω λιγο πιο παλια.
Στα αλλα συμφωνω. :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
το ΄94-95 που δούλευε στο Διδύμου 20 με την Αντζελα την μελαχρινή μουνάρα Αιγύπτια... όποτε  πήγαινα δεν με άφηνε να φύγω και μου αφιέρωνε τραγούδια γαλλικά.....
έχεις και τα τυχερά σου ε...  :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γειά σας συναγωνιστές.Επιστροφή μου απο την απογευματινή βάρδια άπραγος λόγω του Ξένιου Ζευς.Γύρω στις οκτώ παρά τα Λιοσίων 76 και τα Χωματιανού έκλεισαν τα φώτα τους.Έξώ απο το Χωματιανού ισόγειο η τσατσά με μία ιερόδουλη ψηλή με ξανθά μαλλιά καθόταν στα σκαλοπάτια.Στην Διδύμου όλα κλειστά και το Διδύμου 18 υπόγειο μόλις έκλεινε τα φώτα του.Το Φυλής 40 ανοιχτό με την Πατρίτσια να δουλεύει.Το Φυλής 61 υπόγειο είχε την λεπτή μιλφ με τα πιασμένα ξανθά μαλλιά Χριστίνα.
Φυλής 59,Φυλής 66Α&Δ κλειστά.Το Φυλής 80 ανοιχτό.Τά Αγκύρας κλειστά.Φυλής 65 κλειστά. Τα κεντρικά Φυλής 84&86 ανοιχτά και μπήκα στο Φυλής 86 ισόγειο όπου δούλευε η Έλενα νεαρή κοπέλα με σκούρα ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους ,νόστιμη κανονικών κιλών με πιασιματάκια.
Το Φυλής 67 είχε κοπέλα λεπτή με καρέ μαύρο μαλλί,νόστιμη με κώλο στο πρόγραμμα.Το Φυλής 69 όροφος είχε την Άννα την Βουλγάρα η οποία επέστρεψε ξανά στα γνωστά της λημέρια και το ισόγειο είχε την Αλεξάνδρα νεαρή,λεπτή με μακριά μαύρα μαλλιά,νόστιμη με απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 71 όροφος είχε την Έλενα με ελεύθερο στοματικό.Αυτά γύρω στις 8 η ώρα.
Απο Αττική όλα κλειστά εκτός απο το Ρεμούνδου 21 ισόγειο.
Στο Μεταξουργείο ανοιχτό το Μεγ Αλεξάνδρου 17.Το Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο είχε μιλφ τριαντάρα λεπτή,με πιασμένα ξανθά μαλλιά,πιθανόν Αλβανίδα,νόστιμη.Απλό στα 10.Ψυχρό σαλονάρισμά.Το υπόγειο κλειστό.Τα Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο και όροφος άνοιξαν για είκοσι λεπτά για να ξανακλείσουν.Ό όροφος είχε τσιγγανάκι,κοντό,λεπτό με μαύρα μακριά μαλλιά και μελαμψό.Νοστιμούλικο με απλό στο δεκάρικο.Στο ισόγειο είχε κοπέλα κανονικών κιλών με πιασίματα και μαύρα μαλλιά.Απο εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το ατού τις ήταν τα τεσσάρια βυζιά που έφερε.
Όλη η Ιάσωνος κλειστή.Μεγ Αλεξάνδρου 28 κλειστά,Κωλοκυνθούς κλειστά.Κολωνού κλειστά.Περδίκα κλειστά.Λεωνίδου κλειστά.
Στην Κολωνου 32 απο έξω απο τα μπουρδέλα πουτάνες και τσατσάδες καθόταν και συζητούσαν.Στο Κολωνού 32 ισόγειο μπήκε λεπτό πουτανάκι με ξανθά κανονικά μαλλιά.Απο έξω στεκόταν επίσης άλλη μία ιερόδουλη ψηλή με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.
Το Κολωνού 11 όροφος ανοιχτό και δούλευε η κοπέλα με την πρησμένη κοιλιά και τα μαύρα μακριά μαλλιά που δουλεύει και Ακομινάτου.
Δεληγιώργη,Κεραμικού και Ακομινάτου κλειστά.Όλα αυτά γύρω στις 9 η ώρα.
Γύρω στις 10 παρά όλη η Αττικής,Φυλής ,Αλκιβιάδου,Διδύμου κλειστή.Τα μόνα ανοιχτα μπουρδέλα εκείνη την ώρα που ήταν ανοιχτά ακόμα και παρουσία αστυνομίας ήταν τα Φώκαιας 27 υπόγειο και όροφος.Στο υπόγειο δούλευε η Σάρα με τσατσά την Παρκινσον και στον όροφο τσάτσος ο Άρης με κοπέλα την Άντρεα.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997

..τι μου θυμησες τώρα ρε μάγκα...................  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom