Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
καμιά φορά μπαίνεις για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένοςξερει κανεις τι παιζει στο φυλης 99?
καμιά φορά μπαίνεις για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένοςξερει κανεις τι παιζει στο φυλης 99?
ποια?Η μεταλαξη σε ολο το μεγαλειο της
καμιά φορά μπαίνεις για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος
Στο 99 τυπε πας οταν σε γαργαλαει καμια φορα η σουφρα σου ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
...,χθες βραδακι ο γραφων συνευρεθη με Κατερινα απο Αλκιβιαδου 16γ.Μαυρισμενη και σφιχτη απ τα μπανακια της,μου προσφερε ενα γεματο 20λεπτο,τιμωντας το 20ευρο εξ ολοκληρου,χωρις να πει οχι σε κατι που ζητησα.
οκ. Λαθος μου..δε ζητησα τιποτα τρελο..ηταν δεκτικη σε ολα και συμμετεχουσα υπερ του δεοντος..σας καλυψα αγαπητε υπερτροφοδοτουμενε?Τι; Τι;
Κλασική περίπτωση......πάλι καλά που έφυγες....Σε ευχαριστώ. Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί μου είπε να φύγω η τσατσα. Μάλλον θα ήθελε να τα ψαλει στην κοπελιά αφού ο παίχτης που ήταν στο δωμάτιο ζήτησε τα λεφτά του. Η μικρή πάντως έδειχνε στενοχωρημένη και καλύτερα που δεν πέρασα γιατί δεν θα περνούσα καλά την δεδομένη χρονική στιγμή.
Εγω περασα το πρωι.Τελικα πρεπει να ειναι σε σχεση αποδοση-τιμη,η καλυτερη αυτη την περιοδο ,στα 20 ευρω.Η αναφορα του Larson στα πρωτα χρονια του 90 και ειδικα στην ποιοτητα εμφανισης των εκδιδομενων κυριων,ειναι επακριβης στο μεγιστο..νομιζω πως σε πραγματικες τιμες,η κατασταση ειναι χειροτερη.Περα απ αυτα,χθες βραδακι ο γραφων συνευρεθη με Κατερινα απο Αλκιβιαδου 16γ.Μαυρισμενη και σφιχτη απ τα μπανακια της,μου προσφερε ενα γεματο 20λεπτο,τιμωντας το 20ευρο εξ ολοκληρου,χωρις να πει οχι σε κατι που ζητησα.
Εγω περασα το πρωι.Τελικα πρεπει να ειναι σε σχεση αποδοση-τιμη,η καλυτερη αυτη την περιοδο ,στα 20 ευρω.
Συναγωνιστες χαιρετε μόλις κατέβηκα απο θεσσαλονίκη και πήγα καρφί πιπινου 32 για τη θεία Συλβια ! Η κλειστό είναι ή ερηπωμενο ..!!! Εκανα λάθος λέτε , δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα μπαράκι καταχθονιο . Με έφαγε η περιέργεια να δω κι εγω τη θεία αλλα δεν ...οποίος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει .
τυπε ηρθες απο σαλονικη για την κατγουμαν?Συναγωνιστες χαιρετε μόλις κατέβηκα απο θεσσαλονίκη και πήγα καρφί πιπινου 32 για τη θεία Συλβια ! Η κλειστό είναι ή ερηπωμενο ..!!! Εκανα λάθος λέτε , δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα μπαράκι καταχθονιο . Με έφαγε η περιέργεια να δω κι εγω τη θεία αλλα δεν ...οποίος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει .
τυπε ηρθες απο σαλονικη για την κατγουμαν?
εισαι τυπος λεμε
ειναι μεχρι τις 5 εκει δικε μου
μετα παει για υπνο
Αν θελεις για τωρα μια θειτσα καλυτερη απο τη Συλβια και σε εμφανιση και σε αγωνιστικοτητα πηγαινε ΚΑΛΥΜΝΟΥ 36 στην υπογα στη ΝΑΝΑ.Συναγωνιστες χαιρετε μόλις κατέβηκα απο θεσσαλονίκη και πήγα καρφί πιπινου 32 για τη θεία Συλβια ! Η κλειστό είναι ή ερηπωμενο ..!!! Εκανα λάθος λέτε , δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα μπαράκι καταχθονιο . Με έφαγε η περιέργεια να δω κι εγω τη θεία αλλα δεν ...οποίος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει .
...έκανε ότι "δούλευε" αλλά αυτό ήταν και το χειρότερο...και με το ζόρι, γιατί είναι αντιοργασμική.
τυπε η νανα ειναι τουλαχιστον 20 χρονια μικροτερηΑν θελεις για τωρα μια θειτσα καλυτερη απο τη Συλβια και σε εμφανιση και σε αγωνιστικοτητα πηγαινε ΚΑΛΥΜΝΟΥ 36 στην υπογα στη ΝΑΝΑ.
ΤΙΜΗΜΕΝΕ APOLYTE για μενα οποιος δεν εχει περασει ΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΛΒΙΑ δεν μπορει να νιωσει την απολυτη καλτιλα.Εστω για μια φορα.τυπε η νανα ειναι τουλαχιστον 20 χρονια μικροτερη
αλλα μπορει να γουσταρει ο τυπος βηχιδια
η νανα ειναι η καλυτερη σε αυτα