n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
πολύ σωστός......το κοντοπουτανο που εμοιαζε στον Ποπαυ..Εχει εξαφανιστει οπως και πολλα αλλα τους τελευταιους μηνες..
πολύ σωστός......το κοντοπουτανο που εμοιαζε στον Ποπαυ..Εχει εξαφανιστει οπως και πολλα αλλα τους τελευταιους μηνες..
Σου μιλω ειλικρινα σχεδον ποτε δεν εχω ξεχασει τη φατσα μιας κοπελας οσες αλλαγες και αν εχει κανει στο παρουσιαστικο της,ακομη και μετα απο χρονια.Τη γραφω ως νικη αλλα τελικα τη λεγανε μικυ74 δυο κοριτσια,αριστερα ένα πολύ μετριο κοντοπουτανο και δεξια η νικη αν ακουσα καλα με φουλ προγραμμα.Εδω να σημειωσω κατι για τη νικη,μια ξανθια κοπελα με φοβερο σωμα και παρουσιαστικο,αδικειται..προκειται για ένα αγγελο εμφανισιακα.Οποιος είναι αυτος που διαχειριζεται τη τυχη της καλο είναι να τη βαλει σ ένα άλλο χωρο,πιο καθαρο και χωρις πρωκτικο,κριμα ειναι
πλησίασε και δες τα σημάδια στο πρόσωπο της.............Εδω ειναι μια ενημερωση που ειχα κανει πριν λιγο καιροΣου μιλω ειλικρινα σχεδον ποτε δεν εχω ξεχασει τη φατσα μιας κοπελας οσες αλλαγες και αν εχει κανει στο παρουσιαστικο της,ακομη και μετα απο χρονια
Τη μικυ απο κολοκυνθους και φυλης 71β την εχω δει απειρες φορες,μου φαινεται απιστευτο να μεταμορφωθηκε στον ξανθο αγγελο που εχω δει κατ επαναληψη στο 86β.Το μειον μου ειναι οτι δεν εχω παρει καμια απο τις δυο για να ειμαι σιγουρος
Φαντασου δηλαδη να την ειχα γκομενα οταν ηταν σε φαση κολοκυνθους,να τη χωριζα και να τη ξαναβλεπα μετα σε φαση φυλης 86β,ξανθια και σεξι
πολυ σωστος,xilnik η ιδια ειναι,αλλαξε αλλα το 8-αρακι που εκανε σαν σκασμενο λαστιχο η σουφρα της δεν το ξεχναω!πλησίασε και δες τα σημάδια στο πρόσωπο της.............
ήμουν πάλι απο τους πρώτους που έγραψα για τι πόσο έιχε αλλάξει η Μίκη όταν επανεμφανίστηκε στο Φ86...............
Αντε μπραβο, τωρα συνενοηθηκαμε αγορινα..λοιπόν επειδή εγώ την ανακάλυψα στο Κολοκυνθού ,είναι η ίδια που δουλεύει τώρα φ86 και πριν φ92...
υπήρξε παράλληλα μια άλλη μίκη που δούλεψε μονής προδρόμου.....
το κοντοπουτανο που εμοιαζε στον Ποπαυ..Εχει εξαφανιστει οπως και πολλα αλλα τους τελευταιους μηνες..
Αντε μπραβο, τωρα συνενοηθηκαμε αγορινα..
Η μικυ απο κολοκυνθους που διαβασα στις κριτικες της τωρα συμφωνει απολυτα στις περιγραφες με τη ξανθια κοπελα που ειδα στο 74 και το 86
Η κοπελα που ειδα στο 71α ειναι η κοπελα που ειχα δει και στη μονης προδρομου,καστανη και σαφως πιο μετρια σ εμφανιση,αυτη ειναι η δευτερη μικυ,και οι δυο με φουλ.Ειπα και γω..γερασα απο τωρα
Psοlara το χαβα σου εσυ,το μυαλο σου στη σαμπρελα,μη δεις τρυπα,να τον χωσεις
Σ' ευχαριστώ φίλε ICCAROS ;)Φανουρη
Απολαυστικό όπως πάντα.
...
Σ' ευχαριστώ. ;)Η σαββατιατικη νουβελα, ωραιος
...
(Οι)ενημερωσεις...του φανουρη...ειναι καλες σαν ιστοριες να τις διαβασεις
...
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να συνδυάσω μαζί με την ενημέρωση, να περιγράψω όσο πιο πιστά μπορώ εκείνα τα λεπτά της ώρας που βρίσκομαι μέσα στον οίκο με τις εργαζόμενες και τους συναγωνιστές ενίοτε και με αυτόν τον τρόπο να μεταφέρω τη στιγμή εκείνη στον αναγνώστη....
περνάς σε όλους εμας τους υπολοιπους μπουρδελιαριδες την ευχαριστιση και την περίεργη ηδονή που νοιώθουμε όταν εξερευνούμε μόνοι μας ποδαράτο όλα αυτά τα περίεργα, παρακμιακά, "καλτ" μέρη που μας προσφέρουν λίγες στιγμές ηδονής.
...
Να 'σαι καλά φίλε Katagavlomenos.μεγαλο respect στον φανουρη ...... η ωρα της ότσας (και η τοποθεσια) καταδεικνύει έναν αξιο μπουρδελοκυνηγό!!!!
Σ' ευχαριστώ φίλε farkeli....
Συνάδελφε Φανούρη όπως πάντα είσαι ασυναγώνιστος ...
Συνέχισε !!!
σε στηρίζω !!!
Ευχαριστώ...
ΜΠΡΑΒΟ
και εγώ ετοιμάζομαι...Περιμένουμε...............
απολαυστικότατος ο Φανούρης Τζούρας όπως πάντα. Φαντάζομαι τις πορνοαναφορές του να γίνονται σειρά ντοκιμαντέρ με τον Μαμαλάκη.
Φανουρη τα σπας
Αν και νέος στο sait (όχι όμως στους δρόμους του αγοραίου έρωτα...)
εκπλήσσομαι ευχάριστα που προκάλεσα αυτό τον καταιγισμό μηνυμάτων
με την απορία μου.Μιλάμε εκτός οτι τώρα θέλω να την γαμεύσω χωρίς άγχος
ξέρωντας οτι δεν είναι έπιπλο,έχω άθελα μου,σχεδόν το βιογραφικό της!
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναγωνιστές για ένα και μόνο λόγο:
Απο την ημέρα που ενημερώνομαι απο το sait έχω πολύ λιγότερες αποτυχημένες καταθέσεις
Καλή συνέχεια και καλά γαμήσια σε όλους
Στο διπλα Φωκαιας25 υπογα καποιος ειχε παρει μισαωρο ενα νεο μελαχροινακι εκει,Αννα και μετα ανανεωσε για αλλη μιση ωρα,120 μου ειπε ο τσατσος εδωσε,φυσικα καθοταν εξω και δεν αφηνε αλλον να μπει αφου ο συναγωνιστης γαμιαρε 1 ωρα...
είδα ότι ο καθηγητής την είχε πάρει 2 μέρες πριν απο μένα................προβλέπω σύγκρουση τιτάνων σμυρνη και προφεσορ για το ποιος ανακάλυψε τη μικυ
ακριβέστατος, είδα ότι την είχες πάρει 2 μέρες πριν απο μένα(την είχα γράψει σαν Μικα)xilnick και νεα σμύρνη την πρώτη κριτική για την Μίκυ όταν δούλευε Κωλοκυνθούς την έγραψα εγώ όταν δούλευε Κωλοκυνθούς και ήταν μόλις τριών ημερών νέα άφιξη.Συγκεκριμένα 21/01/2011 είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσκεψη.Τότε η κοπέλα έκανε full πρόγραμμα.Η Μίκυ είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτή που λέτε. Το ιστορικό της Κωλοκυνθούς 38Β, Φώκαιας 22 (για λίγο), Φυλής 74 (για λίγο),Φυλής 92 νέο και τώρα Φυλής 86. Η κοπέλα μπορεί να αναγνωριστεί απο το τατού λαγουδάκι playboy που φέρει στην κοιλιά της κοντά και τα σημάδια που έχει στο πρόσωπο της αν δεν τα έχει καλύψει με γαλάκτωμα που μάλλον οφείλεται σε ιλαρά που είχε περάσει.
Η Μίκυ έχει βελτιωθεί εμφανισιακά αρκετά έχοντας προσθέσει κάποια κιλά και έχοντας αλλάξει την κουπ των μαλλιών της καθώς και το μακιγιάρισμα της.Μπορεί να έχει κάνει βέβαια και κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.Επειδή έτυχε να παρακολουθώ αδιαλείπτως την πορεία της στα σπίτια δεν υπάρχει ούτε μισή πιθανότητα στο εκατομμύριο να είναι άλλη κοπέλα.
Τώρα xilnick η άλλη Μίκυ που είχες επίσης δει επιβεβαιώνω οτι είναι δαφορετικό πρόσωπο.Αυτή δούλεψε επίσης λίγο στο Φυλής 74 και λίγο στο Φυλής Προδρόμου.Είχε καρέ καστανόμαυρα μαλλιά,κανονικών κιλών με κωλάρα και σώμα όχι τόσο καλό όπως η ξανθιά Μίκυ.Πλέον δεν δουλεύει σε οίκους ανοχής της Αθήνας.
καλό χειμώνα..............Eπιστροφη απο διακοπες και πισω στις ρομαντικες πορνοτσαρκες...