[size=11pt]
Ο ''στόλος'' του έρωτα...[/size]
αποτελείται από 24 ''πλοία''...
και τελεί υπό τις διαταγές τριών έμπειρων αξιωματικών.
Του Αγγλου αντιναυάρχου Κόδριγκτον...
του Γάλλου υποναυάρχου Δεριγνύ...
καθώς και του Ρώσου υποναυάρχου Χέυδεν...
Νικητών της ναυμαχίας του Ναυαρίνου πριν σχεδόν 185 χρόνια.
Αυτό το σύνολο των ''σκαφών'' που επισκέφτηκα σήμερα Σάββατο 26 Μαίου, δεν ήταν βέβαια εκείνος ο ιστορικός στόλος των 22 ιστιοφόρων που στις 20 Οκτωβρίου 1827 κατατρόπωσε την Τουρκοαιγυπτιακή αρμάδα και έδωσε νέα πνοή στη θνήσκουσα Ελληνική Επανάσταση, αλλά ένας διαφορετικός στόλος, αποτελούμενος από 24... Love Boats.
Αποβιβάστηκα στην προβλήτα...
στις 11:10 π.μ και ως άλλος captain Stubing, κατευθύνθηκα προς το πρώτο ''Πλοίο της Αγάπης''. Το γνωστό μου πλέον...
Φυλής 66Α
11:13-11:14 π.μ
Σπρώχνω την πόρτα και εισέρχομαι στο μικρό χωλ. Παραμερίζω την κοκκινωπή, με τα μαύρα σχέδια, κουρτίνα και προχωρώ στο μικρό σχετικά σκοτεινό σαλόνι.
Η σφαίρα με τ' κάτοπτρα στο ταβάνι δε γυρίζει, αλλά και έτσι διαθλά το φως υπό τη μορφή δεκάδων ακίνητων φωτεινών κηλίδων στους τοίχους.
Είμαι ο μόνος δυνητικός πελάτης εκείνη τη στιγμή.
Η γνωστή υπηρεσία με την κελεμπία, αφού με καλημερίζει αρχίζει αμέσως...
-Στα 20 ευρώ, καλή περιποίηση, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις...
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει η κοπέλα...
Ψηλή, γύρω το 1,70, όμορφο νεανικό πρόσωπο, ξανθό ίσιο μακρύ μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτή, μικρό στήθος.
Φορούσε ένα συνολάκι από ροζ σέξυ εσώρουχα.
-Καλημέρααα...
-Γειά σου. Πώς σε λένε;
-Ελένη.
-Θα περάσετε ωραία, είναι πολύ καλή και καθαρή η κοπέλα.
-Βιβλιάριο υγείας μπορώ να δω; (Πριν μία βδομάδα δε μου είχαν δείξει, αλλά πέρασα στο δωμάτιο)
Σιγή δύο, τριών δευτερολέπτων. Αμφότερες με κοίταζαν στα μάτια.
-Εάν περάσετε θα σας δείξουμε κάποια χαρτιά...
-Το βιβλιάριο δεν το έχει;
-Αφού έχει εξετάσεις!
Φεύγοντας, ως gentleman, άνοιξα την πόρτα για να περάσει πρώτα η κοπέλα που είχε φέρει τους καφέδες.
-Παρακαλώ! Εγώ
-Ευχαριστώ...Συνεσταλμένα εκείνη.
Φυλής 68Δ (Είναι περασμένο στον κατάλογο ως
66Δ)
11:14-11:15 π.μ
Ανοιχτή πόρτα, χολ με λευκά πλακάκια σους τοίχους, κρεμ κουρτίνα, σκοτεινό σαλόνι.
Κανένας δεν υπάρχει μέσα. Ακούγεται μόνο το ραδιόφωνο.
-Καλημέρα!
-Ποιό αγόρι είναι; Αναρωτιέται ο διοπτροφόρος τσάτσος και συνεχίζει. Εμείς είμαστε εδώ και η μικρή είναι εδώ...
Εκείνη τη ώρα μπαίνει και η κοπέλα...
Κοντούλα, λεπτή, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, μέτριο αλλά πρόστυχο πρόσωπο, κοντό ξανθωπό μαλλί, χαμογελαστή.
-Η Αννα!
Πρόκειται για την κοπέλα που είχα δει και στην τσάρκα μου του περασμένου Σάββατου.
-20 ευρώ, τσιμπουκάκι καλό, μουνάκι, κωλαράκι. Το χαιδεύεις ελεύθερα και φιλάκια στα βυζάκια του δίνεις...
-Θα κάνω τη βόλτα μου και...
-Α! Οχι! Δεν είσαι εντάξει!
-Δεν είμαι εντάξει, ε;
-Οχι, δεν είσαι εντάξει. Το προσβάλλεις το κορίτσι και του λες δε μου κάνεις, θα πάω να δω και άλλες;
Αμα είσαι ωραίος άνδρας, γιατί είσαι! Πλησιάζει και συνεχίζει με σιγανή φωνή. Θα το ξεσκίσεις. Βλέπω ότι είσαι και καυλωμένος! Θα το χαιδέψεις, θα το βάλεις κάτω και θα του ξεσκίσεις τη σούφρα!
-Χα, χα, χα. Τα λες σιγά μη σε ακούσει. Τί έγινε, τη φοβάσε;
-Οχι μωρέ, είναι η καθαρίστρια μέσα...
Για βιβλιάριο δε ρώτησα, γιατί την άλλη φορά παρεξηγήθηκε.
Φυλής 74
11:16 π.μ
Κλειστό.
Φυλής 59
11:16 π.μ
Κλειστό.
Φυλής 61
11:16-11:18 π.μ
Σπρώχνω την κόκκινη πόρτα και κατεβαίνω τα σκαλάκια για να μπω στο ημιυπόγειο πράσινο σαλόνι.
Στον καναπέ κάθεται η κοπέλα και απέναντί της ό θηλυπρεπής τσάτσος.
-Καλημέρα μωρό μου! Η κοπέλα.
-Καλημέρα.
-Τί κάνεις; Ελα κάτσε.
Κάθισα δίπλα της και της χούφτωσα το στήθος (καλή αίσθηση) και τα μπούτια.
Η κοπέλα είναι ευχάριστη. Ξανθιά, με μαλλί μέχρι λίγο πάνω από τους ώμους, πρόσωπο συμπαθητικό, στήθος μεσαίο όμως λίγο πεσμένο.
Τη λένε Αννούλα, όπως χαρακτηριστικά μου είπε. Επίσης μου είπε ότι είναι το πραγματικό της όνομα και ότι δεν το έχει αλλάξει.
Κάνει το γνωστό πρόγραμμα στα 20 ευρώ εκτός από πρωκτικό. Συμπεριλαμβάνει όμως το ελεύθερο στοματικό.
-Εντάξει, εάν είναι θα περάσω αργότερα...
-Αμα θέλεις θα σου δείξω και τα χαρτιά μου...
-Εχεις βιβλιάριο υγείας;
-Οχι, μόνο χαρτιά από εξετάσεις. Εμεις όταν φτιάχνουμε χαρτιά πάμε στο...τρελοκομείο...
-Ψυχιατρείο.
-Ναι! Για ΑIDS και για τέτοιες μαλακίες, μετά ο γιατρός βλέπει που είσαι καθαρή από μέσα...
-Αυτά τα γράφει το βιβλιάριο. Αρα έχεις βιβλιάριο. Μπορώ να το δω;
-Μόνο εάν περάσετε...Ο τσάτσος.
Πάντως όταν έφυγα με χαιρέτησαν και οι δύο.
Φυλής 80
11:18-11:25 π.μ
Περνάω την όμορφη μπλέ πόρτα. Περπατάω στην αυλή και συναντάω τα πέντε μικρά πιθάρια τα οποία είναι στη σειρά.
Σπρώχνω τη γκρίζα πόρτα και εισέρχομαι στο χολ και από εκεί στο σχετικά μεγάλο και αρκετά φωτεινό σαλόνι.
Ακούγεται ελληνική μουσική. Ενας συναγωνιστής κάθεται στον έναν καναπέ. Χαιρετάω και κάθομαι στον άλλο.
Εμφανίζεται η υπηρεσία.
-Περιμένετε λιγάκι, στο δωμάτιο είναι το κορίτσι. Καθίστε. Εχουμε μουνάκι, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, 69, ισπανικό, τελειωτικό στα βυζιά, όλες οι στάσεις, 20 ευρώ.
-Ποιά κοπέλα είναι;
-Η Συμέλα.
-Εχει βιβλιάριο υγείας;
-Εχει εξετάσεις. Τί να κάνουμε; Τώρα όλοι ζητάνε εξετάσεις. Πρέπει να τις έχουμε για να δουλέψουμε.
Η υπηρεσία αποσύρεται και εγώ παρατηρώ το σαλόνι. Αριστερά ένας τοίχος καταλαμβάνεται από έναν καθρέφτη, λάμπες με ροζ νέον ένα γύρο, οι υπόλοιποι τοίχοι επενδυμένοι από λευκό πλαστικό υλικό, η σφαίρα με τα κάτοπτρα στο ταβάνι διαθλά μερικές φωτεινές κηλίδες οι οποίες περιφέρονται αργά πέριξ.
Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται και άλλος συναγωνιστής ο οποίος πάει και στέκεται όρθιος στη γωνία.
-Περιμένουμε την κοπέλα. Εγώ
-Υπομονή. Ας είναι καλή και ας περιμένουμε και μισή ώρα. Μου απαντάει χαμογελώντας ο νεοεισερχόμενος.
Ακολουθεί η είσοδος δύο παιδιών γύρω στα δεκαπέντε.
-Πού πάτε βρε ρεμάλια; Ο συναγωνιστής που τον βρήκα μέσα.
-Ο άλλος τελείωσε; Ο ένας από τους πιτσιρικάδες.
-Οχι ακόμα. Πάρτε τα κλειδιά και πηγαίνετε στο αυτοκίνητο.
Για ένα δύο λεπτά δε μιλάει κανένας, παρά μόνο ακούγεται ο Πλιάτσικας να τραγουδάει...
"Τι ώρα είναι δε θα ρωτήσω
κι αν θα σε χάσω δε θα μιλήσω.''
-Είναι καλή; ο νεοεισελθής.
-Ολες ίδιες είναι. Ο συναγωνιστής που τον βρήκα μέσα.
-Οπως λέει και ο Διογένης, άμα σβήσει το φως...Εγώ
-Αμα σβήσει το φως και χτυπήσεις και δυο τρία ουίσκια...Ο συναγωνιστής που περίμενε τον... άλλον.
Ξαφνικά ανοίγει μία πόρτα και εμφανίζεται η Συμέλα, μαζί με τον...άλλον (τον έφηβο)
Μεζ ίσιο μαλλί μέχρι λίγο κάτω απ' τους ώμους, χαμογελαστό συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτή, μικρό στήθος.
Φύγαμε όλοι. Εκτός από τον πρώτο συναγωνιστή.
Εξω συνάντηση του πιτσιρικά με τους άλλους δύο. Ακολουθεί έντονη συζήτηση...
-Μαλάκες!!!... Αυτός που γάμησε.
Φιλιππίδου 11Β
11:26 π.μ
Κλειστό.
Φυλής 65Α
11:27-11:28 π.μ
Διασχίζω τον κόκκινο διάδρομο με τις μωβ λωρίδες.
Ανεβαίνω καμιά εικοσαριά μαρμάρινα σκαλιά και εισέρχομαι στο παραφορτωμένο με διάφορα μπιχλιμπίδια σαλόνι.
Η υπηρεσία κεφάτα με χαιρετάει.
-Τί κάνετε;
-Πολύ καλά, εσείς;
-Πολύ καλά και εμείς. Να περάσει το κορίτσι να το δείτε. Εχει πολύ καλή περιποιήση. Φυσιολογικά δουλεύει, έχει ωραίο τσιμπουκάκι, ελεύθερα πιασίματα, σας κάνει όλες τις στάσεις και είναι 20 ευρώ. Θα περάσετε πάρα πολύ ωραία.
Η κοπέλα είναι ψηλή, μελαχρινή με μαλλιά ίσια έως κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο αλλά αγέλαστο και κορμί λαμπάδα, με μεσαίο στητό στήθος. Τη λένε Μαίρη και βιάζεται κομματάκι.
Φεύγοντας μπήκε μία παρέα από έξι νεαρούς.
Η υπηρεσία άρχισε...
-Η κουκλίτσα μας παιδιά, έχει φυσιολογικό πρόγραμμα...
Φυλής 65Β
11:28-11:29 π.μ
Στο σκοτεινο σαλόνι κάθονται δύο άνδρες. Ο νέος αλλοδαπός τσάτσος και ένας άλλος αμίλητος, μάλλον φίλος του.
-Αλεξάνδρα είναι, είναι σε δωμάτιο, περιμένετε παρακαλώ. Μου λέει κατευθείαν.
Ακούγεται χορευτική μουσική.
Στους τοίχους είναι γραμμένα τα ονόματα Κατερίνα και Αλεξάνδρα με μαύρο μαρκαδόρο.
Ρωτάω τον τσάτσο και μου λέει ότι άρεσε στα κορίτσια και τα έγραψαν, η Κατερίνα δουλεύει το βράδυ. Επίσης δουλεύει και μία Γαβριέλα, ενώ πριν πέντε ημέρες δούλευε και μία Τζούλια, η οποία θα ξαναγυρίσει απ' ό,τι μου είπε.
Επειδή αργούσε η κοπέλα είπα ότι θα φύγω και θα περάσω αργότερα. Ο τσάτσος πανικοβλήθηκε ελαφρώς και φώναξε, σιγανά είναι η αλήθεια, την Αλεξάνδρα έξω από την πόρτα του δωματίου.
Η επιστροφή...
11:34-11:35 π.μ
Η Αλεξάνδρα είναι μικρόσωμη, με καστανά ίσια μαλλάκια, λεπτή φωνούλα και γλυκό προσωπάκι, λεπτή με μεσαίο στηθος.
Με πλησίασε αρκετά και τη θώπευσα στους μηρούς και στους γλουτούς.
Ρώτησα για βιβλιάριο και μου είπαν ότι έχουν μόνο χαρτιά από νοσοκομείο.
Οταν έκανα να φύγω, λέγοντας ότι θα συνεχίσω τη βόλτα μου, η κοπέλα μου χίμηξε...
-Γιατί βόλτα; Με παράπονο.
-Γιατί βόλτα; Εγώ
-Μμμμ. Αντί για καταφατική απάντηση.
-Θα ξαναπεράσω, να δω και τ' άλλα κοριτσάκια...
-Οοοχι! Με νάζι
Φυλής 84Α
11:30-11:31 π.μ
Μικρό χολ με γκράφιτι στον τοίχο και μετά την κόκκινη κουρτίνα, το σκοτεινό και θορυβώδες σαλόνι.
Η σφαίρα με τα κάτοπτρα λειτουργεί δημιουργώντας μία πανδαισία χρωμάτων.
Με υποδέχεται η Ιρένα, πρόσωπο δε θυμάμαι, αλλά είναι μελαχρινή, με στήθος μεσαίο και κορμάκι με πιασίματα αλλά παράλληλα καυλωτικό.
-Θα περάσουμε;
-Αργότερα μπορεί.
-Ελα μωρέ! Τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι, 69, όλα με 20 ευρώ. Θα περάσεις καλά. Πού πας; Η υπηρεσία.
Φυλής 84Β
11:32-11:34 π.μ
Ανεβαίνω μία δωδεκάδα σκαλοπάτια και σπρώχνω την καφέ ξύλινη πόρτα.
Στο σαλόνι ακούγεται χορευτική μουσική, η κλασική σφαίρα με τα κάτοπτρα δημιουργεί πολύχρωμες κηλίδες ενώ ένας καθρέφτης πολλαπλασιάζει το αποτέλεσμα.
Στον καναπέ περιμένει συναγωνιστής.
Περιεργάζομαι την μπάρα για τον χορό των κοριτσιών και τα δωμάτια τα οποία είναι άνετα και εκ πρώτης όψης καθαρά και χωρίς οσμές.
-Γειά σας παιδιά!
Η κοπέλα είναι η Ζωή, με φουντωτό μακρύ καστανόξανθο μαλλί, πρόστυχο χαμογελστό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, λεπτό καλό κορμάκι μ' ένα κοσμηματάκι στον αφαλό.
-Τσιμπουκάκι, κωλαράκι, μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις, στάση 69, 20 ευρώ. Περάστε το καλύτερο κοριτσάκι της γειτονιάς. Η υπηρεσία από το βάθος.
Βιβλιάριο δεν έχει, έχει όμως εξετάσεις και τις δείχνει.
Η επιστροφή
12:24 μ.μ...
Εδωσα το 20άρι και τίμησα τη Ζωή...
Θ' ανέβει κριτική.
Φυλής 86Α
11:35-11:36 π.μ
Ανεβαίνω τα περίπου είκοσι μαρμάρινα σκαλοπάτια και εισέρχομαι στο σαλόνι.
Με υποδέχονται η μελαχρινή έκφυλη υπηρεσία και η επίσης προστυχόφατσα Τζούλια
-Ο κορίτσαρος. Η καυλιάρα. Πιο ωραία από την Αλεξανδράτου είναι...
-Τί λέτε;
-Βέβαια και πιο καλή στο δωμάτιο.
Γύρω στο 1,60 πρέπει να είναι, πρόστυχο πρόσωπο, μακρύ μαύρο σπαστό μαλλί, μεσαίο στήθος, σφιχτοδεμένο σώμα.
Εκανε μία στροφή γύρω από τον άξονά της και στάθηκε με τα χέρια στη μέση.
Βλέποντάς τες, μου πέρασε από το μυαλό η σκηνή να κάνουν λεσβιακό, με την τσατσά στον ενεργητικό ρόλο.
Δεν τόλμησα να το προτείνω...
Βιβλιάριο δεν έχει, παρά μόνο εξετάσεις.
Φυλής 86Β
11:37-11:41 π.μ
Εισέρχομαι στο σαλόνι.
Το φως της ημέρας διαλύει το ημίφως και ο χώρος φωτίζεται. Καθώς η πόρτα κλείνει, το σκοτάδι ξανακυριαρχεί και οι πολυπληθείς φωτεινές κηλίδες εμφανίζονται πάνω στους τοίχους.
Η ελληνική μουσική ακούγεται δυνατά.
Η υπηρεσία μου ανακοινώνει ότι δουλεύει η Λάουρα
-Κωλαράκι, μουνάκι, περιποιήση, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις, πισωκολλητό και ανεβαίνει και από πάνω. Είναι καινούρια και πάρα πολύ καλή.
Η επιστροφή...
11:52-11:53 π.μ
-Μπορώ να τη δω;
-Ελα κούκλα! Ωραίο κορίτσι! Κάνει για κρεβάτι. Καλή, δε βιάζεται. Ελα, δε θα το μετανιώσεις...
Η Λάουρα είναι μάλλον ξανθιά, με μακρύ πλούσιο ίσιο μαλλί, καλοσμιλεμένο κορμί, μεσαίο στητό στήθος.
Με πλησίασε και καυλαντίσαμε λιγάκι.
Φυλής 67
11:41-11:42 π.μ
Στο σαλόνι συναντάω την Αντίνα.
Πλατινέ μακρύ μαλλί το οποίο το είχε πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο ύψος, λεπτή, μεσαίο στήθος.
Παρουσίασε η ίδια τον εαυτό της και το πρόγραμμα.
- 20 ευρώ φουλ πρόγραμμα αγάπη, θα περάσεις;
Φυλής 69Α
11:43-11:44 π.μ
Τα περίπου είκοσι μεταλλικά σκαλοπάτια που είναι καλυμένα με αντιολισθητικό υλικό οδηγούν στο σαλόνι, όπου η χαμογελαστή υπηρεσία μου ανακοίνωσε την Ελενα, η οποία όπως είπε ''είναι πολύ καλή''
-...κάνει πισωκολλητό, τσιμπουκάκι, ελεύθερα πιασίματα, ανεβαίνει από πάνω με 20 ευρώ.
Εμφανίζεται η κοπέλα...
-Το αστέρι μας!
Ψηλή, λεπτή, ξανθό μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στήθος, πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, χαμογελαστή.
Φυλής 69Β
11:44-11:45π.μ
Η υπηρεσία αρχίζει αμέσως...
Ελεύθερα πιασίματα, ελεύθερο στοματικό, πισωκολλητό, ανεβαίνει από πάνω, ισπανικό, 69...
Εμφανίζεται η Τάνια ψηλή milf, ξανθιά με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο, με μεσαίο στήθος, όπως και πολύ βιαστική.
Μονής Προδρόμου 16Β
11:45 π.μ
Κλειστό.
Μονής Προδρόμου 16Α
11:46 π.μ
Κλειστό.
Φυλής 71Α & Β
11:47-11:51 π.μ
Για το Α ανεβαίνω μία ντουζίνα σκαλοπάτια. Σπρώχνω την παλιά πόρτα και μπαίνω στο φωτεινό σαλόνι με την κλασική σφαίρα σε λειτουργία.
-Δουλεύει η Σάντρα ωραίο κορίτσι! Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, αυτάρχικό στα 20 ευρώ. Το μωρό είναι τέλειο! Θα περάσετε πάρα, πάρα, πάρα, πολύ ωραία! Υποστηρίζει η υπηρεσία.
Εμφανίζεται η κοπέλα, η οποία είναι ψηλή, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, με μαύρο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα.
-Σεξουλιάρα, καυλιάρα η μπέμπα μας.
-Να ρωτήσω κάτι, βιβλιάριο υγείας έχει;
-Αντε πάλι! Πιάσανε δέκα πρεζάκια, δέκα πατσαβουράκια, που ήταν θετικές και πάθατε σοκ; Εδώ έχω χαρτιά εγώ, που είμαι η υπηρεσία και δε θα έχει η γυναίκα;
-Γιατί δεν τα δείχνετε τότε;
-Σας απασχολούν για να μην ασχολείστε με άλλα θέματα. Ξέρεις ότι αυτές τις μέρες υπογράφεται η συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων; Αντί ν' ασχολείστε με αυτά τα σοβαρά θέματα, ασχολείστε με δέκα πρεζάκια.
Δεν το βλέπεις το κορίτσι; Υγιέστατο είναι.
Το Β δεν έχει σκαλοπάτια, κατευθείαν εισέρχεται κάποιος στο πολύ φωτεινό σαλόνι και συναντάει τη Ρόζα.
-Τσιμπουκάκι, μουνάκι, 69. Μωράκι για γλείψιμο ανακοινώνει ο τσάτσος.
Είναι μελαχρινή με μακρύ μαύρο μαλλί, έκφυλο πρόσωπο, χωρίς πολλά χαμόγελα.
Φορούσε ένα εφαρμοστό διχτυωτό ρούχο.
Σ' ερώτησή μου εάν έχει βιβλιάριο υγείας απλά με διαβεβαίωσαν ότι είναι υγιής.
Φυλής 71Γ
11:48 π.μ
Κλειστό.
Φυλής 92Α
Κλειστό.
Φυλής 92Β
Κλειστό με σπασμένη τη λάμπα.
Φυλής 99
11:56-11:58 π.μ
Η μεταλλική πόρτα είναι κλειστή. Αντί για κουδούνι υπάρχει ένα χεράκι και διαμέσου αυτού χτυπάει ο επισκέπτης για να του ανοίξουν.
Ο θηλυπρεπής τσάτσος με έβαλε στο σχετικά ευρύχωρο σαλόνι.
Πάνω στον καθρέφτη υπάρχει ένα χειρόγραφο κείμενο που ενημερώνει ότι οι κοπέλες έχουν περάσει γιατρούς και ότι δείχνουν τα χαρτιά σε όποιον το επιθυμεί.
Εργάζονται η Δέσποινα (''που έχει πουλάκι'') και η Ματθούλα (''που δεν έχει'') οι οποίες ''είναι τραβεστούλες'' όπως μ' ενημέρωσε ο ευγενικός κύριος.
Εμφανίστηκαν φευγαλαία και μου φάνηκαν εντυπωσιακές παρουσίες.
25 ευρώ έκαστη, 50 και οι δύο μαζί.
Η ''επιθεώρηση'' είχε τελειώσει.
Η σημερινή τσάρκα, ήταν η συνέχεια αυτής του προηγούμενου Σάββατου, όπου είχα επισκεφτεί τα 5 σπιτάκια της Φυλής πάνω από την Κοδριγκτώνος, καθώς και τα 9 ακριτικά, πέρα από την Αγίου Μελετίου.
Να 'μαστε καλά... ;)