Στο μεταίχμιο απογευματινής με βραδινή βάρδια. Σε μερικά σπίτια είχε έρθει η βραδινή, σε άλλα όχι.
Φωκαίας
27
πάνω: Κλασσικά στην βάρδιά της η Ελένη με το πολύ μεγάλο στήθος.
Ισόγειο: Ειρήνη. Ξανθιά, αδύνατη, μικρό στήθος, αρκετά κακόκεφη. Η τσατσά χτύπησε πόρτα. Ελεύθερο στοματικό. Μαζί της η βικτώρια. Ξανθιά με μεγαλύτερο στήθος. Αδύνατη με κανονικό σώμα.
Υπόγειο: Αλίνα. Μιλφ κανονικού αναστήματος και σώματος. Μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.
22
Κάτω: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή, πιασμένα μαλλιά, αδύνατη με στεγνό σώμα, μετρίου αναστήματος. Μικρό στήθος. Πρωκτικό αλλά οχι ελεύθερο στοματικό.
Πάνω αριστερά: Μετρίου αναστήματος, καρέ μαλλιά. Μικρό στήθος και κανονική περιφέρεια. Νομίζω ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα. Η παρουσία της δεν νομίζω οτι είναι άξια του 20ρικου.
Πάνω δεξιά: Αλίνα. Μελαχρινή, σχετικά μακριά μαλλιά. Αρκετά αδύνατη, μικρό στήθος και περιφέρεια. Ωραίο πρόσωπο. Ελεύθερο στοματικό.
24:Ξανθιά, με μερικά παραπανίσια κιλά. Μεγαλούτσικο στήθος. Η ίδια που είχα δει την προηγούμενη φορά.
25 οροφος: Αννα με φουλ με τελειωτικά.Γεματούλα με κανονικό στήθος και γεμάτη περιφέρεια.
19: Η άννα μαζί με μια άλλη κοπέλα. Η αννα ειναι μελαχρινη, κανονικό ύψος. Αδύνατο σώμα. Μικρό στήθος. Η αλλη κοπελα ειναι πιο αδυνατη με μικροτερο στηθος. Ελευθερο στοματικο αμφότερες.
17 ισόγειο: Μαρία. Μετρίου αναστήματος, αδύνατη με μικρό στήθος και κάπως πιο γεμάτη περιφέρεια για τον σωματότυπό της. Φουλ πρόγραμμα. Μαζί της μια κοπελα που δεν θυμαμαι να την εχω ξαναπετυχει εκει. Ξανθια, αδυνατη, μικρο στήθος. Ελεύθερο στοματικό.
Φυλής
74
δεξιά: Δυο κοπέλες. Ονόματα δεν αναφέρθηκαν. Παρόμοιες εμφανισιακά. Μελαχρινές με κανονικό στήθος και περιφέρεια, αδύνατες. Εμφανίστηκαν τοπλες. Η μια εκανε πρωκτικο αλλα οχι ελευθερο στοματικο. Η δευτερη το αντιθετο.
αριστερά: Το κλασικό μίλφ που κυκλοφορεί στην περιοχή. Νομίζω τάνια. Ξανθιά, αδύνατη με κανονικό σώμα, στήθος και περιφέρεια. Μαζι της ακομα μια κοπελα. Μελαχρινη, αδυνατη, πιο ψηλη, ωραια περιφερεια. Κανονικο στήθος.
66
Αριστερα: Η νεαρα που εμφανιζετε τελευταια εκει. Μελαχρινη, αδυνατη, μικρο στήθος, κανονικο υψος, ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα.
Δεξια: Νικολέτα μαζί με ακομα μια. Νομιζω ναταλί. Η νικολέτα ειναι καστανη, αδυνατη, κανονικο στήθος και μικρη περιφερεια. Η δευτερη κοπελα ειναι μελαχρινή. Με καποια περιτα κιλα. Μεγαλυτερο στηθος και περιφερεια. Μακρια απο τα γουστα μου.
59:
Όροφος: 2 κοπελες. Αλεξάνδρα και ακομα μια. Παρομοιες εμφανισιακα. Αδυνατες με στεγνο σώμα. Μετρίου αναστήματος. Η αλεξάνδρα ειχε μεγαλυτερο στηθος, πρεπει να φοραγε μελαχρινη περουκα. Σφιχτή, μικρή περιφέρεια. Ετοιμος ημουν να μπω με την αλεξανδρα αλλα δεν ξερω τι με κρατησε. Απλο προγραμμα και για τις δυο. Το μαγαζι μυριζε εντονα σουβλακια και κρεμμυδι!
Κατω: Κατεβηκε η αλεξανδρα απο το πανω.
80: Αννα Μαρία. Μελαχρινή με κανονικο στήθος. Αδυνατη με ωραια μικρη περιφερεια. Φουλ προγραμμα.
65
πανω: Σιμόνα, εαν θυμαμαι σωστά. Ξανθιά, αδύνατη με στεγνό σώμα. Αρκετά αδύνατη θα την χαρακτήριζα αλλά είναι προσωπικά γούστα αυτά. Μικρό στήθος και σφιχτή περιφέρεια.
Ισογειο: Η τζουλια που δουλευε παλαια στο 59 (τοτε δουλευε μαζι με μια αλλη κοπελα της οποιας το ονομα μου διαφευγει αυτην την στιγμη). Μελαχρινή, αδυνατη, μικρο στήθος, μετρίου αναστήματος. Ελεύθερο στοματικό. Μου φανηκε να εχει παρει μερικα κιλα.
84
κατω: Μαργαρίτα. Μελαχρινή με κοντά καρέ μαλλιά. Μικρό στητό στήθος, αδύνατη με στεγνό σώμα και σφιχτή περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.
πανω: Μικαέλα, μελαχρινή με κοντά μαλλιά, καρέ, αδύνατη με μικρό στήθος και κανονική περιφέρεια. Μαζι της η Αντριαννα. Ειχα παρα πολυ καιρο να την πετυχω. Καστανη, αδυνατη αν και εχει παρει μερικα κιλα που φαινονται στην κοιλια και στην περιφερεια. Μεγαλούτσικο στηθος. Μετρια προς καλη στο δωματιο τοτε που την ειχα παρει. Ωραιο στηθος. Απλο προγραμμα.
86:
πανω: Μονικα. Ξανθιά με κοντά καρέ μαλλιά, αδύνατη, πολύ μικρό στήθος και πιο γεμάτη περιφέρεια.
κατω: Ξενια εαν ακουσα καλα. Καστανη με πιασμενα μαλλια. Αδυνατη, μετριου αναστήματος, μεγαλούτσικο πεσμένο στήθος και γεματη περιφερεια. Φουλ προγραμμα.
67: Ξανθια, αδυνατη με στεγνο σωμα. Μικρο στηθος και σφιχτη περιφερεια. Φορουσε ωραιο σετ. Φουλ προγραμμα. Ωραια παρουσια αλλα απο δωματιο δεν ξερω. Εαν γνωριζει κανεις κατι ας το μοιραστει.
69
πάνω: κλασικά η χριστίνα κεφάτη όπως πάντα. Κοντά καρέ μαλλιά, αδύνατη με κανονικό σώμα. Στήθος προφανώς ενισχυμένο και κανονική περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα.
Κατω: Καστανη, αδυνατη, κανονικού υψους. Νορμαλ στηθος και γεματη περιφερεια. Ελευθερο στοματικο.
Μονης προδρομου και φυλης πανω: 2 κοπελες. Τα αξιοπεριεργα της περιοχης. Η μια ειναι με αρκετα περιτα κιλα. Δεν ξερει να περπαταει στα τακουνια και μπερδευει τα ποδια της. Την προσεξα ελαχιστα. Μαζι της μια μικροσκοπικη κοπελα. Πρεπει να ειναι γυρω στο 1.50. Ισως λεω και πολυ. Αρκετα στραβομουτσουνιασμενες και οι δυο. Προγραμμα δεν ανακοινωθηκε.
71 όροφος: Σάντρα. Ακεφη εντελως. Ακομα και το "θα περασουμε καλα" το ειπε με πολυ ζορι. Ελευθερο στοματικο.
Δεξιό: Δυο κοπέλες. Καστανή, κανονικού αναστήματος, αδύνατη με κανονικό σώμα. Στητό μικρό στήθος, μυτερό το οποίο διαγράφονταν μέσα απο το διχτυωτό λευκό t-shirt που φορούσε κάτι που μάλλον κάνει πάντα. Ωραία περιφέρεια.
Λάουρα η οποια ειχε πεταχτει στο μαγαζακι της περιοχης. Με τα ρουχα φαινετε ακομα πιο ωραια.
αριστερά: Μίκυ. Κλασικά στην βάρδιά της. Ξανθιά με πιασμένα μαλλιά. Μετρίου αναστήματος, αδύνατη με στεγνό σώμα, στήθος κανονικό για το σώμα της, στητό και μυτερ. Φουλ πρόγραμμα.
Πολυς κοσμος γυριζε αλλα ελαχιστοι εμπαιναν στα δωματια. Αρκετοι απο αυτους ξενοι.
Αυτα τα ολιγα!
Ελπιζω να μην ξεχασα κατι.