poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Τύπε εννοείς τη γνωστή αδύνατη μελαχρινη Ντέλια απο Φυλ.86 κλπ. ?Φυλής 40 Ντέλια
Τύπε εννοείς τη γνωστή αδύνατη μελαχρινη Ντέλια απο Φυλ.86 κλπ. ?Φυλής 40 Ντέλια
Καινούρια σούφρα εν όψη. Περιμένουμε λεπτομέρειες από κάποιον συναγωνιστή-αχ.51,κασσανδρα,γυρω στα 35 μελαχροινη με πολυ ωραιο προσωπο και καλο σωμα, ψηλη,λιγο περιφερεια λογω ηλικιας...20 ευρω πρωκτικο...στα υποψην σιγουρα αν και ειναι ξεπετοσπιτο...
Αυτή που ήτανε ξανθιά πριν; Που είναι και πρωινή βάρδια με πρωκτικό;-μ.προδρομου κατω,η ψηλη οδοντογλυφιδα με το κοκκινο κοντο μαλλι που ειναι συνηθως εκει...χαλια...
Ποια Τζούλια ήταν αυτή συνάδελφε;-φυλης 59 πανω,σορινα και τζουλια...η τζουλια μεγαλη απατη...
,καλο σωμα μασιφ,
Σε εκεινο το σημειο βρισκονται και τα δικα μου τζαμια....Ευτυχως περνουσαν μπατσοι με πολιτικα και εκαναν την καλη τους πραξη...!Εφαγε στο Τ.Α ομονοιας..........της χρονιας του!Λόγω ... "μεγέθους" συνήθως κρύβομαι πίσω από νταλίκα
Καλύτερα να βλέπουμε πρωινές ενημερώσεις, γιατί τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα όταν βραδιάζει στο Μεταξουργείο...
Φωτογραφίες από διαφορετικά σημεία σε Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κεραμεικού
Και το καπάκι που λείπει απο το φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ ...
Εχεις πολύ δίκιο farkeli.Λόγω ... "μεγέθους" συνήθως κρύβομαι πίσω από νταλίκα
Καλύτερα να βλέπουμε πρωινές ενημερώσεις, γιατί τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα όταν βραδιάζει στο Μεταξουργείο...
Φωτογραφίες από διαφορετικά σημεία σε Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κεραμεικού
ΑΨΟΓΟΣ !!!ολα αυτα μετα τις 12 το βραδυ...μεταξι
Η κοπέλα εργάζεται δεν μας δουλεύει ... ;)-φυλης 71 ισογειο,μαρινα και αλεξια του φαρκελι...πηρα την αλεξια αν και εμφανισιακα δε τρελενομαι,αλλα μεσα αψογη...20 ευρω...
41 σπιτάκια (αν μέτρησα σωστά)!ολα αυτα μετα τις 12 το βραδυ...μεταξι τα περισσοτερα κλειστα...
Επιπλέον είναι και πολύ άσχημη, ενώ έχει και το χειρότερο στήθος που έχω δει ποτέ (μικρό και σταφυδιασμένο)-ιασ.46 αριστερο,αννα η βουλγαρα,ξεπετα μεσα.
Με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι δεν παίζει πουθενά στην απογευματινή βάρδια. Εγώ την είχα πάρει πριν μήνες κατά τις 6 τα ξημερώματα. Για όσους δεν την ξέρουν δεν έχει καμιά σχέση με την Μιράντα από φυλ71 πάνω...ξερεις κανεις που εξαφανιστηκε η μιραντα;
Η αδύνατη μελαχρινή με το κοντό μαλλί, μικρά στητά στήθη, ωραίο κωλαράκι, αρκετά βιαστική μέσα με ελ.στοματικό.Ποια Τζούλια ήταν αυτή...;
Πρόβλημα υπάρχει και την ημέρα επίσης, με τους αφρικανούς και όχι μόνο, κυρίως στη δεληγιώργη-κεραμεικού. Υπάρχουν βέβαια παντού διάσπαρτοι κράχτες, περιμένοντας για ευάλωτα θύματα.Εχεις πολύ δίκιο farkeli.
Τα βράδια κυκλοφορούν πολλές σκατόφατσες εκεί.
Έχω δει πιτσιρίκια στην λεωνίδου που κυκλοφορούν με παπάκια και σβηστά φώτα το βράδυ ψάχνοντας προφανώς είτε για περαστικούς είτε για αυτοκίνητα με ξεχασμένα πράγματα μέσα.
Σημερα το πρωι στο 71 επανω ηταν ενα μωρο μελαχρινο το ελεγαν χριστινα και επειδη λετε οτι το ονομα αυτο ειναι προσ αποφυγη ειπα να το δοκιμασω.ηταν φοβερα χαρουμενο πολυ παιχνιδιαρα στην κουβεντα που καναμε ειπε πωσ ειναι απο το καζακσταν.φοβερο σωμα φοβερο κρεβατι ισωσ μελιγο πιεση να εδινε και κολαρακι γιατι δακτυλακι δεχοταν.ηταν τοση φοβερη που της εδωσα μπουρμπουαρ 10 ευρω και εκανε σαν να κερδισε το λαχειο.αξιζει το 20αρικο και με το παραπανω.το απογευμα στο 66α ηταν νικολιτσα νικολ δεν θυμαμαι καλα.ηταν ξανθια μετριου αναστηματοσ οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα παρολο που την αργησα ηταν υπομονετικη σχετικα με χαμογελο και για τον λογο αυτο πιστευω οτι ειναι απο τισ καλες παρουσιεσ στην φυλης.Στον όροφο δεν ανέβηκα και δεν ξέρω συνεπώς πια δούλευε.Στο ισόγειο 71 μπήκα και είδα κοπέλα λεπτή,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω και τατού μεγάλο πίσω στην μέση.Νομίζω οτι είναι η Ρενάτα η οποία έχει αδυνατίσει.Τώρα αν έκανα λάθος ας επιβεβαιώσουν και άλλοι συναγωνιστές που πέρασαν και την είδαν.Επίσης για το Φυλής 65 όροφος το πιο πιθανόν είναι να ήταν ελιά αυτό που είδα.
Ένα αυτό και δεύτερο το ότι το 71Α έχει καλή παράδοση στον κώλο.Σημερα το πρωι στο 71 επανω ηταν ενα μωρο μελαχρινο το ελεγαν χριστινα και επειδη λετε οτι το ονομα αυτο ειναι προσ αποφυγη ειπα να το δοκιμασω.ηταν φοβερα χαρουμενο πολυ παιχνιδιαρα στην κουβεντα που καναμε ειπε πωσ ειναι απο το καζακσταν.φοβερο σωμα φοβερο κρεβατι ισωσ μελιγο πιεση να εδινε και κολαρακι γιατι δακτυλακι δεχοταν.ηταν τοση φοβερη που της εδωσα μπουρμπουαρ 10 ευρω και εκανε σαν να κερδισε το λαχειο.αξιζει το 20αρικο και με το παραπανω.το απογευμα στο 66α ηταν νικολιτσα νικολ δεν θυμαμαι καλα.ηταν ξανθια μετριου αναστηματοσ οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα παρολο που την αργησα ηταν υπομονετικη σχετικα με χαμογελο και για τον λογο αυτο πιστευω οτι ειναι απο τισ καλες παρουσιεσ στην φυλης.
Ένα αυτό και δεύτερο το ότι το 71Α έχει καλή παράδοση στον κώλο.
Πάντως, τα μπουρμπουάρ μόνο σε κακό μπορούν να σου βγουν φίλε, γιατί ναι μεν την επόμενη φορά πιθανόν να σου κάνει καλό γαμήσι επειδή ποτέ δεν ξεχνούν αυτούς που τους σκάνε περισσότερα, αλλά θα περιμένει πάντα πιο πολλά κι από 'σενα...
Όταν λέω πιο πολλά, εννοώ πιο πολλά από την ταρίφα. Στην προκειμένη περίπτωση δεκάρικο ναι.Δεν είναι απαραίτητο. Απλά θα περιμένει το δεκαρικάκι της.
Είναι και αυτή μία προσέγγιση, δεν μπορείς να πεις.
Ακριβώς αυτόΠάντως τα φιλοδωρήματα καλό είναι ν'αποφεύγονται, η κάθε κοπέλα πρέπει να κερδίζει τους πελάτες της με τον επαγγελματισμό της.
Το ''φιλοδώρημα'' της κάθε ιερόδουλης πρέπει να είναι ο ευχαριστημένος πελάτης που θα γίνει και σταθερός καταθέτης του οβολού του σε αυτήν που το αξίζει.
η μελαχρινη ρουμανα που μοιαζει σαν δυδιμη με την σορινα....Καινούρια σούφρα εν όψη. Περιμένουμε λεπτομέρειες από κάποιον συναγωνιστή
Αυτή που ήτανε ξανθιά πριν; Που είναι και πρωινή βάρδια με πρωκτικό;
Ποια Τζούλια ήταν αυτή συνάδελφε;
hardcoras welcome back στη σαρωτική ενημέρωση
Μήπως η Στέλλα με πρωκτικό;Φ71 πάνω μία ξανθιά μεγαλούτσικια
Συμφωνώ. Απο τη στιγμή που πληρώνεται δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω extra. Δεν νομίζω εμένα στη δουλειά μου να με πληρώνουν extra όταν κάνω καλή δουλειά.Πάντως τα φιλοδωρήματα καλό είναι ν'αποφεύγονται, η κάθε κοπέλα πρέπει να κερδίζει τους πελάτες της με τον επαγγελματισμό της.
Το ''φιλοδώρημα'' της κάθε ιερόδουλης πρέπει να είναι ο ευχαριστημένος πελάτης που θα γίνει και σταθερός καταθέτης του οβολού του σε αυτήν που το αξίζει.
βρηκες τζιλφ τελικα?Συμφωνώ. Απο τη στιγμή που πληρώνεται δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω extra. Δεν νομίζω εμένα στη δουλειά μου να με πληρώνουν extra όταν κάνω καλή δουλειά.