Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (2 μέλη και 147 επισκέπτες)

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΟΥ κατα που δουλευει αυτη η περιβοητη μιραντα?
τριτη βαρδια εχω διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να ενημερώσω οτι για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων (μεχρι 5/12) τα πρωινά η Μελίνα απο Τροφωνίου 11 θα βρίσκεται στα decks του Καλύμνου 48A για σπέσιαλ gilf καταστάσεις!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ολα αυτα μετα τις 12 το βραδυ...μεταξι τα περισσοτερα κλειστα...

-ιασ.43 αριστερο,αννα η βουλγαρα,ξεπετα μεσα...ξερεις κανεις που εξαφανιστηκε η μιραντα;
-ιασ.43 οροφος,καρλα η καυλα
-ιασ.44,η μαυριδερη που ειναι σταθερα εκει τελευταια,κατω του μετριου
-ιασ.37 κατω,τζενη το γυφτακι,απατη τελειως...
-ιασ.37 πανω,ενα ξανθο γυρω στα 30 με φοβερο σωμα και προσωπο,μονο 10 ευρω...περασα,και οπως περιμενα εξαλλου ηταν μονο για να το χαζευεις,παντως καταφερα και τελειωσα ο.κ σε χρονο 0...
-ιασ.30 κατω,τζουλιαννα,και απεξω ο τοιχος ειναι γραμμενος με σπρευ "τζουλιαννα καυλα"...2 φορες την εχω παρει,τη πρωτη φορα καλη,τη δευτερη χαλια...
-ιασ.30 πανω,μια καινουργια κοκκινομαλλα χαριτωμενη με καλο βυζο και ωραιο προσωπο,λιγο περιφερεια,αρκετα καλη εμφανιση γενικα,τα δωματια φουλ ομως...15 ευρω απλο...
-ιασ.33,η μαυρουλα η ψηλη
-ιασ.27,μια πολυ αδυνατη μελαχροινη,νικολ νομιζω,15 απλο...
-λεωνιδου 28 πανω,το γιαγιονι...
-λεωνιδου 28 κατω,βικτωρια,μουναρα μεν,λιγο επιπλο μεσα δε...10 ευρω μονο ομως...
-ιασ.20 κατω,ενα μελαχροινο κατω του μετριου,15 ευρω κολαρακι...
-ιασ.19 δεξι,ρομπερτα,τσιγγανα με ξανθο μαλλι και εκφυλο προσωπο,καλο σωμα μασιφ,νεα αφιξη,15 ευρω απλο...θα την δοκιμαζα ανετα...
-μ.αλεξ 22 κατω,παχουλη,κακη εμφανιση
-μ.αλεξ 22 πανω,ξανθια βαριεστημενη,κακη εμφανιση
-μ.αλεξ 28,στην αρχη νομιζα οτι ηταν τραβεστι,αλλα τελικα ηταν μια πολυ ψηλη αδυνατη ξανθια ατσουμπαλη...
-αχ.40,μια στρουμπουλη τσιγγανα με μαλλι μεχρι το κολο και βυζους,με ειχε στριμωξει και ηθελε να τη γαμησω τσαμπα λεει,μπααα...20 ευρω απλο...
-αχ.51,κασσανδρα,γυρω στα 35 μελαχροινη με πολυ ωραιο προσωπο και καλο σωμα, ψηλη,λιγο περιφερεια λογω ηλικιας...20 ευρω πρωκτικο...στα υποψην σιγουρα αν και ειναι ξεπετοσπιτο...
-φυλης 92 παλιο,λαουρα...ξεπετα μεσα...
-μ.προδρομου,2 καλες ρωσιδες λεει,φουλ προγραμμα,2 μπαζακια τελικα
-μ.προδρομου κατω,η ψηλη οδοντογλυφιδα με το κοκκινο κοντο μαλλι που ειναι συνηθως εκει...χαλια...
-φυλης 71 ισογειο,μαρινα και αλεξια του φαρκελι...πηρα την αλεξια αν και εμφανισιακα δε τρελενομαι,αλλα μεσα αψογη...20 ευρω...
-Φυλής 67,η μελαχροινη που ειναι συνηθως εκει...
-φυλης 65 κατω,νεο μπαζακι ξανθο...
-φυλης 86 κατω,αφροδιτη...
-φυλης 86 πανω,ενα ξανθο μπιμπελο,παρομοιο με αυτο που πηρα στο ιασ.37 πανω...
-φυλης 59 κατω,σακιρα...
-φυλης 59 πανω,σορινα και τζουλια...η τζουλια μεγαλη απατη...
-φυλης 80,τσιγγανα στρουμπουλη...
-φυλης 74 αριστερο,η χοντρη η ξανθια που στα πρηζει απο λιοσιων 91 (αυτο με τη γκαραζοπορτα)
-φυλης 74 δεξι,αλεξανδρα,χαριτωμενο κονδοπουτανο και επειδη μου εχει ξεφυγει θελω τα φωτα σας αν και θα δοκιμαστει 100%...δε χανονται αυτα...
-φυλης 66 παλιο,αλεξανδρα...
-φυλης 66 νεο,νικολλετα...ξεπετα μεσα...
-φωκαιας 17,μαρια,καλο μελαχροινουλι...20 πρωκτικο...
-φωκαιας 19,μια ψηλη που βαριοταν να σαλοναρει...με τιποτα...
-φωκαιας 25 πανω,η ξανθια η χονδρη,που τα κανει ολα,σαντουιτς,πρωκτικα,τελειωτικα,ολα ρε...εχει καλο προσωπο αλλα ειναι χονδρη...
-φωκαιας 25 κατω,μονικα...
-φωκαιας 22 πανω αριστερα,νατασσα...
-φωκαιας 27 πανω,ενα μιλφ πολυ εκφυλο με βυζους...20 ευρω τελειωτικο στο στομα...σουπερ μου φανηκε...
-φωκαιας 27 υπογειο,αλλο μιλφ ξανθο με κοντο μαλλι,μετριας εμφανισης...
-φωκαιας 27 ισογειο,βικτωρια...

Επισκέπτης
-αχ.51,κασσανδρα,γυρω στα 35 μελαχροινη με πολυ ωραιο προσωπο και καλο σωμα, ψηλη,λιγο περιφερεια λογω ηλικιας...20 ευρω πρωκτικο...στα υποψην σιγουρα αν και ειναι ξεπετοσπιτο...
Καινούρια σούφρα εν όψη. Περιμένουμε λεπτομέρειες από κάποιον συναγωνιστή :rockon:

-μ.προδρομου κατω,η ψηλη οδοντογλυφιδα με το κοκκινο κοντο μαλλι που ειναι συνηθως εκει...χαλια...
Αυτή που ήτανε ξανθιά πριν; Που είναι και πρωινή βάρδια με πρωκτικό;

-φυλης 59 πανω,σορινα και τζουλια...η τζουλια μεγαλη απατη...
Ποια Τζούλια ήταν αυτή συνάδελφε;

hardcoras welcome back στη σαρωτική ενημέρωση :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λόγω ... "μεγέθους" συνήθως κρύβομαι πίσω από νταλίκα    :2funny: :2funny: :2funny:
Καλύτερα να βλέπουμε πρωινές ενημερώσεις, γιατί τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα όταν βραδιάζει στο Μεταξουργείο...

Φωτογραφίες από διαφορετικά σημεία σε Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κεραμεικού

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1002.jpg

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1009.jpg

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1008.jpg

Και το καπάκι που λείπει απο το φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ ...

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1004.jpg
Σε εκεινο το σημειο βρισκονται και τα δικα μου τζαμια....Ευτυχως περνουσαν μπατσοι με πολιτικα και εκαναν την καλη τους πραξη...!Εφαγε στο Τ.Α ομονοιας..........της χρονιας του!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Λόγω ... "μεγέθους" συνήθως κρύβομαι πίσω από νταλίκα    :2funny: :2funny: :2funny:
Καλύτερα να βλέπουμε πρωινές ενημερώσεις, γιατί τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα όταν βραδιάζει στο Μεταξουργείο...

Φωτογραφίες από διαφορετικά σημεία σε Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κεραμεικού
Εχεις πολύ δίκιο farkeli.
Τα βράδια κυκλοφορούν πολλές σκατόφατσες εκεί.
Έχω δει πιτσιρίκια στην λεωνίδου που κυκλοφορούν με παπάκια και σβηστά φώτα το βράδυ ψάχνοντας προφανώς είτε για περαστικούς είτε για αυτοκίνητα με ξεχασμένα πράγματα μέσα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ολα αυτα μετα τις 12 το βραδυ...μεταξι
ΑΨΟΓΟΣ !!! :rockon: :rockon: :rockon:

-φυλης 71 ισογειο,μαρινα και αλεξια του φαρκελι...πηρα την αλεξια αν και εμφανισιακα δε τρελενομαι,αλλα μεσα αψογη...20 ευρω...
Η κοπέλα εργάζεται δεν μας δουλεύει ... ;)

Επισκέπτης
ολα αυτα μετα τις 12 το βραδυ...μεταξι τα περισσοτερα κλειστα...
:rockon: 41 σπιτάκια (αν μέτρησα σωστά)!  :rockon:

-ιασ.46 αριστερο,αννα η βουλγαρα,ξεπετα μεσα.
Επιπλέον είναι και πολύ άσχημη, ενώ έχει και το χειρότερο στήθος που έχω δει ποτέ (μικρό και σταφυδιασμένο)

..ξερεις κανεις που εξαφανιστηκε η μιραντα;
Με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι δεν παίζει πουθενά στην απογευματινή βάρδια. Εγώ την είχα πάρει πριν μήνες κατά τις 6 τα ξημερώματα. Για όσους δεν την ξέρουν δεν έχει καμιά σχέση με την Μιράντα από φυλ71 πάνω.

Ποια Τζούλια ήταν αυτή...;
Η αδύνατη μελαχρινή με το κοντό μαλλί, μικρά στητά στήθη, ωραίο κωλαράκι, αρκετά βιαστική μέσα με ελ.στοματικό.

Εχεις πολύ δίκιο farkeli.
Τα βράδια κυκλοφορούν πολλές σκατόφατσες εκεί.
Έχω δει πιτσιρίκια στην λεωνίδου που κυκλοφορούν με παπάκια και σβηστά φώτα το βράδυ ψάχνοντας προφανώς είτε για περαστικούς είτε για αυτοκίνητα με ξεχασμένα πράγματα μέσα.
Πρόβλημα υπάρχει και την ημέρα επίσης, με τους αφρικανούς και όχι μόνο, κυρίως στη δεληγιώργη-κεραμεικού. Υπάρχουν βέβαια παντού διάσπαρτοι κράχτες, περιμένοντας για ευάλωτα θύματα.

xelidonaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Στον όροφο δεν ανέβηκα και δεν ξέρω συνεπώς πια δούλευε.Στο ισόγειο 71 μπήκα και είδα κοπέλα λεπτή,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω και τατού μεγάλο πίσω στην μέση.Νομίζω οτι είναι η Ρενάτα η οποία έχει αδυνατίσει.Τώρα αν έκανα λάθος ας επιβεβαιώσουν και άλλοι συναγωνιστές που πέρασαν και την είδαν.Επίσης για το Φυλής 65 όροφος το πιο πιθανόν είναι να ήταν ελιά αυτό που είδα.
Σημερα το πρωι στο 71 επανω ηταν ενα μωρο μελαχρινο το ελεγαν χριστινα και επειδη λετε οτι το ονομα αυτο ειναι προσ αποφυγη ειπα να το δοκιμασω.ηταν φοβερα χαρουμενο πολυ παιχνιδιαρα στην κουβεντα που καναμε ειπε πωσ ειναι απο το καζακσταν.φοβερο σωμα φοβερο κρεβατι ισωσ μελιγο πιεση να εδινε και κολαρακι γιατι δακτυλακι δεχοταν.ηταν τοση φοβερη που της εδωσα μπουρμπουαρ 10 ευρω και εκανε σαν να κερδισε το λαχειο.αξιζει το 20αρικο και με το παραπανω.το απογευμα στο 66α ηταν νικολιτσα νικολ δεν θυμαμαι καλα.ηταν ξανθια μετριου αναστηματοσ οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα παρολο που την αργησα ηταν υπομονετικη σχετικα με χαμογελο και για τον λογο αυτο πιστευω  οτι ειναι απο τισ καλες παρουσιεσ στην φυλης.

Επισκέπτης
Σημερα το πρωι στο 71 επανω ηταν ενα μωρο μελαχρινο το ελεγαν χριστινα και επειδη λετε οτι το ονομα αυτο ειναι προσ αποφυγη ειπα να το δοκιμασω.ηταν φοβερα χαρουμενο πολυ παιχνιδιαρα στην κουβεντα που καναμε ειπε πωσ ειναι απο το καζακσταν.φοβερο σωμα φοβερο κρεβατι ισωσ μελιγο πιεση να εδινε και κολαρακι γιατι δακτυλακι δεχοταν.ηταν τοση φοβερη που της εδωσα μπουρμπουαρ 10 ευρω και εκανε σαν να κερδισε το λαχειο.αξιζει το 20αρικο και με το παραπανω.το απογευμα στο 66α ηταν νικολιτσα νικολ δεν θυμαμαι καλα.ηταν ξανθια μετριου αναστηματοσ οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα παρολο που την αργησα ηταν υπομονετικη σχετικα με χαμογελο και για τον λογο αυτο πιστευω  οτι ειναι απο τισ καλες παρουσιεσ στην φυλης.
Ένα αυτό και δεύτερο το ότι το 71Α έχει καλή παράδοση στον κώλο.

Πάντως, τα μπουρμπουάρ μόνο σε κακό μπορούν να σου βγουν φίλε, γιατί ναι μεν την επόμενη φορά πιθανόν να σου κάνει καλό γαμήσι επειδή ποτέ δεν ξεχνούν αυτούς που τους σκάνε περισσότερα, αλλά θα περιμένει πάντα πιο πολλά κι από 'σενα...

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Μια γρήγορη πρόχειρη γύρα σε 2-3 το βράδυ κατά τις ~01.00

ΑΧ51: ντουέτο, μια μετρίο αναστήματος, με πιασίματα, μεγάλα πλαδαρά βυζιά, κ ακόμα μεγαλύτερη μύτη που δε βλεπότανε, όλα εκτός από κώλο, κ άλλη μία κοντούλα μελαχρινή ομορφούλα στα 35, με συμπαθητικό βυζάκι κ ωραίο κωλαράκι, 20 από όλα (δε θυμάμαι για ακάποτο)

Τρ13 κάτω η Όλγα (proGilf)
Tρ13 πάνω η χριστήνα (Gilf)
Τρ11 κάτω μια γνωστή με τεράστια περιφέρεια
Παιωνίου 47 η Λένα (ξανθιά κοντή με ωραίο βυζάκι στα 30-35)

μετά βαρέθηκα κ έφυγα

jefferson

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ένα αυτό και δεύτερο το ότι το 71Α έχει καλή παράδοση στον κώλο.

Πάντως, τα μπουρμπουάρ μόνο σε κακό μπορούν να σου βγουν φίλε, γιατί ναι μεν την επόμενη φορά πιθανόν να σου κάνει καλό γαμήσι επειδή ποτέ δεν ξεχνούν αυτούς που τους σκάνε περισσότερα, αλλά θα περιμένει πάντα πιο πολλά κι από 'σενα...

Δεν είναι απαραίτητο. Απλά θα περιμένει το δεκαρικάκι της.
Είναι και αυτή μία προσέγγιση, δεν μπορείς να πεις.
Πάντως τα φιλοδωρήματα καλό είναι ν'αποφεύγονται, η κάθε κοπέλα πρέπει να κερδίζει τους πελάτες της με τον επαγγελματισμό της.
Το ''φιλοδώρημα'' της κάθε ιερόδουλης πρέπει να είναι ο ευχαριστημένος πελάτης που θα γίνει και σταθερός καταθέτης του οβολού του σε αυτήν που το αξίζει.

Επισκέπτης
Δεν είναι απαραίτητο. Απλά θα περιμένει το δεκαρικάκι της.
Είναι και αυτή μία προσέγγιση, δεν μπορείς να πεις.
Όταν λέω πιο πολλά, εννοώ πιο πολλά από την ταρίφα. Στην προκειμένη περίπτωση δεκάρικο ναι.

Πάντως τα φιλοδωρήματα καλό είναι ν'αποφεύγονται, η κάθε κοπέλα πρέπει να κερδίζει τους πελάτες της με τον επαγγελματισμό της.
Το ''φιλοδώρημα'' της κάθε ιερόδουλης πρέπει να είναι ο ευχαριστημένος πελάτης που θα γίνει και σταθερός καταθέτης του οβολού του σε αυτήν που το αξίζει.
Ακριβώς αυτό :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Καινούρια σούφρα εν όψη. Περιμένουμε λεπτομέρειες από κάποιον συναγωνιστή :rockon:
Αυτή που ήτανε ξανθιά πριν; Που είναι και πρωινή βάρδια με πρωκτικό;
Ποια Τζούλια ήταν αυτή συνάδελφε;

hardcoras welcome back στη σαρωτική ενημέρωση :rockon:
η μελαχρινη ρουμανα που μοιαζει σαν δυδιμη με την σορινα....

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Φυλής κατά τις 11

Φ92Α Λάουρα και άλλη μια πιο ζουμπουρλούκα
Φ92Β Μίκυ (Μάους)
Φ71Β Τζούλια Άννα Ιλόνα ό,τι γουστάρετε
Φ71 πάνω μία ξανθιά μεγαλούτσικια
Φ67 Νατάσα Μιςς Πίγκυ
Φ69 πάνω Χριστίνα

με λίγα λόγια , η μέρα της μαρμότας.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Συμφωνώ. Απο τη στιγμή που πληρώνεται δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω extra. Δεν νομίζω εμένα στη δουλειά μου να με πληρώνουν extra όταν κάνω καλή δουλειά.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Συμφωνώ. Απο τη στιγμή που πληρώνεται δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω extra. Δεν νομίζω εμένα στη δουλειά μου να με πληρώνουν extra όταν κάνω καλή δουλειά.
βρηκες τζιλφ τελικα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom