Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (7 μέλη και 142 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σύντροφε, αύτη είναι μια καστανόξανθη μακρυμαλούσα με μαυρισμένη επιδερμίδα σαν απο ηλιοθεραπεια/σολάριουμ ?? Αξίζει τίποτα?
Αυτή είναι η Ζωή.Συναγωνιστές που την πήραν, αναφέρουν μέτριες-τυπικές υπηρεσίες.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Λάουρα είπε ο γηραιός υπηρέτης.Από Φυλής 92 παλαιό.Ώστε και ελεύθερο στοματικό...

snow19, τον χρόνο σου χάνεις...το ύφος του σπάϊντερ ήταν δηκτικό και ΔΙΚΑΙΩΣ.
H  Λάουρα είναι ένα αδύνατο γύρω στα 20 με πεταχτά βυζάκια και σύνήθως φοράει μεγάλους κρίκους σκουλαρίκια και εμφανίζεται με μία άλλη στο Φυλής 92 δεξιά; Αν είναι αυτό, πρόκειται για δυνατό τεμάχιο και το έχω στο στόχαστρο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τωρα θα μας τρελανετε?
μια λεξη ειναι , για την ακριβεια ενα ονομα , και πιο συγκεκριμενα ονομα εκδιδομενης , δηλαδη που γυναικας που θελει να ειναι γνωστη για να εχει περισσοτερους πελατες
ποιος ο λογος να μην λετε , ποια επεστρεψε ?

τι διαλο , ο ιησους ηρθε ,με τη δευτερα παρουσια ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
εχει περασει κι αυτος απ τον ιστορικο δρομο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μαλλον θα χει περασει  απο καποιον αντιστοιχο ισραηλ μερια  :2funny: :2funny: :2funny:

(ελπιζω να μη γεμισουν τα πμ μου απο υβριστικα μηνυματα χριστιανων , μια πλακιτσα κανουμε)

το ερωτημα παραμενει ομως περι επιστροφης... ;)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
διατρεχω τιν ιδιο κινδυνο...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μαυρομαλλούσα λεπτή πιπινοειδής με πεταχτό κωλαράκι που το στήνει για  να ζαλιστείς.Στο Φυλής 92 παλαιό δεν την πέτυχα ποτέ σε δίδυμο.
Κατάλαβα αυτή που εννοώ από το 92 δεξιά πρέπει να είναι, κάνει και σόου στο 92. Άμα έχει αρχίσει τα ακάποτα στο 71Β  εξελίσσεται σε κανονικό πορνίδιο, καλό για εμάς. Στο 92 δεξιά που βγαίνει στις βραδυνές βάρδιες  δεν έκανε τέτοια.

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Φλαμανδη η Στελλα ξερει κανεις που βρισκεται?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πριν απο λιγο, μεταμεσονυχτια δηλαδη στο μεταξι για να γιορτασουμε την προκριση της ομαδαρας...
-ιασωνος 43,τσιγγανα χονδρη
-ιασωνος 33,παλι τσιγγανα χονδρη
-ιασωνος 30 πανω,το λεπτο καστανοξανθο πιπινι που ειναι εκει τελευταια,15 απλο
-ιασωνος 30 κατω,μελαχροινο αδιαφορο,15 απλο
-ιασωνος 27,μελαχροινο παλι αδιαφορο,15 απλο
-ιασωνος 20 μεσαιο (τα αλλα δυο κλειστα),η ντανα,ξανθια ωραια γκομενα με στηθος,15 απλο
-λεωνιδου 28 πανω,σισσυ,ξανθια τσιγγανε μετρια (οχι κακη εμφανισιακα),15 πρωκτικο
-λεωνιδου 28 κατω,μονικα η βικτωρια (δε θυμαμαι ακριβως...),η ξανθια ψηλη μοντελε μουναρα με τα τατου,15 απλο
-ιασωνος 19 κατω,ενα μελαχροινο με κοντο μαλλακι ομορφουλη με βυζακια,πηγα να μπω αλλα με προλαβαν 2 στη σειρα,γαμωτο (πρεπει να'ναι καλο το πιπινι...)
-ιασωνος 19 πανω,εσμεραλντα,ψηλη συμπαθητικη νεα σε ηλικια με μαυρο καρε,καλο σωμα,παιζει και λεωνιδου πανω...15 πρωκτικο...περασα...ενταξει,πολυ μετρια πραγματα και το πιο σημαντικο,δυστυχως κουλουρι δε πηρα (απλα δεν εμπαινε...),πιπα δαγκωνε,απο πανω μετρια αισθηση λογω κρεμας,τελειωμα πισωκολλητο ο.κ εκει...εντωμεταξυ μου ερχοντουσαν και κατι μποχες,τωρα ηταν το δωματιο,ηταν αυτη...στο δωματιο ειχαμε 1η κληση spider,μπλα μπλα,μπλα μπλα μπλα...ασε με να γαμησω ρε,μη με κοβεις...
-ιασωνος 37 κατω, δε μπηκα...θα ηταν η δημητρα και παλι δε θα μπορουσα να αντισταθω...
-ιασωνος 44,αναμονη...2η κληση spider,τωρα ακουγα κατι τσαφ-τσουφ ( μετρο)...προφανως με πηρε καταλαθος...βγηκα να μιλησω,δεν ειδα τι επαιζε μεσα...
-ιασωνος 46 αριστερο,ενα παχουλουλη αλλα καβλιαρικο ξανθουλη...μου μιλουσε καβλιαρικα και με ειχε πλησιασει στο στομα...15 απλο...
-αχιλλεως 40,ψηλη μελαχροινη με καλο σωμα λιγο ευτραφης και κοντο μαλλι,μετρια φατσα...
-μαραθωνος,η νικη "το φλογοβολο"...ακουγοταν μεχρι το δρομο η καβλιαρα,σταθερη αξια...αφιλτρο 20
-αχιλλεως/μαραθωνος,πολυ αδυνατο μελαχροινο πιπινι με τατου πισω...εκανε και κατι χαζα στο σαλονι...μονο γι'αυτους που τους αρεσουν τα πολυ αδυνατα...αφιλτρο 20...
-αχιλλεως 51,αφροδιτη,τσιγγανε νταρντανε...20 πρωκτικο...

και για τελος αφησα...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
-ιασωνος 37 πανω...ε λοιπον παιδες...βγαινει μια μουναρα,απο τις πιο εντυπωσιακες που εχω δει ποτε...καστανοξανθη με μαλλι σουπερ,προσωπαρα,γυρω στα 30 την εκανα...
και κατεβαινουμε...βυζοι στη θεση τους,γυρναει και βλεπω ΤΟΝ υπερ-τεντωμενο κολο,ο κολος να κοιταει το ταβανι ρε λεμε...
εχω κατσει στο καναπε και δε φευγω...λεει η τσατσα το προγραμμα,απλο στα 15 τελικα,και μου λεει θα περασεις? της λεω πως τη λενε τη κοπελα (ποτε δε ρωταω ονοματα...)...μπιανκα μου λεει,ειναι καινουργια...ελα ομως που ειχα καταθεσει πιο πριν...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ρε spiderman ποια ειναι η " ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ " που λες ?

ρωτηστε τον τσεγιεν να σας πει για ποια επιστροφη μιλαω....αλλωστε αυτος ειναι αρμοδιος για τα θεματα που αφορουν τη κοπελα που επεστρεψε στην ενεργο δραση υστερα απο 2 χρονια..!!!....
Ο spiderdom προφανως αναφερεται στην επιστριφη της Παολα για την οποια εγραψα στα αντιστοιχα thread για την επιστροφη της.

[size=14pt]ΟΜΩΣ :[/size]

Δεν ειμαι αρμοδιος για ΚΑΜΙΑ κοπελα.
οτι μαθαινω το μοιραζομαι

Εαν το γραψω γινομαι αρμοδιος.
Εαν δεν το γραψω το κραταω για παρτυ μου.

Ας αποφασισουν μερικοι τι επιθυμουν.

Και κατι αλλο.
Η Παολα εργαζεται σε studio. Τι δουλεια εχει να μιλησουμε γι΄αυτη εδω, που μιλαμε για κοπελες μπουρδελων?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε παιδιά ξέρει κανένας που εξαφανίστηκε η Ρωξάνη (αυτό το τούμπανο καυλομελαχρινό με την ωραίες πίπες!) από Φυλής 86Β?
Μήπως ανέβηκε επίπεδο προς studio μεριά  :grin: ? Ή απλά γενικώς σταμάτησε?
Θα απαντησω μιας και ειμαι αρμοδιος και για την Ρωξανη  :2funny:

Οντως "αναβαθμιστηκε" και εργαζεται σε studio.

Εργαζεται με το ιδιο ονομα στα ιδρυματα της Τριγγετοαλυσιδς (Ισμηνης 2, Συγγρου 144, Η. Πολυτεχνιου 37, Τριγγετα 3) ;)

Επισκέπτης
Τι δουλεια εχει να μιλησουμε γι΄αυτη εδω, που μιλαμε για κοπελες μπουρδελων?
Υπάρχει πελατειακή ομάδα κοινή για τους οίκους ανοχής.
Αλλά ο σπάϊντερ δεν ανάφερε πρωτογενώς την πληροφορία ως είδηση αυτή καθ'αυτή.Και το ξέρεις.

[size=14pt]Η αναφορά του ήταν σαρκαστική γιατί μας ζαλίζουνε τ'αρχίδια και στους δύο ιστότοπους διαφημίζοντας κοπέλες  :badair: :badair: :badair: :knuppel: :knuppel: :knuppel:.[/size]

Θα απαντησω μιας και ειμαι αρμοδιος και για την Ρωξανη  :2funny:
Μην το γελάς καθόλου.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ 20,00 ΜΕΧΡΙ 1,30 ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ...
(ας μου σταλει πμ....)

JOCKER X MH TO ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ...ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ-ΑΓΝΟ-ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...!!!

IKARIA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα απαντησω μιας και ειμαι αρμοδιος και για την Ρωξανη  :2funny:

Οντως "αναβαθμιστηκε" και εργαζεται σε studio.

Εργαζεται με το ιδιο ονομα στα ιδρυματα της Τριγγετοαλυσιδς (Ισμηνης 2, Συγγρου 144, Η. Πολυτεχνιου 37, Τριγγετα 3) ;)
ποτε και σε ποιο εργαζεται πως μπορει να το μαθει καποιος?

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Τα ευγενικά ψυγεία, ευγενικά σε παγώνουν..

Απογευματινή τσάρκα Τρίτη στο μετάξι, μια και το πάρκινγκ είναι πολύ πιο εύκολο απο φυλής... τι να το κάνεις..

Οι κοπέλες που αξίζει να θυμάμαι μετρημένες στα δάχτυλα:

Κολώνού 30(Κατερίνας)- Μουνάρα με καμπύλες, στα -άντα της, μελαχρινή κοντό καρε, δικτυωτό μίνι ως μοναδικό ρούχο, ειδικά η καμπύλη του κώλου 'με ρούφηξε' . Μάλλον από CIS μεριά, είπα να ολοκληρώσω την βόλτα μου και να επανέλθω..
Κολωνού 27 όροφος-Μόνικα, ωραία κοπέλα, συναγωνιστής ακούγοντας το όνομά της μπήκε χωρίς να περιμένει να την δεί.. ενδιαφέρον, μπράβο Μόνικα!

Στα υπόλοιπα αρχής Ιάσωνος και Κολωνού τίποτα που να αξίζει αναφοράς..

Δυστυχώς ο δρόμος με έβγαλε και στο Ιάσωνος 1Β, το αριστερό, το δεξιά ήταν κλειστό. Η υπηρεσία μας παρουσίασε όμορφη χαμογελαστή κοπελίτσα, ευγενέστατη.. "Πολύ καλή στο κρεβάτι" με διαβεβαίωσε, ενώ οι υπόλοιποι συνάδελφοι αποχώρησαν αμέσως.. 'Από πού είναι η κοπέλλα', ' απο την Ρωσία' απάντησε η τσα2, και οι όποιες επιφυλάξεις κάμφθηκαν.. Η κοπελίτσα με κοιτούσε στα μάτια με βλέμμα όλο υποσχέσεις..  :headbang:

Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο και ενω συνέχισε τα χαμόγελα, η πίπα ήταν μαλακία με φύσιμα απο τα 2 χιλιοστά. Με μαγικό τρόπο, παρόλο που έβαζε πάνω απο 7-8 πόντους μέσα στο στόμα της, επαφή με το μπούτσο μου είχαν μόνο τα δάχτυλά της..
Την ανέβασα απο πάνω και με το που ξεκινάμε, μου λέει σταμάτα να ακούσω. και στήνει αυτί να ακούσει τι έλεγαν στο 'σαλόνι'.. ξαναξεκινάμε.. σε 1-2 λεπτά σταματάει.. 'τελείωσες' με ρωτάει..'όχι' απαντάω και συνεχίζουμε.. και κάνω το λάθος να χαϊδέψω την σκισμή του κώλου της, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΕΒΑΙΑ. πετάχτηκε επάνω και μου λέει ' ποιός σου είπε να βάλεις δάχτυλο'.. που να προλάβω, με το που ακούμπησα την σχισμή πετάχτηκε..

την εδιωξα επι τόπου και αδιαφόρησα για τις δικαιολογίες της, είναι χωρίς νόημα πιστεύω οποιαδήποτε συζήτηση μια και δεν πρόκειται να ξαναπάω έτσι κι αλλιώς και δεν θα βγεί τίποτα, υποτίθεται κάναμε σεξ και λεφτά πίσω δεν είχε νόημα να ζητήσω..

Βέβαια μέχρι να ντυθώ άκουγα στο σαλόνι την τσατσά να διαφημίζει την μοναδική εμπειρία να βρεθείς μαζί της και την κοπελίτσα να  καλοπιάνει τα υποψήφια θύματα με τα ελάχιστα Ελληνικά της. είναι όμορφη και γλυκιά κοπέλλα και δυστυχώς εύκολο να πέσεις στην παγίδα της . ΡΟΥΣΛΆΝΑ το όνομά της.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΦΥΛΗΣ,ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΚΑΙΑΣ

Συναντηση στο σταυροδρομι των 5 ηπειρων (Ιουλιανου&αχαρνων)...με μπακαλη,αγερωχο.(εξωθεσμικος συναγωνιστης).

ΔΙΔΥΜΟΥ 8ΚΑΤΩ...ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ,,,, :cheesy: :cheesy:....εισηρθε σαν πυραυλος στο δωματιο οταν αντικρυσε την ρωσιδα ΓΙΑΝΝΑ...τελικα το γκολ ηταν οφσαιντ.
Αλλη μια κοπελα απο το πρωην Νταριοσπιτο που βρισκει καταφυγιο στο Διδυμου 8...στην Αγιου Μελετιου 37 αξιωνε 30 ευρο..εδω 20 αποκλιση 10...!!!λεπτομεριες για το τι δεν εγινε στο δωματιο απο τον ιδιο.
ΔΙΔΥΜΟΥ 8 Πανω..Χριστινα απο Αγαθουπολεως 54... :( :(
ΦΥΛΗΣ 54 Πανω...ΓΚΙΛΦ ανω τον 50 με σεξυ μποτες σε ζερβας DESIGN...20 euro οι πλαστικες μποτες και 20 ευρο η ιδια... :think:....αν η ζερβα φοραγε κολαν θα τη λεγαν σερβα??
ΦΥΛΗΣ 54 Κατω...ΝΤΕΝΙΖΑ...η γνωστη ξανθια ευσωμη και πληθωρικη κοπελα με πολλες αρνητικες κριτικες.
ΦΥΛΗΣ 74 το αριστερο ανοιχτα,,,μια ξανθια γυρω στα 30 με πλαδαρο σωμα..αδιαφορη εμφανισιακα.
ΦΥΛΗΣ 66...νομιζω δεξια οπως κοιταμε...η τσα2 που τα χει λιγο ψιλο χαμενα μας ελεγε ιστοριες για τη κασσανδρας που ειχε θυτευσει...ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΗ ΝΙΝΑ...ενω τις αποκαλεσε οσες δουλευουν εκει οτι ειναι Αλβανες...Βεβαια αυτο δε θα το εκανε οταν δουλευε εκει αφου κατα συμπτωση στη βαρδια της ηταν ολες ισπανιδες,ιταλιδες και φυσικα ελληνιδες...α και μια ρουμανα.
Απο το δωματιο βγηκε κοπελα αθιγγανη με καλο σωμα και στηθος αλλα αγριο προσωπο..φουλ προγραμμα νομιζω εκτος πρωκτικου.
ΦΩΚΑΙΑΣ 17 πανω...ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ...Αγερωχος...ΜΟΝΙΚΑ Η ΛΕΤΤΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ...!!! η γραια υπηρετρια (δε την εχω ξαναδει),,,μιλαγε για κοπελα που χανει το ρολοι της μεσα στο δωματιο και τα κανει ολα ακομα και τελειωτικο στοματικο...κολο δε δινει.Ελεγε αληθεια και ο φιλος μας βγηκε ευχαριστημενος...Βεβαια περασε μετα απο αυτον και πακιστανος..περιποημενος και καθαρος..!!
ΦΩΚΑΙΑΣ 19...ΓΚΟΟΛΛΛΛΛ....ΣΠΑΙΝΤΕΡΝΤΟΜ...Μαρια προφανως απο Φυλής 67...ψιλη κοπελα,αδυνατη,αβυζη με μακρυ μαυρο μαλι εξτενσιον στα φαρκελικα ορια...προσφερει γυμνο πεοθηλασμο που δε πηρα και χυσιμο στο στηθος που δε προλαβα...ΟΡΙΣΜΟΣ GFE!!!!...

Ακολουθησε ποτο στη πλατεια βαθης...δε νομιζω να ξαναπαω..!!!
ΧΑΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥΞΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΙ....
ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΕΣ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ....φευγανε η μια πισω απο την αλλη γυρω στης 23,οο με 23,45...Μιλησα λιγο με μια Ρεβεκα,,,καταθλιψη με πιασε.
Ειναι λυπηρο να βλεπεις τοσες νεες συμπαθητικες κατα τα αλλα κοπελες χωρις δουλεια...Ομως ειναι λυπηρο και να δινεις σχεδον 85,90 ευρο για να πηδηξεις μια φορα οταν με τα ιδια λεφτα μπορεις να περασεις πολυ καλυτερα οπουδηποτε αλλου...!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom