Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (46 μέλη και 249 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νεο μπουρδελο τυποι μου
μαγνησιας κατι,πιο πανω απτο θεατρο
εχει κωδωνα και μεσα δουλευει μια μαρια
καπου της εχει παρει το ματι μου στα περιξ
στην λιοσιων ηταν ολα κλειστα κατα τις 6 που περασα εκτος απτο λιωσιων 93 που ηταν μια κονδυλο μαυριδερη
στην π.αττικης καναν πορεια αναρχικοι,αν ειδα καλα

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
από την βουλγαρική αποικία της Τσεχίας δηλαδή

Για την ακρίβεια από την Τουρκική (ή Μουσουλμανική αν προτιμάτε) Συνοικία της Βουλγαρικής Αποικίας της Δημοκρατίας της Τσεχίας.

χαχαχαχα, τί σιδηρόδρομος θεούλη μου κουράστηκα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=12pt]νεο μπουρδελο[/size] τυποι μου
[size=12pt]μαγνησιας κατι[/size],πιο πανω απτο θεατρο
εχει κωδωνα και μεσα δουλευει μια μαρια
καπου της εχει παρει το ματι μου στα περιξ
στην λιοσιων ηταν ολα κλειστα κατα τις 6 που περασα εκτος απτο λιωσιων 93 που ηταν μια κονδυλο μαυριδερη
στην π.αττικης καναν πορεια αναρχικοι,αν ειδα καλα

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 1

Το Μαγνησίας 11 είναι το παλιό

Υστερόγραφο :

Σκέφθηκα να πάψω να αναφέρω τα καινούργια μπουρδέλα που ανοίγουν μήπως βρεθούν ορισμένοι και διαδώσουν ότι εγώ τα ανοίγω...  

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γειά σου Φαρκέλη.
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ανοιξεις κανένα μπουρδελάκι...  :rockon: :rockon: :rockon:
Μπορεί μάλιστα τη θέση του τσάτσου να καλύψει το μέλος giasoy που, λόγω κρίσης, έχει εκφράσει τέτοια επιθυμία σε σχετικό θρεντ.
Για πουτάνες δεν ξέρω... Βάλε καμιά αγγελία. Μόνο πουτάνες της πολιτικής μη βάλεις γιατί θα στο κλείσουν το μαγαζί.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Στην Κολωνού 16 (δεν είναι σπιτάκι) , μια μέρα μετά τη "μεγάλη έφοδο" , είχαν μαζυτεί τα κανάλια και η αστυνομία. Μέχρι και σήμερα υπάρχει αστυνομία απ' έξω. Τι στο καλό γίνεται; Πάντως στο μετάξι η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα ζάκια. Κρίμα τα παιδιά...

Θέλω να αναφέρω δύο περιστατικά που μου έτυχαν εντός της εβδομάδας. Στο πρώτο κάποιος σκούρος (Πακιστανός μάλλον) μπήκε σε ένα σπιτάκι στην Ιάσωνος (δε λέω σε ποιο , δεν έχει σημασία) , πλήρωσε , έκατσε στο δωμάτιο και πριν μπει η κοπέλα (ήταν στο δίπλα δωμάτιο) βγήκε και ζήτησε τα λεφτά του πίσω για να φύγει. Η υπηρεσία φυσικά του τα έδωσε αλλά τον έλουσε με διακοσμητικά επίθετα και είπε ότι βαρέθηκε να καθαρίζει σπέρμα από τοίχους , πατώματα κλπ. Τι κάνουν οι μάγκες: πληρώνουν , μπαίνουν στο δωμάτιο , κάνουν μπανιστήρι αν μπορούν , ηδονίζονται και με τις κραυγές από δίπλα , τον παίζουν και μετά βγαίνουν ("μετανιώνουν") , παίρνουν πίσω τα λεφτά και φεύγουν. Από τα λόγια της τσατσάς αυτό πρέπει να γίνεται συχνά. Τι τραβάνε κι αυτές  :-
Το δεύτερο περιστατικά αφορά την Ιάσωνος 1Γ (πρωινή βάρδια) , και συγκεκριμένα την υπηρεσία. Θα ανέβαζα κριτική αλλά η τσατσά φέρθηκε σωστά: έδωσε τα λεφτά πίσω (φυσικά έκατσα μέσα τρία λεπτά , η κοπέλα ήταν δυστυχώς απαράδεκτη). Σωστή η συμπεριφορά της τσατσάς σε όλα της , κρίμα που ανήκει στη μειοψηφία.
Μέσα στο ΣΚ θα ανεβάσω κριτικές από καταθέσεις σε Φυλής και Μετάξι.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γειά σου Φαρκέλη.
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ανοιξεις κανένα μπουρδελάκι...  :rockon: :rockon: :rockon:
Μπορεί μάλιστα τη θέση του τσάτσου να καλύψει το μέλος giasoy που, λόγω κρίσης, έχει εκφράσει τέτοια επιθυμία σε σχετικό θρεντ.
Για πουτάνες δεν ξέρω... Βάλε καμιά αγγελία. Μόνο πουτάνες της πολιτικής μη βάλεις γιατί θα στο κλείσουν το μαγαζί.

Γεια σου και σένα...  :)

Κράτα την ιδέα που είπες για εσένα ή αν θέλεις πραγματοποίησε την...

Με την καλή έννοια το λέω και ελπίζω με καλή έννοια να το λες και εσύ...

αυτά...  :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να συμπληρωθεί ότι :

Στο Μαγνησίας 11 δουλεύει (και είναι ιδιοκτήτρια) η Μαρίνα, που σέρνει πάνω από 35 έτη βίου, έχει αρκετή εμπειρία, μέτρια προς ψηλή στο ύψος, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με λαϊκή πουτανιά, μέτρια προς μικρά βυζιά, κανονικό σώμα και αποδεκτό κώ(ο)λο σε κανονικά όρια...

Το Μαγνησίας 1 δεν είναι ... "τόσο νέο". Πρόκειται για παλιό μπουρδέλο με νέα (πιθανόν) διεύθυνση και νέα κουφώματα αλουμινίου...

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απόγευμα Φυλής:

Φωκ. 24: Ένα κοντό μακρυμάλλικο, ψιλοαδύνατο τσιγγανογυφτάκι
Φωκ. 22 κάτω: Ένα μπάζο
Φωκ. 22 άνω: Ανακαινίζεται
Φωκ. 17 κάτω: Η Νικόλ αρπαγμένη
Φυλ. 84 κάτω: Ένα καλλίγραμμο με επεισοδιακή βουκολική φάτσα, που το είχα πάρει στο Φ. 86 πάνω ένα πρωινό & δεν ξανακάνω το λάθος!
Φυλ. 86 κάτω: Η "Ισπανίδα" Αλέξια
Μ. Πρ. κάτω: Ένα αδιάφορ
Μ. Πρ. πάνω: Μια καινούργια βαριεστημένη "Ρουμάνα" αδύνατη, μαλλάκι μέχρι τους ώμους, φαίνεται για ακατέργαστο κούτσουρο.
Φυλ. 69 άνω: Η Χριστίνα
Φυλ. 71 πάνω: Ένα μπαζάκι
Φυλ. 71 κάτω: Η Ναταλί η δαγκωματίας
Φυλ. 73: Δίδυμο: Μια καστανοκοκκινομαλλούσα καμπυλόγραμμη με φουλ & μια καινούργια καλλίγραμμη αλλά αδιάφορη μακρομαλλούσα.

Αυτά.

Ερώτηση: Μήπως η κοπέλα που ψάχνετε στο Φωκ. 22 είναι η Χριστίνα του Φ.67 μεταμεσονύχτια βάρδια που αναφέρει ένας συναγωνιστής?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μ. Πρ. κάτω: Ένα αδιάφορo
Ναντια/Νατασα του farkeli?
Μ. Πρ. πάνω: Μια καινούργια βαριεστημένη "Ρουμάνα" αδύνατη, μαλλάκι μέχρι τους ώμους, φαίνεται για ακατέργαστο κούτσουρο.
Συνθέτα μήπως είπε όνομα?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι φιλε αμαντεους,σιγουρα οχι...αυτη που λες ειναι μετρια εμφανισιακα,εδω μιλαμε για πολυ αστερι...
αυτη η μαρινα φαρκελι ειναι ελληνιδα? ημουν 100% σιγουρος μεχρι που καποιος εμπειρος μου ειπε οτι οχι...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Απογευματινή εξόρμηση Φυλής και πέριξ και έχουμέ:
Διδυμου 27 η Ρωξάνη μάλλον διπλοβάρδια με full πρόγραμμα.Τώρα πλέον βεβαιώθηκα ότι πρόκειται για την τέως χρωματιστή λατέρνα απο Κωλοκυνθούς.
Διδύμου 18 υπόγειο μία νταρντανογιαγιά με full θα μπορούσε να είναι και η μάνα του Τσατσένκω!!
Στο ισόγειο με πληροφορήσανε οτι δούλευε η Ναταλύ και δεν μπήκα.Στο Διδύμου 16 η Αναστασία.
Στο Έλλης 3 το γνωστό έργο η Ντιάνα το γιαγιόνι!
Διδύμου 8 ισόγειο η Λίλιαν γνωστή καβλέτα απο Φυλής 54 όροφος παλιά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα.Έιναι μουνάρα με πολύ ωραίες καμπύλες και μιλάει καλά
Ελληνικά προσφέρει τα βασικά.
Στο Διδύμου 8 όροφος ανέβηκα για να διαπιστώσω ποια είναι αυτή η καινούρια Τσέχα που δουλευεί εκεί με τα extra.Mπαίνωντας στο σαλόνι υποδοχής άκουσα γνώστους μοντέρνους αμανέδες και είδα και γνωστή τσατσά.Τελικά όντως έπεσα μέσα στην προβλεψή μου ανοίγωντας την πόρτα του δωματιού αντίκρυσα την γνωστή σε όλους μας Μπάρμπαρα αξιογάμητη,vfm,αλλά ήθελα κάτι καινούριο και την έκανα.Η βραζιλιάνα Μαρία σαν promoter του μαγαζιού δεν μας διευκρίνησε οτι θα ήταν κάτι καινούριο,τεσπα.
Φυλής 40 ήταν πλέον η κατάλληλη ώρα να τιμήσω και εγώ το promilf ξανθό την Ναταλύ.Στο στυλ της μου θύμισε την Βικτώρια απο Αλκιβιάδου 16β λες και είναι αδελφές ένα πράγμα.Μέσα στο δωμάτιο είδα οτι στο προσωπακι της είχε κάτι σαν ακμή(αυτό δεν το διευκρίνησε κανένας απο αυτούς που την δοκιμάσανε,αυτά παιδιά πρέπει να λέγονται νομίζω) Γι΄αυτό το λόγο το τσιμπούκι της είπα να γίνει με προφύλαξη.Γλύφει πολύ καλά αφήνει ελεύθερα πιασίματα και γενικά συμμετέχει με επιφωνήματα κάβλας.Την πήρα
αυτή απο  πάνω και ιεραποστολικά ,κωλαράκι δεν πήρα.Γενικώς η κοπέλα είναι vfm αν και μου έμεινε κάτι σαν απωθημένο που δεν με ρούφηξε ξεσκούφωτα πιστεύω πάντως οτί ενήργησα με σύνεση γιατί αυτά τα σπυράκια δεν ήξερα τι είναι.
Φυλής 54 όροφος ένα πολύ όμορφο μελαχρινό, λεπτό πιπίνι με μακρυά μαλλιά και ακάποτο αλλά το 20αρικό είχε γίνει είδη καπνός.Πολύ κρίμα!!
Φυλής 59 πάνω ένα πολύ ομορφό κοντοπούτανο τα βασικά.Στο Φυλής 61 μια πολύ μέτρια κοπέλα με ακάποτο.
Στο Φυλής 80 το μελανούρι η ρωξάννα με ακάποτο.Την έχω πάρει πριν κάτι χρόνια στην Φώκαιας 17 όροφος καθώς και πρόσφατα στο Μεξ Αλεξάνδρου 22.Μέτρια μέσα
αλλά γενικά είναι απο τα πολύ όμορφα τσιγγανάκια που παίζουν μπάλα.
Φώκαιας 17 ισόγειο η αντιπαθητική τσατσά μου παρουσίασε μιά κοπέλα ψηλή ψυχρή που στάθηκε σε στάση προσοχής λες και είμαστε σε πρωινή αναφορά μονάδας
ξενέρωσα και έφυγα.Στον όροφο ήταν η μουνάρα Σελένα που φορούσε ένα πολύ σέξυ μαύρο baby-doll.
Φώκαιας 22 ισόγειο μία μέτρια κοντή με κώλο και ακα.Το επάνω ήταν κλειστό.
Φώκαιας 19 η τσαχπινογαργαλιάρα Αλίνα με ακάποτο.
Φώκαιας 24 λαβύρινθος ένα κοντό τσιγγανάκι απλά ωραίο με tatoo μεγάλο πίσω στην μέση και κανονικό πρόγραμμα.
Φώκαιας 27 υπόγειο η γνωστή ώριμη απο το πρωί καθώς και στο ισόγειο ήταν ξάνα η Μαριάννα μάλλον και αυτή διπλοβάρδια.
Στο Φυλής 71 η Εύα μας διαφήμισε ένα καβλοράπανο ψηλό, μελαχρινο λεπτό με μακριά μαύρα μαλλιά.
Στο φυλής 73 υπόγειο ήταν η milf Mαρία απο Φυλής 95,Μοιρών και Φώκαιας 22 παλιά αλλά βαφτισμένη πλέον ως Ελβίρα με πρωκτικό με μία κοπέλα μέτρια με μακριά
μαλλιά με βασικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 92 ισόγειο μία απλά όμορφη κοπέλα καστανή με ακάποτο.Στο 92β αριστερά ήταν ένα καινούριο απο Ρωσία μεριά κατά την τσατσά πολύ μουνάρα ,ξανθιά
με κοντό μαλλάκι ωραίο βυζάκι.Βασικό πρόγραμμα όμως.
Πιπίνου 65 μια κοπέλα με μέτριο πρόσωπο και πολύ ξανθιά αλλά είχε όμως κάτι έκφυλο πάνω της παρά την μετριοτητά της.Να υποθέσω οτι αυτή είναι παιδια η περιβόητη Ανκα;
Περγάμου 1 ήταν η Μικαέλλα απο Φώκαιας 24 παλιά πολύ καλή μέσα.Παλιά έκανε και ακάποτο τσιμπούκι τώρα δεν ξέρω αν κάνει.Ο όροφος ήταν κλειστος.
Στο Μ.Προδρόμου ήταν μια λεπτή κοπέλα νόστιμη πολύ οικεία για μένα.Προσπαθώ να θυμηθώ απο που τη ξέρω αλλά δυστυχώς!!
Στην αετοφωλιά ήταν η γνωστη και ως Μπουμπού εκπαιδεύεται.Την είχα πάρει παλιά Φώκαιας 24 και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος σε σχέση με αλλους συναδέλφους.
Το ονομά της είναι νομίζω Ντέλια.
Αλκαμένους 117 πήγα να τσεκάρω την καινούρια την Ελένη αλλά ήταν κλειστό και έτσι δεν την είδα και έμεινα με την αποριά.
Ρεμούνδου 21΄όροφος ήταν μια κοπέλα ο ορισμός του μπάζου.
Και τέλος η έκπληξη της ημέρας στο Περγάμου 27 όροφος (το ισόγειο ήταν κλειστό) ανακάλυψα αλλοδαπό γιαγιόνι light δηλαδή χωρίς λιπαρά , κρατιέται καλά για την ηλικία της η κυρία.Φορούσε πολύ πρόστυχα μαύρα εσώρουχα και είχε πυκνά κατάμαυρα μαλλιά αλλά σίγουρα ήταν περούκα.Δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι 'ομως για κώλο δεν ρώτησα.Για την ηλικία της είναι αρκετά sexy πάντως.Οι ενδιαφερόμενοι και ιδίως το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ας κάνουν καμιά καταδρομική να μας πουν και μας.
Δεν είναι όμως φαφούτα προειδοποιώ.χα!χα!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γεια σας βρε παιδια τι κανετε?????? σασ ελειψα καθολου???? δεν νομιζω αλλα δενν πειραζει!!!! Σασ εχω καινουργια Νεα!!!!Στο Διδυμου 8 στον πρωτο οροφο και στην απογευματινη βαρδιΑ  ΑΝΟΙΚΣΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ SUPER ΚΟΠΕΛΑΡΑ  απο την τσεχια με super διαθεσεις και μεγαλη ορεξη για να μην αφησει κανεναν να φυγει παραπονεμενο.....!!!!!!ΤΑ  ΚΑΝΕΙ ολα και συμφερει με 20ευρο!!!!!!!.....  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: Πηγαινετε μια βολτα και θα με θυμηθητε!!!!!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :kissass2:
Να διευκρινήσω οτί η κοπέλα δεν είναι καινούρια είναι όμως σωστή επαγγελματίας.Θα έπρεπέ να το διευκρινήσεις αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για τους τακτικούς της πελάτες απο άλλα μαγαζιά.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και να συμπληρωσω οτι η κοπελα αυτη θα επρεπε να δουλευει σε στουντιο...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
αυτη η μαρινα φαρκελι ειναι ελληνιδα? ημουν 100% σιγουρος μεχρι που καποιος εμπειρος μου ειπε οτι οχι...

Χμμμμ!!!

Την έχω καταχωρίσει στις Ελληνίδες, πιθανόν λόγω ηλικίας και "σχετικά" καλών "ελληνικών"...

Δεν αμφισβητώ "τον έμπειρο συνάδελφο" αλλά θα την επισκεφθώ για επιβεβαίωση ή απόρριψη...

αν (και μεταξύ μας) νομίζω ότι έχει λίγη σημασία η "πραγματική" της καταγωγή ... ΠΛΕΟΝ !!!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ναντια/Νατασα του farkeli?

Την θυμήθηκα. Την είχα ξαναπάρει πρόσφατα στο Φωκ, 19 & παλιότερα στο Φωκ. 17 άνω, που υποτίθεται ότι έδινε κώλο τότε. Ρουμανάκι, μακρύ μαλλί, αδύνατη, με ακα.

Αυτή του k. farkeli έπαιζε στο Φυλ. 84 κάτω.

Συνθέτα μήπως είπε όνομα?

Δεν νομίζω. Την είχα πρωτοπετύχει στο Φωκ. 22 πάνω & μετά στο Φυλ. 94. Καλούλα από εμφάνιση, μαλλάκι αλά Κλεώ, φαίνεται όμως να μην το έχει.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.219
Πόντοι
3.091
Ευπειθώς αναφέρω ότι εντοπίστηκε η Έλενα στο Κολοκυνθούς, σήμερα τα ξημερώματα.  :fuck1:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Πριν λιγο επιστροφη απο φυλης και αναφερω βραδυνη βαρδια
διδυμου 16 μιλφ ξανθια χοντρη μπαζο
φωκαιας 17 σελενα μου αρεσε και εχει ωραια βυζια
φυλης 71α ρωσιδα μ΄λαχροινη 1.80 καλη, και η τσατσα ομως καλο μουνι αχχχ
φυλης 54α μελαχροινο μικρουλι μετριουλι
φυλης 54β ντενισα ξανθια γεματη ομως και δεν επεισε
αλκιβιαδου 16α βερονικα χοντρη μελαχροινη.μπα
αλκιβιαδου 16β τσαχπινικο μπαζακι
αλκιβιαδου 16γ σονια ωραιο μιλφακι ξανθο μμμμ.
Γενικα καλο υλικο σημερα αλλα δεν θυμαμαι σπιτια καθως πολλα δεν εχουν καν νουμερο απο εξω.θυμαμαι μια ισπανιδα καλη,μια μελαχροινη με ωραιο κωλο νομιζω ελενα .αυτη μαγκες ηταν η πρωτη βραδυνη μου καταγραφη.Την επομενη θα καταγραψω περισσοτερα πουτανοσπιτα ως τοτε να ειστε καλα.......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom