Απογευματινή εξόρμηση Φυλής και πέριξ και έχουμέ:
Διδυμου 27 η Ρωξάνη μάλλον διπλοβάρδια με full πρόγραμμα.Τώρα πλέον βεβαιώθηκα ότι πρόκειται για την τέως χρωματιστή λατέρνα απο Κωλοκυνθούς.
Διδύμου 18 υπόγειο μία νταρντανογιαγιά με full θα μπορούσε να είναι και η μάνα του Τσατσένκω!!
Στο ισόγειο με πληροφορήσανε οτι δούλευε η Ναταλύ και δεν μπήκα.Στο Διδύμου 16 η Αναστασία.
Στο Έλλης 3 το γνωστό έργο η Ντιάνα το γιαγιόνι!
Διδύμου 8 ισόγειο η Λίλιαν γνωστή καβλέτα απο Φυλής 54 όροφος παλιά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα.Έιναι μουνάρα με πολύ ωραίες καμπύλες και μιλάει καλά
Ελληνικά προσφέρει τα βασικά.
Στο Διδύμου 8 όροφος ανέβηκα για να διαπιστώσω ποια είναι αυτή η καινούρια Τσέχα που δουλευεί εκεί με τα extra.Mπαίνωντας στο σαλόνι υποδοχής άκουσα γνώστους μοντέρνους αμανέδες και είδα και γνωστή τσατσά.Τελικά όντως έπεσα μέσα στην προβλεψή μου ανοίγωντας την πόρτα του δωματιού αντίκρυσα την γνωστή σε όλους μας Μπάρμπαρα αξιογάμητη,vfm,αλλά ήθελα κάτι καινούριο και την έκανα.Η βραζιλιάνα Μαρία σαν promoter του μαγαζιού δεν μας διευκρίνησε οτι θα ήταν κάτι καινούριο,τεσπα.
Φυλής 40 ήταν πλέον η κατάλληλη ώρα να τιμήσω και εγώ το promilf ξανθό την Ναταλύ.Στο στυλ της μου θύμισε την Βικτώρια απο Αλκιβιάδου 16β λες και είναι αδελφές ένα πράγμα.Μέσα στο δωμάτιο είδα οτι στο προσωπακι της είχε κάτι σαν ακμή(αυτό δεν το διευκρίνησε κανένας απο αυτούς που την δοκιμάσανε,αυτά παιδιά πρέπει να λέγονται νομίζω) Γι΄αυτό το λόγο το τσιμπούκι της είπα να γίνει με προφύλαξη.Γλύφει πολύ καλά αφήνει ελεύθερα πιασίματα και γενικά συμμετέχει με επιφωνήματα κάβλας.Την πήρα
αυτή απο πάνω και ιεραποστολικά ,κωλαράκι δεν πήρα.Γενικώς η κοπέλα είναι vfm αν και μου έμεινε κάτι σαν απωθημένο που δεν με ρούφηξε ξεσκούφωτα πιστεύω πάντως οτί ενήργησα με σύνεση γιατί αυτά τα σπυράκια δεν ήξερα τι είναι.
Φυλής 54 όροφος ένα πολύ όμορφο μελαχρινό, λεπτό πιπίνι με μακρυά μαλλιά και ακάποτο αλλά το 20αρικό είχε γίνει είδη καπνός.Πολύ κρίμα!!
Φυλής 59 πάνω ένα πολύ ομορφό κοντοπούτανο τα βασικά.Στο Φυλής 61 μια πολύ μέτρια κοπέλα με ακάποτο.
Στο Φυλής 80 το μελανούρι η ρωξάννα με ακάποτο.Την έχω πάρει πριν κάτι χρόνια στην Φώκαιας 17 όροφος καθώς και πρόσφατα στο Μεξ Αλεξάνδρου 22.Μέτρια μέσα
αλλά γενικά είναι απο τα πολύ όμορφα τσιγγανάκια που παίζουν μπάλα.
Φώκαιας 17 ισόγειο η αντιπαθητική τσατσά μου παρουσίασε μιά κοπέλα ψηλή ψυχρή που στάθηκε σε στάση προσοχής λες και είμαστε σε πρωινή αναφορά μονάδας
ξενέρωσα και έφυγα.Στον όροφο ήταν η μουνάρα Σελένα που φορούσε ένα πολύ σέξυ μαύρο baby-doll.
Φώκαιας 22 ισόγειο μία μέτρια κοντή με κώλο και ακα.Το επάνω ήταν κλειστό.
Φώκαιας 19 η τσαχπινογαργαλιάρα Αλίνα με ακάποτο.
Φώκαιας 24 λαβύρινθος ένα κοντό τσιγγανάκι απλά ωραίο με tatoo μεγάλο πίσω στην μέση και κανονικό πρόγραμμα.
Φώκαιας 27 υπόγειο η γνωστή ώριμη απο το πρωί καθώς και στο ισόγειο ήταν ξάνα η Μαριάννα μάλλον και αυτή διπλοβάρδια.
Στο Φυλής 71 η Εύα μας διαφήμισε ένα καβλοράπανο ψηλό, μελαχρινο λεπτό με μακριά μαύρα μαλλιά.
Στο φυλής 73 υπόγειο ήταν η milf Mαρία απο Φυλής 95,Μοιρών και Φώκαιας 22 παλιά αλλά βαφτισμένη πλέον ως Ελβίρα με πρωκτικό με μία κοπέλα μέτρια με μακριά
μαλλιά με βασικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 92 ισόγειο μία απλά όμορφη κοπέλα καστανή με ακάποτο.Στο 92β αριστερά ήταν ένα καινούριο απο Ρωσία μεριά κατά την τσατσά πολύ μουνάρα ,ξανθιά
με κοντό μαλλάκι ωραίο βυζάκι.Βασικό πρόγραμμα όμως.
Πιπίνου 65 μια κοπέλα με μέτριο πρόσωπο και πολύ ξανθιά αλλά είχε όμως κάτι έκφυλο πάνω της παρά την μετριοτητά της.Να υποθέσω οτι αυτή είναι παιδια η περιβόητη Ανκα;
Περγάμου 1 ήταν η Μικαέλλα απο Φώκαιας 24 παλιά πολύ καλή μέσα.Παλιά έκανε και ακάποτο τσιμπούκι τώρα δεν ξέρω αν κάνει.Ο όροφος ήταν κλειστος.
Στο Μ.Προδρόμου ήταν μια λεπτή κοπέλα νόστιμη πολύ οικεία για μένα.Προσπαθώ να θυμηθώ απο που τη ξέρω αλλά δυστυχώς!!
Στην αετοφωλιά ήταν η γνωστη και ως Μπουμπού εκπαιδεύεται.Την είχα πάρει παλιά Φώκαιας 24 και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος σε σχέση με αλλους συναδέλφους.
Το ονομά της είναι νομίζω Ντέλια.
Αλκαμένους 117 πήγα να τσεκάρω την καινούρια την Ελένη αλλά ήταν κλειστό και έτσι δεν την είδα και έμεινα με την αποριά.
Ρεμούνδου 21΄όροφος ήταν μια κοπέλα ο ορισμός του μπάζου.
Και τέλος η έκπληξη της ημέρας στο Περγάμου 27 όροφος (το ισόγειο ήταν κλειστό) ανακάλυψα αλλοδαπό γιαγιόνι light δηλαδή χωρίς λιπαρά , κρατιέται καλά για την ηλικία της η κυρία.Φορούσε πολύ πρόστυχα μαύρα εσώρουχα και είχε πυκνά κατάμαυρα μαλλιά αλλά σίγουρα ήταν περούκα.Δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι 'ομως για κώλο δεν ρώτησα.Για την ηλικία της είναι αρκετά sexy πάντως.Οι ενδιαφερόμενοι και ιδίως το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ας κάνουν καμιά καταδρομική να μας πουν και μας.
Δεν είναι όμως φαφούτα προειδοποιώ.χα!χα!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!