raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.154
- Πόντοι
- 5.006
Ο Σαμαρας ομως αγορασε υδροβολα για τους διαδηλωτες.....
"και χαρη σε αυτό περιοριστηκαν οι πυρκαγιες και οι εγκαυματιες στις διαδηλώσεις"
Ομαδα Αληθειας Ν.Δ.
Ο Σαμαρας ομως αγορασε υδροβολα για τους διαδηλωτες.....
Θελανε δημαρχο Ψινακη, και θελουνε βουλευτες μοντελα τραγουδιστες και ηθοποιους.
Θα παρουν αυτοι αποφαση για εκκενωση ? Ξερουν αυτοι απο διοκηση ?
Όταν άνοιξε το κρατικό ΚΤΕΟ στη Ν.Αττική (Νομίζω Ανάβυσσο), μέχρι να παραλάβουν τα μηχανήματα ελέγου των αυτοκινήτων, οι υπάλληλοι είχαν στήσει ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, έκαναν τη κάβλα τους και πληρωνόντουσαν το μισθό τους από τους φόρους των κορόιδων.η δούρου είναι η καλύτερη περιφερειαρχης που έιχε ποτέ μήπως προτιμούσες το σγουρό?
πολύ καλά έκανε και ανοιξε ξνά τα κτεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχουν ιδιωτικά κτέο
σαφώς και προσπάθησε να κάνει εργα με όποια διαθέσιμα υπήρχαν
και έδωσε μέρος των αποθεματικών της για να στηθεί το κοινωνικό κράτος που στην ελλάδα ήταν ανύπαρκτο
η δούρου είναι η καλύτερη περιφερειαρχης που έιχε ποτέ μήπως προτιμούσες το σγουρό?
πολύ καλά έκανε και ανοιξε ξνά τα κτεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχουν ιδιωτικά κτέο
και έδωσε μέρος των αποθεματικών της για να στηθεί το κοινωνικό κράτος που στην ελλάδα ήταν ανύπαρκτο
Τι μου θυμησες τωρα...Ο Σγουρος όμως έφτιαξε το αποθεματικό για να το μοιράσει η Δουρου νικόλα...
Οσο για τα δημοσια ΚΤΕΟ, ειναι γνωστο σε όλους πως για να περασεις το ΙΧ σου έπρεπε να λαδώσεις.
το δημοσιο κτεο ανοιξε για 2 λογουςη δούρου είναι η καλύτερη περιφερειαρχης που έιχε ποτέ μήπως προτιμούσες το σγουρό?
Eν τω μεταξυ βλεπω στο Ματι αυτους που καηκανε τα σπιτια τους, ολοι λενε το ιδιο, "να ξαναφτιαξουμε την περιοχη μας οπως ηταν". Ναι ρε τύποι ετσι να την ξαναφτιαξετε για να ξανακαειτε. Τιποτα δεν καταλαβανε. Οτι πρεπει να μπουν οι μπουλντοζες και να τα κανουν ολα ισωμα, να βγει νεο σχεδιο πολης με πλατειες, μεγαλους δρομους, με προσβαση στη θαλασσα, δεν περναει απο το μυαλο τους. Για να δουμε ομως, θα γινει? Ή τοτε θα πεφτουν μπροστα στις μπουλντοζες μεμφομενοι το φασιστικο κρατος?
Τι μου θυμησες τωρα...
8:00 το πρωί, στο Χολαργό, 100+ αυτοκινητα. Κατα τις 11,30 ηρθε ο λίγο γνωστος μου και με πήγε στον δικο του να του δώσω το 5χιλιαρο.
Την επόμενη φορα βρηκα εναν πολυ γνωστό μου στο ελληνικό και με περναγε τζάμπα.
Γιατι σαν καλος αριστερός πήγαινε με το λεωφορείοΤυπε αν το φαρμακείο σου είχε λήξει σε έκοβαν, εγώ θυμάμαι την ταρίφα στο 10χιλιαρο.
Ο Νικολας γιατί ποτέ δεν ξέρει για τα λαδώματα?
η δούρου είναι η καλύτερη περιφερειαρχης που έιχε ποτέ μήπως προτιμούσες το σγουρό?
Αυτό κι αν είναι αστείο,Ξεκίνησαν οι πρώτες μηνύσεις...
Κρατηστε τον Τσιπρα ρε τύποι, γιατι ασχολειστε μαζι μου? Μια χαρα ειναι ο Αλεξης.
στην αποδοση ευθηνων..η στο τελικα αν πηγαν ολα οκ...
ο αλεξης...για δεν εστειλε την 2 μερα αρκετα ατομα σπιτι....