Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Λαμβάνεις άλλα μνμ;Η εικόνα που παίρνεις είναι επιτυχίας;Σοβαρα τωρα, το πιστευεις αυτο?
Λαμβάνεις άλλα μνμ;Η εικόνα που παίρνεις είναι επιτυχίας;Σοβαρα τωρα, το πιστευεις αυτο?
Ξερεις κατι?Λαμβάνεις άλλα μνμ;Η εικόνα που παίρνεις είναι επιτυχίας;
Δυστυχώς, φοβάμαι ότι έχεις εν μέρει δίκιο. Η δικιά μας (ελπιδοφόρα) γενιά απέτυχε, αλλά απέτυχε διπλά.Ελπίζω να κάνει η νέα γενιά, γιατί η δική μας απέτυχε (40-50)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αύριο θέλουν...
Ότι να ναι...Λόγω βιβλικής καταστροφής στην αττικη η λύση ειναι μια
ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ευρω στις τράπεζες
Τα χρηματα θα χρησιμοποιηθούν για αγορά πυροσβεστικών αεροσκαφών
Άνοιγμα δασικών δρόμων , αναδάσωση
Και για θέματα πυρασφάλειας της ΕΛΛΑΣ
Εαν δε δημευτουν οι καταθέσεις η ελλας χωρις πυροσβεστικά μεςα θα γινει ΤΕΦΡΑ
Εδώ θεωρούμε περίοδο ευημερίας τις εποχές παλιού ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν θυμάται π.χ. την έννοια της υποτίμησης που μάθαμε καλά τότε. Αρκεί που πηγαίναμε μπουζούκια!Ξερεις κατι?
Θυμαμαι το 2008-2009, που λεγανε καποιοι οτι ζουμε σε ακραια λιτοτητα, οτι υπαρχει ακριβεια κλπ.
Και φτασαμε 2021 και ακομη ονειρευομαστε να γυρισουμε στο 2008, που εχει καταγραφει πλεον ιστορικα ως περιοδος ευημεριας.
Αρα φοβαμαι το ιδιο, οτι θα αναλαβει η νεα γενια, θα τα κάνει ολα μπαχαλο και θα ονειρευονται ολοι την δικη μας γενια ως γενια που εφερε ευημερια, απλως δεν το ειχαμε συνειδητοποιησει.
Η υποτιμηση του νομισματος ομως εδινε πουσάρισμα στην οικονομια και την ανταγωνιστικοτητα, ηταν ενα καλο εργαλειο ανεξαρτητα απο τα βραχυπροθεσμα αρνητικα του αποτελεσματα.Εδώ θεωρούμε περίοδο ευημερίας τις εποχές παλιού ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν θυμάται π.χ. την έννοια της υποτίμησης που μάθαμε καλά τότε. Αρκεί που πηγαίναμε μπουζούκια!
Εσύ μπορεί να φοβάσαι, εγώ όμως όχι.Ξερεις κατι?
Θυμαμαι το 2008-2009, που λεγανε καποιοι οτι ζουμε σε ακραια λιτοτητα, οτι υπαρχει ακριβεια κλπ.
Και φτασαμε 2021 και ακομη ονειρευομαστε να γυρισουμε στο 2008, που εχει καταγραφει πλεον ιστορικα ως περιοδος ευημεριας.
Αρα φοβαμαι το ιδιο, οτι θα αναλαβει η νεα γενια, θα τα κάνει ολα μπαχαλο και θα ονειρευονται ολοι την δικη μας γενια ως γενια που εφερε ευημερια, απλως δεν το ειχαμε συνειδητοποιησει.
κατσε φιλε, περιμενε να σκασουν τα γνωστα κομματοσκυλα να γλυψουν τον κωλο των αχρηστων και να γελασουμε με τις σαχλαμαρες τους για πολλοστη φορα.Η επιστολή παραίτησης του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής:
03/03/2021
«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Ως μέλος της ΝΔ αλλά και ως πολίτης νιώθω απέραντο θυμό και πλήρη απογοήτευση για τις αποτυχημένες και ατελέσφορες πολιτικές στους χειρισμούς της κυβέρνησης στις σημαντικότερες κρίσεις λχ ελληνοτουρκική, υγειονομική, οικονομική, φυσικές καταστροφές, που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.
Θεωρώ λοιπόν, ότι υπάρχει έλλειμμα αποτελεσματικής διαχείρισης των ως άνω κρίσεων από μέλη της Κυβέρνησης που είναι «ΑΡΕΣΤΟΙ» σε εσάς προσωπικά και στο πρωθυπουργικό σας περιβάλλον και όχι οι «ΑΡΙΣΤΟΙ», οι οποίοι σήμερα, που η κοινωνία βιώνει ένα γενικότερο κλίμα κρίσης θεσμών και αξιών είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητοι.
Αίρω λοιπόν την εμπιστοσύνη μου προς την Κυβέρνησή σας, γιατί θεωρώ ότι με την παρούσα σύνθεση είναι ανίκανη στο να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις άνω κρίσεις για το καλό του τόπου και του κοινωνικού συνόλου, ενώ διαφωνώ κάθετα και με άλλες πολιτικές σε κρίσιμα ζητήματα.
Κατόπιν τούτου και επειδή δεν προτίθεμαι στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω τη ΝΔ, ζητώ τη διαγραφή μου από μέλος της παράταξης, την οποία υπηρέτησα πιστά ενστερνιζόμενος τις αρχές και αξίες της και στηρίζοντάς την με την ψήφο μου αδιάλειπτα σε όλες τις εκλογές από τα 18 μου μέχρι και σήμερα.
Με σεβασμό
Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντιστράτηγος - Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α.
Υ.Γ. Διαβλέπω μια δυσκολία να αφουγκράζεστε τη φωνή μας, - επανειλημμένα σας έχω ενημερώσει για τις συνεχιζόμενες μέχρι και σήμερα δυσλειτουργίες και παθογένειες της Πολιτικής Προστασίας - γιατί δεν σας επιτρέπει το αισθητήριο των προσωπικών επιλογών σας, που τις στηρίζετε σθεναρά κι ας έχουν πολιτικό κόστος γιατί σας εκθέτουν. Οι ΑΡΕΣΤΟΙ αυτοί, με τις εσφαλμένες πολιτικές, την έπαρση και ανικανότητά τους θα σας στερήσει στις επόμενες εκλογές την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, και μοιραία θα οδηγήσει την ΝΔ στην αντιπολίτευση. Βέβαια τότε θα ναι πολύ αργά για να επανορθώσετε τα τραγικά λάθη ως προς τις επιλογές σας.
Πηγή: https://thepressproject.gr/paraitisi-me-varia-skia-kai-plithos-erotimatikon-gia-tin-kyvernisi/
Τι να σου πω? ΜακαριΕσύ μπορεί να φοβάσαι, εγώ όμως όχι.
Όπου βλέπω νέους ανοίγει η ψυχή μου,
•ιδιαιτερο αίσθημα ζωοφιλιας, εμείς μικροί τα κλωτσαγαμε για πλάκα
•οπου μπαίνουν στα σώματα ασφαλείας-ενστολοι, κάνουν αμέσως την διαφορά χωρίς να το παίζουν ιστορία-εξουσια όπως εμείς νεοι
•εχουν ακόμη μια αθωότητα στα μάτια τους, όπου την δική μας μας την είχαν ήδη πάρει (στα 20 μας)
•παντου σε όλα τα βίντεο αυτών των ημερών, μόνο νέους βλέπω όπου όταν μιλάνε τους χαίρομαι, ούτε βρισιές ούτε μαγκιά κλανιά.
Τέρμα, είναι έτοιμοι και μεις από πίσω τους
Το ξέρω, απλά θυμάμαι και την επίδραση που είχε στην ψυχολογία του κόσμου κάθε φορά που γινόταν.Η υποτιμηση του νομισματος ομως εδινε πουσάρισμα στην οικονομια και την ανταγωνιστικοτητα, ηταν ενα καλο εργαλειο ανεξαρτητα απο τα βραχυπροθεσμα αρνητικα του αποτελεσματα.
Η ΕΡΤ δείχνει και ξανά δείχνει ένα σπίτι Κρυονέρι που κάηκε
Το σπίτι είναι ξύλινο μέσα, στη βλάστηση
Λεπτομέρεια
Καίγονται κόποι μιας ζωής...Πολύ δύσκολα τα πράγματα...Η ΕΡΤ δείχνει και ξανά δείχνει ένα σπίτι Κρυονέρι που κάηκε
Το σπίτι είναι ξύλινο μέσα, στη βλάστηση
Λεπτομέρεια
ωραίοςΕσύ μπορεί να φοβάσαι, εγώ όμως όχι.
Όπου βλέπω νέους ανοίγει η ψυχή μου,
•ιδιαιτερο αίσθημα ζωοφιλιας, εμείς μικροί τα κλωτσαγαμε για πλάκα
•εχουν ακόμη μια αθωότητα στα μάτια τους, όπου την δική μας μας την είχαν ήδη πάρει (στα 20 μας)
•παντου σε όλα τα βίντεο αυτών των ημερών, μόνο νέους βλέπω όπου όταν μιλάνε τους χαίρομαι, ούτε βρισιές ούτε μαγκιά κλανιά.
Τέρμα, είναι έτοιμοι και μεις από πίσω τους
Τι αυτός δεν ενστερνίζεται το αχταρμά κείμενο του φτωχού σε μυαλό Πυραγού της καρδιάς μας ?Η επιστολή παραίτησης του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής:
03/03/2021
«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Ως μέλος της ΝΔ αλλά και ως πολίτης νιώθω απέραντο θυμό και πλήρη απογοήτευση για τις αποτυχημένες και ατελέσφορες πολιτικές στους χειρισμούς της κυβέρνησης στις σημαντικότερες κρίσεις λχ ελληνοτουρκική, υγειονομική, οικονομική, φυσικές καταστροφές, που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.
Θεωρώ λοιπόν, ότι υπάρχει έλλειμμα αποτελεσματικής διαχείρισης των ως άνω κρίσεων από μέλη της Κυβέρνησης που είναι «ΑΡΕΣΤΟΙ» σε εσάς προσωπικά και στο πρωθυπουργικό σας περιβάλλον και όχι οι «ΑΡΙΣΤΟΙ», οι οποίοι σήμερα, που η κοινωνία βιώνει ένα γενικότερο κλίμα κρίσης θεσμών και αξιών είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητοι.
Αίρω λοιπόν την εμπιστοσύνη μου προς την Κυβέρνησή σας, γιατί θεωρώ ότι με την παρούσα σύνθεση είναι ανίκανη στο να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις άνω κρίσεις για το καλό του τόπου και του κοινωνικού συνόλου, ενώ διαφωνώ κάθετα και με άλλες πολιτικές σε κρίσιμα ζητήματα.
Κατόπιν τούτου και επειδή δεν προτίθεμαι στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω τη ΝΔ, ζητώ τη διαγραφή μου από μέλος της παράταξης, την οποία υπηρέτησα πιστά ενστερνιζόμενος τις αρχές και αξίες της και στηρίζοντάς την με την ψήφο μου αδιάλειπτα σε όλες τις εκλογές από τα 18 μου μέχρι και σήμερα.
Με σεβασμό
Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντιστράτηγος - Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α.
Υ.Γ. Διαβλέπω μια δυσκολία να αφουγκράζεστε τη φωνή μας, - επανειλημμένα σας έχω ενημερώσει για τις συνεχιζόμενες μέχρι και σήμερα δυσλειτουργίες και παθογένειες της Πολιτικής Προστασίας - γιατί δεν σας επιτρέπει το αισθητήριο των προσωπικών επιλογών σας, που τις στηρίζετε σθεναρά κι ας έχουν πολιτικό κόστος γιατί σας εκθέτουν. Οι ΑΡΕΣΤΟΙ αυτοί, με τις εσφαλμένες πολιτικές, την έπαρση και ανικανότητά τους θα σας στερήσει στις επόμενες εκλογές την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, και μοιραία θα οδηγήσει την ΝΔ στην αντιπολίτευση. Βέβαια τότε θα ναι πολύ αργά για να επανορθώσετε τα τραγικά λάθη ως προς τις επιλογές σας.
Πηγή: https://thepressproject.gr/paraitisi-me-varia-skia-kai-plithos-erotimatikon-gia-tin-kyvernisi/
Χοντρικά μπορεί να ειπωθεί ότι ( εδώ και καιρό) μπαίνουν τα θεμέλια για παγκόσμια χούντα...H πουτσα που θα ερθει στη παγκοσμια οικονομια ειναι ασυλληπτη.
Το τυπωμα χρηματος ειναι ακραιο (~~το 30% των δολλαριων της ιστοριας τυπωθηκε τον τελευταιο χρονο)
Ο πληθωρισμος ειναι σιγουρος.
Η αποσταση πλουσιων-φτωχων ειναι μεγαλυτερη απο ποτε
Ιστορικα δεν ειναι η πρωτη φορα γινεται αυτο ουτε οτι τα κρατη εχουν φτασει στο οριο των δανειων τους.
Εχει γινει 2-3 φορες στην ιστορια.
Σε ολες τις περιπτωσεις αλλαξε το οικονομικο συστημα.
Πριν 100 χρονια εγινε το gold standard
Σημερα τι? Ψηφιακο νομισμα centralised?
Κανεις δε ξερει τι, ουτε ο καλυτερα τσιπαρισμενος συνομοσιολογος.
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ γινεται.
περιμενε λιγο τα γνωστα κομματοσκυλα να μας πουν αν ειναι εγκυρο η' προπαγανδα φιλε«Ένα νέο Μάτι» ο δραματικός απολογισμός της «αναδιοργάνωσης της Πυροσβεστικής» του 2020 - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Μία ζοφερή πραγματικότητα περιγράφει μέσα από αναλυτικά στοιχεία που παραθέτει σε άρθρο του ο εν αποστρατεία Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, αλλά και νομικός ειδικός ερευνητής - δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού,…thepressproject.gr