Τίς σοφιστείες σου μου φαίνεται ότι τίς διάβασα καί αλλού.
Η ουσία όσων γράφω είναι πώς υπάρχουν μυστικά όπλα που δέν τά γνωρίζει τό πόπολο καί πώς όταν πιθανολογήσης ότι υπάρχουν καί ότι με αυτά σού επιτίθενται, σέ βγάζουν παρανοϊκό.
Υ.Γ.
Δηλαδή άν έγραφα 18ο αιώνα αντί γιά 19ο ή ότι η αχίλλειος πτέρνα τών stealth τά κάνει ορατά υπό προϋποθέσεις από τά ραντάρ, θά άλλαζε κάτι; Καλά έγραψα! "κανονικά ήταν αόρατα". Η περίπτωσή τους δέν αποδεικνυει ότι υπάρχει μυστική (πολεμική καί όχι μόνο) τεχνολογία;
Ναι, όταν διαβάζω παλαβά πράγματα και έχω χρόνο και όρεξη γράφω με επιχειρήματα την αντίθετη αποψή μου.
Αν κάποιοι την χαρακτηρίζουν σοφιστεία καλά κάνουν. Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε.
Για το προκείμενο:
Αν υπάρχουν μυστικά όπλα; Φυσικά και υπάρχουν.
Αν χρησιμοποιήθηκαν στο Μάτι για να μας επιτεθούν οι ελιτ και να μας κάψουν; Οχι απλά χλωμό, αλλά εκρού του νεκρού.
Οποιος το ισχυρίζεται πρέπει να μπει στον κόπο να μας δώσει (αν όχι απόδειξη) τουλάχιστον μια ένδειξη ορθότητας του ισχυρισμού.
Και το βίντεο με τα αλουμινένια ζαντολάστιχα δεν είναι ένδειξη.
Πιθανότερες αιτίες είναι οι σπινθήρες από κολώνες της ΔΕΗ, οι οικοπεδοφάγοι, οι βοσκοί. Κάποιοι που τελος πάντων θα έχουν κάποια χειροπιαστή ωφέλεια από το κάψιμο του δάσους. Η λεπίδα του Οκαμ συνηγορεί σε αυτό.
ΥΓ. Εσύ καλά έκανες και το έγραψες. Εγώ μια και το διάβασα καλά δεν έκανα και το διόρθωσα;