Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.356
Πόντοι
1.106
Ο δήμαρχος μιας περιοχής που θρηνεί δεκάδες δημότες, εμφανίζεται με χαριτόβρυτη άνεση, σχεδόν ανεμελιά (λυμένη γραβάτα και μαύρα γυαλιά, σαν να βγαίνει ντάγκλα απ΄τα μπουζούκια), να δηλώσει ότι κάηκε το σπίτι του. «Ευτυχως- γιατί θα έλεγαν ότι έβαλα εγώ τη φωτιά!» συμπληρώνει με ένα γελάκι. Θεωρεί ότι κάνει και χιούμορ, τέτοιες ώρες. Αλλά αποδεικνύεται την άλλη μέρα ότι ο κύριος δήμαρχος έχει κάνει κάτι πολύ χειρότερο: έχει πει ένα ελεεινό ψέμα, στους δημότες του και στο πανελλήνιο. Φωτογραφίες δείχνουν ότι η βίλλα του, ένα τεράστιο κτίσμα πολλών τετραγωνικών, έχει μείνει εντελώς ανέπαφη. Κι ότι είπε ένα ψέμα, απλώς ανέντιμο: είτε γιατί μέσα στην τρέλα των μεγαλείων του νομίζει ότι ο κόσμος ακόμη και τώρα ασχολείται μαζί του· είτε για να καλύψει  με την πονοψυχία του κοινού την ανικανότητα και απραξία που επέδειξε στις κρίσιμες ώρες. «Απαγορεύεται να κάνουμε κάτι εμείς… τέτοιες ώρες αναλαμβάνει το … τάδε… των έκτακτων αναγκών» συμπληρώνει (δεν ξέρει καν το όνομα του φορέα).
Πηγή:
Όπως φαίνεται και στις εικόνες η πυρκαγιά που έφθασε μέχρι και το σπίτι του κ. Ψινάκη κατέστρεψε τους φοίνικες που βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού και γύρω από την πισίνα. Μαύρισε ο εξωτερικός τοίχος από την αριστερή πλευρά του σπιτιού ενώ φαίνεται πως κάηκαν και κάποιες ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα του σπιτιού.

http://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/spiti-psinaki01.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/spiti-psinaki04.jpg[/img[/URL]]

Όμως το κύριο σπίτι φαίνεται πως δεν έχει υποστεί καταστροφή, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαραθώνα. ««Κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς... Όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια, φανταστείτε να μην καιγόταν το δικό μου», είχε πει..

Πηγη:[URL unfurl="true"]http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/494423/deite-poso-kaike-spiti-toy-psinaki-sto-neo-voytza-pics[/URL]

[/quote]
Mαλλον καηκε ο κωλος στη Μυκονο ηθελε να πει

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.486
Πόντοι
3.936
Εδω πάει το "ΔΙΑΔΩΣΤΕ".
Πιθανον καποιοι απο τους συγκεντρωμενους να ειναι σημερα νεκροι επειδη δεν μπορουσαν να βγουν στη θαλασσα λογω των αυθαιρετων.

Κανονικα πλεον οποιος εμποδισει μπουλντοζες να γκρεμισουν πρεπει να συλλαμβανεται και να φυλακιζεται χωρις αναστολη.
Eχουν δικιο και αδικο. Αδικο γιατι επρεπε απο το 93 να το ριξουν και δικιο γιατι πληρωσαν. Αδιεξοδο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.487
Πόντοι
2.606
παρε τον ωραιο χαρτη που δοθηκε στην δημοσιοτητα με την πρωτη και τις μιση ωρα μετα "δηθεν" 13 ταυτοχρονες εστιες στην κινετα και συγκρινε τον με το αναγλυφο της περιοχης απο το google earth

η πρωτη εστια ειναι χαμηλα στο βουνο και ολες οι υπολοιπες ειναι ειτε προς την κορυφη του βουνου ειτε προς την κατευθυνση του ανεμου

τοσο γατονια ειναι τα πρακτορακια σου που βαζουν μια φωτια και μετα κινουνται ειτε προς τα πανω ειτε προς την κατευθυνση του αερα με κινδυνο να αρπαξουν και οι ιδιοι φωτια ?

ειναι σαν να βαζει ενας εμπρηστης φωτια στο ισογειο μιας πολυκατοικιας και μετα να ανεβαινει στον τεταρτο να βαλει αλλη μια

συνεχισε να τρως το σανο που σου σερβιρει το υπεροχο κρατος μας για να διωξει τις ευθυνες απο πανω του
τις ευθυνες προσπαθουν να τις διωξουν απο πανω τους ,αν εχεις καταλαβει,με το να λενε και να αφηνουν να εννοηθει οτι καηκαν τοσοι ανθρωποι ,γιατι οι περιοχες χτιζονταν τοσα χρονια αναρχα και χωρις δρομους διαφυγης...(βλ.καμμενος)...δηλαδη με λιγα και απλα λογια φταινε οι πρωην που αφησαν να χτιστουν...εμεις καναμε οτι ηταν ανθρωπινος δυνατο.
για το θεμα ομως ,ειδικα των εστιων στην κινεττα ,που ηταν η φωτια αντιπερισπασμος,τυπε εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.....Ολες οι εστιες ειναι παρακειμενες σε δρομο και μπηκαν απο κατω προς τα πανω ,αφου ο αερας ηταν προς τα κατω ,δηλαδη προς την θαλασσα....αιντα γιατι ορισμενοι πουλατε πολυ τρελα σε βαθμο εξοργιστικο...
ΚΑΙ βεβαια για την φονικη φωτια στο ματι μονο τυχαιο δεν ειναι ,α.τα σημεια που ξεκινησε  β. η ωρα που ξεκινησε  ..ηταν τοσο σωστα, που μου περναει απο τ μυαλο οτι σιγουρα ειχαν "τρεξει" τη φωτια σε υπολογιστη προσομοιωση απο πριν συμφωνα με τις συνθηκες που θα επικρατουσαν(αυθαιρετη σκεψη βεβαια αλλα ρε πουστη δεν μπορει τοσο ακριβεια στην τυχη)....
ΟΣΟ για τις λεξεις "πρακτορακια" και τα βιντεο με οπλα δηθεν πλασματος και ενεργειας και νεφελιμ και αρχιδια μαντολες ....στα επιστρεφω..ολα αυτα  επιστρατευονται για αποπροσανατολισμο απο το γεγονος που δεν ειναι αλλο απο εσκεμμενη ενεργεια προκλησης οσο το δυνατον μεγαλυτερης ζημιας! ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.487
Πόντοι
2.606
ευχομαι εστω και τωρα ,αυτοι που πρεπει ,να κανουν σωστα τη δουλεια τους και να βρουν ΕΝΟΧΟΥΣ-ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ....και οχι μονο αυτο αλλα να βρουν και τα αρχιδια να τους κατονομασουν....ΟΧΙ να κρυβονται πισω απο φρασεις και γενικοτητες περι ασυμμετρων απειλων ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.487
Πόντοι
2.606
Εάν, εσείς που αντιδράσατε στο βίντεο που έφερα, ζούσατε στόν 19ο αιώνα καί σάς έλεγαν ότι μπορείς νά σκοτώσεις άνθρωπο μέ ηλεκτρική καρέκλα, θά αντιδρούσατε ακριβώς όπως τώρα, ΖΩΑ!
Συγγνώμη εάν σάς χαλώ από την θερινή διάπαυση, αλλά πιθανόν νά υπάρχουν πράγματα στόν κόσμο τής πολεμικής τεχνολογίας ή τής κατασκοπείας που δέν τά γνωρίζουμε, όπως τά Stεalth αεροπλάνα που επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή τους αφού κάποιος Σέρβος πυροβολητής κατέρριψε ένα, ενώ kανονικά τά ραντάρ αδυνατούσαν νά τό εντοπίσουν.

Πόσο ανεπίδεκτοι νέων ιδεών είναι τελικά μερικοί άνθρωποι!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ. 
καλα τραβα βαλε τωρα κανα αλουμινοχαρτο στο κεφαλι μη διαβασουν την σκεψη σου και σε σημαδεψουν με το οπλο ενεργειας και χεσε εμας τους χαζους..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.049
Πόντοι
5.006
νταξει στο τελος του βιντεο (2:10 και μετα) πρεπει να καψαλιστηκε λιγο η κωλοτρυπιδα του, αλλα χαλαλι για το βιντεο που τραβηξε  :rockon:

[facebook]]

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
Είμαι αλληλέγγυος 100% στον ανθρώπινο πόνο την απώλεια κτλ.κτλ.αλλά από δω και πέρα αποζημειώσεις και αποκαταστάσεις περιουσίας μόνο σε αυτούς που κατείχαν με άδεια κανονική ,οι υπόλοιποι στο ενοίκιο όπως εγώ και πάρα πολλοί ακόμα,εγώ δεν καταπάτησα ποτέ και ούτε την παραμικρή εκταση και νοικιάζω ένα κοτέτσι 49τετραγωνικά και είμαι αναγκασμένος να ακούω τις πορδές των διπλανών ,δεν καταπάτησα να έχω μονοκατοικίες παραθαλάσσιες με κήπους κτλ μέσα σε δάση,θα στείλω επώνυμο μήνυμα διαμαρτηρίας εφόσων δεν θα γίνουν σωστές και δίκαιες αποκαταστάσεις    

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.049
Πόντοι
5.006
Τι νομοθεσίες δασαρχεία και μαλακίες,
Συμβουλευτείτε ρε τους αλβανούς της γειτονιάς σας για να φροντίσει την αντιπυρική προστασία του σπιτιού σας.
Οι αλβανοί ξέρουν καλύτερα και αντιμετωπίζουν τους ελληνικούς νόμους.

συνφωνω για τους αλβανους...οσοι μπορειτε, καλεστε έναν αλβανο να ερθει να σας ξελαφρωσει το σπιτι από ευλεκτα υλικα (πχ. χαρτονομίσματα) και λοιπες ευλεκτες ηλεκτρικες συσκευες...θα τον ευχαριστειτε σε περιπτωση πυρκαγιας.. :rockon: :rockon: :rockon:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.050
Πόντοι
6.256
και κατι ωραιες συμβουλες απο την πολιτικη προστασια για οσους ειναι κοντα ή μεσα στο δασος

... Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι ...

... απομακρύνουμε τη δενδρώδη και θαμνώδη βλάστηση γύρω από το κτίσμα σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων εφόσον οι εργασίες καθαρισμού της φυσικής βλάστησης που επιβάλλονται για την προστασία των κτιρίων δεν προσκρούουν σε καμία περίπτωση στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας...

Τ
σε απλα ελληνικα : εαν δεν σας αφηνει η δασικη νομοθεσια (που θεωρει το πευκο προστατευομενο ειδος), δεν μπορειτε να εχετε προστασια απο τη φωτια
Τι νομοθεσίες δασαρχεία και μαλακίες,
Συμβουλευτείτε ρε τους αλβανούς της γειτονιάς σας για να φροντίσει την αντιπυρική προστασία του σπιτιού σας.
Οι αλβανοί ξέρουν καλύτερα και αντιμετωπίζουν τους ελληνικούς νόμους.

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
ρε μαλακες το βλεπω και το ξαναβλεπω και δεν μπορει να το χωρεσει το μυαλο

στις πρωτες δηλωσεις του ο ψινακης και μολις ητανε ακομα φρεσκο το αιμα των νεκρων

ρε μαλακες στα πρωτα δευτερολεπτα ο τυπος γελαει ειναι στην κοσμαρα του τελειως

μιλαμε ποσο στα αρχιδια του παιζει να ειναι για τους νεκρους ?

στην ψωλαρα του τελειως ετσι ?

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
Είμαι αλληλέγγυος 100% στον ανθρώπινο πόνο την απώλεια κτλ.κτλ.αλλά από δω και πέρα αποζημειώσεις και αποκαταστάσεις περιουσίας μόνο σε αυτούς που κατείχαν με άδεια κανονική ,οι υπόλοιποι στο ενοίκιο όπως εγώ και πάρα πολλοί ακόμα,εγώ δεν καταπάτησα ποτέ και ούτε την παραμικρή εκταση και νοικιάζω ένα κοτέτσι 49τετραγωνικά και είμαι αναγκασμένος να ακούω τις πορδές των διπλανών ,δεν καταπάτησα να έχω μονοκατοικίες παραθαλάσσιες με κήπους κτλ μέσα σε δάση,θα στείλω επώνυμο μήνυμα διαμαρτηρίας εφόσων δεν θα γίνουν σωστές και δίκαιες αποκαταστάσεις   

πολυ σωστος !
ετσι πρεπει

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
ρε μαλακες το βλεπω και το ξαναβλεπω και δεν μπορει να το χωρεσει το μυαλο

στις πρωτες δηλωσεις του ο ψινακης και μολις ητανε ακομα φρεσκο το αιμα των νεκρων

ρε μαλακες στα πρωτα δευτερολεπτα ο τυπος γελαει ειναι στην κοσμαρα του τελειως

μιλαμε ποσο στα αρχιδια του παιζει να ειναι για τους νεκρους ?

στην ψωλαρα του τελειως ετσι ?

Κοκαρισμενος

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Tυπε μην τους γαμησεις τοσο πολυ. :S :S :S

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1

λογικα ναι
απλα ειναι μερικα πραγματα που απλα δεν τα χωραει ο νους
δεν εχω λογια
να ειναι απανθρακωμενη η μανα με το παιδι της αγκαλια και ο τυπος να γελαει λες και πηγε σε κανενα παρτυ

και ειναι και 70 χρονων να πεις οτι ητανε κανενα πιτσιρικι

καλοι μαλακες οσοι τον ψηφισανε

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Εάν, εσείς που αντιδράσατε στο βίντεο που έφερα, ζούσατε στόν 19ο αιώνα καί σάς έλεγαν ότι μπορείς νά σκοτώσεις άνθρωπο μέ ηλεκτρική καρέκλα, θά αντιδρούσατε ακριβώς όπως τώρα, ΖΩΑ!
Συγγνώμη εάν σάς χαλώ από την θερινή διάπαυση, αλλά πιθανόν νά υπάρχουν πράγματα στόν κόσμο τής πολεμικής τεχνολογίας ή τής κατασκοπείας που δέν τά γνωρίζουμε, όπως τά Stεalth αεροπλάνα που επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή τους αφού κάποιος Σέρβος πυροβολητής κατέρριψε ένα, ενώ kανονικά τά ραντάρ αδυνατούσαν νά τό εντοπίσουν.

Πόσο ανεπίδεκτοι νέων ιδεών είναι τελικά μερικοί άνθρωποι!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ.  

Τύπε χαλάρωσε.
Το θέμα δεν είναι ποιος φωνάζει δυνατότερα αλλά αν αυτά που λέμε αντέχουν στη λογική αντιπαράθεση.

Λες: "kανονικά τά ραντάρ αδυνατούσαν νά τό εντοπίσουν.".
Ποστάρεις και ένα λινκ απο βικι από όπου αντιγράφω:
"Yugoslav air defenses operators had found they could detect F-117s with their "obsolete" Soviet radars after some modifications.[3] In 2005, Colonel Zoltán Dani confirmed this in an interview, suggesting that those modifications involved using long wavelengths, which allowed them to detect the aircraft"
"According to Dani in a 2007 interview, his troops spotted the aircraft on radar when its bomb-bay doors opened, raising its radar signature."
Συμπερασματικά τα "αόρατα" στελθ υπό συνθήκες είναι ορατά. Το συγκεκριμένο όταν άνοιξε τις πόρτες για να βομβαρδίσει έγινε ορατό από τα τροποποιημένα ραντάρ των Γιουγκοσλάβων.

Το βιντεάκι γιουτουμπ είναι μια παπαριά καμαρωτή.
Μας δείχνει εγκαυματίες και λιωμένες αλουμινένιες ζάντες και βγάζει το συμπέρασμα οτι οι ελιτ θέλουν να μας ψήσουν.
Ποιοί είναι οι ελίτ και γιατί μας γουστάρουν μπάρμπεκιου; Αυτό δεν μας το εξήγησε ο μάγκας.
Δεν μας είπε βέβαια οτι σε μια φωτιά που άνετα σηκώνει 1000C-1200C είναι λογικό το αλουμίνιο να λιώνει και να κάνει ρυάκια εφόσον έχει σημείο τήξης τους 660C ενώ ο υπόλοιπος χάλυβας του αυτοκινήτου να μην παραμορφώνεται επειδή έχει σημείο τήξης τους 1500C.

ΥΓ. Μια και μπήκα στην wikipedia είπα να δω πότε έγινε η πρώτη εκτέλεση με ηλεκτρική καρέκλα. Έγινε το 1890.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.487
Πόντοι
2.606
αλανι εισαι καιρο εξω απο το ιδρυμα η σκαστος μεχρι να σε βρουν οι νοσοκομοι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom