CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.487
- Πόντοι
- 2.606
τι μαλακιες καμαρωτες ειναι αυτες? ρε σεις σιγα μην ηρθαν και εξωγηινοι....σοβαροτης μηδεν...οποιος αναπαραγει τετοιες μαλακιες ειναι τουλαχιστον βλακας....
τι μαλακιες καμαρωτες ειναι αυτες? ρε σεις σιγα μην ηρθαν και εξωγηινοι....σοβαροτης μηδεν...οποιος αναπαραγει τετοιες μαλακιες ειναι τουλαχιστον βλακας....
Ο δήμαρχος μιας περιοχής που θρηνεί δεκάδες δημότες, εμφανίζεται με χαριτόβρυτη άνεση, σχεδόν ανεμελιά (λυμένη γραβάτα και μαύρα γυαλιά, σαν να βγαίνει ντάγκλα απ΄τα μπουζούκια), να δηλώσει ότι κάηκε το σπίτι του. «Ευτυχως- γιατί θα έλεγαν ότι έβαλα εγώ τη φωτιά!» συμπληρώνει με ένα γελάκι. Θεωρεί ότι κάνει και χιούμορ, τέτοιες ώρες. Αλλά αποδεικνύεται την άλλη μέρα ότι ο κύριος δήμαρχος έχει κάνει κάτι πολύ χειρότερο: έχει πει ένα ελεεινό ψέμα, στους δημότες του και στο πανελλήνιο. Φωτογραφίες δείχνουν ότι η βίλλα του, ένα τεράστιο κτίσμα πολλών τετραγωνικών, έχει μείνει εντελώς ανέπαφη. Κι ότι είπε ένα ψέμα, απλώς ανέντιμο: είτε γιατί μέσα στην τρέλα των μεγαλείων του νομίζει ότι ο κόσμος ακόμη και τώρα ασχολείται μαζί του· είτε για να καλύψει με την πονοψυχία του κοινού την ανικανότητα και απραξία που επέδειξε στις κρίσιμες ώρες. «Απαγορεύεται να κάνουμε κάτι εμείς… τέτοιες ώρες αναλαμβάνει το … τάδε… των έκτακτων αναγκών» συμπληρώνει (δεν ξέρει καν το όνομα του φορέα).
Πηγή:
Όπως φαίνεται και στις εικόνες η πυρκαγιά που έφθασε μέχρι και το σπίτι του κ. Ψινάκη κατέστρεψε τους φοίνικες που βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού και γύρω από την πισίνα. Μαύρισε ο εξωτερικός τοίχος από την αριστερή πλευρά του σπιτιού ενώ φαίνεται πως κάηκαν και κάποιες ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα του σπιτιού.
http://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/spiti-psinaki01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/spiti-psinaki04.jpg[/img[/URL]]
Όμως το κύριο σπίτι φαίνεται πως δεν έχει υποστεί καταστροφή, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαραθώνα. ««Κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς... Όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια, φανταστείτε να μην καιγόταν το δικό μου», είχε πει..
Πηγη:[URL unfurl="true"]http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/494423/deite-poso-kaike-spiti-toy-psinaki-sto-neo-voytza-pics[/URL]
[/quote]
Mαλλον καηκε ο κωλος στη Μυκονο ηθελε να πει
Eχουν δικιο και αδικο. Αδικο γιατι επρεπε απο το 93 να το ριξουν και δικιο γιατι πληρωσαν. Αδιεξοδο.Εδω πάει το "ΔΙΑΔΩΣΤΕ".
Πιθανον καποιοι απο τους συγκεντρωμενους να ειναι σημερα νεκροι επειδη δεν μπορουσαν να βγουν στη θαλασσα λογω των αυθαιρετων.
Κανονικα πλεον οποιος εμποδισει μπουλντοζες να γκρεμισουν πρεπει να συλλαμβανεται και να φυλακιζεται χωρις αναστολη.
τις ευθυνες προσπαθουν να τις διωξουν απο πανω τους ,αν εχεις καταλαβει,με το να λενε και να αφηνουν να εννοηθει οτι καηκαν τοσοι ανθρωποι ,γιατι οι περιοχες χτιζονταν τοσα χρονια αναρχα και χωρις δρομους διαφυγης...(βλ.καμμενος)...δηλαδη με λιγα και απλα λογια φταινε οι πρωην που αφησαν να χτιστουν...εμεις καναμε οτι ηταν ανθρωπινος δυνατο.παρε τον ωραιο χαρτη που δοθηκε στην δημοσιοτητα με την πρωτη και τις μιση ωρα μετα "δηθεν" 13 ταυτοχρονες εστιες στην κινετα και συγκρινε τον με το αναγλυφο της περιοχης απο το google earth
η πρωτη εστια ειναι χαμηλα στο βουνο και ολες οι υπολοιπες ειναι ειτε προς την κορυφη του βουνου ειτε προς την κατευθυνση του ανεμου
τοσο γατονια ειναι τα πρακτορακια σου που βαζουν μια φωτια και μετα κινουνται ειτε προς τα πανω ειτε προς την κατευθυνση του αερα με κινδυνο να αρπαξουν και οι ιδιοι φωτια ?
ειναι σαν να βαζει ενας εμπρηστης φωτια στο ισογειο μιας πολυκατοικιας και μετα να ανεβαινει στον τεταρτο να βαλει αλλη μια
συνεχισε να τρως το σανο που σου σερβιρει το υπεροχο κρατος μας για να διωξει τις ευθυνες απο πανω του
καλα τραβα βαλε τωρα κανα αλουμινοχαρτο στο κεφαλι μη διαβασουν την σκεψη σου και σε σημαδεψουν με το οπλο ενεργειας και χεσε εμας τους χαζους..Εάν, εσείς που αντιδράσατε στο βίντεο που έφερα, ζούσατε στόν 19ο αιώνα καί σάς έλεγαν ότι μπορείς νά σκοτώσεις άνθρωπο μέ ηλεκτρική καρέκλα, θά αντιδρούσατε ακριβώς όπως τώρα, ΖΩΑ!
Συγγνώμη εάν σάς χαλώ από την θερινή διάπαυση, αλλά πιθανόν νά υπάρχουν πράγματα στόν κόσμο τής πολεμικής τεχνολογίας ή τής κατασκοπείας που δέν τά γνωρίζουμε, όπως τά Stεalth αεροπλάνα που επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή τους αφού κάποιος Σέρβος πυροβολητής κατέρριψε ένα, ενώ kανονικά τά ραντάρ αδυνατούσαν νά τό εντοπίσουν.
Πόσο ανεπίδεκτοι νέων ιδεών είναι τελικά μερικοί άνθρωποι!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ.
Τι νομοθεσίες δασαρχεία και μαλακίες,
Συμβουλευτείτε ρε τους αλβανούς της γειτονιάς σας για να φροντίσει την αντιπυρική προστασία του σπιτιού σας.
Οι αλβανοί ξέρουν καλύτερα και αντιμετωπίζουν τους ελληνικούς νόμους.
Τι νομοθεσίες δασαρχεία και μαλακίες,και κατι ωραιες συμβουλες απο την πολιτικη προστασια για οσους ειναι κοντα ή μεσα στο δασος
... Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι ...
... απομακρύνουμε τη δενδρώδη και θαμνώδη βλάστηση γύρω από το κτίσμα σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων εφόσον οι εργασίες καθαρισμού της φυσικής βλάστησης που επιβάλλονται για την προστασία των κτιρίων δεν προσκρούουν σε καμία περίπτωση στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας...
Τ
σε απλα ελληνικα : εαν δεν σας αφηνει η δασικη νομοθεσια (που θεωρει το πευκο προστατευομενο ειδος), δεν μπορειτε να εχετε προστασια απο τη φωτια
Είμαι αλληλέγγυος 100% στον ανθρώπινο πόνο την απώλεια κτλ.κτλ.αλλά από δω και πέρα αποζημειώσεις και αποκαταστάσεις περιουσίας μόνο σε αυτούς που κατείχαν με άδεια κανονική ,οι υπόλοιποι στο ενοίκιο όπως εγώ και πάρα πολλοί ακόμα,εγώ δεν καταπάτησα ποτέ και ούτε την παραμικρή εκταση και νοικιάζω ένα κοτέτσι 49τετραγωνικά και είμαι αναγκασμένος να ακούω τις πορδές των διπλανών ,δεν καταπάτησα να έχω μονοκατοικίες παραθαλάσσιες με κήπους κτλ μέσα σε δάση,θα στείλω επώνυμο μήνυμα διαμαρτηρίας εφόσων δεν θα γίνουν σωστές και δίκαιες αποκαταστάσεις
ρε μαλακες το βλεπω και το ξαναβλεπω και δεν μπορει να το χωρεσει το μυαλο
στις πρωτες δηλωσεις του ο ψινακης και μολις ητανε ακομα φρεσκο το αιμα των νεκρων
ρε μαλακες στα πρωτα δευτερολεπτα ο τυπος γελαει ειναι στην κοσμαρα του τελειως
μιλαμε ποσο στα αρχιδια του παιζει να ειναι για τους νεκρους ?
στην ψωλαρα του τελειως ετσι ?
Είμαι αλληλέγγυος 100% στον ανθρώπινο πόνο την απώλεια κτλ.κτλ.αλλά από δω και πέρα αποζημειώσεις και αποκαταστάσεις περιουσίας μόνο σε αυτούς που κατείχαν με άδεια κανονική ,οι υπόλοιποι στο ενοίκιο όπως εγώ και πάρα πολλοί ακόμα,εγώ δεν καταπάτησα ποτέ και ούτε την παραμικρή εκταση και νοικιάζω ένα κοτέτσι 49τετραγωνικά και είμαι αναγκασμένος να ακούω τις πορδές των διπλανών ,δεν καταπάτησα να έχω μονοκατοικίες παραθαλάσσιες με κήπους κτλ μέσα σε δάση,θα στείλω επώνυμο μήνυμα διαμαρτηρίας εφόσων δεν θα γίνουν σωστές και δίκαιες αποκαταστάσεις
Κοκαρισμενος
Tυπε μην τους γαμησεις τοσο πολυ. :S :S :S
Εάν, εσείς που αντιδράσατε στο βίντεο που έφερα, ζούσατε στόν 19ο αιώνα καί σάς έλεγαν ότι μπορείς νά σκοτώσεις άνθρωπο μέ ηλεκτρική καρέκλα, θά αντιδρούσατε ακριβώς όπως τώρα, ΖΩΑ!
Συγγνώμη εάν σάς χαλώ από την θερινή διάπαυση, αλλά πιθανόν νά υπάρχουν πράγματα στόν κόσμο τής πολεμικής τεχνολογίας ή τής κατασκοπείας που δέν τά γνωρίζουμε, όπως τά Stεalth αεροπλάνα που επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή τους αφού κάποιος Σέρβος πυροβολητής κατέρριψε ένα, ενώ kανονικά τά ραντάρ αδυνατούσαν νά τό εντοπίσουν.
Πόσο ανεπίδεκτοι νέων ιδεών είναι τελικά μερικοί άνθρωποι!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ.