Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τα χρεη η παοκαρα τα πληρωσε μαζωμένα,
τις προσαυξήσεις και τα προστιμα σβηστηκαν και πολύ καλα εγινε τέτοιος διακανονισμος για να βαλει το χερι στην τσεπη βαθεια ο σαββιδης.

αντίθετα με τα 10 δις του ολυμπιακου επι μητσοτακη.

και ακτι πεσιματα στην γ εθνικη ιστορικων συλλογων σαν την αεκ και τον ηρακλη για να γλυτωσουν ή να καθυστερησουν χρεη
Εν προκειμενω σωστα, αλλά μην ξεχναμε και κατι χρεη που διεγραψε ο Βενιζελος πριν καμια εικοσαετια επι Μπατατουδη

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Οκ ρε τύπε, κανενα προβλημα, ειμαστε καμμενοι εμεις. Αλλά πες μου εσυ με το καθαρο μυαλο. Στους ποσους εκατονταδες νεκρους (Μανδρα, Μάτι) μπορουμε επιτελους να σκυλοβρισουμε την Δουρου και τον Συριζα χωρις να μας κατηγορησεις ως κομματοσκυλα?

Οσο για το ποιος ειναι ο Σγουρος και ποια η Δουρου, μια χαρα τα λεει ο Νεαρχος.

Μην μιλατε ομως κομματικα, μην πειραξουμε τον Συριζα.
Ειναι ασεβεια.
Εκεινοι γιατι μιλαγανε δηλαδη και λεγανε τις μεγαλυτερες χυδαιοτητες πανω απο τα πτωματα?
Ποση ανωτεροτητα πια?
καταλαβες τι ειπα :think: να σκυλοβρισεις οποιον εχει ευθυνες ρε τυπε και δεν εχει καν την ευθυξια να παραιτηθει οπως οι προαναφερθεντες,αλλα μην θεοποιουμε τους υπολοιπους που ειναι το ιδιο  :S :S :S εχεις κολλημα και νομιζεις οτι στηριζω τους νεοβολεμενους ενω εννοω οτι ειναι το ιδιο (μπορει και χειροτεροι) με διαφορετικη "ταμπελα"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στην ελβετια φιλη μου εβγαλε ασφαλεια, πηρε αποζημειωση, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. απλα μιλησε τηλεφωνικα 2 φορες με την ιδιωτικη ασφαλεια.

εδώ πρεπει να πας στον δημοσιο γιατρο, μετα σε ελεγκτή, μετα στο ικα, μετα στην γραμματεια να καταθεσεις της παναγιας τα ματια για να παρεις πχ μια ιατρικη χρηματικη αποζημιειωση αφου περιμενεις σε ουρες για ωρες 3-4 μερες.

εκτος θεματος ξεφυγαμε.

αλλα και στην πυροσβεστικη αντιστοιχες αγκυλωσεις υπαρχουν και αντι να υπαρχουν αρκετοι εκτακτοι πυροσβέστες στην θεση τους και εξοπλισμος από 1 ιουνιου. περιμενουμε να καουν ανθρωποι και μετα τρεχουμε. και εδώ φαινεται γιατι εχουμε νεκρους. όταν φευγει ενας ιχθυοκαλλιεργητης από ελλαδα γιατι βρηκε γραφειοκρατια δεν φαινεται. ουτε όταν παιδεύονται στις ουρες ανθρωποι.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οτι ολοι εκτος γιατρων ξυνουν τα @@ τους δεν ειναι καθολου μυθος αλλα η πραγματικοτητα..Ακομα και στην στρατιωτικη σου θητεια θα το ειδες αμα ηταν προσφατα..ΕΠΟΠ στον Εβρο κοιμοντουσαν εν ωρα υπηρεσιας κοιλαραδες οι μισοι στρατιωτικοι και καριεριστες δημοσιοσχεσιτες οι ανωτεροι..
Τα ειδα απο πρωτο χερι

Δημαρχιο στα Νοτια Προαστεια(Ηλιουπολη) εχει 50 ατομα μεσα τραβα μια μερα και πες μου ποσοι κανουν κατι..Οι μισοι πινουν καφε εκει μεσα και οι αλλοι μισοι ειναι στο κυλικιο στο υπογειο εν ωρα υπηρεσιας

Εγω επαθα πλακα οτι μεσα στην κριση απ τους 50 και οι 50 τα ξυνουν.Να ταν οι μισοι να πω ενταξει αλλα ειναι σαν να μην εχει περασει μια μερα απο το 2010

Τα ιδια μου ελεγε Πολωνεζα που ειχε ερθει Ελλαδα για erasmus πηγα για ενα χαρτι σε μια υπηρεσια και η υπαλληλος επαιζει στο pc παιχνιδια και δεν την εξυπηρετουσε..

Εγω ξερω οτι μια μερα στον ιδιωτικο τομεα ολοι αυτοι δεν βγαζουν οποτε γιατι να τους πληρωνουμε?Ακομα και αδεια να μεινει μια θεση παλι κερδος θα εχεις εφοσον δεν καταδεχεται να την κανει αυτος που ειναι εκει..Που στις πιο πολλες περιπτωσεις ουτε καν θεση θα χαθει γιατι η θεση πολυ απλα δεν υπαρχει

Επισκέπτης
Μιλουσα με ενα γνωστο που εχει δουλεψει σαν προγραμματιστης σε πολλες χωρες
Και ενω συμφωνουσαμε για τον κρατισμο και μου ελεγε ιρλανδια αλλα και σε αλλες χωρες που εχει δουλεψει τι γινεται και ποσο σωστα λειτουργει το κρατος του λεω επιτελους εδω ανοιγουν και τα κλειστα επαγγελματα ταξι,φαρμακεια,φορτηγα κτλπ
(Κουβεντα προ διετιας αυτη)

Και μου απανταει εε τωρα τα φαρμακεια ειναι μαλακια να τα ανοιξουν τι να ξερει ο υπαλληλος που θα βαζουν ενω τωρα σου λεει και κατι ο ιδιοκτητης γιατι ξερει..
Μα ρε φιλε του λεω Αγγλια που ειμουνα τα απλα φαρμακα τα πουλουσαν και σε super market και Ιρλανδια δεν το εχεις δει αυτο?Μιση τιμη απο Ελλαδα του λεω ετσι πρεπει
Ε μου απανταει σκατο-ποιοτητα πουλανε

Μου εκανε εντυπωση η αρνηση του μονο για αυτον τον κλαδο..Ψαχνοντας εμαθα οτι ο πατερας του εχει φαρμακειο!!

Ετσι ειναι ο Ελληνας ειναι τετοια η δυναμη του κρατισμου που ακομα και αυτοι που εχουν φυγει εκτος Ελλαδας οταν επιστρεφουν θελουν παλι εναν ηγετη ενα κομμα πειτε το οπως θελετε να τους βολευει,να τους προστατευει να τους βρισκει δουλεια κτλπ
Δε λεγεται κρατισμος αυτο. Διαφθορα λεγεται. Ειμαστε βουτηγμενοι στα σκατα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καταλαβες τι ειπα :think: να σκυλοβρισεις οποιον εχει ευθυνες ρε τυπε και δεν εχει καν την ευθυξια να παραιτηθει οπως οι προαναφερθεντες,αλλα μην θεοποιουμε τους υπολοιπους που ειναι το ιδιο  :S :S :S εχεις κολλημα και νομιζεις οτι στηριζω τους νεοβολεμενους ενω εννοω οτι ειναι το ιδιο (μπορει και χειροτεροι) με διαφορετικη "ταμπελα"
Αν βρεις καπου ενα ποσταρισμα μου που να λεω τι θα εκαναν οι αλλοι, μπορεις να μου πεις ό,τι θελεις. Εγω εξ αρχης απλως επισημανα (μαλιστα δεν το εκανα καν εγω, αλλος το εκανε και σχολιασα) το τραγελαφικο να επικαλειται ο Συριζα τα ιδια επιχειρηματα τα οποια ειρωνευοταν ως αντιπολιτευση. Αυτη η επισημανση δεν ξερω γιατι προκαλεσε τοση αντιδραση περι "κομματικολογιας" και περι "κομματοσκυλων" που ασεβουν μπροστα στην ανθρωπινη τραγωδια.

Εκτος αν ειναι ασεβεια να επισημαινεις τις ανακολουθιες του Συριζα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
στην ελβετια φιλη μου εβγαλε ασφαλεια, πηρε αποζημειωση, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. απλα μιλησε τηλεφωνικα 2 φορες με την ιδιωτικη ασφαλεια.

εδώ πρεπει να πας στον δημοσιο γιατρο, μετα σε ελεγκτή, μετα στο ικα, μετα στην γραμματεια να καταθεσεις της παναγιας τα ματια για να παρεις πχ μια ιατρικη χρηματικη αποζημιειωση αφου περιμενεις σε ουρες για ωρες 3-4 μερες.

εκτος θεματος ξεφυγαμε.

αλλα και στην πυροσβεστικη αντιστοιχες αγκυλωσεις υπαρχουν και αντι να υπαρχουν αρκετοι εκτακτοι πυροσβέστες στην θεση τους και εξοπλισμος από 1 ιουνιου. περιμενουμε να καουν ανθρωποι και μετα τρεχουμε. και εδώ φαινεται γιατι εχουμε νεκρους. όταν φευγει ενας ιχθυοκαλλιεργητης από ελλαδα γιατι βρηκε γραφειοκρατια δεν φαινεται. ουτε όταν παιδεύονται στις ουρες ανθρωποι.
Δεν ξερω γιατι ΠΑΛΙ καλουμαι να απαντησω σε άλλο απο αυτο που ποσταρισα. Μαλλον εγω φταιω, κατι κανω λαθος, τελος παντων. Εγω ποτέ δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν θεσεις βισματικές που πρεπει να καταργηθουν. Ειπα οτι το "300.000" που ειπε ο φιλος ειναι τροπον τινα αυθαιρετο, γιατι το "πατημα ενος κουμπιου" δεν μπορει να αντικαταστησει τον πυροσβεστη, τον εκπαιδευτικο, τον γιατρο, τον στρατιωτικο, τον αστυνομικο και ενα σωρο αλλους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν ξερω γιατι ΠΑΛΙ καλουμαι να απαντησω σε άλλο απο αυτο που ποσταρισα. Μαλλον εγω φταιω, κατι κανω λαθος, τελος παντων. Εγω ποτέ δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν θεσεις βισματικές που πρεπει να καταργηθουν. Ειπα οτι το "300.000" που ειπε ο φιλος ειναι τροπον τινα αυθαιρετο, γιατι το "πατημα ενος κουμπιου" δεν μπορει να αντικαταστησει τον πυροσβεστη, τον εκπαιδευτικο, τον γιατρο, τον στρατιωτικο, τον αστυνομικο και ενα σωρο αλλους.
μπορει να αντικαταστησει τον υπαλληλο του κεπ, τον υπαλληλο του ληξιαρχείου, τον υπαλληλο του δημοτολογίου, τον υπαλληλο του κτηματολογιου, τον υπαλληλο του ικα, .

εσυ κολλησες αν πρεπει να είναι 300.000 ή 500.000 αντι 1.000.000 που είναι τωρα ?

περιπου οι μισοι δημόσιοι υπαλληλοι δεν επρεπε να υπαρχουν και στο λεω εγω που είμαι δημοσιος υπαλληλος

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ειπα οτι το "300.000" που ειπε ο φιλος ειναι τροπον τινα αυθαιρετο, γιατι το "πατημα ενος κουμπιου" δεν μπορει να αντικαταστησει τον πυροσβεστη, τον εκπαιδευτικο, τον γιατρο, τον στρατιωτικο, τον αστυνομικο και ενα σωρο αλλους.
τυπε δεν ειπες αυτο,ειπες δεν μπορεις να σκεφτεις θεσεις που μπορουν να αντικατασταθουν με ενα κουμπι
Ο κρατισμος παραγει διαφθορα, συνηθως. Οχι?
τύπε ο βορας εχει μεγάλα κράτη αλλα οχι διαφθορά

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
το "πατημα ενος κουμπιου" δεν μπορει να αντικαταστησει τον πυροσβεστη, τον εκπαιδευτικο, τον γιατρο, τον στρατιωτικο, τον αστυνομικο και ενα σωρο αλλους.

αμα ηξερες ποσοι γιατροι, αστυνομικοι, στρατιωτικοι κι ενα σωρο αλλοι κανουν απλα 'διοικητικες' εργασιες ... και ποσες εργατοωρες χανονται με χαρτουρα που παει κι ερχεται στις δημοσιες υπηρεσιες απλα γιατι ετσι γινοταν το 1953 και δεν αλλαζει.

Υγ δικηγορος εισαι αν δε κανω λαθος. Εχεις ακουσει ποτε το 5μελες εφετειο να ΧΑΝΕΙ ολοκληρη δικογραφια? Γιατι αυτο συμβαινει στην Ελλαδα του 2018.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Επειδη ειμαι στον χωρο της πληροφορικης να σου πω οτι δεν αντικαθιστα ενα κουμπι η ενα συστημα τον ανθρωπο αλλα σιγουρα μειωνει τον αριθμο των ανθρωπων που απαιτουνται για μια δουλεια.

Για να μειωσεις τον αριθμο των πυροσβεστων θες σχεδιο που ομως μπορει να βασιζεται σε συστηματα που θα δουλευουν με αισθητηρες πχ ανιχνευσης θερμοκρασιας με ai η οτιδηποτε που ομως αυτο θα μπορει να στο κανει ο ιδιωτης γιατι ο δημοσιος πολυ απλα δεν εχει τετοια γνωση..Η τεχνολογια αλλαζει τοσο γρηγορα που θα πρεπει η εταιρια που θα το αναλαβει να εχει προσωπικο που ακολουθει τις εξελιξεις που αλλαζουν με τρελους ρυθμους..
Ενα συστημα με drones και συστηματα τα οποια ειτε θα προειδοποιουν με σημα πχ  ηχους ειτε θα αναλαμβανουν δραση ωστε να μην εξαπλωθει η φωτια απαιτουν διασυνδεση μεταξυ τους,αυτο εχει πολυ μεγαλο αρχικο κοστος οπως και απαιτεται συντηρηση αλλα ετσι μπορεις να εχεις εποχικους πυροσβεστες και καποιους εθελοντες οι οποιοι θα επεμβαινουν σε πολυ λιγοτερες περιπτωσεις και με πολυ μικροτερο κοστος..
Εννοειται οτι οι απωλειες σε ανθρωπινες ζωες θα τεινουν στο μηδεν

Αστυνομια επισης βασιζεται πλεον πολυ σε drones..Σκεψου Ελλαδα ποσο πετρελαιο και καυσικα και συντηρηση θελει σε σκαφη πχ το λιμενικο για να παρακολουθουν υποπτα σκαφη που μεταφερουν ειτε ναρκωτικα ειτε λαθρο-μεταναστες κτλπ

drones που επικοινωνουν μεταξυ τους στελνοντας την ακριβη θεση των παρανομων πλοιων στελνει το δικο σου πλοιο σε ακριβες συντεταγμενες χωρις να απαιτειται να βολταρεις ολη μερα και νυχτα σπαταλωντας απιστευτα ποσα σε καυσιμα και προσωπικο.
Ενα drone στοιχιζει απειρως λιγοτερο απο σκαφη...

Επισης στον τομεα της αμυνας ολες οι χωρες βαζουν drones,συστηματα βασισμενα σε ai και μειωνουν προσωπικο

Και υποψιν μου μιλας για δυσκολους κλαδους και παρολα αυτα ο τομεας της πληροφορικης και της ρομποτικης εχει αρκετες λυσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε δεν ειπες αυτο,ειπες δεν μπορεις να σκεφτεις θεσεις που μπορουν να αντικατασταθουν με ενα κουμπι
Ωχ θεε μου.
Ειπα επακριβως οτι "δεν μπορω να σκεφθω πολλους κλαδους υπαλληλων που να μπορουν να αντικατασταθουν με το πατημα ενος κουμπιου".

μπορω να σκεφθω πολυ λιγους κλαδους υπαλληλων που να μπορουν να αντικατασταθουν με το πατημα ενος κουμπιου και την σχετικη μηχανοργανωση.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ενα ωραιο παραδειγμα ειναι η Εσθονια

Ο αστυνομικός που σταματάει έναν πολίτη, έχει στην οθόνη του τα στοιχεία για όλες τις χώρες Σένγκεν και μπορεί να δει αν ο ελεγχόμενος κατηγορείται για κάποιο παράπτωμα. Επιχειρηματίες-«νομάδες» μπορούν να αποκτήσουν ηλεκτρονική έδρα στην Εσθονία και να τη διαχειρίζονται απ’ οπουδήποτε ηλεκτρονικά.

Αυτή είναι η e-καθημερινότητα της Εσθονίας, της χώρας που οι ψηφιακές της επιδόσεις τη μεταφέρουν από την εσχατιά της Βαλτικής στο επίκεντρο της Ευρώπης, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πολιτικής της ΕΕ και τη μετατρέπουν από ασήμαντη χώρα σε φιλόδοξο παίκτη, που προσβλέπει στον παγκόσμιο πολίτη-επενδυτή, καθώς οι διαδικτυακές υποδομές βρίσκονται στην αιχμή της οικονομίας του μέλλοντος.

Ηλεκτρονική δημόσια διοίκηση

Με την εξαίρεση δύο-τριών πράξεων - που αφορούν τον γάμο, το διαζύγιο και την αγορά ακινήτων - ο Εσθονός δεν πάει αυτοπροσώπως στις δημόσιες υπηρεσίες. Μέσω μιας και μοναδικής ιντερνετικής κρατικής πύλης, όπου είναι όλα συγκεντρωμένα, μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, είτε θέλει να τακτοποιήσει τα φορολογικά του, είτε να κάνει αίτηση για το πανεπιστήμιο, να υποβάλει αίτημα για σύνταξη ή να δημιουργήσει μια επιχείρηση.

Ο μέσος χρόνος για τη δημιουργία επιχείρησης είναι 18 λεπτά. Ο χρήστης αναζητεί όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την κατάθεση της αίτησής του ηλεκτρονικά και δεν μεταφέρει χαρτιά από τον έναν υπάλληλο στον άλλο, ούτε περιμένει σφραγίδες. Δεν υπάρχουν χαρτιά σχεδόν σε καμία συναλλαγή.

Η μεταφορά στην ελληνική πραγματικότητα θα ισοδυναμούσε με την κατάρρευση του χάρτινου πύργου της γραφειοκρατίας, με χιλιάδες υπαλλήλους, φακέλους, σφραγίδες, εργατοώρες, χιλιόμετρα από τον έναν στον άλλον, ανασφάλεια του πολίτη «σε ποιόν θα πέσω», «τι θα καταλάβει», «τι θα του δώσω και πώς».

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υγ δικηγορος εισαι αν δε κανω λαθος. Εχεις ακουσει ποτε το 5μελες εφετειο να ΧΑΝΕΙ ολοκληρη δικογραφια? Γιατι αυτο συμβαινει στην Ελλαδα του 2018.
Ναι το εχω ακουσει.
Βεβαια αν χαθει μια δικογραφια, επανασυστηνεται.
Αλλά αυτο τι σχεση εχει με τη συζητηση μας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδη ειμαι στον χωρο της πληροφορικης να σου πω οτι δεν αντικαθιστα ενα κουμπι η ενα συστημα τον ανθρωπο αλλα σιγουρα μειωνει τον αριθμο των ανθρωπων που απαιτουνται για μια δουλεια.

Για να μειωσεις τον αριθμο των πυροσβεστων θες σχεδιο που ομως μπορει να βασιζεται σε συστηματα που θα δουλευουν με αισθητηρες πχ ανιχνευσης θερμοκρασιας με ai η οτιδηποτε που ομως αυτο θα μπορει να στο κανει ο ιδιωτης γιατι ο δημοσιος πολυ απλα δεν εχει τετοια γνωση..Η τεχνολογια αλλαζει τοσο γρηγορα που θα πρεπει η εταιρια που θα το αναλαβει να εχει προσωπικο που ακολουθει τις εξελιξεις που αλλαζουν με τρελους ρυθμους..
Ενα συστημα με drones και συστηματα τα οποια ειτε θα προειδοποιουν με σημα πχ  ηχους ειτε θα αναλαμβανουν δραση ωστε να μην εξαπλωθει η φωτια απαιτουν διασυνδεση μεταξυ τους,αυτο εχει πολυ μεγαλο αρχικο κοστος οπως και απαιτεται συντηρηση αλλα ετσι μπορεις να εχεις εποχικους πυροσβεστες και καποιους εθελοντες οι οποιοι θα επεμβαινουν σε πολυ λιγοτερες περιπτωσεις και με πολυ μικροτερο κοστος..
Εννοειται οτι οι απωλειες σε ανθρωπινες ζωες θα τεινουν στο μηδεν

Αστυνομια επισης βασιζεται πλεον πολυ σε drones..Σκεψου Ελλαδα ποσο πετρελαιο και καυσικα και συντηρηση θελει σε σκαφη πχ το λιμενικο για να παρακολουθουν υποπτα σκαφη που μεταφερουν ειτε ναρκωτικα ειτε λαθρο-μεταναστες κτλπ

drones που επικοινωνουν μεταξυ τους στελνοντας την ακριβη θεση των παρανομων πλοιων στελνει το δικο σου πλοιο σε ακριβες συντεταγμενες χωρις να απαιτειται να βολταρεις ολη μερα και νυχτα σπαταλωντας απιστευτα ποσα σε καυσιμα και προσωπικο.
Ενα drone στοιχιζει απειρως λιγοτερο απο σκαφη...

Επισης στον τομεα της αμυνας ολες οι χωρες βαζουν drones,συστηματα βασισμενα σε ai και μειωνουν προσωπικο

Και υποψιν μου μιλας για δυσκολους κλαδους και παρολα αυτα ο τομεας της πληροφορικης και της ρομποτικης εχει αρκετες λυσεις
Δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Ναι το εχω ακουσει.
Βεβαια αν χαθει μια δικογραφια, επανασυστηνεται.
Αλλά αυτο τι σχεση εχει με τη συζητηση μας?

στο οτι εγω χαλασα τις διακοπες μου γιατι σημερα ειχα κληθει μαρτυρας σε μια υποθεση με χαμενη δικογραφια. Και μαζι μου αλλα 5 ατομα, χωρια δικηγορους κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom