Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έλα ρε παραπονιάρη αλεξ,
Βρίσε, σου επιτρέπουμε.
Τη Δούρου όμως κόσμια γιατί έχει κάτι το καβλιάρικο πάνω της που με διεγείρει.
Ισως είναι το λούκ θεούσας που είχε στις πλημύρες της Μάνδρας.
Κι εσυ να το προσεξεις

Επισκέπτης
Tυπε πλακα κανεις  :think: ολα τα ποσακια ειχανε ξεσαλωσει  :S :S :S

Τωρα με Αλεξη μοκο....  :S :S :S

Ξεσκισε τους Αλεξη

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι σχέση έχει τύπε αυτό που λες; Κατάπτυστη η συμπεριφορά της αντιπολίτευσης τότε όπως και αξιέπαινη τώρα...

Εγώ μιλάω για το τι κάνουμε εμείς σαν πολίτες... Θέλετε ρε μαλακές να είμαστε διχασμένοι και να τσακωνόμαστε για τα κόμματα;

Ρε εκεί χρεοκοπία μέχρι να λιώσουν τα κόκαλα μας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε στα αρχιδιά μου τι έκανε ο Τσίπρας για τον οποίο άλλωστε έχω την χείροτερη άποψη όπως και για όλους τους πολιτικάντηδες αυτής της χώρας... Εσύ σαν άτομο θεωρείς σωστό τέτοιες ώρες να κάθεσαι να πολιτικοποιεις μια ανθρώπινη τραγωδία;

Αν ναι σε τι διαφέρεις με αυτούς που μεμφεσαι;
Οκ ρε τύπε, υποθετω δεν επρεπε να πολιτικοποιησουμε ουτε την μικρασιατικη καταστροφη το 1922, ηταν ασεβεια που εγιναν κατι δικαστηρια και τουφεκιστηκανε καποιοι.

Κανε μου εναν καταλογο τι επιτρεπεται να πολιτικοποιουμε, αφου εξαιρουνται οι εθνικες καταστροφες.
Το πρωταθλημα της σουπερλιγκ ας πουμε επιτρεπεται?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετυχε να δουλεψω και εγω για λιγο σε μια τετοια υπηρεσια ανευ αντικειμενου ονοματι εποπτεια αλιειας.
2 θα πω.
πρωτον και νομοι που δεν εχουν θαλασσα και εχουν 5 ψαραδες εχουν και αυτοι έναν δημοσιο υπαλληλο να τα ξυνει σε αυτην την νομαρχιακη θεση.
δευτερον η ιδια ακριβως δουλεια που εκανε ένας ψαρας προ του 70 για να βγαλει πχ αγροτικο αμαξι απλα του βαλαμε αντι να τρεχει σε 3 μερη (εφορια, λιμενικο, συλλογο αλιεων) τον βαλανε να τρεχει σε 4 μερη (εφορια,λιμενικο,συλλογο αλιεων,εποπτια αλιειας).

50 Χ 3 =150 υπαλληλοι σε ολη την χωρα απλα για να ελεγχουν ξανα τα χαρτια που ελενξαν ηδη άλλες 2 δημοσιες υπηρεσίες και να βαρανε σφραγίδες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Τον αριθμό 300.000 για το Δημοσιο τον βγαζεις απο καπου ή ετσι ειπες στην τυχη ενα νουμερο?

Ναι 300χιλιαδες αναλογικα με τον πληθυσμο της χωρας σε συγκριση με ανεπτυγμενες χωρες,και ειμαι και γενναιοδωρος.Πολλες υπηρεσιες δεν γινονται ηλεκτρονικα ωστε να μην απολυονται βυσματα.
Προσωπικα εκτος απο γιατους,στρατιωτικους,εκπαιδευτικους δεν θα ηθελα κανεναν αλλο στον Δημοσιο δηλαδη και 100,000 θεωρω οτι θα ητανε μια χαρα για Ελλαδα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πηγη πληροφορησης?
τυχαια εκτιμηση.
πες εσυ ποσοι ηταν και ποσοι πιστευεις ότι επρεπε να είναι που όλα τα γραφειοκρατικα μπορουν να γινουν με πατημα κουμπιων μεσω ιντερνετ, αρκει η βαση δεδομενων της κάθε υπηρεσίας να συνδεθει στο ιντερνετ και να είναι ανοικτη η προσβαση σε αυτην

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι σχέση έχει τύπε αυτό που λες; Κατάπτυστη η συμπεριφορά της αντιπολίτευσης τότε όπως και αξιέπαινη τώρα...
Α μαλιστα. Και αφου συμφωνουσες μαζι μου, γιατι δεν ειπες εξ αρχης "Αλεξ εχεις δικιο" αλλά πεταχτηκες να μου κανεις κριτικη οτι πολιτικοποιω και ντροπη μου και τι ειναι αυτα που κανω?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Εγώ μιλάω για το τι κάνουμε εμείς σαν πολίτες... Θέλετε ρε μαλακές να είμαστε διχασμένοι και να τσακωνόμαστε για τα κόμματα;

Ρε εκεί χρεοκοπία μέχρι να λιώσουν τα κόκαλα μας...

Τυπε για τους πολιτες μιλαω.....  :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι 300χιλιαδες αναλογικα με τον πληθυσμο της χωρας σε συγκριση με ανεπτυγμενες χωρες,και ειμαι και γενναιοδωρος.Πολλες υπηρεσιες δεν γινονται ηλεκτρονικα ωστε να μην απολυονται βυσματα.
Προσωπικα εκτος απο γιατους,στρατιωτικους,εκπαιδευτικους δεν θα ηθελα κανεναν αλλο στον Δημοσιο δηλαδη και 100,000 θεωρω οτι θα ητανε μια χαρα για Ελλαδα.
Μαλιστα. Ξερεις ποσοι ειναι συνολικα οι γιατροι, στρατιωτικοι και εκπαιδευτικοι στην Ελλαδα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να σου πω άλλη μια χαρακτηριστικη παπαρια αλεξ στο τωρινο μου χωρι την εκπαιδευση.
πληρωνουμε γραμματεις για να δεχονται χρονο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τις ιδιες αιτησεις των αδιοριστων εκπαιδευτικων που θελουν να διοριστουν ως προσωρινοι αναπληρωτες και ωρομίσθιοι, με δηλωσεις λοιπον κάθε χρονο προτιμησεων σε νομους κλπ κλπ.

αντι να κανεις μια αιτηση με προτιμήσεις νομων και περιοχων και να ισχυει μεχρι να την αλλαξεις αμα επιθυμεις ποτε να την αλλαξεις όπως κανουν πχ στην κυπρο.

πχ στην κυπρο μπορεις ΟΛΟ το χρονο να κανεις αιτηση με το πτυχιο σου και να σε καλεσουν αν σε χρειαστουν μετα από 8 χρονια.

εδώ σου λεει δεν ειμαστε εξυπνοι , ειμαστε βλακες και θελουμε να μας επαναλαμβάνεις την ιδια αιτηση όλα αυτά τα 8 χρονια για να εχουμε 8πλασια δουλεια να καταχωρούμε αιτησεις, και μαλιστα δεν μπορεις να κανεις οποτε θελεις την αιτηση αλλα για μια βδομαδα μονο ετσι για να τρεχουν ολοι μαζι και να γινονται ουρες.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυχαια εκτιμηση.
πες εσυ ποσοι ηταν και ποσοι πιστευεις ότι επρεπε να είναι που όλα τα γραφειοκρατικα μπορουν να γινουν με πατημα κουμπιων μεσω ιντερνετ, αρκει η βαση δεδομενων της κάθε υπηρεσίας να συνδεθει στο ιντερνετ και να είναι ανοικτη η προσβαση σε αυτην
Αναφερεσαι σε συγκεκριμενο κλαδο υπαλληλων? Γιατι μπορω να σκεφθω πολυ λιγους κλαδους υπαλληλων που να μπορουν να αντικατασταθουν με το πατημα ενος κουμπιου και την σχετικη μηχανοργανωση.
Αυτο το "ολοι ξυνουν τ' αρχιδια τους και βαρανε σφραγιδες ενω θα μπορουσαμε να παταμε ενα κουμπι" ειναι και λιγο αστικος μυθος ξερεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
http://[URL unfurl="true"]www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2018/7/24/panotuba1.jpg?itok=cWEarBkq[/img[/URL]]
[/quote]Ανοικτος πλεον ο πολεμος Συριζα-Σαββιδη. Ρε πώς αλλαζουν οι καιροι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και σβήσατε και τα χρέη της παοκάρας ξέχασαν να γράψουν.
τα χρεη η παοκαρα τα πληρωσε μαζωμένα,
τις προσαυξήσεις και τα προστιμα σβηστηκαν και πολύ καλα εγινε τέτοιος διακανονισμος για να βαλει το χερι στην τσεπη βαθεια ο σαββιδης.

αντίθετα με τα 10 δις του ολυμπιακου επι μητσοτακη.

και ακτι πεσιματα στην γ εθνικη ιστορικων συλλογων σαν την αεκ και τον ηρακλη για να γλυτωσουν ή να καθυστερησουν χρεη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
να σου πω άλλη μια χαρακτηριστικη παπαρια αλεξ στο τωρινο μου χωρι την εκπαιδευση.
πληρωνουμε γραμματεις για να δεχονται χρονο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τις ιδιες αιτησεις των αδιοριστων εκπαιδευτικων που θελουν να διοριστουν ως προσωρινοι αναπληρωτες και ωρομίσθιοι, με δηλωσεις λοιπον κάθε χρονο προτιμησεων σε νομους κλπ κλπ.

αντι να κανεις μια αιτηση με προτιμήσεις νομων και περιοχων και να ισχυει μεχρι να την αλλαξεις αμα επιθυμεις ποτε να την αλλαξεις όπως κανουν πχ στην κυπρο.

πχ στην κυπρο μπορεις ΟΛΟ το χρονο να κανεις αιτηση με το πτυχιο σου και να σε καλεσουν αν σε χρειαστουν μετα από 8 χρονια.

εδώ σου λεει δεν ειμαστε εξυπνοι , ειμαστε βλακες και θελουμε να μας επαναλαμβάνεις την ιδια αιτηση όλα αυτά τα 8 χρονια για να εχουμε 8πλασια δουλεια να καταχωρούμε αιτησεις, και μαλιστα δεν μπορεις να κανεις οποτε θελεις την αιτηση αλλα για μια βδομαδα μονο ετσι για να τρεχουν ολοι μαζι και να γινονται ουρες.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Aυτο ειναι αγκυλωση του συστηματος, προφανως. Αλλά δεν νομιζω οι συγκεκριμενοι υπαλληλοι να κανουν ΜΟΝΟ αυτη τη δουλεια, να δεχονται τις αιτησεις. Αν απλοποιείτο το συστημα δηλαδη δεν θα ειχαν αντικειμενο εργασιας?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Aυτο ειναι αγκυλωση του συστηματος, προφανως. Αλλά δεν νομιζω οι συγκεκριμενοι υπαλληλοι να κανουν ΜΟΝΟ αυτη τη δουλεια, να δεχονται τις αιτησεις. Αν απλοποιείτο το συστημα δηλαδη δεν θα ειχαν αντικειμενο εργασιας?
ναι επειδή δουλευουν σε τετοια και γνωστες μου. οι "δευτεροβάθμιες" χρειαζονται στην πραγματικοτητα 2 υπαλληλους , απασχολουν 50 οι οποιοι ΞΥΝΟΝΤΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ λογω τέτοιων ηλιθιων αγκυλωσεων.
για τετοια ηλιθια αγκυλωση που απλα λυνεται το πρόβλημα και δεν χρειαζεται να απασχολεις τοσους υπαλληλους, σου ειπα τι κανει αντιστοιχα η εξυπνη κυπρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom