Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τι λεει πάλι αυτή η φαρσοκωμωδία σου ρε καμένο ανθρωποειδές;Οτι ο Πούτιν βάζει τις φωτιές;
Όσο γράφουν ελεύθερα πλάσματα σαν κι εσένα θα καίει φωτιά σε αυτή τη χώρα μέχρι να μην μείνει ούτε ένα δέντρο...

Διάβασε να δεις τι λέει ρε πανίβλακα !! Να διαβάζεις ξέρεις, άξεστε ? Το θέμα είναι να εξαφανιστούν τα σκουπίδια της κοινωνίας, οπότε θα εξαφανιστείς και εσύ μαζί γιατί είσαι βάρος και μόλυνση και στη χώρα!...καμία η χρησιμότητά σου...
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η Καιλή εδώ και καιρό την πέφτει απροκάλυπτα στον Αλέξη κι επειδή αυτός την φτύνει,η Εύα βγάζει τώρα το άχτι της!  >:(
Στο 1:13 τον έχει στα "Αλέξη μου,Αλέξη μου"  :rose: :smitten:

σιγα ρε μαστορα

το αλεξη ΜΟΥ που το ακουσες;

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν εχει σημασια τι πιστευουμε εσυ κι εγω, σημασια εχει τι λεει ο νομος.

αυτο το να θεοποιουμε τους νομους...

λες και ειναι θεοσταλτοι

εδω δεν τηρειται ο βασικος νομος το συνταγμα
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γκαντεμιά: Έπαθε βλάβη το C-130 στη Λάρνακα - Στέλνουν άλλο αεροσκάφος για να φέρει τους Κύπριους πυροσβέστες

Περίπου στις 23:00 αναμένεται να απογειωθεί από την Ελευσίνα δεύτερο C-130 με τεχνικούς και υλικά για να αποκατασταθεί η βλάβη στο πρώτο C-130 - Το πρωί αναμένεται να φτάσουν στην Ελευσίνα οι Κύπριοι πυροσβέστες

Βλάβη παρουσιάστηκε αιφνιδίως στο μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που είχε φτάσει στη Λάρνακα για να μεταφέρει στην Ελλάδα 60 πυροσβέστες από την Κύπρο.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας εμφάνισε βλάβη λίγο πριν την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Λάρνακας που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30 το απόγευμα. Η βλάβη δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί και έτσι ελήφθη η απόφαση να φύγει δεύτερο μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου C-130 με προορισμό την Κύπρο.

Το δεύτερο C-130 αναμένεται να απογειωθεί από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας περίπου στις 23:00 το βράδυ με τεχνικούς και υλικά ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη στο πρώτο C-130 που βρίσκεται καθηλωμένο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου πριν από περίπου δύο ώρες έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter: «Η ομάδα πυρόσβεσης από την Κύπρο αναχωρεί για την Ελλάδα στις 19:30 και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κάθε περαιτέρω βοήθεια» αλλά αναγκάστηκε να διαγράψει την ανάρτηση αφού παρουσιάστηκε βλάβη που επί του παρόντος κρατά καθηλωμένο το C-130 στη Λάρνακα.

Με βάση τα νέα δεδομένα, η άφιξη των 60 πυροσβεστών με τους οποίους η κυπριακή κυβέρνηση συνδράμει την Αθήνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, αναμένεται για τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 16 Αυγούστου.


για γελια και για κλαματα

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/08/anast00.jpg[/img[/URL]]

που μας καταντησαν οι αριστερο δεξιοι κατσαπλιαδες

να μας λυπουνται και οι κυπριοι  που τους στελναμε νερακι καποτε


Ιουλίου 1, 2008
στελνει νερο στην Κυπρο η Ελλαδα

Κατέπλευσε γύρω στα μεσάνυκτα στη Λεμεσό το πρώτο δεξαμενόπλοιο της «Ocean Tankers», μεταφέροντας 50,000 κυβικά μέτρα νερού από την Ελλάδα. Η Κυπριακή κυβέρνηση υπέγραψε συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ για αγορά οκτώ εκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού για να αντιμετωπιστεί μερικώς το οξύτατο πρόβλημα λειψυδρίας, το οποίο αντιμετωπίζει η Κύπρος. Πριν διοχετευθεί το νερό στην Υδατοπρομήθεια θα εξεταστεί η ποιότητα του από το Κυπριακό Χημείο. Η μεταφορά νερού από την Ελλάδα στην Κύπρο θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο.

[URL unfurl="true"]https://mysticprompter.wordpress.com/2008/07/01/%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/[/URL]
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Διέκοψε αιφνιδιαστικά τις διακοπές του
Τόσκας: Αύριο το πρωί θα κάνουμε την... τελική επίθεση στις πυρκαγιές

Ο κ. Τζανακόπουλος διέκοψε τις διακοπές του στη Σκόπελο για να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα, εν μέσω της κρίσης των πυρκαγιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το μεσημέρι έφυγε από το νησί με πλωτό του Λιμενικού που τον μετέφερε απέναντι, απ' όπου και συνέχισε το ταξίδι επιστροφής για την Αθήνα.




3 και 5 μερες καιγεται η αττικη και η ζακυνθος και σημερα διεκοψαν τις διακοπες οι μοσχοαναθρεμμενοι αριστεροι κατσαπλιαδες

Ο κ. Τόσκας αφού ευχαρίστησε τα πληρώματα των αεροπλάνων που πετούν καθημερινά, σχεδόν ασταμάτητα, πάνω από τις εστίες των πυρκαγιών για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα αλλά και το τεχνικό προσωπικό της Βάσης που συντηρεί τα αεροσκάφη, χαρακτήρισε τεράστια την προσφορά τους και στις μεταφορές και στην αεροπυρόσβεση.

«Είναι τεράστια η προσφορά σας στην Πατρίδα, την Πολιτεία και την κοινωνία. Κρατάτε αυτά τα αεροπλάνα, εκ των οποίων πολλά είναι παλιά, σε καλή κατάσταση για να πετούν και να εκτελούν την αποστολή τους όποτε χρειάζεται» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ευχαρίστησε τα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό γιατί «όλη τη μέρα, με πολύ δουλειά και πολύ κούραση τα δικά σας αεροπλάνα πετάνε πάνω από τις φωτιές», σημειώνοντας πως το Καλοκαίρι, όλη η νότια Ευρώπη έχει προβλήματα με τις πυρκαγιές. «Σας ευχαριστούμε εκ μέρους της Κυβέρνησης και της κοινωνίας για όσα κάνετε» είπε.


και μετα  εχουν το θρασος να δινουν συμβουλες αντι να παραιτηθουν

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ειδικά Μισθολόγια - φωτιά και για τους Πυροσβέστες! Δείτε πόσο χάνουν

Δεν είναι μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις που προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ του υπολογισμού των αποδοχών τους με βάση το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα ειδικά μισθολόγια.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε τις μειώσεις που αναμένεται να υποστούν και οι εργαζόμενοι στο Πυροσβεστικό Σώμα, προκειμένου να εξοικονομηθούν τρία εκατομμύρια το μήνα από τις δαπάνες τις μισθοδοσίας του προσωπικού!

Δείτε το σχετικό πίνακα όπως τα έχουν υπολογίσει οι πυροσβέστες οι οποίοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις μόλις ανακοινωθεί και επίσημα το σχέδιο.

http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/misthologio-pyrosbeston.JPG[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.onalert.gr/stories/eidika-misthologia-fwtia-kai-gia-pyrosbestes-deite-poso-xanoun/51295[/URL]

θρασυτατοι αριστεροι κατσαπλιαδες
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
«Ίσως δεν είναι φωτιά αυτό που αντιμετωπίζουμε»
Πυροσβέστης στο Καπανδρίτι: «Ο Θεός μας ξέχασε, η κατάσταση είναι υπεράνω των δυνάμεών μας»

15/08/201721:5625

Κραυγή απελπισίας ενώ η εξαντλητική μάχη συνεχίζεται

«Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω, ο Θεός μας ξέχασε», γράφει στον λογαριασμό του στο Fabebook ένας πυροσβέστης, ο οποίος νωρίτερα είχε καλέσει με αναρτήσεις του τους πολίτες να βοηθήσουν τον ίδιο και τους συναδέλφους του που δίνουν μάχη με τις φλόγες στο Καπανδρίτι με νερό και τρόφιμα.

Σε νέα ανάρτησή του στο Facebook, o πυροσβέστης δίνει μια εικόνα από το εφιαλτικό μέτωπο των πυρκαγιών, όπως το βιώνουν οι ίδιοι οι ήρωες πυροσβέστες.

Όπως ο ίδιος αναφέρει η πυρκαγιά είναι αδύνατον να ελεγχθεί και η κατάσταση είναι πλέον υπεράνω των δυνάμεων των πυροσβεστών, που όσο περνάει η ώρα λιγοστεύουν και υποχωρούν.

Στην ανάρτησή του, που πραγματικά συγκλονίζει με την αμεσότητα και την ανθρωπιά της, ο πυροσβέστης καλεί τους φιλόζωους να βοηθήσουν τέσσερα σκυλάκια που έσωσε ο ίδιος από τις φλόγες.

Διαβάστε τη συγκλονιστική ανάρτηση του Πυροσβέστη

«Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω ο Θεος μας ξέχασε ίσως να μην είναι φωτιά αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν γίνεται με τίποτα να την ελέγξουμε είναι υπεράνω των δυνάμεων μας λιγοστεύουμε και υποχωρούμε έχουμε ανάγκη να ξαποστάσουμε δεν ελέγχουμε το σώμα μας αλλά η ψυχή λέει σήκω μην κάθεσαι για πόσο ακόμα πες μου Θεέ μου, για πόσο ακόμα;
Έχουμε μαζί μας 4 μικρόσωμα σκυλιά τα βρήκα εγκλωβισμένα σε μια αποθήκη έκοψα τα σχοινιά τους και με ακολουθούν βρισκόμαστε βόρεια 1,6 χιλ πάνω από την ράχη θα τα κατεβάσω σε προσβάσιμη και ασφαλή περιοχή σε δυο ώρες παρακαλώ τους εθελοντές φιλόζωους να είναι εκεί με νερά και φάρμακα για τα ζώα»

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/08/15/firemanpost-1.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/greece/article/705485/purosvestis-sto-kapandriti-o-theos-mas-xehase-i-katastasi-einai-uperano-ton-dunameon-mas/[/URL]

καλα εκανε ο θεος

με αθεους και θεομπαιχτες που μπλεξαμε

μεχρι και η προσευχη στα σχολεια τους πειραξε



Κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία προτείνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

[URL unfurl="true"]http://www.skai.gr/news/greece/article/301758/katargisi-tis-proinis-proseuhis-sta-sholeia-proteinei-i-neolaia-suriza/[/URL]


Κατάργηση της πρωινής προσευχής,
µετατροπή του µαθήµατος των θρησκευτι-
κών σε θρησκειολογία µε δυνατότητα απαλ-
λαγής των µαθητών από αυτό.

[URL unfurl="true"]http://www.skai.gr/files/1/n-syriza-paideia-2016.pdf[/URL]

Είχαν στο στόχαστρο και την πρωινή προσευχή!

Η κατάργηση της πρωινής προσευχής και του εκκλησιασμού στα σχολεία ήταν ο κύριος στόχος της κυβέρνησης μέσα από το Προεδρικό Διάταγμα, στο οποίο τελικά επετεύχθη ο δεύτερος στόχος, η επιλογή σημαιοφόρου για τις μαθητικές παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία με κλήρωση!

[URL unfurl="true"]http://www.dimokratianews.gr/content/77259/eihan-sto-stohastro-kai-tin-proini-proseyhi[/URL]
 

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Μηνύματα
5.037
Like
198
Πόντοι
66
Δεν εχει σημασια τι πιστευουμε εσυ κι εγω, σημασια εχει τι λεει ο νομος. Και ο νομος λεει για εμπρησμο απο προθεση σε δάσος οτι επιβαλλεται καθειρξη απο 5-10 χρονια και εαν η έκταση ειναι μεγαλη, εως 20 χρονια.
Σημειωτέον ότι η ποινη αυτή ΡΗΤΑ απο το νομο προβλεπεται οτι ΔΕΝ μετατρεπεται και ΔΕΝ αναστελλεται. Πας μέσα κατ' ευθειαν ακομη κι αν κανεις εφεση.
Δίκαιες οι ποινές.

Ομως, σύμφωνα με τον Mindreader πριν, ελάχιστοι καταδικάστηκαν σύμφωνα με το νομο αυτο.

Αρα σίγουρα εχει σημασία ο νόμος αλλά σημασία έχει και εάν εφαρμόζεται.

Εξού και η ερώτηση μου "ποια πιστεύετε ότι θα είναι η ποινή".
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Width&f=ZmlsZXMvMS8yMDE3LzA4LzE2L2VmaW0vNF9Fc3ByZXNzby5qcGc%3d&t=636384495688918440&w=947[/img[/URL]]

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Η Φωφη που ηταν? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :boobies:
 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Υπαρχει αντιπολιτευση και κοινοβουλιο-λεμε τωρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :boobies:
 

Συνημμένα

  • Το λαμπερο ματι της αγελαδας.jpg
    Το λαμπερο ματι της αγελαδας.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 50

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Απίστευτη γκαντεμιά!
Μετά τη βλάβη με το C-130, άγνωστο αν θα έρθουν οι πυροσβέστες από την Κύπρο

Επανεξετάζεται το αίτημα, καθώς η δύναμη από την Λευκωσία δεν έφτασε τελικά χθες, όπως είχε σχεδιαστεί, λόγω της βλάβης του αεροσκάφους, ενώ σήμερα το μέτωπο της φωτιάς παρουσιάζει καλύτερη εικόνα

Επανεξετάζεται το αίτημα της χώρας μας για την βοήθεια από την Κύπρο ως προς την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, λόγω από τη μια της καθυστέρησης που υπήρξε με την βλάβη του C-130 και από την άλλη της καλύτερης εικόνας που παρουσιάζουν τα ενεργά μέτωπα νωρίς το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής.

Χθες το απόγευμα, παρουσιάστηκε αιφνιδίως βλάβη στο μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που είχε φτάσει στη Λάρνακα για να μεταφέρει στην Ελλάδα 60 πυροσβέστες από την Κύπρο. Όπως πληροφορείται το protothema.gr, το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας εμφάνισε βλάβη λίγο πριν την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Λάρνακας που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όμως, αν και είχε δρομολογηθεί το πρωί της Τετάρτης να αναχωρήσουν τελικά από την Κύπρο οι πυροσβέστες (κυπριακά μμε μετέδιδαν πως αυτό θα γινόταν στις 08:00), έως ότου το αίτημα επανεξεταστεί από τους αρμοδίους, κάτι που αναμένεται μέσα στην ημέρα, δεν θα αναχωρήσουν οι Κύπριοι πυροσβέστες.

Εν τω μεταξύ, όπως ενημερώνει η Πολεμική Αεροπορία, η βλάβη στο C-130 διορθώθηκε, καθώς έφτασαν στην Κύπρο με δεύτερο C-130 τεχνικοί και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα. Το πρωί της Τετάρτης και τα δύο ελληνικά C-130 βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, έτοιμα να απογειωθούν με τους Κύπριους πυροσβέστες, αναλόγως την απόφαση που θα λάβει η Πυροσβεστική.


την ανικανοτητα και την αχρηστια την λενε γκαντεμια;

ο εγκληματιας κρυβεται πισω απο τα τουιτς
 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ότι πεις αγορι.Στην μαλακια δεν παιζεσαι.Αρες μαρες κουκουναρες απαντησεις.Βεβαια δεν μου καίγεται καρφακι.Εισαι ο μεσος μαλακας Ελληνας :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :gay: :boobies:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom