Τα παπαγαλάκια της ΝΔ ψάχνουν να βρουν ευθύνες σε κλιματική αλλαγή σε καλώδια ΔΕΗ κ οτιδήποτε άλλο
Στα αρχιδια μου από που προκλήθηκε
Εγώ ξέρω ότι φορολογούμε για να έχω προστασία κ δεν την έχω
Άτακτο το κράτος κινεί τα αρχιδια του κ βολεύει τα δικά του παιδια
Αυτό ισχύει αλλά όχι μόνο για την ΝΔ.. Με ΣΡΖ τα περισσότερα ήταν καθηλωμένα, μηδέν ανταλλακτικά. Αν είχαν πιάσει οι ίδιες φωτιές όπως τώρα, θα κλαίγαμε στην Αττική.
Ο Άγιος Στέφανος και πολλές άλλες περιοχές θα είχαν αποχαιρετίσει.
Το θέμα είναι πως σωστά περιμένουμε προστασία και δεν υπάρχει, φαίνεται σαν να είναι όλα στην τύχη.
Αλλά επαναλαμβάνω αυτό δεν φταίει αποκλειστικά ο κρατικός μηχανισμός αλλά το πώς είναι φτιαγμένο το όλο σύστημα, με την ευθύνη αυτού να βαραίνει την Πολιτεία διαχρονικά.
Δεν υπάρχουν κατάλληλοι νόμοι και όπου αυτοί υπάρχουν τηρούνται σπάνια. Το πρόβλημα για αυτό είναι πως τους γράφουν χαρτογιακάδες.
Πολεοδομικά, χαρακτηρισμοί δασικών κτλπ είναι γελοία, με οποιονδήποτε ενεργό επαγγελματία μηχανικό να μιλήσεις θα σου προτείνει πολύ πιο ρεαλιστικούς και ορθούς τρόπους.
Δεν γίνεται βρε παιδιά να χτίζει κάποιος ΠΛΕΟΝ μέσα σε δάση και να μην έχει το σπίτι του δεξαμενή, γεννήτρια και να μην το αποψιλώνει περιμετρικά (για αυτό φταίει κ το δασαρχείο βέβαια).
Να γίνει νόμος όπως πρέπει να έχει στατική επάρκεια ένα κτίριο, σε δασικές περιοχές να έχει και σύστημα πυροπροστασίας.
Δεν γίνεται να έχουμε "κλιματική αλλαγή" αλλά τα υπόλοιπα να μένουν ίδια. Δυστυχώς κάποια πράγματα τελείωσαν, έγινε τόσο χάλια ο πλανήτης που η ξεγνοιασιά του εξοχικού στο δάσος είναι πλέον πολυτέλεια. Ίσως.