Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε μου μας τρολαρεις έτσι;Πως γίνεται σε αυτό το τόπο κάθε χρόνο και χειρότερα???
Αντι να καλύτερευει το πράγμα χειροτερεύει σε όλα τα επίπεδα....
Τυπε μου μας τρολαρεις έτσι;Πως γίνεται σε αυτό το τόπο κάθε χρόνο και χειρότερα???
Αντι να καλύτερευει το πράγμα χειροτερεύει σε όλα τα επίπεδα....
για να ερθει ποιος; ο πιο χαζος, ο τσιπιριπο;;Πλησιάζουμε στις 10 μέρες. Θα παραιτηθεί κανείς, ή δεν είναι καλή ώρα για ανάληψη ευθυνών;
Θα μπει και βουλγαρια οπως παει, κατα το σεπτεμβρη .κατσε ρε τυπε,περιμενε ως τελη Αυγουστου να καει και η αλλη μιση Ελλαδα,θα τους παραιτησει μια και καλη
Για κακη σου τυχη, δεν ψοφαω.Αλεξία κομματοσκύλα κάνε μας την χάρη και πήγαινε κόψε το λαιμό σου , παρουσία των τουρκοκάναλων για να βγει και κανένα φράγκο .Θα προσφέρεις μεγάλη υπηρεσία στην χώρα που θα απαλλαγεί από μια τέτοια σαπισμένη κουράδα σκατόπουστρα σαν του λόγου σου.Ψόφα επιτέλους ( κακιά σκύλα ψόφο δεν έχει δυστυχώς) !
Ωπα ρε που μού εμαθες και το ad hominem και το "αφηγημα"Τα ad hominem δεν περνανε σε μενα , βρες αλλο αφηγημα..
για να ερθει ποιος; ο πιο χαζος, ο τσιπιριπο;;
Πολυ ψαγμενο τύπε, για εξηγησε μας πώς γινεται αυτο.Για παραίτηση μίλησα, όχι εκλογές.
Γαμώτο , οι φόλες που σε έχουν ταΐσει δεν έχουν πιάσει .Θα σου βάλουμε τίποτα ψύχες με ξυραφάκια μπας και ψοφήσεις επιτέλους .Η αρχιψεύτρα που κάνει κατευθυνόμενη ενημέρωση και σκόπιμα πατραπλανεί και διαστρεβλώνει την αλήθεια σε κάθε του μήνυμα τολμάει και μιλάει .Είπε η γαϊδούρα τον πετεινό κεφάλα ! Φύγε από εδώ κομματοσκύλα που φυλάς κατουρημένες ποδιές για κανένα φράγκο .Άψυχη και ασπόνδυλη φόλα .Δεν μετράς αρχιδοφασίστρια .Το κατάλαβες ! Άντε πνίξου! Γκαιμπέλα ε Γκαιμπέλα!Για κακη σου τυχη, δεν ψοφαω.
Και θα ειμαι εδω να ξεσκεπαζω το καθε καραγκιοζιλικι.
Παμε ξανα λοιπον.
Χεστηκα για τις πηγές σου και τα ρυάκια σου.
Η Σακελλαροπουλου φασιστακο, εχει μια αδελφη. Μονο.
Οσο κι αν με βριζεις, ο σαπιος εισαι ΕΣΥ.
Που καθεσαι και επιμενεις στα ψεματα σου.
Ειναι τιμη μου να με βριζει ενας ψευτης, υβριστής φασιστας οπως του λογου σου.
Μπορεί να Παραιτήσει υφιστάμενους τι δεν καταλαβαίνειςΠολυ ψαγμενο τύπε, για εξηγησε μας πώς γινεται αυτο.
Τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα
και εσυ ρε σαχλαμαρα μαθε να γραφεις!Μάθε να διαβάζεις ρε τενεκέ. Για παραίτηση μίλησα, όχι εκλογές.
Πολυ ψαγμενο τύπε, για εξηγησε μας πώς γινεται αυτο.
Τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα
Απο πού με διωχνεις, απο το σπιτι σου?Γαμώτο , οι φόλες που σε έχουν ταΐσει δεν έχουν πιάσει .Θα σου βάλουμε τίποτα ψύχες με ξυραφάκια μπας και ψοφήσεις επιτέλους .Η αρχιψεύτρα που κάνει κατευθυνόμενη ενημέρωση και σκόπιμα πατραπλανεί και διαστρεβλώνει την αλήθεια σε κάθε του μήνυμα τολμάει και μιλάει .Είπε η γαϊδούρα τον πετεινό κεφάλα ! Φύγε από εδώ κομματοσκύλα που φυλάς κατουρημένες ποδιές για κανένα φράγκο .Άψυχη και ασπόνδυλη φόλα .Δεν μετράς αρχιδοφασίστρια .Το κατάλαβες ! Άντε πνίξου! Γκαιμπέλα ε Γκαιμπέλα!
Ολοι καταλαβαμε οτι εννοουσες την κυβερνηση, αλλες φορες να εισαι πιο συγκεκριμενοςΤί δεν κατάλαβες;
Απόδοση ευθυνών δεν υπάρχει;
Η Δούρου πήγε στα δικαστήρια 3 χρόνια πριν. Γιατί να μη πάει και ο Πατούλης ας πούμε τώρα;
Φιλε,Τί δεν κατάλαβες;
Η Δούρου πήγε στα δικαστήρια 3 χρόνια πριν. Γιατί να μη πάει και ο Πατούλης ας πούμε
για αυτο βγηκε το λαμογιο απο την αρχη και ειπε για οργανωμενο σχεδιο,για χαζο τον εχειςΤί δεν κατάλαβες;
Η Δούρου πήγε στα δικαστήρια 3 χρόνια πριν. Γιατί να μη πάει και ο Πατούλης ας πούμε τώρα;
Χαχαχαχαχαχα! Παλιοαδελφή της φόλας ! Από τα πολλά πακιστανικά τσιμπούκια σου έχει ανοίξει το στόμα και δεν μπορεί να κλίσει! Ποιον πούλο ; Έχεις αφήσει και κανένα , όλους τους έχεις πάρει.Δεν έχεις αφήσει τίποτα!Απο πού με διωχνεις, απο το σπιτι σου?
Εδω θα ειμαι σε καθε ποσταρισμα σου.
Αν δεν γουσταρεις, πούλο
Ολοι καταλαβαμε οτι εννοουσες την κυβερνηση, αλλες φορες να εισαι πιο συγκεκριμενος