LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δεν τον κάνει λιγότερο καμένο αυτόΑυτός ο καμενος σε πηδάει ασαλιωτα εάν θέλει...
Δεν τον κάνει λιγότερο καμένο αυτόΑυτός ο καμενος σε πηδάει ασαλιωτα εάν θέλει...
Αφού δεν εχει αδερφό πως τον αφαίρεσε; Ο πατέρας της υπήρξε αντιπρόεδρος στον Άρειο Πάγο και ηταν και στο ειδικό δικαστήριο που δικασε Ανδρέα. Πολυ γνωστός δικαστής οπως καταλαβαίνεις. Ειχε δυο κορες. Και κανενα γιό.Επειδή λέω πάντα πράγματα χωρίς να θέλω να πατρονάρω κανένα , ούτε λέω και τι να ψηφίσει κάποιος , επαναλάμβάνω ότι η μούμια του προεδρικού αφαίρεσε από το βιογραφικό της οποιαδήποτε αναφορά για τον αδελφό της .Η πληροφορία είναι από σοβαρή πηγή , μέσα από το προεδρικό , δεν θα το συνεχίσω.Αλλά αυτό κάποιους τους πείραξε γιατί ; Δικαίωμα του ανθρώπου να πάει με την Χειλουδάκη .Απλά στηλίτευσα την υποκριτική στάαη της μούμιας .Πολύ ναζιστικό ή φασιστικό η διαγραφή ενός ανθρώπου από την ζωή σου , έτσι ;
Άσε που με τόσο yayo, κανενός δεν του σηκώνεται για να γαμήσει!Δεν τον κάνει λιγότερο καμένο αυτό
Κοίτα να δεις αυτά έγιναν τότε που παραιτήθηκε ο εισαγγελέας.Αυτός που μου το είπε είναι και αριστερός (τρομάρα του) . Δεν θα αποκαλύψω την πηγή μου .Το Σεπτέμβριο μπορεί να τον ξαναρωτήσω όταν θα τον δω.Κινείται σε υπουργεία , μέγαρα κτλπ.Αλλά νομίζω τα άλλα που έγραψα μπορούμε να τα διασταυρώσουμε στο διαδίκτυο και είναι πολύ πιο σοβαρά είτε ισχύει είτε όχι το θέμα της Χειλουδάκη.Ή και αυτά είναι ψέματα ;Αφού δεν εχει αδερφό πως τον αφαίρεσε; Ο πατέρας της υπήρξε αντιπρόεδρος στον Άρειο Πάγο και ηταν και στο ειδικό δικαστήριο που δικασε Ανδρέα. Πολυ γνωστός δικαστής οπως καταλαβαίνεις. Ειχε δυο κορες. Και κανενα γιό.
Δεν χόρτασες σκατά ψυχανώμαλε ; Πάρε και άλλα να χεις ψυχανωμαλοχαβούζα !Ακολουθούνε τακτική Στάλιν τα ναζίδια: αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί με όσα λέω, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Επειδή λέω πάντα πράγματα χωρίς να θέλω να πατρονάρω κανένα , ούτε λέω και τι να ψηφίσει κάποιος , επαναλάμβάνω ότι η μούμια του προεδρικού αφαίρεσε από το βιογραφικό της οποιαδήποτε αναφορά για τον αδελφό της .Η πληροφορία είναι από σοβαρή πηγή , μέσα από το προεδρικό , δεν θα το συνεχίσω.Αλλά αυτό κάποιους τους πείραξε γιατί ; Δικαίωμα του ανθρώπου να πάει με την Χειλουδάκη .Απλά στηλίτευσα την υποκριτική στάαη της μούμιας .Πολύ ναζιστικό ή φασιστικό η διαγραφή ενός ανθρώπου από την ζωή σου , έτσι ;
Τα καμαρώνεις τα ιλιουσιν και τα μπεριεβ?Κι'εσύ θα μας ανεβάσεις κάνα βίντεο του pronews που θα λέει ότι οι Αλβανοί πυροσβέστες μπορούσαν να κατουρήσουν τη φωτιά να σβήσει αλλά δεν τους άφησαν οι προδότες Κούλης και Χαρδαλιάς.
Διάβασε αυτό τότε. Πιο αρμόδιος απο αυτόν να εκφράσει αποψη δε νομίζω να υπάρχει.Δεν θέλω να αμφισβητήσω αυτό που λες χωρίς επιχειρήματα αλλά νομίζω δεν ισχύει αυτό που λες
Την πηγή σου να την πας στον Αγιο Νεκτάριο για εξορκισμό και ευχέλαιο. Τωρα για ποια άλλα μιλάς; Ενα σωρο έχεις γράψει.......Κοίτα να δεις αυτά έγιναν τότε που παραιτήθηκε ο εισαγγελέας.Αυτός που μου το είπε είναι και αριστερός (τρομάρα του) . Δεν θα αποκαλύψω την πηγή μου .Το Σεπτέμβριο μπορεί να τον ξαναρωτήσω όταν θα τον δω.Κινείται σε υπουργεία , μέγαρα κτλπ.Αλλά νομίζω τα άλλα που έγραψα μπορούμε να τα διασταυρώσουμε στο διαδίκτυο και είναι πολύ πιο σοβαρά είτε ισχύει είτε όχι το θέμα της Χειλουδάκη.Ή και αυτά είναι ψέματα ;
Ψυχανώμαλε με εξάντλησες στέρεψα δεν έχω άλλα σκατά να σου δώσω. Μην ανησυχείς όμως πάω τώρα να φάω πιτόγυρους και πίτσα και θα σε ξανατροφοδοτήσω .Μην ανησυχείς θα σε ταίσω πάλι !Δεν πάτε σε κάνα γαμιστρώνα ρε φασιστάκια να βγάλετε τα μάτια σας;
Δεν πάτε σε κάνα γαμιστρώνα ρε φασιστάκια να βγάλετε τα μάτια σας;
Κυβερνητικο κλιμακιο πηγε στους κατοικους της ευβοιας?τωρα βρεθηκαν γκαφρα για αποζημιωσεις κλπ
τοσο καιρο να παρει εξοπλισμο και προσωπικο δεν ειχε λεφτα.
για το να μην παρουν αποζημιωσεις τα αυθαιρετα κουβεντα.
βαζει και στις αναδασωσεις ιδιωτες απο το παραθυρο
το αφεντικο τρελαθηκε
ειναι αχορταγος τυπε,φρεατιο κανονικαΨυχανώμαλε με εξάντλησες στέρεψα δεν έχω άλλα σκατά να σου δώσω. Μην ανησυχείς όμως πάω τώρα να φάω πιτόγυρους και πίτσα και θα σε ξανατροφοδοτήσω .Μην ανησυχείς θα σε ταίσω πάλι !
Κάτσε φίλε πάω να πάρω μια σκεπαστή και να επανέλθω δρυμήτερος !ειναι αχορταγος τυπε,φρεατιο κανονικα
ρε σκουπιδι καπου ελεγες προχθες σαν πιστο κομματοσκυλο υπερασπιζομενος την κυβερνητικη προπαγανδα οτι ο κατηγορουμενος δεν ειναι υποχρεωμενος να αποδειξει την αθωοτητα του αλλα ο κατηγορος την ενοχη.Καλώς το άλλο χρυσαυγίτικο αρχίδι.
Παλι οι σαχλαμαρες για τις ανεμογεννητριες?
Εισαι τραγικος
Ωχ μαλάκα ! Τα σκατά που τον τάισα άρχισαν να βγαίνουν . Έσκασε ! Πάμε να φύγουμε !Μπρρ !
Ο ψευταρας ο κουλης παλια ελεγε οτι η πολιτικη ευθυνη συνοδευεται απο παραιτησηΠλησιάζουμε στις 10 μέρες. Θα παραιτηθεί κανείς, ή δεν είναι καλή ώρα για ανάληψη ευθυνών;
κατσε ρε τυπε,περιμενε ως τελη Αυγουστου να καει και η αλλη μιση Ελλαδα,θα τους παραιτησει μια και καληΠλησιάζουμε στις 10 μέρες. Θα παραιτηθεί κανείς, ή δεν είναι καλή ώρα για ανάληψη ευθυνών;